Bine ați venit la programul nostru de afiliere!

Da! Avem un program de afiliere. Nu ne cunoașteți încă? Să ne prezentăm! Mai mult, vă vom spune ce vă putem oferi dvs. și vizitatorilor / utilizatorilor dvs.

Already know LiveAgent?

Join our affiliate program NOW and start earning money right away!

Ce este LiveAgent?

LiveAgent este un software de birou de asistență care acceptă mai multe canale. Canalele includ E-mail, Apeluri, Bază de cunoștințe, Viber, Facebook, Instagram, Twitter, Chat Live, și altele! Sistemul este potrivit pentru orice industrie care are nevoie să gestioneze eficient solicitările clienților de la o singură interfață. Consultați interfața LiveAgent de mai jos pentru a vedea cum funcționează.

LiveAgent 2021 | Better Customer Service Starts Today | Live Agent01:12Youtube video: LiveAgent 2021 | Better Customer Service Starts Today
Live Agent

Ce altceva mai oferă LiveAgent?

Aplicații mobile

Fiți disponibil non-stop pentru clienții dvs. cu aplicațiile mobile LiveAgent. LiveAgent este disponibil atât pentru utilizatorii Android, cât și pentru cei iOS. Astfel, puteți răspunde clienților dvs. ori de câte ori sunteți în deplasare.

Integrări

LiveAgent oferă o cantitate enormă de integrări pentru a satisface clienții din toate tipurile de industrii. Integrările variază de la eCommerce, CRM, instrumente de gestionare a proiectelor, la parteneri VoIP. Drept urmare, creați un sistem complet centralizat pe baza preferințelor companiei dvs. Mai important, LiveAgent nu percepe taxe suplimentare pentru astfel de integrări.

Opțiuni multilingve

Aveți reprezentanți ai clienților din întreaga lume vorbind diferite limbi? Nu vă faceți griji, LiveAgent oferă 45 de limbi din care puteți alege. Și nu se oprește aici. De asemenea, oferim widget-uri adaptabile la limbă pentru clienții dvs., astfel încât să puteți comunica în limba preferată

Prezentare generală a analizelor

Obțineți o prezentare generală a serviciului / asistenței dvs. pentru clienți în câteva secunde, cu ajutorul Prezentării Generale a Analizelor a LiveAgent. Prezentarea generală implică rapoarte în funcție de performanță, canal, departamente și etichete. În acest fel, nu este nevoie să strângeți datele, toate sunt într-un singur loc, astfel încât să puteți analiza imediat situația generală.

Doriți să aflați mai multe? Simțiți-vă liber să verificați toate Caracteristicile LiveAgent.

De ce ar trebui să vă alăturați programului nostru de afiliere?

Bonus de înscriere de 5 USD

Pungă de bani monede dolari

Solicitați un comision de 5 USD doar pentru înscrierea la programul nostru de afiliere. Acesta va fi achitat în prima dvs. plată a comisioanelor câștigate.

Comisioane recurente

repetă

Oferim un comision de 20% din plata inițială + comision de 20% din toate plățile recurente din contul dvs.

Materiale promoționale

materiale promoționale

Alegeți dintr-o varietate de linkuri și bannere afiliate. Sunt disponibile și sfaturi, materiale și un manager dedicat.

Manager afiliat

Manager

Un manager afiliat dedicat este disponibil pentru a vă ajuta cu orice întrebări referitoare la promovare sau la profitarea la maximum de program.

Are you ready to join our affiliate program?

Earning money with LiveAgent Affiliate Program is easy. We do the work, and you earn cash.

Cum funcționează?

Programul nostru de afiliere este ușor de utilizat și extrem de precis. Conversia medie este 1:66 (în funcție de promoția efectivă sau sezon), ceea ce înseamnă că unul din 66 de vizitatori face o achiziție.

Noi facem totul – găzduim produsele, gestionăm descărcările și întrebările clienților și dvs. veți fi plătit prin simpla trimitere a vizitatorilor la site-urile noastre web. Programul de afiliere LiveAgent oferă rapoarte în timp real ale vânzărilor, traficului, soldului contului și performanței generale. 

Exemplu:

Să ne imaginăm că 10 persoane se abonează la un abonament Tichet + Chat de pe site-ul dvs. web. Tichet + Chat costă 29 USD pe agent pe lună. Totalul, în acest caz, este de 29 USD înmulțit cu 10, ceea ce este egal cu 290 USD. Procesorul de plăți este de 8%. Astfel, totalul dvs. este calculat ca 92%, deci rotunjit 267 USD. După aceea, calculați comisionul de 20%, care este rotunjit la 54 USD.

Procesul este după cum urmează:

2. Vizitatorul navighează pe site-ul nostru și poate decide să comande

3. Dacă vizitatorul comandă (comanda nu trebuie să fie plasată în timpul aceleiași sesiuni de browser – cookie-urile și IP-urile sunt stocate pe termen nelimitat), comanda va fi înregistrată ca o vânzare pentru dvs. și veți primi un comision pentru această vânzare. Dacă o vânzare a fost trimisă de mai mulți afiliați, vom împărți comisionul între toți afiliații implicați.

De ce LiveAgent?

Bonus de înscriere de 5 USD!

Veți primi un comision de 5 USD doar pentru înscrierea la programul nostru de afiliere! Acesta va fi plătit cu prima plată a comisionului câștigat, ca motivație pentru a deveni partenerul nostru pe termen lung.

Veți primi comisionul dacă clienții finalizează o achiziție în termen de 90 de zile. În ziua de azi, tendința este reducerea ferestrei cookie-urilor, de multe ori până la câteva ore. Încercăm să ne menținem parteneriatele corecte.

Vânzare recomandată de mai mult de 1 afiliat

Împărțim comisionul în cazul în care vânzarea a fost trimisă de mai mulți afiliați. Iată cum funcționează: Primul afiliat va primi un bonus de 10% – i-a făcut cunoștință clientului cu marca. Ultimul afiliat va primi un bonus de 30% – a convins clientul să cumpere. Vom împărți restul comisioanelor (60%) între toți afiliații (inclusiv primul și ultimul) în mod egal.

Cost fix de 8%

Procesorul nostru de plăți ne percepe la fiecare tranzacție costul mediu fix de 8%. Prin urmare, comisioanele sunt calculate din 92% din suma totală a comenzii.

Plată

Plățile pentru vânzările trimise în luna precedentă se fac în fiecare lună pe data de 15. Plata minimă este de 250 USD și trebuie să trimiteți cel puțin doi clienți separați.

Structura comisioanelor recurente

Pentru prima vânzare a unui cont găzduit, veți câștiga un comision de 20%. Din toate celelalte vânzări recurente, veți câștiga 20% comisioane până când persoana care a achiziționat software-ul nostru prin intermediul linkului dvs. a oprit plata. Considerăm că aceste comisioane recurente formează parteneriate afiliate bazate pe încredere. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care sunt calculate comisioanele noastre, nu ezitați să contactați asistența noastră.

Surse de trafic permise

Încercăm să construim relații pe termen lung cu partenerii noștri. Prin urmare, ne place întotdeauna să vedem bloguri de nișă sau portaluri de recenzii care lucrează cu noi. Preferăm calitatea în locul conținutului generat și așteptăm cu nerăbdare orice tip de recomandare, e-mail sau trafic de pe rețele sociale cu valoare pentru utilizator.

Surse de trafic interzise

Nu permitem campanii PPC pentru programul nostru de afiliere, deoarece acestea tind să combată activitățile noastre. De asemenea, nu permitem trafic suspect din surse care nu sunt utile pentru publicul nostru țintă.

Peter Komornik

LiveAgent combină interfața excelentă de conversații directe, sistemul de gestionare a tichetelor și automatizarea, toate acestea permițându-ne să oferim asistență excepțională clienților noștri.

Peter Komornik, director general
logo slido black
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Căutați o alternativă pentru Dixa? Aflați mai multe despre sistemul și funcțiile de bilete de tip multi-canal la prețuri accesibile, ale LiveAgent.

În căutarea unei alternative pentru Dixa?

LiveAgent este o platformă excelentă pentru comunicarea cu clienții, oferind soluții rapide și eficiente. Echipa de asistență este foarte promptă și oferă soluții de implementat imediat. Mulți utilizatori sunt mulțumiți de modul în care LiveAgent îi ajută să își îmbunătățească serviciile către clienți și să crească satisfacția lor. Prețurile sunt rezonabile, iar instrumentul este ușor de utilizat și îmbunătățește productivitatea.

LiveAgent este cea mai bună soluție de asistență pentru clienți, cu acoperire a tuturor canalelor relevante, sistem fiabil de tichete și un preț echitabil. În afară de un chat live puternic, LiveAgent vă oferă alte instrumente grozave, peste 175 de caracteristici și peste 40 de integrări pentru a vă ajuta să oferiți cea mai bună asistență posibilă pentru clienți. LiveAgent are trei mari planuri plătite care nu vă vor depăși bugetul.

Căutați o alternativă la Zopim?

LiveAgent este o software de asistență care oferă mai multe funcționalități, cum ar fi opțiunea de autoserviciu pentru clienți, call center, chat live, tichete și multe altele. Prin urmare, economisește timp, costuri și crește fidelizarea clienților, satisfacția și rentabilitatea investiției. Pluginul de migrare facilitează transferarea rapidă a datelor esențiale către LiveAgent. Există mai multe alternative pentru Zopim, cum ar fi Qonvo, Novocall, Dashly, Gist, HelpSpot, Lucep, CallPage și LiveHelpNow.

Aveți grijă de clienții dvs. pe site-urile web Opencart cu chat live. Integrarea Opencart pentru LiveAgent vă permite să plasați un buton de chat live pe web.

Opencart

Software-ul de autoservire va ajunge la o valoare de 18,12 miliarde USD până în 2024, contribuind la îmbunătățirea eficienței și productivității și la reducerea costurilor de asistență. LiveAgent este o platformă unică pentru suportul clienților și oferă o perioadă gratuită de probă de 14 zile, precum și o integrare cu Nicereply și o opțiune de migrare de la Genesys.

Cele mai bune alternative de conversații directe conțin un set specific de caracteristici care vă vor ajuta în drumul spre succes. Descoperiți-le chiar astăzi!

Descoperiți cea mai bună alternativă pentru conversații directe

LiveAgent este o solutie dematerializata pentru asistenta prin conversatii directe, care ajuta afacerile sa clasifice natura tichetelor si sa urmareasca statisticile privind nevoile clientilor. Este un instrument excelent pentru comunicarea cu clientii si ne-a accelerat comunicarea cu acestia. LiveAgent poate fi utilizat gratuit, fara a fi necesar un card de credit, si ofera o multitudine de caracteristici pentru conversatiile directe, precum istoricul de conversatii si prezentarea generala a conversatiilor.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație