Recenzie CloudTalk IVR

CloudTalk este o aplicație IVR fiabilă și robustă, ideală pentru centrele de contact dinamice și flexibile. La un preț accesibil, software-ul oferă o gamă largă de opțiuni de configurare a ramurilor de apeluri. Interfața ușor de utilizat vă permite să redirecționați apelurile și să configurați cereri HTTP. Un mic dezavantaj este lipsa unui tutorial la început, dar CloudTalk oferă o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unui software de încredere. Tariful de pornire este de 30 $ pe lună și există și o versiune de probă gratuită. Overall rating-ul editorului este de 4.7, cu o experiență a utilizatorului de 4.5, prețul de 5 și implementarea de 4.5.
Recenzie CloudTalk IVR
Compare Recenzie CloudTalk IVR with other in: How Recenzie CloudTalk IVR is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
954 reviews

CloudTalk este o aplicație relativ tânără care ia în considerare nevoile centrelor de contact dinamice și flexibile. La un preț accesibil, acest software oferă o funcționalitate IVR fiabilă și surprinzător de robustă. Puteți face meniul IVR cât de simplu sau cât de…

Pricing
Starting from:
$ 30   pe lună
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Experiența utilizator
4.5
Preț
5
Implementare
4.5

Key takeaways

Pros

  • Ușor de configurat și de utilizat
  • Preț accesibil
  • Personalizabil

Cons

  • Tutorial lipsă
  • Poate apărea erori uneori

Interfața ușor de utilizat vă oferă o gamă largă de opțiuni de configurare a ramurilor de apeluri, fără a fi copleșitoare pentru noii utilizatori. Puteți redirecționa apelurile, reda mesaje preînregistrate sau chiar configura cereri HTTP. În afară de micul inconvenient al lipsei unui tutorial la început, software-ul IVR de la CloudTalk lasă puțin de dorit. Iar dacă sunteți în căutarea unui software de încredere care vă permite să vă jucați cu meniul IVR, aceasta este o opțiune excelentă pentru dvs.

Noțiuni introductive privind caracteristica IVR CloudTalk

Configurarea unui cont de probă cu CloudTalk este floare la ureche. După ce vă completați informațiile, primiți automat un număr de telefon și un credit de 5 €. După ce vă conectați la contul dvs., veți vedea o interfață curată și ușor de utilizat, cu un panou de bord și un meniu în partea stângă. Pe panoul de bord, puteți vedea o prezentare generală simplă a apelurilor dvs. și a activității centrului dvs. de contact. Acest lucru poate fi foarte util pentru echipele mai mici, care își pot analiza imediat activitatea de apeluri.

Software-ul CloudTalk IVR - Panou de bord

Pentru a începe configurarea funcției IVR, accesați fila Numere din meniu. Apoi, continuați făcând click pe butonul Editare de lângă numărul de telefon cu care doriți să lucrați.

CloudTalk - Setări pentru numere

După aceea, puteți începe să creați și să personalizați ramurile de apelare.

CloudTalk - Personalizarea ramurilor de apelare

Ceea ce mi-a plăcut la software-ul IVR CloudTalk este cât de personalizabil este, rămânând în același timp ușor de utilizat. Puteți configura fiecare parte a ramurii și chiar să creați meniuri IVR pe mai multe niveluri mai elaborate.

Opțiunile de meniu CloudTalk IVR

Puteți redirecționa foarte ușor apelurile și atribui apelurile nerezolvate către alți agenți, grupuri sau departamente. Există multe opțiuni din care puteți alege și chiar mai multe acțiuni avansate pe care le puteți configura. Cu toate acestea, rămâne totuși finisat și ușor de navigat, astfel încât chiar și utilizatorii mai puțin pricepuți la tehnologie pot obține tot ce au nevoie și nu se simt copleșiți.

Puteți adăuga un mesaj la ramura de apeluri făcând click pe panoul IVR din meniu. Acolo, puteți configura un mesaj text-to-speech sau o înregistrare audio. Puteți încărca un fișier audio de pe computer sau îl puteți înregistra direct în CloudTalk.

Meniul CloudTalk IVR - Adăugarea unui sunet nou

Un lucru pe care îl apreciez la acest software este opțiunea de a trimite un mesaj vocal la adresa de e-mail a agentului. Puteți configura IVR-ul pentru a înregistra mesajul vocal al unui client și nu numai că îl notifică pe agentul dvs. despre acesta, ci îl trimite ca atașament la e-mail. Aceasta este o modalitate excelentă de a eficientiza comunicarea în centrul dvs. de contact și de a vă asigura că toate solicitările clienților sunt primite.

CloudTalk - Setări pentru acțiunile mesageriei vocală

Adăugarea unui tutorial rapid ar fi una dintre sugestiile mele pentru îmbunătățirea funcționalității IVR a CloudTalk. Chiar dacă software-ul este ușor de utilizat, poate fi totuși descurajant pentru unii utilizatori mai puțin experimentați. Un tutorial rapid care să treacă în revistă opțiunile de bază și configurarea poate ajuta agenții și managerii ocupați să economisească timp navigând prin centrul de asistență. Acestea fiind spuse, CloudTalk oferă un tutorial video pe site-ul web, astfel încât să puteți găsi în continuare un ghid accesibil dacă aveți nevoie de el.

Cum funcționează IVR-ul?

Funcția IVR a CloudTalk este fiabilă și funcționează exact așa cum a fost concepută. Acesta poate satisface nevoile centrelor de contact mici cu ramuri de apeluri de bază, precum și ale companiilor mai mari, cu diferitele sale configurații și opțiuni multicanal. Interfața sa de utilizator este clară și concisă, ceea ce o face ușor de utilizat de către oricine, indiferent de nivelul său de competență tehnică. Deși îi lipsește un tutorial de configurare, funcționalitatea nu este greu de înțeles.

Tarife

CloudTalk oferă funcția IVR în cel de-al doilea nivel de tarifare – planul Essential. Însoțit de alte caracteristici, puteți achiziționa acest plan pentru 30 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator.

Concluzie

Pentru mulți oameni, există ceva intimidant în mod inerent atunci când vine vorba de configurarea oricărui tip de automatizare. Vestea bună este că CloudTalk face incredibil de ușoară și accesibilă configurarea meniului IVR și începerea automatizării fluxurilor de apeluri. Cu o interfață ușor de navigat, nu trebuie să vă faceți griji că veți fi copleșit de blocuri uriașe de cod și variabile pe care nu le înțelegeți. Software-ul IVR de la CloudTalk face foarte ușor să vă dați seama în mod natural de pașii pe care un utilizator trebuie să îi facă pentru a-și configura propriul flux de apeluri automatizat. Funcționalitatea IVR de la CloudTalk poate ajuta multe întreprinderi în operațiunile zilnice ale centrelor de contact la un cost rezonabil, oferind o gamă largă de funcții.

Aspecte și probleme comune

Nu știu dacă apelul meu a intrat în coada de așteptare sau în IVR

Dacă nu sunteți sigur că un apel a intrat în IVR, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să verificați proiectarea fluxului. Folosind traseul Fluxul apelurilor, puteți vedea când ar fi intrat apelurile pierdute > filtrate(e) după grup. De asemenea, puteți verifica Istoricul apelurilor în secțiunea Statistici pentru a vedea statisticile apelurilor pierdute.

IVR-ul meu nu funcționează

Asigurați-vă că verificați de două ori dacă există greșeli în proiectarea fluxului IVR și eliminați-le. Dacă întâmpinați în continuare dificultăți cu IVR-ul, consultați secțiunea de ajutor CloudTalk pentru a vedea dacă există soluții disponibile pentru problema dvs. sau contactați serviciul de asistență pentru clienți.

Product reviews

Zendesk IVR este o alegere populară în rândul clienților. Rezultatele performanței sale în scenariile de zi cu zi pot fi găsite în această recenzie.

Recenzie Zendesk IVR

Funcția IVR (Interactive Voice Response) din Zendesk este populară în software-ul de call center. Utilizată pentru organizarea apelurilor în funcție de diverse condiții, IVR poate fi configurată prin interfața bine concepută și ușor de utilizat a Zendesk. Cu toate acestea, configurarea IVR poate fi confuză și planificarea prealabilă este necesară. Prețul poate fi costisitor, dar Zendesk are alte puncte forte și poate fi o alegere bună pentru companiile dispuse să plătească mai mult pentru caracteristicile sale.

Aruncați o privire la recenzia noastră despre baza de cunoștințe Salesforce Sales Cloud și aflați dacă este software-ul de bază de cunoștințe potrivit pentru afacerea dvs.

Recenzie pentru baza de cunoștințe Salesforce Sales Cloud

Recenzia bazei de cunoștințe Salesforce Sales Cloud este pozitivă, deși aceasta nu este cea mai rapidă sau simplă de utilizat. Cu toate acestea, odată ce învățați să o utilizați, veți fi mulțumiți de ce oferă. Tarifele variază și există un tutorial defect. În general, însă, caracteristicile și editorul de text avansat sunt punctele forte.

Integrarea Vtiger vă oferă posibilitatea de a vă gestiona cu ușurință sistemul CRM din LiveAgent. Pur și simplu integrați Vtiger prin Zapier și începeți să vă bucurați de beneficii.

Sistem CRM Vtiger

Vtiger este un program informatic de gestionare a relației cu clienții. Acesta poate fi utilizat cu tabloul de bord LiveAgent pentru gestionarea persoanelor de contact, oportunităților de vânzări și campaniilor de marketing. Integrarea cu LiveAgent oferă notificări despre actualizări și urmărește modificările. Folosindu-l, puteți crea cazuri, evenimente, persoane de contact, clienți potențiali, produse, servicii, tichete și multe altele. Avantajele includ creșterea satisfacției și eficienței serviciilor pentru clienți și posibilitatea de a gestiona informațiile clienților din LiveAgent.

Serviciul clienți este disponibil pentru a-i ajuta pe clienți. Depinde de client cât de bună sau de proastă va fi recenzia. Recenziile pot fi diverse.

Recenziile serviciului clienți

LiveAgent este un software pentru asistență și chat live popular în industria valutară. Acesta oferă suport prin aplicație, baza de cunoștințe și consultarea cu serviciul clienți. Feedback-ul clienților este important și poate fi strâns prin diverse modalități, inclusiv prin sondaje și recenzii. Sondajele pot ajuta la îmbunătățirea experienței și produselor. Serviciul clienți trebuie dezvoltat cu atenție, având în vedere feedback-ul angajaților și clienților. Agentul poate juca un rol crucial în îmbunătățirea imaginii de marcă a companiei și a serviciului pentru clienți.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație