Recenzie Zendesk IVR

Funcția IVR (Interactive Voice Response) din Zendesk este populară în software-ul de call center. Utilizată pentru organizarea apelurilor în funcție de diverse condiții, IVR poate fi configurată prin interfața bine concepută și ușor de utilizat a Zendesk. Cu toate acestea, configurarea IVR poate fi confuză și planificarea prealabilă este necesară. Prețul poate fi costisitor, dar Zendesk are alte puncte forte și poate fi o alegere bună pentru companiile dispuse să plătească mai mult pentru caracteristicile sale.
Recenzie Zendesk IVR
Compare Recenzie Zendesk IVR with other in: How Recenzie Zendesk IVR is doing on review portals
4.1
Average rating based on data from trusted review portals
1557 reviews

Răspunsul vocal interactiv (Interactive Voice Response - IVR) este o funcție populară în software-ul de call center, care permite agenților de asistență pentru clienți să organizeze apelurile în funcție de diverse condiții. IVR poate fi utilizat pentru a crea „arbori" care direcționează…

Pricing
Starting from:
$ 99   pe lună
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
3.5
Experiența utilizator
4.5
Preț
3
Implementare
3

Key takeaways

Pros

  • IVR performant
  • Interfață de utilizator cuprinzătoare

Cons

  • Planificarea și crearea IVR poate fi confuză
  • Prețurile pot deveni costisitoare

Funcția IVR de la Zendesk nu este cea mai ușor de configurat, dar nici cea mai dificilă. Se comportă bine, fără niciun hop, dar configurarea IVR necesită o anumită planificare prealabilă pentru a evita confuzia în timpul procesului de creare. Zendesk este un software foarte bun pentru toate și, chiar dacă configurația IVR are mult loc de îmbunătățire, tot nu puteți da greș cu el. Punctele forte ale Zendesk sunt în altă parte, iar dacă sunteți dispus să plătiți un preț mai mare pentru caracteristicile sale, probabil că nu veți fi dezamăgit.

Noțiuni introductive privind caracteristica IVR Zendesk

Funcția IVR din Zendesk este ușor de accesat, datorită interfeței bine concepute și ușor de utilizat. Aveți acces la interfață imediat după ce finalizați înregistrarea gratuită de probă, care poate fi finalizată în doar câteva minute cel mult. IVR este prezentă în cadrul opțiunilor de Conversație din centrul de administrare Zendesk, care poate fi găsit în panoul de meniu din stânga.

Centrul de administrare Zendesk - Meniuri IVR

Procesul de creare a IVR nu este optim și nici atât de simplu pe cât ar putea fi. Nu există asistență vizuală pentru planificare, ci doar trebuie să selectați opțiunile și acțiunile IVR. În timp ce procesul în sine este ușor de realizat, nu aveți o imagine de ansamblu bună a întregului IVR. Fiecare nivel IVR este o filă separată care nu arată unde duce într-un mod clar și cuprinzător, în comparație cu unele dintre celelalte soluții IVR. Acest lucru poate duce la unele confuzii și probleme în timpul creării unor configurații IVR mai elaborate. Recomand planificarea vizuală a nivelurilor IVR în prealabil.

Fiecare nivel IVR vă permite să selectați acțiuni pentru fiecare buton de pe tastatura apelantului. Nu există o limită aparentă a numărului de niveluri pe care le puteți avea, astfel încât să puteți planifica și construi IVR-uri mai elaborate, dacă este necesar. Există, de asemenea, opțiunea de a selecta un mesaj de întâmpinare, dar nu a părut să funcționeze în timpul testelor mele. Singura opțiune a fost „Fără salut”. Cu toate acestea, am găsit mai târziu opțiunea de adăugare a salutului într-o altă secțiune a configurării Talk. Fiecare nivel IVR poate fi redenumit pentru a permite o mai bună planificare în timpul creării.

Configurarea liniilor Zendesk IVR

Puteți activa IVR pentru liniile dvs. telefonice în configurarea fiecărei linii telefonice. Acest meniu poate fi accesat cu ușurință din Configurare conversație din panoul din stânga. Puteți atașa configurații IVR diferite la numere de telefon diferite.

Setări IVR Zendesk

Cum funcționează IVR-ul?

În afară de procesul de creare mai puțin ușor de utilizat, IVR-ul Zendesk se comportă în general foarte bine. Nu am întâmpinat nicio problemă cauzată de erori de sistem în timpul testării; totuși, am creat un IVR nefuncțional în timpul primelor încercări. Asigurați-vă că vă planificați nivelurile IVR înainte de a încerca să le creați, mi s-a părut extrem de util. În general, performanța a fost excelentă și toate IVR-urile au funcționat așa cum era prevăzut după o planificare corectă.

Tarife

În timp ce Zendesk oferă mai multe planuri de tarifare, doar două dintre ele oferă utilizatorilor acces la funcțiile IVR. IVR este inclus în planurile Suita Professional și Suita Enterprise, care sunt cele mai scumpe două planuri Zendesk disponibile. Ambele planuri se bazează pe abonament, iar prețul final depinde de numărul de conturi de agenți de care aveți nevoie.

Suita Professional

Această suită începe de la 99 de dolari pe lună pentru fiecare agent și se concentrează în principal pe adăugarea de funcționalități și caracteristici de call center la setul de caracteristici Zendesk.

Suita Enterprise

Suita Enterprise începe de la 150 de dolari pe lună pentru fiecare agent. Aceasta adaugă o mulțime de caracteristici care vizează gestionarea sarcinilor și a comunicării la nivel de întreprindere.

Concluzie

În timp ce Zendesk este una dintre cele mai populare soluții de help desk, funcția sa IVR ar putea fi cu siguranță îmbunătățită. Funcționalitatea este perfectă și nu există probleme în ceea ce o privește, dar configurarea și implementarea pot deveni destul de confuze, în special pentru utilizatorii noi. A doua problemă majoră este prețul, deoarece este destul de piperat în comparație cu alte software-uri care oferă IVR. Dacă sunteți în căutarea unui software cu un set larg de funcționalități care are IVR, dar nu aveți nevoie ca acesta să fie perfect, prețul poate fi justificat. În caz contrar, vă recomand să vă uitați la alte soluții IVR mai ieftine și mai bine concepute.

Aspecte și probleme comune

Mesajul de întâmpinare IVR nu se redă

Dacă adăugați un număr care se află deja în contul dvs. ca număr extern, este posibil să împiedicați redarea mesajului de întâmpinare IVR. Aceasta poate determina redarea unui alt mesaj de întâmpinare în locul acestuia sau nu poate reda niciun mesaj de întâmpinare. Se recomandă să eliminați numărul afectat din lista Numere externe.

Mesajul de întâmpinare IVR este redat în mod repetat

Mesajul de întâmpinare IVR din Zendesk se repetă în mod implicit de trei ori dacă sistemul nu detectează nicio apăsare de tastă. Dacă salutul continuă să se repete de mai mult de trei ori, trebuie să vă asigurați că mesajul de întâmpinare aflat în secțiunea Editare traseu de la Rute active din IVR nu este același cu cel din nivelurile de meniu. Dacă aveți în continuare probleme cu mesajul de întâmpinare IVR, vă recomandăm să contactați serviciul de asistență pentru clienți Zendesk.

Product reviews

Obțineți o vedere de ansamblu holistică a eforturilor echipei dumneavoastră de asistență pentru clienți cu ajutorul funcției noastre de tablou de bord analitic din LiveAgent și îmbunătățiți-vă imediat activitatea.

Vedere de ansamblu asupra analizelor

LiveAgent oferă suport clienților prin intermediul unei interfețe excelente de conversații directe, a unui sistem de gestionare a tichetelor și a automatizării, permițându-le să ofere asistență clienților într-un mod excepțional. Platforma oferă măsurători de satisfacție a clienților și multiple formate de prezentare a acestora. Tabloul de bord pentru analize este accesibil doar administratorilor, iar baza de cunoștințe oferă informații despre diferitele tipuri de rapoarte disponibile. Perioada de încercare gratuită de 14 zile este oferită înainte de a face o achiziție a platformei. LiveAgent oferă și servicii de migrare de la alte soluții de birou de asistență.

Zoho Desk este un software bine cunoscut și popular, dar cum se comportă baza sa de cunoștințe? Aruncați o privire la recenzia noastră și aflați cum s-a descurcat în testele noastre.

Recenzie pentru baza de cunoștințe Zoho Desk

Zoho Desk oferă o soluție completă de bază de cunoștințe, cu un editor de text excelent și interfață bine concepută. În general, baza de cunoștințe Zoho Desk este ușor de utilizat și fără probleme, dar unele caracteristici de organizare ar putea fi îmbunătățite. Prețul și valoarea generală trebuie luate în considerare în raport cu celelalte instrumente din setul extins de Zoho Desk.

Serviciul clienți este disponibil pentru a-i ajuta pe clienți. Depinde de client cât de bună sau de proastă va fi recenzia. Recenziile pot fi diverse.

Recenziile serviciului clienți

LiveAgent este un software pentru asistență și chat live popular în industria valutară. Acesta oferă suport prin aplicație, baza de cunoștințe și consultarea cu serviciul clienți. Feedback-ul clienților este important și poate fi strâns prin diverse modalități, inclusiv prin sondaje și recenzii. Sondajele pot ajuta la îmbunătățirea experienței și produselor. Serviciul clienți trebuie dezvoltat cu atenție, având în vedere feedback-ul angajaților și clienților. Agentul poate juca un rol crucial în îmbunătățirea imaginii de marcă a companiei și a serviciului pentru clienți.

Bitrix24 este un software IVR popular cu multiple cazuri de utilizare. Aflați cum s-a descurcat IVR-ul acestuia în recenzia noastră Bitrix24 IVR.

Recenzie Bitrix24 IVR

Bitrix24 IVR este un software pentru call center, care permite agenților de asistență pentru clienți să organizeze apelurile în funcție de diverse condiții. Platforma are o funcție populară de Răspuns vocal interactiv (Interactive Voice Response - IVR), prin care poate crea arbori pentru a direcționa apelurile. Bitrix24 este ușor de utilizat, însă interfața cu utilizatorul poate fi greu de navigat. Pe de altă parte, Bitrix24 IVR este o soluție foarte performantă și are un preț mai mult decât corect, având includ și un plan gratuit disponibil.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație