Shopify

Ce este Shopify?

Shopify este o platformă de comerț electronic utilizată pentru a crea magazine online care vând produse și servicii. Shopify este echipat cu o mulțime de funcții deosebite, incluzând livrarea directă, marketingul produselor, diferite tipuri de opțiuni de plată și instrumente de loializare a clienților. Cu Shopify, puteți configura cu ușurință noul dvs. magazin electronic și puteți începe să vă vindeți produsele sau serviciile.

Shopify este o platformă pe care fiecare antreprenor ar trebui să o folosească, deoarece este atât de ușor de navigat și de utilizat. Cu Shopify, puteți economisi timp și bani și vă puteți retransmite atenția asupra altor aspecte ale afacerii dvs.

Cum îl puteți folosi?

Puteți utiliza integrarea Shopify pentru a oferi asistență rapidă și eficientă clienților dvs. Cu LiveAgent, puteți urmări e-mailurile de asistență pentru clienți, puteți oferi asistență telefonică și, de asemenea, puteți plasa un buton de chat live în timp real cu un design prestabilit pe pagina dvs. web.

A avea un buton de chat live pe site-ul magazinului dvs. este benefic, deoarece este o opțiune de comunicare fără probleme pe care clienții dvs. o pot folosi pentru a vă contacta cu privire la informații despre produs, orice problemă și multe altele. Acest lucru poate îmbunătăți considerabil implicarea clienților și, de asemenea, satisfacția acestora.

Cum puteți beneficia de integrarea Shopify?

 • Gestionați-vă clienții fără probleme pe toate canalele
 • Oferiți asistență rapidă clienților dvs.
 • Plasarea unui buton de chat live pe site-ul dvs. va spori implicarea și satisfacția clienților
 • Chat-ul live poate transforma în mod eficient clienții potențiali și vizitatorii site-ului în clienți plătitori

Cum să plasați un buton de chat live LiveAgent în magazinul dvs. Shopify

Dacă doriți să plasați un buton de chat live LiveAgent pe site-ul dvs. web, urmați acest ghid simplu.

 • Deschideți LiveAgent și accesați Configurare > Sistem > Plugin-uri. Puteți găsi plugin-ul Integrare Shopify cu butonul de chat în lista de plugin-uri. Când îl găsiți, dați click pe comutatorul de activare și, când devine verde, LiveAgent va reporni.
Integrare Shopify cu butonul de chat în lista de plugin-uri LiveAgent
Integrare Shopify cu butonul de chat
 • Când aplicația repornește, găsiți plugin-ul activ Integrare Shopify cu butonul de chat în partea de sus a listei de plugin-uri și dați click pe pictograma roții dințate pentru a configura plugin-ul. Apoi, trebuie să introduceți datele – adresa URL a magazinului Shopify, cheia API și parola. De asemenea, puteți alege un design de buton de chat live pentru magazinul dvs. Shopify.
Configurarea plugin-ului pentru butonul de chat Shopify în LiveAgent
Configurarea Plugin-ului
 • Puteți găsi cheia API în setările Shopify. Accesați Aplicații , dați click pe Gestionați aplicațiile private din partea de jos a paginii și apoi Activați dezvoltarea aplicațiilor private . Verificați toate marcajele și dați click pe Activați dezvoltarea aplicației private . Apoi dați click pe Creați aplicație privată .
Gestionarea aplicațiilor private în partea de jos a secțiunilor Aplicații Shopify
Gestionarea opțiunii de aplicații private din partea de jos a paginii
 • Denumiți aplicația și furnizați o adresă de e-mail pentru dezvoltatori de urgență în câmpuri. Apoi dați click pe Afișați permisiuni de administrator API inactive. Derulați în jos și găsiți Etichete script . Schimbați permisiunile din Fără acces la Citire și scriere .
Modificarea permisiunilor pentru etichetele Script pentru a citi și scrie în Shopify
Modificarea permisiunilor pentru etichetele Script pentru a citi și scrie
 • Click pe Salvare și apoi pe Creare aplicație . Găsiți secțiunea Administrator API și copiați cheia API. Reveniți la LiveAgent și lipiți cheia în configurare. Faceți același lucru cu parola API și apoi dați click pe Salvare. Integrarea este completă și puteți discuta cu clienții din magazinul Shopify din LiveAgent.

Cum se integrează Shopify cu plugin-ul LiveAgent

Utilizând această integrare, veți putea vedea comenzile clientului dvs. în secțiunea de detalii ale tichetului din contul dvs. LiveAgent. Vă rugăm să urmați instrucțiunile de integrare de mai jos pentru a începe.

 • În contul dvs. LiveAgent navigați la Configurare > Sistem > Plugin-uri, găsiți Integrare Shopify și dați click pe butonul de activare a comutatorului. LiveAgent va reporni după ce faceți acest lucru. Apoi, puteți găsi integrarea activă în partea de sus a listei de plugin-uri. Dați click pe pictograma roții dințate pentru a configura plugin-ul unde vi se va solicita să furnizați date Shopify.
Integrarea Shopify în lista de plugin-uri LiveAgent
Integrarea Shopify este activă
 • Acest plugin poate fi utilizat în cooperare cu o aplicație privată a contului dvs. Shopify. Conectați-vă la panoul de administrare Shopify și navigați la secțiunea Aplicații . Dați click pe Creați o aplicație privată nouă. Dacă nu aveți această opțiune disponibilă, trebuie să activați gestionarea aplicațiilor private. Dați click pe Gestionați aplicațiile private și apoi pe Activați dezvoltarea aplicațiilor private . Verificați toate marcajele și dați click pe Activați dezvoltarea aplicației private . Apoi, veți putea Crea o nouă aplicație privată .
Crearea unei noi aplicații private în Shopify pentru a crea o integrare cu LiveAgent
Crearea unei aplicații private noi
Click pe Gestionați aplicațiile private din Shopify pentru a modifica setările permisiunii de integrare
Activarea gestionării aplicațiilor private
 • Acum puteți denumi aplicația și puteți furniza un e-mail de urgență. De asemenea, va trebui să permiteți permisiunile care sunt dezactivate în mod implicit. Click pe Examinați permisiunile API de administrare dezactivate din partea de jos a paginii. Derulați în jos, găsiți Clienți și setați permisiunile la Citire și scriere . Faceți același lucru cu Etichete script și Comenzi care sunt mai jos pe listă, apoi click pe Salvare.
Schimbați manual permisiunile pentru a permite accesul LiveAgent la datele Shopify
Modificați permisiunile pentru Citire și scriere
 • Acum veți avea vizibile cheia API și parola . Copiați și lipiți cheia API și parola în configurarea plugin-ului LiveAgent Shopify, examinați alte opțiuni și dați click pe Salvare.
Copiați și lipiți cheia API și parola în configurarea plugin-ului Shopify în LiveAgent
Configurarea plugin-ului Shopify

Plugin-ul Shopify ar trebui să fie activ. Aruncați o privire la câteva tichete anterioare de la clienții dvs. și dați click pe butonul Shopify din panoul din dreapta pentru a vedea comenzile clientului în vizualizarea tichetelor.

Plugin-ul Shopify este activ în LiveAgent, iar comenzile clienților pot fi vizibile din vizualizarea tichetelor
Plugin Shopify activ

Cum se integrează Shopify prin Zapier

Conectarea LiveAgent și Shopify prin intermediul Zapier este ușoară, rapidă și intuitivă. Un declanșator într-o aplicație va activa o acțiune în cealaltă, creând un flux de lucru îmbunătățit. Puteți crea mai multe integrări și le puteți alege și configura astfel încât să funcționeze așa cum doriți. Nu este necesară o experiență de codificare pentru acest lucru.

Pagina de integrare LiveAgent și Shopify pe Zapier
LiveAgent + Shopify

Să parcurgem pașii. Dacă nu ați creat niciodată o integrare Zapier înainte, trebuie să vă înscrieți și să creați un cont Zapier. Puteți face acest lucru dând click pe acest link. Când ați terminat, accesați pagina de integrare LiveAgent + Shopify de pe Zapier .

Selectarea declanșatorului și acțiunii pe Zapier
Selectarea unui declanșator și a unei acțiuni

Când derulați în jos, puteți vedea secțiunea Conectați LiveAgent + Shopify în câteva minute . Aici puteți selecta declanșatorul și acțiunea dorită. Puteți alege orice doriți din listă și puteți crea o conexiune. De exemplu, vom selecta declanșatorul Shopify Produs nou și acțiunea LiveAgent Conversație nouă. Când ați terminat, dați click pe butonul albastru de dedesubt.

Declanșator selectat Produs nou și acțiune Creați o conversație
Produsul nou va crea o conversație nouă

Acum, trebuie să vă configurați declanșatorul. Deci, mergeți mai departe, conectați-vă la contul aplicației de declanșare, care este Shopify în cazul nostru, și începeți să setați declanșatorul. Procesul este destul de ușor și trebuie doar să completați câteva detalii.

Configurarea declanșatorului Shopify pe Zapier
Configurarea Shopify

Când ați terminat, vă recomandăm să testați declanșatorul pentru a vă asigura că funcționează așa cum doriți. Acest pas poate fi omis și finalizat ca ultimul pas al procesului de configurare Zapier.

Testul declanșatorului Shopify pe Zapier
Test de declanșare

Tot ce mai rămâne de făcut este să vă configurați acțiunea. Completați câmpurile obligatorii, cum ar fi adresa de e-mail. Dacă doriți să specificați acțiunea în continuare, continuați și completați câmpurile neobligatorii.

Configurare acțiune LiveAgent în Zapier
Configurarea LiveAgent

Când ați terminat, faceți un alt test al integrării pentru a vedea dacă funcționează. Dacă întâmpinați probleme, Zapier vă va sugera de obicei imediat o opțiune de depanare, astfel încât să puteți remedia cu ușurință ceea ce nu este în regulă. Cu toate acestea, problemele cu integrările Zapier tind să fie rare.

Un test de succes al integrării LiveAgent și Shopify
Test de integrare reușit

Dacă ați parcurs cu succes pașii anteriori, integrarea dvs. ar trebui să fie gata de utilizare. Să testăm. Accesați secțiunea dvs. de produse Shopify.

Secțiunea Produse din Shopify
Produse în Shopify

Creați un produs nou și completați numele și descrierea produsului. Acest produs poate fi folosit ca test, astfel încât să nu fie necesar să parcurgeți procesul îndelungat de completare a fiecărei informații.

Crearea unui produs nou în Shopify
Crearea produsului

Aruncați o privire asupra tichetelor dvs. LiveAgent (ar trebui să primiți un tichet nou în câteva secunde.) Dacă totul funcționează, ați conectat cu succes două aplicații.

Un nou tichet care a fost trimis de la Shopify după crearea unui produs
O nouă conversație în LiveAgent

Simțiți-vă liber să verificați alte funcții și integrări care vă pot ajuta cu clienții potențiali, gestionarea comenzilor și multe altele. Reveniți la Zapier în orice moment pentru a crea alte integrări între LiveAgent și Shopify sau alegeți o altă aplicație la care doriți să vă conectați.

Frequently asked questions

Ce este integrarea Shopify în LiveAgent?

LiveAgent oferă integrarea Shopify pentru clienții care ar dori să implementeze chat live în magazinul lor de comerț electronic.

Cum puteți integra Shopify cu LiveAgent?

Iată un ghid rapid pas cu pas:

1. Navigați la Configurări

2. Click pe Sistem > Plugin-uri

3. Completați detaliile din magazinul dvs. Shopify 

Înapoi la integrări Creați un cont GRATUIT

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație