Recenzie pentru baza de cunoștințe Freshservice

Freshservice este o soluție de baze de cunoștințe cu o navigare simplă și toate caracteristicile necesare de organizare. Editorul de text este de ultimă generație, iar configurarea și implementarea sunt ușoare. Cu toate acestea, poate fi costisitoare dacă nu acordați atenție planurilor de tarifare.
Recenzie pentru baza de cunoștințe Freshservice
Compare Recenzie pentru baza de cunoștințe Freshservice with other in: How Recenzie pentru baza de cunoștințe Freshservice is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
1891 reviews

Este greu să găsești ceva greșit la baza de cunoștințe Freshservice, deoarece oferă o navigare simplă și are toate caracteristicile de organizare care sunt adesea omise în alte soluții de baze de cunoștințe. Editorul de text este de ultimă generație, iar configurarea…

Pricing
Starting from:
$ 29   pe lună
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4
Experiența utilizator
5
Preț
2
Implementare
5

Key takeaways

Pros

  • Configurare ușoară și rapidă
  • Interfață excelentă
  • Bază de cunoștințe bine concepută + editor

Cons

  • Poate deveni foarte scump chiar și cu planuri mai ieftine

Este greu să găsești ceva greșit la baza de cunoștințe Freshservice, deoarece oferă o navigare simplă și are toate caracteristicile de organizare care sunt adesea omise în alte soluții de baze de cunoștințe. Editorul de text este de ultimă generație, iar configurarea și implementarea sunt incredibil de ușoare. Freshservice oferă una dintre cele mai bune caracteristici ale bazei de cunoștințe de pe piață, cu toate acestea, poate fi foarte costisitoare dacă nu acordați atenție planurilor de tarifare. Continuați să citiți pentru a vedea recenzia completă a bazei de cunoștințe Freshservice.

Noțiuni introductive cu Freshservice

Freshservice este un software de help desk, de asistență pentru clienți și de gestionare a serviciilor, cu un accent deosebit pe IT. Face parte, de asemenea, din selecția de software Freshworks. Freshservice le permite utilizatorilor săi să își simplifice operațiunile IT. Este o soluție completă de help desk IT, cu un sistem de ticketing, o bază de cunoștințe și orice alt instrument important pentru asistența IT. Această recenzie se concentrează pe baza de cunoștințe Freshservice și pe modul în care se comportă în scenariile de asistență de zi cu zi.

Bun venit la Freshservice

Să începeți cu Freshservice este la fel de ușor ca și cum ați completa un simplu formular de înregistrare. Nu sunt necesare informații despre cardul de credit și nu trebuie să treceți printr-un proces în mai mulți pași pentru a avea acces la contul dvs. Este nevoie de doar câteva minute pentru a începe să vă familiarizați cu panoul de bord. Odată ce obțineți accesul, veți fi întâmpinat de la bun început de o interfață cu aspect modern. Nu există ghiduri disponibile, dar interfața este curată și ușor de navigat chiar dacă sunteți un utilizator complet nou.

Prezentare generală a panoului de bord Freshservice

Freshworks arată cu adevărat modern și plăcut la vedere. Panoul de bord principal oferă o imagine de ansamblu plăcută, unde puteți vedea informații despre sistemul de ticketing în diagrame cuprinzătoare. În stânga se află meniul principal, unde puteți găsi toate instrumentele și puteți accesa cu ușurință tot ceea ce aveți nevoie în doar câteva secunde. În partea de sus, puteți găsi sarcini, notificări, setări generale și alte elemente de meniu conexe. În general, interfața este pur și simplu grozavă și este greu să găsești ceva în neregulă cu ea de la prima privire.

Găsirea bazei de cunoștințe în Freshservice este un pic confuză, deoarece, deși secțiunea propriu-zisă se numește Bază de cunoștințe, elementul de meniu se numește pur și simplu Soluții. Deși nu a fost cea mai dificilă sarcină să îmi dau seama că Soluții reprezintă baza de cunoștințe, îmi pot imagina că utilizatorii noi s-ar putea să nu fie în aceeași situație. Soluții ar putea face cu ușurință trimitere la întrebările frecvente despre software sau la un ghid de inițiere în schimb. Indiferent de această problemă minoră, puteți găsi opțiunea Soluții în panoul de meniu din stânga.

Articole din baza de cunoștințe Freshservice

Experiența utilizatorului și caracteristici

Odată ce ați accesat funcția bazei de cunoștințe, puteți începe să aruncați o privire în jur. Interfața rămâne la fel de plăcută ca întreaga aplicație Freshservice și vă invită în mod direct să începeți să scrieți articole atunci când este goală. După ce faceți click pe Creare articol, veți fi direcționat către editorul de articole din baza de cunoștințe și puteți începe imediat să admirați interfața ușor de navigat a bazei de cunoștințe.

Baza de cunoștințe Freshservice creare articol

Editorul de articole funcționează și arată uimitor. Nu există nimic deosebit de sofisticat în el, ceea ce este bine pentru că vă menține concentrat și vă ajută să vă adânciți în scris, la fel ca în cazul unui software standard de editare a textului. Este pur și simplu un editor de text clasic, bine conceput și complet funcțional, ceea ce este întotdeauna un lucru bun. Știi exact unde se află fiecare instrument și nimic nu este ascuns vederii tale.

Bara de instrumente superioară oferă toate instrumentele standard de formatare a textului pe care le cunoașteți deja din programele de editare a textului, cum ar fi Microsoft Word. Bara de instrumente este ușor de accesat în orice moment și acceptă toate comenzile rapide standard de la tastatură. Puteți adăuga imagini și clipuri video cu câteva click-uri și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la integrare, deoarece ambele tipuri de media se integrează automat în toate articolele. De asemenea, puteți adăuga etichete și cuvinte cheie în panoul din stânga sau puteți selecta autorul articolului, printre alte opțiuni.

Freshservice creare articol

Baza de cunoștințe Freshservice permite categorii și dosare, ceea ce vă asigură că veți fi mereu la curent cu structura de organizare a articolelor. Este surprinzător faptul că multe soluții încă nu utilizează aceste caracteristici, care pot fi de neprețuit pentru companiile care intenționează să creeze baze de cunoștințe elaborate și extinse. Categoriile sunt pur și simplu caracteristica de bază pentru organizare, și de aceea baza de cunoștințe Freshservice poate fi o alegere cu adevărat excelentă.

Categoriile bazei de cunoștințe Freshservice

Tarife

Freshservice oferă patru planuri de tarifare cu diferite seturi de caracteristici. Funcția de bază de cunoștințe este inclusă în fiecare plan. Nu există opțiunea de a avea un plan gratuit, așa că, dacă intenționați să utilizați funcția de bază de cunoștințe, va trebui să decideți și de ce alte instrumente aveți nevoie înainte de a vă decide asupra planului. Să aruncăm o privire la oferte.

Starter

Planul Starter costă 29 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator, cu plăți lunare, sau 19 dolari pe lună pentru fiecare utilizator, cu plăți anuale. Acesta oferă o bază de cunoștințe, gestionare a incidentelor, portal de autoservire, SLA, automatizări ale fluxurilor de lucru, orchestrare, control al accesului starter, analiză, SSL personalizat și multe altele.

Growth

Planul Growth costă 59 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator, cu plăți lunare, sau 49 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator, cu plăți anuale. Primiți tot ce este prevăzut în planul anterior (deși nu este specificat în preț) și, în plus, un catalog de servicii, gestionarea activelor, gestionarea comenzilor de achiziție, integrarea angajaților, gestionarea serviciilor la cerere, personalizarea portalului, SLA-uri multiple și multe altele.

Pro

Planul Pro costă 109 dolari pe lună pentru fiecare utilizator, cu plăți lunare, sau 89 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator, cu plăți anuale. Acesta include caracteristicile menționate anterior și adaugă gestionarea problemelor, gestionarea modificărilor, gestionarea versiunilor, gestionarea proiectelor, gestionarea SaaS, gestionarea licențelor software, gestionarea contractelor, analytics pro și multe altele.

Enterprise

Planul Enterprise costă 129 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator, cu plăți lunare, sau 109 dolari pe lună pentru fiecare utilizator, cu plăți anuale. Primiți tot ceea ce este prevăzut în planurile anterioare, precum și propriul agent virtual, sandbox, jurnale de audit și 20.000 de tranzacții de orchestrare pe lună per cont.

Concluzie

Freshservice oferă unul dintre cele mai bune instrumente de bază de cunoștințe de pe piață. Este ușor să începi să îl folosești și este incredibil de bine conceput, ceea ce asigură o experiență de scriere uimitoare. Caracteristica bazei de cunoștințe este una dintre cele mai bune disponibile, însă trebuie să fiți atenți la bugetul dvs. În timp ce Freshservice este grozav, prețurile pot fi foarte pretențioase, mai ales dacă decideți să alegeți un plan mai scump cu un set mai mare de caracteristici. Cu toate acestea, dacă o faceți, nu veți fi dezamăgiți.

Aspecte și probleme comune

Nu pot găsi baza de cunoștințe în Freshservice

Baza de cunoștințe din aplicația Freshservice se numește Soluții. O puteți găsi în panoul de meniu din stânga. După ce faceți click pe ea, veți fi direcționat către baza de cunoștințe și veți putea începe să scrieți.

Product reviews

Vă întrebați dacă Freshdesk oferă funcția de bază de cunoștințe potrivită pentru afacerea dvs.? Aruncați o privire la recenzia noastră și aflați!

Recenzie pentru baza de cunoștințe Freshdesk

Freshdesk oferă software-ul de bază de cunoștințe cu o interfață cu utilizatorul intuitivă pentru toate tipurile de întreprinderi. Cu șabloane predefinite, puteți începe să scrie articole și să optimizați pentru motoarele de căutare în mod simplu și rapid. Planul gratuit vă permite să încercați software-ul înainte de achiziție, iar suportul pentru clienți este de încredere. Există unele opțiuni avansate de editare care pot necesita asistență pentru implementare. Ratingul editorului pentru Freshdesk este 4,7 din 5.

Gorgias este un software de chat live care face parte dintr-o soluție robustă de asistență. Prețurile încep de la 10 dolari pe lună, iar există o versiune de încercare destul de generoasă. Interfața este ușor de utilizat, configurarea chat-ului live se face ușor și există opțiuni de personalizare. Cu toate acestea, nu există o opinie în timp real a tastării și există unele actualizări frecvente care pot întrerupe fluxul de lucru. Editorul de recenzii a acordat acestui program o notă de 4,5 din 5.

Live Chat Software reviews

Gorgias este un software de chat live care face parte dintr-o soluție robustă de asistență. Prețurile încep de la 10 dolari pe lună, iar există o versiune de încercare destul de generoasă. Interfața este ușor de utilizat, configurarea chat-ului live se face ușor și există opțiuni de personalizare. Cu toate acestea, nu există o opinie în timp real a tastării și există unele actualizări frecvente care pot întrerupe fluxul de lucru. Editorul de recenzii a acordat acestui program o notă de 4,5 din 5.

Aruncați o privire la recenzia noastră despre baza de cunoștințe Salesforce Sales Cloud și aflați dacă este software-ul de bază de cunoștințe potrivit pentru afacerea dvs.

Recenzie pentru baza de cunoștințe Salesforce Sales Cloud

Recenzia bazei de cunoștințe Salesforce Sales Cloud este pozitivă, deși aceasta nu este cea mai rapidă sau simplă de utilizat. Cu toate acestea, odată ce învățați să o utilizați, veți fi mulțumiți de ce oferă. Tarifele variază și există un tutorial defect. În general, însă, caracteristicile și editorul de text avansat sunt punctele forte.

Obțineți o vedere de ansamblu holistică a eforturilor echipei dumneavoastră de asistență pentru clienți cu ajutorul funcției noastre de tablou de bord analitic din LiveAgent și îmbunătățiți-vă imediat activitatea.

Vedere de ansamblu asupra analizelor

LiveAgent oferă suport clienților prin intermediul unei interfețe excelente de conversații directe, a unui sistem de gestionare a tichetelor și a automatizării, permițându-le să ofere asistență clienților într-un mod excepțional. Platforma oferă măsurători de satisfacție a clienților și multiple formate de prezentare a acestora. Tabloul de bord pentru analize este accesibil doar administratorilor, iar baza de cunoștințe oferă informații despre diferitele tipuri de rapoarte disponibile. Perioada de încercare gratuită de 14 zile este oferită înainte de a face o achiziție a platformei. LiveAgent oferă și servicii de migrare de la alte soluții de birou de asistență.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație