Recenzie pentru baza de cunoștințe Odoo

Odoo este o soluție excelentă de bază de cunoștințe, cu o interfață curată și un editor eficient de articole. Prețul este accesibil, dar depinde de numărul de alte aplicații disponibile. Criticile sunt că baza de cunoștințe nu este inclusă în planul gratuit și prețul poate fi ridicat fără alte aplicații. În general, Odoo este o alegere excelentă pentru nevoile de bază de cunoștințe.
Recenzie pentru baza de cunoștințe Odoo
Compare Recenzie pentru baza de cunoștințe Odoo with other in: How Recenzie pentru baza de cunoștințe Odoo is doing on review portals
4.1
Average rating based on data from trusted review portals
1200 reviews

Odoo este o soluție excelentă de bază de cunoștințe, cu o atitudine interesantă față de formatarea și editarea articolelor. Oferă o interfață curată, ușor de navigat, și un editor de articole extraordinar, care are toate funcțiile standard de editare disponibile printr-o simplă…

Pricing
Starting from:
$ 14.89   pe lună
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Experiența utilizator
5
Preț
4
Implementare
5

Key takeaways

Pros

  • Interfață intuitivă și curată
  • Scriere și experiență de utilizare excelente
  • Comandă atipică, dar eficientă a funcțiilor

Cons

  • Baza de cunoștințe nu este inclusă în planul gratuit
  • Prețul poate fi scump dacă nu puteți utiliza alte aplicații

Odoo este o soluție excelentă de bază de cunoștințe, cu o atitudine interesantă față de formatarea și editarea articolelor. Oferă o interfață curată, ușor de navigat, și un editor de articole extraordinar, care are toate funcțiile standard de editare disponibile printr-o simplă comandă rapidă de la tastatură. Prețul este, de asemenea, accesibil, dar depinde doar de numărul de alte aplicații disponibile pe care doriți să le utilizați. Citiți recenzia completă și aflați ce face ca Odoo să fie o alegere excelentă pentru nevoile dvs. de bază de cunoștințe.

Noțiuni introductive cu Odoo

Odoo este un software open source extins și personalizabil, dedicat diferitelor domenii de gestionare a afacerilor, inclusiv bazei de cunoștințe. Acesta integrează un număr mare de aplicații potrivite pentru vânzări, marketing, gestionarea relațiilor cu clienții, gestionarea proiectelor, asistență pentru clienți și multe altele. Odoo include un plugin de bază de cunoștințe ca parte a ofertelor sale, așa că haideți să aruncăm o privire la acesta și să vedem cum se comportă.

Aplicații Odoo

Odoo oferă o perioadă de probă gratuită pentru fiecare dintre planurile lor, precum și o versiune gratuită a soluției lor. Acesta poate susține un număr nelimitat de utilizatori, dar permite utilizarea unei singure aplicații din lista lor extinsă. Puteți începe să utilizați Odoo în mai puțin de două minute. Trebuie doar să vă înregistrați pe site-ul lor și să vă confirmați adresa de e-mail. Cu toate acestea, trebuie să decideți ce aplicație doriți să utilizați. Baza de cunoștințe Odoo nu este vizibilă în magazinul de aplicații introductiv, așa că va trebui să o adăugați ulterior în aplicația web.

Magazin de aplicații Odoo - cunoștințe

Puteți adăuga oricând mai multe aplicații la contul dvs. Odoo, indiferent de funcționalitatea pe care ați ales-o inițial. Începerea utilizării funcției de bază de cunoștințe Odoo este incredibil de rapidă. Mie mi-a luat mai puțin de 5 minute să încep să scriu primul meu articol și puteți, de asemenea, să aruncați o privire la un document de probă care explică toate funcțiile editorului bazei de cunoștințe… Dar înainte de a mă afunda mai mult în editorul bazei de cunoștințe, să aruncăm o privire mai atentă la interfață.

Interfața utilizator în Odoo este minimalistă și eficientă. Nu le oferă utilizatorilor săi multe oportunități de a se pierde și nu am avut parte de confuzii majore în timpul utilizării mele. Deși nu am folosit alte aplicații în afară de biroul de asistență, ticketing și baza de cunoștințe, nu-mi pot imagina că oamenii se vor simți copleșiți chiar dacă decid să folosească un număr mai mare de aplicații. Acest lucru se datorează faptului că fiecare aplicație are o interfață separată și nu partajează niciodată meniuri confuze pe niciunul dintre ecranele principale.

Experiența utilizatorului și caracteristici

Acum, să aruncăm o privire la editorul bazei de cunoștințe. Interfața cu utilizatorul rămâne aici la fel de simplă și eficientă ca în restul aplicației. Nu există nimic care să vă distragă atenția de la scris, iar editorul bazei de cunoștințe oferă toate funcționalitățile standard de care aveți nevoie pentru a scrie articole elaborate, cu media și formatare corespunzătoare incluse. Cu toate acestea, ceea ce este interesant în experiența utilizatorului este modul în care puteți accesa toate aceste funcționalități. Răspunsul este „/”.

Baza de cunoștințe Odoo - Noțiuni introductive

Ori de câte ori scrieți în editorul bazei de cunoștințe, puteți să apăsați pur și simplu butonul „/” și să afișați o listă cu toate caracteristicile posibile. Deși la început nu mi s-a părut cel mai intuitiv mod de lucru, trebuie să recunosc că m-am obișnuit foarte repede cu acest lucru și chiar îndrăznesc să spun că, în unele cazuri, mi-a făcut redactarea mai rapidă. Nu a trebuit niciodată să caut o anumită funcție în barele de meniu, toate funcționalitățile pot fi aduse la suprafață printr-o simplă apăsare de buton și puteam să scriu în orice moment numele funcției de care aveam nevoie, ceea ce m-a ajutat, de asemenea, să mă concentrez în continuare asupra scrisului.

Odoo - Scrierea unui nou articol

Printr-o simplă apăsare a butonului menționat mai sus, puteți accesa diverse anteturi, bullet points, adăuga conținut media sau cod, coloane, opțiuni de paragraf, linkuri și butoane, liste de verificare sau chiar adăuga semnătura dvs. Setul de funcții este pur și simplu bogat și nu-i lipsește nimic din ceea ce ar trebui să conțină un editor de articole bun. Este pur și simplu grozav și ușor de folosit de oricine. Nu mai sunt multe de adăugat despre editor, cred că va fi satisfăcător de utilizat indiferent de ce tip de utilizator sunteți.

Organizarea articolelor din baza de cunoștințe Odoo este, de asemenea, destul de bună. Deși nu există opțiuni de dosare sau categorii, puteți crea niveluri de articole sau „arbori”. În acest fel, puteți scrie un articol principal despre orice subiect și adăuga subarticole sub acesta, creând efectiv o ierarhie cuprinzătoare și structurată. Găsirea articolelor va fi destul de ușoară, dar trebuie să aveți grijă din timp de denumiri, pentru a nu vă crea confuzii atunci când numărul articolelor din baza de cunoștințe va crește semnificativ.

Prezentare generală a articolelor din baza de cunoștințe Odoo

Tarife

Odoo oferă două planuri plătite, precum și un plan gratuit. Cu planul gratuit puteți obține doar o singură aplicație din lista extinsă de aplicații, astfel încât nu există opțiunea de a obține o bază de cunoștințe gratuită, deoarece nu este disponibilă ca o opțiune de aplicație separată în timpul înregistrării contului. Să aruncăm o privire la ceea ce primiți în fiecare dintre planuri.

One App

Planul One App este gratuit și aveți acces nelimitat pentru utilizatori. Cu toate acestea, puteți lucra doar cu o singură aplicație la un moment dat și trebuie să vă actualizați planul odată ce obțineți o altă aplicație din magazinul de aplicații. Dacă nu faceți upgrade, veți intra automat într-o perioadă de testare gratuită.

Standard

Planul Standard vă oferă acces la toate aplicațiile pentru 14,89 dolari pe lună pentru fiecare utilizator. Plătiți mai puțin dacă achiziționați un abonament anual. Aplicațiile includ fiecare aplicație pe care Odoo o oferă, inclusiv help desk, finanțe, resurse umane, productivitate și alte tipuri de aplicații.

Custom

Planul Custom vă oferă o flexibilitate suplimentară pentru 22,38 USD pe lună pentru fiecare utilizator. Aveți acces la toate aplicațiile, plus Odoo Studio, capabilități Multi-company, API extern, precum și la Odoo Online, Odoo.sh și versiunea On-Premise.

Concluzie

Baza de cunoștințe Odoo este o soluție bine echilibrată și complet echipată, care nu va dezamăgi niciun tip de utilizator. Indiferent dacă aveți nevoie ca baza de cunoștințe să fie ușoară sau să aibă un număr mare de articole, funcția de organizare a articolelor este suficient de bună pentru a vă ajuta să le urmăriți în majoritatea circumstanțelor. Accesul atipic la caracteristici cu o simplă comandă slash (/) este derutant la început, dar funcționează atât de ușor în scrierea de zi cu zi. În general, baza de cunoștințe Odoo este pur și simplu grozavă și este greu de găsit vreun obstacol în această soluție accesibilă.

Aspecte și probleme comune

Ce este Odoo?

Odoo este o suită complexă de aplicații de afaceri într-un singur pachet software extins. Puteți alege aplicațiile pe care doriți să le utilizați și să acoperiți toate domeniile afacerii dvs., cum ar fi vânzările, resursele umane, marketingul și multe altele.

Pentru ce este folosit Odoo?

Odoo este utilizat ca software de afaceri pentru multe cazuri de utilizare. Se poate ocupa de sarcini de marketing și vânzări, vă poate ajuta cu gestionarea relațiilor cu clienții și a serviciilor pentru clienți, vă poate ajuta să gestionați finanțele și facturarea, plus multe altele.

Cât costă Odoo?

Odoo are mai multe planuri tarifare disponibile, precum și un plan gratuit. Cu toate acestea, planul gratuit le permite utilizatorilor să folosească o singură aplicație. Planurile cu plată încep de la 14,89 dolari pe lună per utilizator și vă oferă acces la toate aplicațiile Odoo disponibile.

Unde se află baza de cunoștințe în Odoo?

Puteți găsi baza de cunoștințe în magazinul de aplicații Odoo. Indiferent de tipul de aplicații pe care îl alegeți atunci când vă creați contul, puteți adăuga oricând baza de cunoștințe mai târziu. Trebuie doar să căutați „Cunoștințe” în magazinul de aplicații și să o adăugați la contul dvs.

Product reviews

Obțineți o vedere de ansamblu holistică a eforturilor echipei dumneavoastră de asistență pentru clienți cu ajutorul funcției noastre de tablou de bord analitic din LiveAgent și îmbunătățiți-vă imediat activitatea.

Vedere de ansamblu asupra analizelor

LiveAgent oferă suport clienților prin intermediul unei interfețe excelente de conversații directe, a unui sistem de gestionare a tichetelor și a automatizării, permițându-le să ofere asistență clienților într-un mod excepțional. Platforma oferă măsurători de satisfacție a clienților și multiple formate de prezentare a acestora. Tabloul de bord pentru analize este accesibil doar administratorilor, iar baza de cunoștințe oferă informații despre diferitele tipuri de rapoarte disponibile. Perioada de încercare gratuită de 14 zile este oferită înainte de a face o achiziție a platformei. LiveAgent oferă și servicii de migrare de la alte soluții de birou de asistență.

Zoho Desk este un software bine cunoscut și popular, dar cum se comportă baza sa de cunoștințe? Aruncați o privire la recenzia noastră și aflați cum s-a descurcat în testele noastre.

Recenzie pentru baza de cunoștințe Zoho Desk

Zoho Desk oferă o soluție completă de bază de cunoștințe, cu un editor de text excelent și interfață bine concepută. În general, baza de cunoștințe Zoho Desk este ușor de utilizat și fără probleme, dar unele caracteristici de organizare ar putea fi îmbunătățite. Prețul și valoarea generală trebuie luate în considerare în raport cu celelalte instrumente din setul extins de Zoho Desk.

Scorurile de predicție a satisfacției reprezintă o măsură a faptului că un tichet este susceptibil să primească un rating de satisfacție pozitiv sau negativ.

Scorurile de predicție a satisfacției

LiveAgent oferă scoruri de predicție a satisfacției clienților, indicatori importanți pentru serviciul pentru clienți. Evaluarea satisfacției clienților poate fi măsurată prin intermediul unui chestionar simplu cu 2 opțiuni și poate fi utilizată pentru a îmbunătăți serviciul. Scorul Net al Promotorului (NPS) și Scorul de Efort al Clienților (CES) sunt alte două indicatori importanți pentru măsurarea satisfacției clienților. Satisfacția clienților este gradul de mulțumire oferit de produsele, serviciile sau serviciile de asistență pentru clienți.

Serviciul clienți este disponibil pentru a-i ajuta pe clienți. Depinde de client cât de bună sau de proastă va fi recenzia. Recenziile pot fi diverse.

Recenziile serviciului clienți

LiveAgent este un software pentru asistență și chat live popular în industria valutară. Acesta oferă suport prin aplicație, baza de cunoștințe și consultarea cu serviciul clienți. Feedback-ul clienților este important și poate fi strâns prin diverse modalități, inclusiv prin sondaje și recenzii. Sondajele pot ajuta la îmbunătățirea experienței și produselor. Serviciul clienți trebuie dezvoltat cu atenție, având în vedere feedback-ul angajaților și clienților. Agentul poate juca un rol crucial în îmbunătățirea imaginii de marcă a companiei și a serviciului pentru clienți.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație