Recenzie LiveAgent IVR

Recenzie LiveAgent IVR este un software popular pentru call center care permite agenților de asistență pentru clienți să organizeze apelurile în funcție de diverse condiții. Cu tarife rezonabile și asistență pentru clienți 24/7, IVR-ul LiveAgent se comportă foarte bine, dar necesită anumite cunoștințe și abilități de scripting. Cu puțină răbdare și puțină îndemânare, IVR-ul de la LiveAgent poate fi suficient de flexibil.
Recenzie LiveAgent IVR
Compare Recenzie LiveAgent IVR with other in: How Recenzie LiveAgent IVR is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
3731 reviews

Răspunsul vocal interactiv (Interactive Voice Response - IVR) este o funcție populară în software-ul de call center, care permite agenților de asistență pentru clienți să organizeze apelurile în funcție de diverse condiții. IVR poate fi utilizat pentru a crea „arbori" care direcționează…

Pricing
Starting from:
$ 49   pe lună
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.2
Experiența utilizator
4.5
Preț
4
Implementare
4

Key takeaways

Pros

  • IVR-ul funcționează foarte bine
  • Flexibilitate și personalizare ridicată
  • Prețuri rezonabile
  • Asistență excelentă pentru clienți 24/7

Cons

  • Nu este o configurare ușoară pentru utilizatorii noi
  • Necesită anumite cunoștințe și abilități de scripting

IVR-ul LiveAgent se comportă foarte bine și nu vă va lua prea mult timp să găsiți funcția IVR, datorită interfeței îmbunătățite a utilizatorului. Deși configurarea IVR-ului LiveAgent nu este cea mai ușoară sarcină din lume, faptul că serviciul de asistență pentru clienți 24/7 vă poate ajuta în orice moment compensează acest lucru. IVR-ul de la LiveAgent poate fi foarte flexibil cu puțină răbdare și puțină îndemânare. Un alt motiv pentru a opta pentru LiveAgent este prețul rezonabil pentru celelalte caracteristici excelente ale sale pe care ar trebui să le luați în considerare cu siguranță pentru biroul dvs. de asistență.

Noțiuni introductive privind caracteristica IVR LiveAgent

LiveAgent are un proces de înregistrare ușor, disponibil direct de pe site. Este nevoie de doar câteva minute pentru a finaliza și a obține acces la aplicația dvs. web LiveAgent. Odată ajuns acolo, puteți începe să vă configurați întregul birou de asistență LiveAgent, inclusiv IVR-ul. Există un ghid de pornire util inclus pentru fiecare canal de comunicare pe care LiveAgent îl are. După ce ați activat apelurile și ați adăugat numărul VoIP, puteți face click pe setările acestuia și puteți începe să vă configurați IVR-ul.

Setări pentru apeluri în aplicația LiveAgent

Configurația IVR a LiveAgent este puțin neobișnuită la început. Acesta nu oferă o reprezentare vizuală a nivelurilor IVR, astfel încât orice planificare trebuie făcută în prealabil. Configurarea și configurarea IVR trebuie să se facă cu ajutorul unui script YAML. Dacă este prima dată când lucrați cu acesta, nu vă faceți griji – există un ghid disponibil și puteți găsi linkul direct în setările IVR din LiveAgent. Dacă doriți să evitați să scrieți singur întregul IVR, puteți alege un exemplu de IVR de aici, îl puteți copia și îl puteți personaliza după bunul dvs. plac.

Deși acest proces de creare a unui IVR nu este cel mai bun, poate deveni mai ușor datorită efortului depus pentru a realiza un ghid mai cuprinzător cu exemple. De asemenea, poate oferi un cu totul alt nivel de flexibilitate pentru utilizatorii calificați care sunt familiarizați cu această metodă. Fiecare linie de comandă deblochează un nou nivel sau o nouă acțiune în IVR, astfel încât puteți realiza IVR-uri elaborate cu ceva îndemânare și răbdare. Realizarea unor IVR-uri mai simple vă poate lua doar câteva minute cu ajutorul exemplelor de IVR menționate anterior.

Configurare IVR în LiveAgent

De asemenea, puteți alege să vă adăugați propriile înregistrări în configurarea IVR sau să descărcați înregistrările de probă din articolul de pe portalul de asistență LiveAgent. Trebuie să le adăugați manual în sistem. Articolul are, de asemenea, un ghid util care explică cum să adăugați înregistrări în sistem.

Deși acest tip de configurare nu este cel mai bun, ceea ce compensează cel mai mult este asistența pentru clienți LiveAgent, disponibilă 24/7, care vă poate ajuta la fiecare pas al procesului. Alternativ, puteți cere agenților de asistență să vă construiască IVR-ul pentru dvs., lăsând problema în seama experților, fără ca dvs. să trebuiască să scrieți o singură linie de script. Nu orice software IVR oferă acest tip de ajutor și de aceea LiveAgent merită câteva laude în plus, în ciuda configurării mai complicate.

Cum funcționează IVR-ul?

LiveAgent IVR funcționează la fel de bine cum îl proiectați. În general, funcționează fără probleme dacă este bine planificat și oferă o experiență excelentă pentru apelanți. Nu am întâmpinat niciodată probleme majore în timpul testelor, iar experiența a fost plăcută. Este ușor să faceți și să încărcați propria înregistrare, ceea ce vă oferă o oportunitate excelentă de a personaliza IVR-ul cu marca dvs. și de a-i conferi un aspect mai profesional. În concluzie, IVR-ul LiveAgent își va face treaba perfect dacă sunteți dispus să faceți efortul necesar.

Tarife

Funcția IVR de la LiveAgent este prezentă doar în planul All-inclusive, care începe de la 49 de dolari pe lună pentru fiecare agent. Acesta este cel mai extins plan LiveAgent, care oferă funcționalitatea completă de call center, precum și alte canale importante de serviciu clienți. Întreaga comunicare este organizată printr-un sistem de ticketing care gestionează într-un singur loc e-mailurile, chat-ul live, social media, aplicațiile de messenger, call center-ul și portalul pentru clienți.

Concluzie

Deși IVR-ul LiveAgent nu este cel mai bun concurent, își face treaba foarte bine și cu siguranță nu vă va dezamăgi. Utilizatorii care caută o configurare ușoară a IVR-ului ar putea fi descurajați de procesul de creare a IVR-ului de la LiveAgent; cu toate acestea, IVR-ul poate face minuni dacă aveți dorința de a învăța. Utilizatorii nepricepuți pot folosi întotdeauna una dintre presetările incluse în articolele din portalul pentru clienți al LiveAgent sau pot contacta serviciul de asistență 24/7 pentru a-i ajuta să își planifice IVR-ul gratuit. IVR-ul poate deveni incredibil de flexibil și va funcționa extrem de bine atunci când este planificat corect.

Aspecte și probleme comune

Nu-mi dau seama cum să-mi proiectez fluxul IVR

Constructorul IVR de la LiveAgent se bazează pe scriptul YAML în loc de un constructor IVR vizual. Dacă întâmpinați dificultăți în înțelegerea procesului, puteți fie să consultați ghidul IVR, fie să utilizați exemplele IVR pentru a le copia și a le personaliza, fie să solicitați asistență suplimentară din partea echipei de asistență pentru clienți pentru construirea IVR-ului dvs.

Product reviews

Interactive Voice Response allows callers to navigate through a phone system before talking to a customer support representative. Via IVR you can play custom recordings to your customers, gather information during the interaction, and execute appropriate actions, such as routing the caller to the correct agent/department or issuing a callback.

IVR (Interactive Voice Response)

The Interactive Voice Response (IVR) system enables callers to navigate a phone system before speaking to a customer support representative, play custom recordings, and execute actions like routing the caller to the correct agent or department. It can be set up separately for each number through a YAML script in LiveAgent and involves 3 mandatory sections: online, queue, and offline. IVR examples are available, and all recordings needed have to be added to LiveAgent accounts. Other features offered by LiveAgent include integrated customer support through various channels and safety measures like SSL.

Zendesk IVR este o alegere populară în rândul clienților. Rezultatele performanței sale în scenariile de zi cu zi pot fi găsite în această recenzie.

Recenzie Zendesk IVR

Funcția IVR (Interactive Voice Response) din Zendesk este populară în software-ul de call center. Utilizată pentru organizarea apelurilor în funcție de diverse condiții, IVR poate fi configurată prin interfața bine concepută și ușor de utilizat a Zendesk. Cu toate acestea, configurarea IVR poate fi confuză și planificarea prealabilă este necesară. Prețul poate fi costisitor, dar Zendesk are alte puncte forte și poate fi o alegere bună pentru companiile dispuse să plătească mai mult pentru caracteristicile sale.

MessageBird este o soluție populară în rândul programelor IVR. Aruncați o privire la modul în care se descurcă în utilizarea de zi cu zi în acest articol de recenzie.

Recenzie MessageBird IVR

MessageBird IVR este o caracteristică populară în software-ul de call center, permitând agenților de asistență pentru clienți să organizeze apelurile și să direcționeze clienții către arbori specifici. Prețurile încep de la 30$ pe lună și există o versiune gratuită și o perioadă de probă. Flow Builder de la MessageBird este intuitiv și ușor de folosit, dar personalizarea mesajelor IVR poate fi limitată. În general, MessageBird IVR este o alegere excelentă pentru cei care doresc să configureze un meniu IVR simplu.

Prin intermediul Interactive Voice Response, clienții ajung la experții în măsură să-i ajute. Creați-vă propriile ramuri în cadrul IVR-ului și direcționați apelurile unde doriți.

IVR (Răspuns Vocal Interactiv)

Acest text prezintă două software-uri pentru call center, MessageBird IVR și Bitrix24 IVR, care permit organizarea apelurilor și direcționarea clienților către arbori specifici. Ambele soluții oferă funcții de IVR și permit crearea de mesaje personalizate. MessageBird IVR are un preț de la 30$ pe lună, începând cu o versiune gratuită și o perioadă de probă, în timp ce Bitrix24 IVR are și un plan gratuit disponibil. Ambele sunt soluții performante, dar Bitrix24 poate fi mai dificil de navigat. Textul oferă, de asemenea, exemple de scripturi IVR și încurajează cititorii să se inspire din cele mai comune scripturi și să-și creeze propriile mesaje IVR.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație