Recenzie Infobip IVR

Infobip este o platformă cu caracteristici variate pentru marketing, vânzări și servicii pentru clienți, cu o funcționalitate IVR robustă. Tarifele încep de la 499 de dolari pe lună și există opțiuni gratuite de probă. Cu toate acestea, poate fi puțin dificil de configurat și limbajul poate fi confuz. În general, Infobip IVR este util pentru întreprinderile mari și mici.
Recenzie Infobip IVR
Compare Recenzie Infobip IVR with other in: How Recenzie Infobip IVR is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
107 reviews

Infobip este o platformă bine cunoscută în domeniul marketingului, vânzărilor și serviciilor pentru clienți. Are o mare varietate de caracteristici pe care clienții din întreaga lume au ajuns să le îndrăgească. Funcționalitatea IVR de la Infobip este de-a dreptul robustă, rămânând în…

Pricing
Starting from:
$ 499   pe lună
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.3
Experiența utilizator
4
Preț
4.5
Implementare
4.5

Key takeaways

Pros

  • Foarte ușor de personalizat
  • Ușor de utilizat
  • Robust

Cons

  • Limbajul folosit poate fi confuz
  • Detectarea limbii poate fi puțin greoaie

Datorită numeroaselor opțiuni configurabile, această funcție IVR este excelentă pentru întreprinderile mari care doresc să își automatizeze operațiunile centrului de contact. Cu toate acestea, companiile mici pot găsi software-ul Infobip la fel de util. În ciuda numărului mare de funcționalități și opțiuni, puteți configura fără să vă faceți griji că veți fi copleșit sau confuz.

Noțiuni introductive privind caracteristica IVR Infobip

Am testat software-ul Infobip pe Windows 10, dar poate funcționa și pe Linux. Configurarea unui test gratuit cu Infobip a fost surprinzător de anevoioasă. După ce am făcut click pe butonul „înscrieți-vă”, am fost redirecționat către sondajul lor de satisfacție a clienților. După ce m-am uitat pe site, am încercat să obțin contul gratuit cu ajutorul paginilor de documente. După ce am dat click pe articole, am reușit în cele din urmă să mă înscriu pentru un cont de încercare gratuit.

După ce am primit un e-mail de verificare și un cod de activare trimis pe telefon, am putut să încep să configurez funcția IVR.

Totuși, acest lucru a reprezentat o mică provocare. Dacă sunteți ca mine, vă veți simți pierdut dacă veți căuta termeni familiari precum „flux” sau „automatizare a apelurilor”. Cea mai bună opțiune a fost să mă întorc la portalul de asistență. Găsirea informațiilor despre cum să configurați funcția IVR este destul de ușoară. Cu toate acestea, documentația de asistență nu menționează configurarea unor lucruri precum un profil personal, etichete, evenimente de canal etc. Odată ce ați făcut asta, puteți să vă referiți din nou la modul de utilizare.

Deși primii pași au fost puțin frustranți, de acolo înainte totul a mers ca pe roate.

Pentru a configura funcția IVR, faceți click pe Momente în meniul din stânga. Dacă faceți acest lucru pentru prima dată, Infobip oferă un scurt tutorial care vă ghidează prin pașii de bază.

Tutorial de configurare Infobip IVR

Continuați dând click pe butonul Creare flux și apoi pe Începe de la zero.

Infobip creând un nou flux

După aceea, veți avea câteva opțiuni de declanșare din care puteți alege. Pentru a crea un arbore telefonic, dați click pe panoul Apeluri primite.

Infobip IVR declanșează opțiuni

Acum, puteți începe să vă jucați cu funcția IVR. Interfața utilizator Infobip este foarte curată și intuitivă, astfel încât nici măcar un utilizator nou nu se va simți copleșit.

Puteți utiliza text-to-speech sau fișiere audio preînregistrate pentru a răspunde automat cu un mesaj la un apel primit. Puteți pur și simplu să încărcați un fișier audio în software direct de pe computerul dvs. Pentru a personaliza mesajul text-to-speech, puteți alege din mai multe opțiuni vocale. În afară de aceasta, puteți configura rata de vorbire, durata pauzei și multe altele.

Configurarea Infobip IVR

Infobip vă permite să configurați arbori de apel foarte simpli, precum și fluxuri mai complexe. Puteți adăuga alte canale de comunicare la ramurile dvs., cum ar fi SMS, e-mail și Whatsapp messenger. În acest fel, Infobip creează o experiență multicanal pentru dvs. și pentru clienții dvs.

Infobip a finalizat arborele IVR

Ceea ce îmi place la acest software este numărul mare de opțiuni pe care le oferă. Puteți stabili obiective urmăribile pentru sistemul dvs. IVR sau îl puteți configura pentru a colecta și stoca date despre cifrele introduse de utilizatori.

Opțiuni de colectare a datelor de intrare ale utilizatorului Infobip

Există multe opțiuni avansate pe care le puteți configura pentru a crea un flux complex și foarte personalizat. În funcție de nevoile afacerii dvs., IVR-ul poate fi cât mai simplu sau cât mai complex, după cum doriți.

Cum funcționează IVR-ul?

În ciuda faptului că primii pași pentru configurarea arborelui de apeluri au fost puțin frustranți, funcționalitatea dovedește a fi bună. Infobip este cunoscut pentru fiabilitatea sa, așa că nu am fost surprins de faptul că totul a funcționat fără probleme și fără sincope. Acest software vă permite să vă jucați cu configurația, astfel încât să obțineți tot ceea ce aveți nevoie. Chiar și opțiunile mai avansate sunt accesibile utilizatorilor fără prea multe cunoștințe tehnice. Și, chiar dacă vă pierdeți sau sunteți confuz, pagina de documentație Infobip este ușor de navigat și oferă multe articole și instrucțiuni pentru a vă ajuta pe parcurs.

Tarife

Prețurile practicate de Infobip sunt în mare parte personalizate. Găsirea prețurilor pachetelor de abonament de bază este posibilă numai după ce aveți un cont gratuit. Infobip are trei opțiuni de tarifare – Momente, Conversații și Răspunsuri. Pentru a utiliza funcția IVR, veți avea nevoie de pachetul Moments, care începe de la 499 de euro pe lună. Pentru a obține un plan personalizat, puteți contacta echipa lor de asistență pentru clienți sau de vânzări.

Concluzie

Pentru a rezuma caracteristica IVR a Infobip, ne vine în minte cuvântul „funcțional”. Este foarte ușor de configurat, rămânând în același timp accesibilă pentru toate tipurile de utilizatori. Datorită interfeței ușor de utilizat și a meniurilor derulante simple, nu vă veți simți intimidat, chiar dacă este prima dată când configurați un arbore de apel. Alegerea mai multor canale de comunicare vă permite să creați o experiență cu adevărat multicanal pentru clienții dvs. În plus, puteți configura urmărirea direct în IVR, astfel încât centrul dvs. de apeluri să rămână mereu în fruntea indicatorilor de performanță. În ciuda inconvenientelor minore, Infobip este un software uimitor atât pentru întreprinderile mici care doresc să înființeze un centru de contact, cât și pentru marii lideri din industrie care au nevoie să își automatizeze și să își eficientizeze procesele.

Aspecte și probleme comune

Nu pot integra IVR-ul Infobip cu CRM-ul meu

Pentru a prelua informații dintr-o bază de date terță sau CRM, puteți utiliza funcția Apel API. Adăugați un URL al sistemului pe care doriți să îl integrați cu fluxul. Asigurați-vă că URL-ul este corect, astfel încât fluxul să poată comunica cu acesta. După aceea, specificați o metodă pe care fluxul o va utiliza pentru a trimite cereri către URL. Odată ce ați făcut acest lucru, ar trebui să puteți începe. Dacă întâmpinați probleme pe parcurs, puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți al Infobip.

IVR-ul meu nu funcționează

Verificați de două ori dacă există erori în proiectarea fluxului IVR și remediați-le. Dacă aveți în continuare probleme cu IVR-ul dvs., puteți încerca să consultați secțiunea de ajutor Infobip sau să contactați serviciul clienți pentru ajutor.

Product reviews

Zendesk IVR este o alegere populară în rândul clienților. Rezultatele performanței sale în scenariile de zi cu zi pot fi găsite în această recenzie.

Recenzie Zendesk IVR

Funcția IVR (Interactive Voice Response) din Zendesk este populară în software-ul de call center. Utilizată pentru organizarea apelurilor în funcție de diverse condiții, IVR poate fi configurată prin interfața bine concepută și ușor de utilizat a Zendesk. Cu toate acestea, configurarea IVR poate fi confuză și planificarea prealabilă este necesară. Prețul poate fi costisitor, dar Zendesk are alte puncte forte și poate fi o alegere bună pentru companiile dispuse să plătească mai mult pentru caracteristicile sale.

Aducerea unui nou client la bord necesită o atenție deosebită. Asigurați-vă că nimic nu este omis, utilizând lista noastră gratuită de verificare privind primirea unui client nou.

Listă de verificare privind clientul nou

Această listă de verificare îndrumă proprietarii de afaceri în privința obiectivelor pentru clienții noi, inclusiv desemnarea unui reprezentant de vânzări și de asistență clienți, validarea contractului, programarea întâlnirilor și identificarea necesităților și așteptărilor clienților. Proprietarii ar trebui să înregistreze datele despre clienți și să evalueze utilizarea serviciilor. Catalogarea semnalelor de alarmă sau a problemelor și identificarea obiectivelor pe termen scurt și lung ar trebui să fie, de asemenea, realizate.

Obțineți o vedere de ansamblu holistică a eforturilor echipei dumneavoastră de asistență pentru clienți cu ajutorul funcției noastre de tablou de bord analitic din LiveAgent și îmbunătățiți-vă imediat activitatea.

Vedere de ansamblu asupra analizelor

LiveAgent oferă suport clienților prin intermediul unei interfețe excelente de conversații directe, a unui sistem de gestionare a tichetelor și a automatizării, permițându-le să ofere asistență clienților într-un mod excepțional. Platforma oferă măsurători de satisfacție a clienților și multiple formate de prezentare a acestora. Tabloul de bord pentru analize este accesibil doar administratorilor, iar baza de cunoștințe oferă informații despre diferitele tipuri de rapoarte disponibile. Perioada de încercare gratuită de 14 zile este oferită înainte de a face o achiziție a platformei. LiveAgent oferă și servicii de migrare de la alte soluții de birou de asistență.

Scorurile de predicție a satisfacției reprezintă o măsură a faptului că un tichet este susceptibil să primească un rating de satisfacție pozitiv sau negativ.

Scorurile de predicție a satisfacției

LiveAgent oferă scoruri de predicție a satisfacției clienților, indicatori importanți pentru serviciul pentru clienți. Evaluarea satisfacției clienților poate fi măsurată prin intermediul unui chestionar simplu cu 2 opțiuni și poate fi utilizată pentru a îmbunătăți serviciul. Scorul Net al Promotorului (NPS) și Scorul de Efort al Clienților (CES) sunt alte două indicatori importanți pentru măsurarea satisfacției clienților. Satisfacția clienților este gradul de mulțumire oferit de produsele, serviciile sau serviciile de asistență pentru clienți.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație