Recenzie Aircall IVR

Recenzia Aircall IVR arată că acest software este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își optimizeze organizarea apelurilor telefonice în cadrul centrului de asistență pentru clienți. Aircall este accesibil din punct de vedere financiar, ușor de configurat și are o interfață excelentă. Cu toate acestea, crearea de arbori IVR mai elaborați poate fi dificilă și poate indica o slăbiciune a flexibilității Aircall. Cu toate acestea, aceasta nu ar trebui să îi împiedice pe majoritatea utilizatorilor să utilizeze Aircall în mod eficient, deoarece este o problemă minoră într-un software IVR, de altfel uimitor.
Recenzie Aircall IVR
Compare Recenzie Aircall IVR with other in: How Recenzie Aircall IVR is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
1309 reviews

Răspunsul vocal interactiv (Interactive Voice Response - IVR) este o funcție populară în software-ul de call center, care permite agenților de asistență pentru clienți să organizeze apelurile în funcție de diverse condiții. IVR poate fi utilizat pentru a crea „arbori" care direcționează…

Pricing
Starting from:
$ 30   pe lună
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.8
Experiența utilizator
4.5
Preț
5
Implementare
5

Key takeaways

Pros

  • Una dintre cele mai ușor de configurat funcții IVR
  • Interfață excelentă, ușor de navigat
  • Este ieftin, iar IVR-ul este inclus în planul de bază

Cons

  • Ar putea fi dificil să creați arbori IVR elaborați

IVR-ul Aircall este un concurent incontestabil puternic, cu foarte puține puncte slabe. Este incredibil de ușor să planificați, să creați și să vă implementați IVR-urile și este relativ mai ieftin decât majoritatea programelor IVR existente. Aircall își surprinde, de asemenea, utilizatorii cu opțiunile de personalizare text-to-speech. O mică problemă apare atunci când se construiesc IVR-uri mai elaborate și, prin urmare, indică o slăbiciune a flexibilității Aircall. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să îi împiedice pe majoritatea utilizatorilor să utilizeze Aircall în mod eficient, deoarece este o problemă minoră într-un software IVR, de altfel uimitor.

Noțiuni introductive privind caracteristica IVR Aircall

Să începi cu Aircall este rapid și ușor. Când vă înscrieți pentru o perioadă de probă, puteți alege planul pe care doriți să îl încercați. Întregul proces de înregistrare este destul de rapid, așa cum era de așteptat. Odată ce ajungeți la panoul de bord, veți fi întâmpinați de o interfață cu aspect plăcut, foarte ușor de navigat. Partea cea mai bună este că, configurarea IVR este disponibilă chiar în ecranul de întâmpinare, astfel încât nu trebuie să faceți nicio căutare în configurația Aircall.

Recenzie Aircall IVR

Crearea unui IVR este legată de crearea unui număr nou. După ce faceți click pe Creare număr nou, puteți alege dacă doriți un număr clasic sau un număr IVR. Aircall are o configurare incredibil de ușoară și intuitivă, ușor de înțeles încă de la început. Planificarea este reprezentată vizual printr-o interfață asemănătoare cu cea a designului UI, în care puteți vedea clar fiecare nivel și acțiunea respectivă.

Cu toate acestea, lucrurile se complică puțin atunci când doriți să creați un IVR pe mai multe niveluri mai elaborat, deoarece nu există nicio modalitate de a direcționa apelurile mai departe după selectarea primei direcționări. În timp ce majoritatea întreprinderilor vor dori probabil să își păstreze IVR-urile simple pentru a asigura o conexiune rapidă între clienți și reprezentanți, în unele cazuri nu există altă opțiune decât crearea unui IVR elaborat.

Recenzie Aircall IVR

Opțiunile de personalizare a IVR sunt pur și simplu minunate. Aveți opțiunea de a adăuga un fișier personalizat, precum și posibilitatea de a alege între un număr mare de voci text-to-speech. Există chiar mai multe opțiuni de limbă cu accente adecvate, inclusiv mai multe accente englezești din care puteți alege. Puteți să vă scrieți propriile mesaje și să le ascultați înainte de a alege care este cel mai potrivit.

Recenzie Aircall IVR

Cum funcționează IVR-ul?

Aircall IVR funcționează așa cum a fost prevăzut și fără probleme. Adăugarea unei înregistrări vocale text-to-speech personalizate face ca IVR-ul să pară mai profesionist, în timp ce opțiunile text-to-speech ajută la crearea senzației unui centru de apeluri internațional. Întreaga configurație a funcționat fără erori sau probleme, la fel ca în cazul celor mai multe IVR-uri moderne. Performanța Aircall este pur și simplu excelentă, iar dacă experiența dvs. este la fel ca a mea, nu ar trebui să întâmpinați probleme majore.

Tarife

Aircall vine cu prețuri foarte accesibile și, din fericire, IVR-ul este disponibil chiar și în cel mai simplu plan de bază. Există, de asemenea, o versiune de încercare gratuită disponibilă pentru fiecare dintre aceste planuri, astfel încât să le puteți încerca înainte de a le cumpăra. Haideți să aruncăm o privire la ceea ce primiți cu Aircall.

Essentials

Planul Essentials începe de la 30 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator, cu un minim de trei utilizatori. Pe lângă IVR, aveți acces la peste 50 de integrări și API-uri, funcționalitate SMS, funcții esențiale de telefonie, cum ar fi înregistrarea apelurilor și click-to-dial, apeluri simultane nelimitate de ieșire și multe altele.

Professional

Planul Professional începe de la 50 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator, cu un minim de trei utilizatori. Obțineți tot ceea ce este prevăzut în planul anterior, plus etichetarea obligatorie a apelurilor, analize și monitorizare avansate, funcții avansate de asistență, funcții avansate de vânzări și multe altele.

Custom

Vă puteți personaliza planul și prețul pentru Aircall cu planul Custom. Acesta are un număr minim de 10 utilizatori. Primești tot ce ai primit din cele două planuri anterioare, precum și caracteristici noi, cum ar fi analize personalizate, integrare personalizată, acces la suport pentru dezvoltatorii API, SLA-uri și multe altele.

Concluzie

Aircall oferă probabil unul dintre cele mai bune IVR-uri de pe piață la un preț corect. Configurarea este incredibil de ușoară; oferă câteva opțiuni de personalizare excelente și poate fi finalizată literalmente în câteva minute. Sunt foarte puține lucruri pe care Aircall le face greșit, iar funcția sa IVR este foarte aproape de a fi perfectă. În timp ce utilizatorii care încearcă să construiască arbori IVR elaborați pot fi puțin dezamăgiți, oricine nu are nevoie de această funcționalitate va fi mai mult decât mulțumit de ceea ce Aircall are de oferit.

Aspecte și probleme comune

IVR-ul meu nu funcționează

Asigurați-vă că verificați de două ori fluxul IVR. Este întotdeauna util să vă planificați în prealabil fluxul IVR pentru a scăpa de orice confuzie în timp ce îl construiți în Aircall. Dacă întâmpinați diferite probleme cu IVR-ul dvs., consultați ghidul de depanare Aircall sau contactați echipa de asistență.

Nu pot crea un IVR pe mai multe niveluri

Aircall nu suportă în mod direct IVR pe mai multe niveluri, însă puteți încerca să creați un sistem similar prin configurarea mai multor IVR-uri mai mici pentru fiecare dintre numerele disponibile. Prin conectarea acestor IVR-uri cu acțiunea de redirecționare, puteți simula experiența unui IVR pe mai multe niveluri.

Product reviews

Indicatorii unui call center sunt o parte importantă a unei afaceri. Descoperiți Top 12 Indicatori de performață pentru call center pentru stabilirea unor obiective mai bune pentru proiectele dvs.

Topul indicatorilor call center-ului (standardele industriei)

Măsurarea și analizarea indicatorilor de performanță ale call center-ului sunt cruciale pentru stabilirea eficienței activităților și operațiunilor. Indicatorii, cum ar fi Net Promoter Score, Gradul de Satisfacție al Clienților, Asigurarea Calității și Respectarea Programului, sunt importanți pentru a menține performanța și nivelul de satisfacție al agenților. Nivelul maxim de activitate trebuie să fie între 60% și 80%, iar abandonul mediu nu trebuie să depășească 5-8%. Evaluarea constantă a acestor indicatori va ajuta la îmbunătățirea serviciilor call center-ului.

Interactive Voice Response allows callers to navigate through a phone system before talking to a customer support representative. Via IVR you can play custom recordings to your customers, gather information during the interaction, and execute appropriate actions, such as routing the caller to the correct agent/department or issuing a callback.

IVR (Interactive Voice Response)

The Interactive Voice Response (IVR) system enables callers to navigate a phone system before speaking to a customer support representative, play custom recordings, and execute actions like routing the caller to the correct agent or department. It can be set up separately for each number through a YAML script in LiveAgent and involves 3 mandatory sections: online, queue, and offline. IVR examples are available, and all recordings needed have to be added to LiveAgent accounts. Other features offered by LiveAgent include integrated customer support through various channels and safety measures like SSL.

Zendesk IVR este o alegere populară în rândul clienților. Rezultatele performanței sale în scenariile de zi cu zi pot fi găsite în această recenzie.

Recenzie Zendesk IVR

Funcția IVR (Interactive Voice Response) din Zendesk este populară în software-ul de call center. Utilizată pentru organizarea apelurilor în funcție de diverse condiții, IVR poate fi configurată prin interfața bine concepută și ușor de utilizat a Zendesk. Cu toate acestea, configurarea IVR poate fi confuză și planificarea prealabilă este necesară. Prețul poate fi costisitor, dar Zendesk are alte puncte forte și poate fi o alegere bună pentru companiile dispuse să plătească mai mult pentru caracteristicile sale.

We've prepared for you several IVR examples covering standard IVR trees.

IVR examples

The given text demonstrates examples of IVR (Interactive Voice Response) scripts, including basic, advanced, and dynamic IVR, as well as DTMF input. It covers different scenarios such as voicemail, offline, and queue, and provides tips and tricks for setting up an IVR system.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație