Recenzie Bitrix24 IVR

Bitrix24 IVR este un software pentru call center, care permite agenților de asistență pentru clienți să organizeze apelurile în funcție de diverse condiții. Platforma are o funcție populară de Răspuns vocal interactiv (Interactive Voice Response - IVR), prin care poate crea arbori pentru a direcționa apelurile. Bitrix24 este ușor de utilizat, însă interfața cu utilizatorul poate fi greu de navigat. Pe de altă parte, Bitrix24 IVR este o soluție foarte performantă și are un preț mai mult decât corect, având includ și un plan gratuit disponibil.
Recenzie Bitrix24 IVR
Compare Recenzie Bitrix24 IVR with other in: How Recenzie Bitrix24 IVR is doing on review portals
4.1
Average rating based on data from trusted review portals
1557 reviews

Răspunsul vocal interactiv (Interactive Voice Response - IVR) este o funcție populară în software-ul de call center, care permite agenților de asistență pentru clienți să organizeze apelurile în funcție de diverse condiții. IVR poate fi utilizat pentru a crea „arbori" care direcționează…

Pricing
Starting from:
$ 49   pe lună
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4
Experiența utilizator
4.5
Preț
4.5
Implementare
3

Key takeaways

Pros

  • Ușor de creat niveluri IVR
  • Opțiuni avansate
  • Ușor de utilizat odată ce te obișnuiești cu el
  • Prețuri și un plan gratuit

Cons

  • Interfața cu utilizatorul este greu de navigat
  • Ghiduri învechite

Bitrix24 IVR este o soluție foarte performantă, deși s-ar putea să vă ia ceva timp să vă obișnuiți cu navigarea în această soluție bogată în funcții. Găsirea setărilor IVR poate dura un minut, dar puteți fi sigur că, odată ce o faceți, configurarea va fi ușor de utilizat și funcțiile vor funcționa conform destinației. Bitrix24 este grozav, mai ales dacă luăm în considerare că are un preț mai mult decât corect și are un plan gratuit disponibil fără a fi necesare informații de plată.

Noțiuni introductive privind caracteristica IVR Bitrix24

În general este o sarcină ușoară să începeţi cu Bitrix24 care necesită completarea înregistrării gratuite. După ce confirmați e-mailul, veți avea acces imediat la spațiul dvs. de lucru. Întregul proces a fost rapid și nu a implicat așteptări lungi. Când obțineți acces la aplicația Bitrix24, puteți începe să navigați în meniul extins. Bitrix24 vine cu o aplicație web, precum și cu o aplicație care poate fi descărcată pentru computerul dvs. Am folosit aplicația web pentru acest test.

Meniul ar putea fi derutant pentru noii utilizatori, deoarece există multe pictograme fără descrieri vizibile până când aceștia nu trec cu mouse-ul peste ele. Aplicația web are, de asemenea, un widget de căutare și opțiunea de a rearanja sau de a ascunde pictogramele din meniu, ceea ce facilitează puţin fluxul de lucru. Mi-a luat ceva timp să învăț unde să găsesc opțiunea de a crea IVR în Bitrix24. Aplicația are un ghid de ajutor integrat, dar era depășit și, prin urmare, nu era de ajutor.

Meniul din ghid arăta foarte diferit de aplicația pe care am folosit-o la momentul scrierii acestei recenzii. Pentru cei care sunt interesați de unde găsiți setările IVR în Bitrix24, mergeți la CRM în meniul din stânga, selectați Add-onuri din meniul de sus, faceți click pe Telefonie, continuați facând click pe Configurare Telefonie, și, în cele din urmă, selectați Meniu vocal şi Adăugare meniu.

Setări butoane de acțiune Bitrix24 - Adăugarea unui nou buton de acțiune

Procesul de creare a răspunsului vocal interactiv nu este dificil, ci chiar destul de simplu. Bitrix24 oferă multe opțiuni de personalizare, ceea ce este întotdeauna un lucru bun pentru utilizatorii care doresc să fie specifici în ceea ce privește modul în care doresc ca IVR-ul lor să funcționeze. În partea de sus, aveți opțiunea de a scrie un text pentru opțiunea text-to-speech, sau puteți încărca propriul fișier audio. Această înregistrare va fi redată atunci când un apelant se conectează la IVR.

Crearea nu implică un proces asemănător cu cel de proiectare a interfeței de utilizator, ci mai degrabă opțiunea de a selecta ce acțiune va efectua fiecare dintre numerele de pe tastatura apelantului. Aveți la dispoziție selecția standard de redirecționare a numerelor, direcționarea acestora către alți utilizatori și multe altele. În general, procesul este foarte simplu și durează puțin timp pentru a fi finalizat dacă sunteți familiarizat cu sistemele IVR.

Butoane de acțiune Bitrix24 IVR - Salvarea setărilor finalizate

Când ați terminat de configurat IVR-ul, faceți click pe Salvare. Acum, pentru a aplica IVR-ul, trebuie să îl conectați la un număr. Accesaţi Telefonie > Conectare > Configurare numere > selectare număr/PBX, și activați Meniu vocal în secțiunea Rutare apeluri primite. Gata, IVR-ul dvs. este conectat după acești pași.

Cum funcționează IVR-ul?

Din fericire, apelarea cu IVR de la Bitrix24 este ușoară și totul funcționează așa cum a fost prevăzut atunci când creați IVR-ul dvs. Am făcut câteva apeluri de test și nu am întâmpinat nicio problemă cu performanța IVR-ului. IVR-ul în sine este la fel de bun pe cât de bine îl faceți să fie, Bitrix24 nu vă va sta în cale. Nu au existat bug-uri sau alte probleme prezente în timpul apelurilor mele de test.

În general, cei care apelează se pot aștepta la o experiență IVR obișnuită, care îi conectează fără probleme la departamentele potrivite. Indiferent dacă preferați o voce text-to-speech sau înregistrări proprii, experiența generală este solidă și nu am nicio plângere majoră.

Tarife

Acum, prețul Bitrix24 este cu siguranță unul dintre punctele sale forte. În loc să plătiți pe măsură ce avansaţi, puteți alege unul dintre planurile de tarifare. Această tarifare este limitată doar de numărul de caracteristici și de spațiul de stocare. Cea mai bună parte este că Bitrix24 vine și cu un plan gratuit, ceea ce înseamnă că nu trebuie să plătiți sume uriașe de bani pentru a obține o funcție IVR.

Plan gratuit

Planul gratuit oferă 5GB de spațiu de stocare, precum și acces la funcții de colaborare, sarcini și proiecte, CRM, drive, contact center și un constructor de site-uri web. Oferă un raport calitate-preț și funcționalitate foarte bune pentru o soluție gratuită.

Planul de bază

Planul de bază include 24 GB de spațiu de stocare, cuprinde toate caracteristicile din planul gratuit și adaugă posibilitatea de a crea și gestiona un magazin online. Acesta costă 49 de dolari pe lună pentru 5 utilizatori.

Planul standard

Planul standard oferă 100 GB de spațiu de stocare, toate funcțiile din cele două planuri anterioare și adaugă funcții de marketing și documente online. Acesta costă 99 de dolari pe lună pentru 50 de utilizatori.

Planul profesional

Planul profesional oferă 1024 GB de spațiu de stocare, fiecare funcție din planurile anterioare și adaugă noi funcții, cum ar fi inteligența vânzărilor, automatizarea și HR. Acesta costă 199 de dolari pe lună pentru 100 de utilizatori.

Concluzie

IVR-ul Bitrix24 funcționează foarte bine, dar, în general, soluția poate fi dificil de utilizat pentru utilizatorii complet noi. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să o luați în considerare ca software IVR dedicat. Bitrix24 are prețuri corecte, caracteristici excelente și funcționează ca un vis atunci când vă faceți timp să învățați cum să îl utilizați. Este un concurent puternic pentru orice call center.

Aspecte și probleme comune

Nu pot găsi opțiunea IVR în Bitrix24

Bitrix24 este o soluție complexă, cu multe instrumente și caracteristici, așa că nu vă faceți griji dacă găsirea IVR pare dificilă. Mergeți la CRM în meniul de navigare din stânga, apoi selectați Add-onuri din meniul de sus. Faceți click pe Telefonie și apoi pe Configurare telefonie. Selectați meniul Voce și, în final, Adăugare. De aici puteți începe să vă construiți IVR-ul. Dacă tot nu găsiți opțiunea IVR, asigurați-vă că verificați de două ori dacă aveți planul corect care permite IVR.

Nu știu cum să conectez IVR la un anumit număr în Bitrix24

Trebuie să activați meniul vocal pentru fiecare număr în parte dacă doriți să utilizați unul dintre fluxurile IVR. Accesați Telefonie > Conectare > Configurare numere. Apoi selectați un număr/PBX și, în secțiunea de rutare a apelurilor primite, faceți click pe Activare meniu vocal.

Product reviews

Zendesk IVR este o alegere populară în rândul clienților. Rezultatele performanței sale în scenariile de zi cu zi pot fi găsite în această recenzie.

Recenzie Zendesk IVR

Funcția IVR (Interactive Voice Response) din Zendesk este populară în software-ul de call center. Utilizată pentru organizarea apelurilor în funcție de diverse condiții, IVR poate fi configurată prin interfața bine concepută și ușor de utilizat a Zendesk. Cu toate acestea, configurarea IVR poate fi confuză și planificarea prealabilă este necesară. Prețul poate fi costisitor, dar Zendesk are alte puncte forte și poate fi o alegere bună pentru companiile dispuse să plătească mai mult pentru caracteristicile sale.

Nu veți putea niciodată să vă mulțumiți toți clienții, dar cu ajutorul acestei liste de verificare a calității apelurilor din cadrul serviciului clienți puteți oferi un sprijin excepțional pentru cei care au cea mai mare nevoie de el.

Listă de verificare privind calitatea apelurilor serviciului clienți

Această listă de verificare privind calitatea apelurilor serviciului clienți conține numeroase sugestii pentru a asigura o experiență de calitate pentru clienți. Printre acestea se numără reducerea zgomotului de fundal, verificarea volumului vocii și a nevoilor apelantului, deschiderea unui tichet în LiveAgent și mulți alții. Consultarea bazei de cunoștințe interne și cererea de feedback sunt și ele incluse.

Every business thrives on excellent customer service. Discover whether your company provides these services by reading our statistics and benchmarks.

Așteptări vs. realitate

IVR-ul pare să fie o opțiune populară în centrele de apeluri, dar acesta nu îmbunătățește neapărat experiența clienților. Majoritatea clienților se plâng de meniuri prea lungi sau irelevante, încetinirea prin utilizarea sistemelor și împiedicarea de a vorbi direct cu o persoană. Cu toate acestea, meniurile IVR pot fi optimizate și îmbunătățite pentru a îmbunătăți experiența generală a centrului de apeluri și pentru a preveni dezabonarea. De asemenea, clienții preferă opțiunea de a fi reapelați în loc să aștepte la coadă și se așteaptă să își rezolve problemele legate de serviciul clienți la prima interacțiune.

Kavkom IVR ar putea fi alegerea potrivită pentru afacerea dvs. Aruncați o privire la recenzia noastră și aflați mai multe despre performanțele sale.

Recenzie Kavkom IVR

Recenzia Kavkom IVR dezvăluie că acesta este un software IVR accesibil și ușor de utilizat. Deși nu este cea mai avansată soluție de pe piață, aceasta este o opțiune bună. Interfața utilizator excelentă, prețul accesibil și perioada de probă gratuită reprezintă avantaje. Opțiunile IVR pot fi ușor confuze și nu sunt disponibile opțiuni pe mai multe niveluri.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație