Recenzie pentru baza de cunoștințe Jira Service Management

Jira Service Management este un software complet pentru gestionarea proiectelor și poate fi utilizat ca un software de bază de cunoștințe. Acesta oferă o mare versatilitate și flexibilitate, precum și un editor de articole modern care face ca scrierea să fie incredibil de ușoară, fiind recomandat pentru navigare și interfață bune. Este disponibil gratuit, dar poate deveni costisitor cu planurile plătite. Recenziile de pe portalurile de încredere îi acordă o medie de 4.3, iar utilizatorii apreciază funcționalitatea și integrarea bazei de cunoștințe, în timp ce implementarea poate fi uneori ușor confuză.
Recenzie pentru baza de cunoștințe Jira Service Management
Compare Recenzie pentru baza de cunoștințe Jira Service Management with other in: How Recenzie pentru baza de cunoștințe Jira Service Management is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
1399 reviews

Jira Service Management este un software complet pentru gestionarea proiectelor și poate fi utilizat ca un software de bază de cunoștințe. Acesta oferă o mare versatilitate și flexibilitate, precum și un editor de articole modern care face ca scrierea să fie incredibil…

Pricing
Starting from:
$ 21   pe lună
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.2
Experiența utilizator
5
Preț
4
Implementare
3.5

Key takeaways

Pros

  • Navigare și interfață bune
  • Bună funcționalitate și integrare a bazei de cunoștințe
  • Puteți începe gratuit

Cons

  • O implementare ușor confuză
  • Poate deveni costisitor cu planurile plătite

Jira Service Management este un software complet pentru gestionarea proiectelor și poate fi utilizat ca un software de bază de cunoștințe. Acesta oferă o mare versatilitate și flexibilitate, precum și un editor de articole modern care face ca scrierea să fie incredibil de ușoară; mai ales datorită unei comenzi unice care aduce funcționalități suplimentare. Jira Service Management este gratuit, dar poate deveni, de asemenea, destul de scump cu unele dintre planurile plătite. Citiți mai multe despre baza de cunoștințe Jira Service Management în recenzia completă de mai jos.

Noțiuni introductive cu Jira Service Management

Jira Service Management este un software extins care vă poate ajuta în gestionarea proiectelor de afaceri. Puteți crea proiecte separate pentru diferite departamente și puteți gestiona finanțele, marketingul, vânzările, serviciul clienți și multe altele. Fiecare dintre departamente are o bază de cunoștințe separată, ceea ce facilitează accesul la toate informațiile relevante în orice moment.

Versiunea de bază a Jira Service Management oferă un set limitat (dar totuși destul de bogat) de funcții și este gratuită, ceea ce înseamnă că puteți începe fără să plătiți nimic. Nici că se putea mai ușor; trebuie doar să accesați site-ul Jira Service Management și să completați formularul de înregistrare. Puteți obține acces la contul dvs. în câteva minute și puteți începe să navigați. Cu toate acestea, mai întâi trebuie să alegeți ce șablon de proiect doriți să utilizați și să adăugați detaliile proiectului la șablon. Acest lucru este destul de util pentru a vă ajuta să alegeți instrumentele potrivite pentru treaba respectivă fără a parcurge magazine de aplicații extinse. Baza de cunoștințe face parte din fiecare proiect, așa că veți beneficia de ea indiferent de cel pe care îl alegeți.

Prezentare generală a proiectelor Jira Service Management

După ce ați terminat cu șablonul de proiect, veți fi condus spre panoul de bord Jira Service Management. Arată destul de bine și puteți urma un scurt tutorial introductiv care explică modul în care funcționează interfața. Interfața pare destul de modernă și face tot posibilul pentru a păstra lucrurile simple și ușor de navigat. Acest lucru se poate schimba odată ce adăugați mai multe proiecte, dar interfața principală ar trebui să rămână cât se poate de curată, indiferent de situație. Odată ce l-ați terminat, puteți vedea proiectele dvs. în panoul de bord.

Jira Service Management - Noțiuni introductive

Odată ce faceți click pe el, puteți vedea întregul panou de bord al proiectului și o interfață goală care oferă informații despre detaliile proiectului. Sunt vizibile două meniuri, meniul superior este pentru navigarea generală în Jira Service Management, iar cel de-al doilea din partea stângă este un meniu pentru un proiect individual pe care îl deschideți. Puteți găsi opțiunea de bază de cunoștințe chiar aici. Fiecare proiect separat are o bază de cunoștințe în acest meniu, astfel încât nu veți fi confuz de fiecare dată când treceți de la un proiect la altul.

Jira Service Management - prezentare generală a cozilor de așteptare în proiecte

Experiența utilizatorului și caracteristici

Interfața bazei de cunoștințe este curată și organizată, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie de căutări dezordonate și de trasul de păr în timpul lucrului. De asemenea, vă invită să începeți să scrieți imediat. Nu se întâmplă prea multe alte lucruri – nu există opțiuni de categorii, dosare sau setări. Acest lucru se datorează faptului că nu este nevoie de ele; fiecare setare poate fi găsită în partea generală a fiecărui proiect respectiv, iar fiecare proiect reprezintă o categorie separată a bazei de cunoștințe. Acest lucru face ca organizarea să fie destul de ușoară.

Jira Service Management - prezentare generală a bazei de cunoștințe

Când am încercat să creez baza de cunoștințe, am primit un mesaj de eroare. Acest lucru s-a întâmplat de mai multe ori, chiar și după ce am reîncărcat aplicația Jira Service Management. După cum puteți vedea în imaginea de deasupra acestui text, Jira menționează că baza de cunoștințe este alimentată de Confluence. Abia după ce am făcut click pe acest link am aflat că mai întâi trebuie să configurez Confluence pentru ca funcția de bază de cunoștințe să funcționeze. Confluence este un instrument de colaborare a documentelor de către Jira și, din fericire, este și gratuit.

Jira Service Management - Obținerea Confluence

Deși acesta nu este cel mai convenabil tip de configurare a bazei de cunoștințe, este destul de rapid și nu ar trebui să aveți parte de așteptări lungi sau de salturi. Introducerea și configurarea sunt foarte asemănătoare cu Jira Service Management, așa că nu ar trebui să aveți probleme în a vă familiariza cu interfața. Ceea ce este dezamăgitor este faptul că aplicațiile nu par să fie conectate. Mă așteptam să pot crea articole din baza de cunoștințe direct în Jira Service Management, însă singura opțiune pentru a le crea a fost direct în Confluence. Indiferent de faptul că această soluție este una gratuită, nu cred că aceasta este cea mai bună modalitate de a o gestiona.

Bun venit la Confluence

Practic, Confluence m-a forțat să creez un cont nou în timpul înregistrării. Nu am găsit o modalitate de a adăuga Confluence în contul pe care l-am creat anterior în Jira Service Management. Așadar, creați mai întâi un cont Confluence înainte de a vă decide să utilizați Jira Service Management ca software de bază de cunoștințe, deoarece veți obține automat acces la ambele. Indiferent de această ușoară complicație, baza de cunoștințe funcționează așa cum a fost prevăzut, fără niciun impediment.

Jira Service Management - Articole din baza de cunoștințe

După ce faceți click pe Creare articol, puteți începe să scrieți în editorul atractiv de articole din baza de cunoștințe. Acesta este și el destul de grozav, cu o interfață simplă și o funcționalitate de bază, așa cum v-ați obișnuit cu software-ul standard de editare a textului. Toate funcțiile de formatare a textului sunt prezente și sunt disponibile într-o bară de instrumente clasică în partea de sus a interfeței. De asemenea, puteți utiliza o funcție interesantă atunci când apăsați butonul “/” de pe tastatură. Aceasta aduce un set de opțiuni în care puteți alege să adăugați emoji, elemente de acțiune, panouri, linkuri, titluri, citate, grafice, foi Excel și multe altele. Când spun mult mai multe, chiar vreau să spun foarte multe – opțiunile sunt aparent nesfârșite.

Jira Service Management - Crearea articolului

Această caracteristică este profund integrată cu alte funcționalități Jira, astfel încât le puteți accesa dacă aveți acces la alte instrumente Jira. Parcurgerea tuturor opțiunilor poate consuma foarte mult timp, motiv pentru care ar trebui să începeți întotdeauna să tastați numele unui anumit element și să economisiți timp. În afară de asta, este o caracteristică foarte bună de avut și vă poate ajuta să vă faceți articolele din baza de cunoștințe să radieze, ceea ce nu este o opțiune garantată în fiecare software de bază de cunoștințe.

Tarife

Jira oferă patru planuri de tarifare. Unul dintre planurile de tarifare este complet gratuit, fără a fi necesare informații despre cardul de credit, și îl puteți păstra cât timp doriți. Să aruncăm o privire la ceea ce oferă fiecare plan.

Free

Planul gratuit este, la fel ca și numele, întotdeauna gratuit și vine cu o limită de trei utilizatori. Sunt disponibili 2 GB de spațiu de stocare. Acest plan oferă o multitudine de caracteristici, inclusiv suport pentru e-mail și widget-uri încorporabile, portal de autoservire, formulare, fluxuri de lucru configurabile, cozi de așteptare personalizabile, gestionare SLA, raportare și analiză, automatizare și multe altele.

Standard

Planul Standard costă 21 de dolari pe lună pentru fiecare agent. Acesta are la dispoziție 250 GB de stocare a fișierelor. Acesta aduce toate funcționalitățile din planul gratuit și adaugă o mulțime de alte funcționalități, cum ar fi gestionarea la cerere, pagini de stare a serviciilor, dependență de servicii, jurnale de audit și rezidență a datelor. De asemenea, mărește unele limite de funcționalitate de la planul gratuit la un număr nelimitat pe lună.

Premium

Planul Premium costă 47 de dolari pe lună pentru fiecare agent. Acesta oferă spațiu de stocare nelimitat. Beneficiați de toate funcționalitățile din cele două planuri anterioare, precum și de automatizare globală și multiproiect, integrare avansată a alertelor, teleconferințe pe incidente, investigarea incidentelor, monitorizare a bătăilor inimii, abonamente la servicii, servicii externe, analiză a stării de sănătate a serviciilor și a infrastructurii și multe altele.

Enterprise

Enterprise costă 134.500 de dolari pe an pentru 201-300 de agenți. De asemenea, are spațiu de stocare nelimitat. Oferă toate caracteristicile anterioare, plus caracteristici de date și informații precum Atlassian Analytics, Atlassian Data Lake și Data connectors. De asemenea, beneficiați de gestionarea aplicațiilor mobile.

Concluzie

Jira Service Management este o soluție de bază de cunoștințe destul de bună, potrivită pentru toate tipurile de afaceri. Ceea ce este cel mai interesant este planul său de tarifare gratuit care oferă un set de caracteristici destul de bogat. Chiar dacă este limitat la doar trei utilizatori, îmi pot imagina că poate fi mai mult decât potrivit pentru întreprinderile mai mici. Funcția de bază de cunoștințe funcționează și ea foarte bine și nu lipsește nicio caracteristică. Implementarea poate deveni puțin confuză, dar întreaga soluție este atât de bine echilibrată încât nu cred că cineva o va considera o problemă uriașă.

Aspecte și probleme comune

Cum pot accesa toate comenzile din baza de cunoștințe Jira Service Management?

Toate tipurile de comenzi sunt accesibile cu butonul “/” de pe tastatură. Când îl apăsați, puteți începe navigarea sau puteți tasta numele oricărei funcționalități disponibile pentru a o găsi rapid. Lista este extinsă și include opțiuni de formatare a textului, precum și elemente din alte programe, cum ar fi tabelele Excel și funcțiile Jira.

Ce ar trebui să fac atunci când primesc o eroare în baza de cunoștințe Jira Service Management?

Jira Service Management este alimentat de un alt produs Atlassian numit Confluence. Pentru ca baza de cunoștințe să funcționeze fără probleme, trebuie să obțineți un cont Confluence. Vă puteți înscrie gratuit la Confluence, fără a efectua nicio plată. Ulterior, baza dvs. de cunoștințe ar trebui să funcționeze fără probleme.

Cum se configurează o bază de cunoștințe în Jira Service Management?

Jira Service Management le oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a crea și de a gestiona diverse tipuri de proiecte pentru fiecare parte a afacerii lor. De exemplu, puteți crea în același timp un proiect de serviciu clienți, un proiect de vânzări și un proiect de gestionare financiară. Puteți avea o bază de cunoștințe separată pentru fiecare dintre aceste proiecte și o puteți umple cu articole relevante pentru fiecare proiect. Baza de cunoștințe este accesibilă făcând click pe orice proiect și selectând opțiunea bază de cunoștințe din bara de meniu din stânga. Cu toate acestea, mai întâi trebuie să obțineți un cont Confluence. Confluence este un produs separat al Atlassian, care se concentrează pe gestionarea documentelor. Îl puteți obține gratuit de pe site-ul oficial. Ulterior, funcția de bază de cunoștințe din orice Jira Service Management va funcționa corect.

În baza de cunoștințe lipsește bara de căutare, ce trebuie să fac?

Verificați dacă folosiți add-on-ul terță parte HelpCenter Corrector. Acest add-on oferă o opțiune pentru a ascunde complet bara de căutare din baza de cunoștințe sau din orice alte portaluri de proiect pe care le aveți. Dacă îl utilizați, accesați Gestionare aplicații > HelpCenter Corrector și asigurați-vă că opțiunile Ascundeți bara de căutare HelpCenter și Ascundeți bara de căutare a portalului pentru clienți nu sunt bifate. Bara de căutare ar trebui să apară în baza dvs. de cunoștințe imediat după aceea.

Product reviews

Aflați cum portalul de asistență pentru clienți vă poate ajuta afacerea prin implementarea unora dintre caracteristicile sale. Citiți mai multe despre ele în interior.

Caracteristicile portalului pentru clienți

Portalul pentru clienți LiveAgent oferă un amestec de cunoștințe pentru produse specifice, informații comerciale și instrumente de autoservire, precum și monitorizarea tichetelor. Este o soluție superioară de servicii pentru clienți care sporește implicarea prin intermediul formularilor pentru păreri și sugestii și a forumurilor. Majoritatea clienților preferă să-și rezolve problemele singuri, iar puțin peste 10% dintre întreprinderi oferă instrumente de auto-ajutorare, cu timpi lenți de răspuns. Clienții utilizează cu entuziasm portalurile de autoservire, dar puține întreprinderi le oferă.

Agenții de serviciu clienți trebuie să aibă o gamă completă de competențe în domeniul de serviciu clienți pentru a putea oferi nivelul de servicii pe care îl așteaptă consumatorii.

Abilități de serviciu clienți

Agenții de servicii pentru clienți trebuie să aibă abilități importante, cum ar fi limbajul pozitiv, îndemânarea în rezolvarea problemelor, adaptabilitatea și flexibilitatea, gestionarea timpului și o atitudine pozitivă pentru a furniza un serviciu de calitate. Un software precum LiveAgent poate fi util în îmbunătățirea eficienței și satisfacției clienților prin priorizarea cererilor și gestionarea lor într-un singur loc. Competențele soft sunt importante în serviciul clienți și pot face diferența.

Nu veți putea niciodată să vă mulțumiți toți clienții, dar cu ajutorul acestei liste de verificare a calității apelurilor din cadrul serviciului clienți puteți oferi un sprijin excepțional pentru cei care au cea mai mare nevoie de el.

Listă de verificare privind calitatea apelurilor serviciului clienți

Această listă de verificare privind calitatea apelurilor serviciului clienți conține numeroase sugestii pentru a asigura o experiență de calitate pentru clienți. Printre acestea se numără reducerea zgomotului de fundal, verificarea volumului vocii și a nevoilor apelantului, deschiderea unui tichet în LiveAgent și mulți alții. Consultarea bazei de cunoștințe interne și cererea de feedback sunt și ele incluse.

Găsiți software-ul IVR potrivit pentru afacerea dvs. pe baza recenziilor privind caracteristicile cheie, performanța, prețul, limitările și performanța generală.

Software IVR

Software-ul de răspuns vocal interactiv (IVR) poate îmbunătăți experiența clienților prin direcționarea apelurilor, integrarea cu alte sisteme, oferirea de rapoarte și analize robuste, gestionarea automată a apelurilor și automatizarea callback-ului, opțiuni de autoservire și tehnologie avansată de recunoaștere vocală. Utilizarea unui sistem IVR poate duce la o eficiență sporită, reducerea duratelor de așteptare, reducerea costurilor și îmbunătățirea satisfacției clienților. Este important să vă evaluați cu atenție nevoile și să alegeți un sistem care să se potrivească afacerii dvs.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație