Recenzie privind baza de cunoștințe LiveAgent

LiveAgent este cunoscut pentru funcțiile sale de asistență și servește și ca software de bază de cunoștințe. Oferă toate instrumentele necesare pentru a construi un portal pentru clienți. LiveAgent are o rată medie de 4,6 pe portalurile de recenzii, iar prețurile sale sunt accesibile. Este disponibil un trial gratuit, dar nu există o previzualizare pe diferite dispozitive. Noțiunile introductive privind LiveAgent sunt disponibile pentru a vă familiariza cu funcționalitățile de bază. Overall, LiveAgent are o interfață intuitivă și ușor de utilizat, ceea ce e un avantaj pentru utilizatori.
Recenzie privind baza de cunoștințe LiveAgent
Compare Recenzie privind baza de cunoștințe LiveAgent with other in: How Recenzie privind baza de cunoștințe LiveAgent is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
3834 reviews

Cunoscut pentru funcțiile sale de asistență, LiveAgent servește, de asemenea, ca software de bază de cunoștințe. Acesta oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a construi un portal pentru clienți.

Pricing
Starting from:
$ gratuit   lunar
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
4.7
Experiența utilizator
4.7
Preț
5
Implementare
4.5

Key takeaways

Pros

  • Interfață intuitivă și ușor de utilizat
  • Prețuri accesibile
  • Caracteristici accesibile și ușor de utilizat

Cons

  • Nu există previzualizare pe diferite dispozitive

Noțiuni introductive privind LiveAgent

Realizarea unei testări gratuite cu LiveAgent este o sarcină simplă. Tot ce trebuie să faceți este să completați detaliile din formularul de înscriere și să așteptați câteva momente până când contul dvs. va fi configurat. Odată ce acesta este gata, puteți accesa pagina „Noțiuni introductive”.

Ghid de inițiere LiveAgent

Această pagină este un tutorial sau un tur pe care îl puteți face pentru a vă familiariza cu funcționalitățile de bază ale programului. Eu am ales să sar peste ea, dar puteți oricând să reveniți la ea mai târziu.

Pentru a începe să lucrați la baza dvs. de cunoștințe, accesați portalul Clienți pe care îl găsiți în panoul din stânga.

Portalul clienților LiveAgent - baza de cunoștințe

De acolo, veți ajunge la o interfață cu aspect curat, unde puteți adăuga și gestiona toate elementele portalului dvs. pentru clienți.

În fila Portalul clienților se află un meniu care conține articole din baza de cunoștințe, forumuri, feedback, sugestii și chiar butoane de gestionare a feedback-ului meu.

Am aruncat o privire rapidă și apoi am fost gata să încep să scriu articolul meu din baza de cunoștințe. În fila Bază de cunoștințe din meniul Portalul clienților, veți găsi un buton + Creare. Un meniu derulant vă oferă opțiunile de a scrie un articol sau de a crea o nouă categorie, un forum sau o categorie de sugestii.

Crearea bazei de cunoștințe în LiveAgent

Am optat pentru prima opțiune, care m-a dus direct la un editor de bază de cunoștințe. Încă de la început, puteți vedea că întreaga interfață este funcțională, dar simplă și accesibilă. Nu a fost nevoie să citesc articole de asistență sau să petrec mult timp încercând să îmi dau seama ce trebuie să fac.

Totul este pus la punct cu gândul la utilizator. Chiar și căsuța de Titlu strigă la tine pentru a nu uita să o completezi.

Notificare privind titlul bazei de cunoștințe în LiveAgent

În partea dreaptă, puteți vedea statutul, dacă articolul este disponibil public sau intern, și puteți adăuga cuvinte cheie, o descriere și așa mai departe.

M-am jucat puțin cu ea, personalizând textul și adăugând imagini, iar apoi am fost gata să public lucrarea finalizată.

Crearea unui nou articol în baza de cunoștințe în LiveAgent

Puteți publica articolul imediat sau îl puteți salva ca proiect. Eu am decis să îl public pe al meu, nerăbdător să văd cum arată în mediul natural.

Pentru a vizualiza articolul pe care tocmai l-am creat, am făcut click pe link-ul de sub bara de titlu și am putut vedea cum arată articolul meu de bază de cunoștințe pentru un vizitator extern.

Previzualizarea unui nou articol din baza de cunoștințe în LiveAgent

Experiența utilizatorului și caracteristici

Puteți rula LiveAgent pe aproape toate browserele obișnuite, inclusiv Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox, Safari și Opera. Eu am folosit Google Chrome, iar experiența a fost fluentă, fără întârzieri sau decalaje. Pe scurt, experiența mea cu software-ul LiveAgent a fost foarte lină. În afară de configurarea inițială care a durat aproximativ un minut, totul a fost foarte reactiv, fără timpi de încărcare lungi.

Cu acest software de bază de cunoștințe, puteți personaliza și ajusta practic orice. Cu ajutorul filei Design puteți alege din diferite teme pe care le puteți personaliza ulterior astfel încât pagina să se potrivească cu brandingul dvs.

Cu baza de cunoștințe LiveAgent, aveți în față un design foarte accesibil, care ține în mod clar utilizatorul final în prim-plan. Nu trebuie să fiți pricepuți la tehnologie pentru a naviga cu ușurință și a utiliza toate funcționalitățile pe care le oferă. Tot ceea ce aveți nevoie să utilizați este inclus în editor, așa că nu trebuie să vă uitați prea mult în jur.

Adăugarea și ajustarea imaginilor este, de asemenea, foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să încarcați imaginea și să o personalizați după bunul plac. Puteți ajusta doar setările de bază sau puteți aprofunda opțiunile avansate, dacă vă simțiți aventuros.

Setări avansate de imagine în LiveAgent

O mică caracteristică excelentă este bara de text alternativ. Aceasta vă permite să adăugați text alternativ la imagini încă de la început. Nu numai că vă ajută în eforturile de optimizare a SEO, dar nu trebuie să vă întoarceți la ea și să editați imaginea după ce articolul dvs. este deja publicat.

Crearea de forumuri este la fel de ușoară ca și scrierea unui articol. Este o opțiune excelentă dacă doriți să vă conectați cu vizitatorii site-ului dvs. web și să deschideți un canal de comunicare directă nu numai între dvs. și ei, ci și între toți cei din public.

Editarea forumului în LiveAgent

Trebuie să spun că mi-a lipsit o opțiune de previzualizare a bazei mele de cunoștințe pe mai multe dispozitive. Mi-ar fi plăcut să văd aspectul pe dispozitivele mobile înainte de a publica articolul.

În general, interfața de utilizare este destul de intuitivă, așa că probabil nu va fi nevoie să citiți prea multă documentație de asistență pentru a vă descurca. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de o mână de ajutor, portalul de asistență al LiveAgent cu propria bază de cunoștințe este foarte ușor de găsit și este plin de articole utile.

Tarife

LiveAgent oferă prețuri pe bază de abonament, astfel încât este ușor de extins sau redus în funcție de nevoile afacerii dvs.

Gratuit

Acest nivel este complet gratuit. Acesta include un set limitat de caracteristici, cum ar fi istoricul tichetelor pe 7 zile, un buton de chat, raportare de bază și alte câteva.

Ticket

Acest pachet de 15 dolari pe agent/lună include versiuni extinse ale tuturor funcțiilor pe care le puteți găsi în versiunea gratuită, plus altele. Cele mai notabile sunt istoricul nelimitat al tichetelor, integrări folosind API, configurare ușoară și reguli de timp, printre altele.

Ticket+Chat

Pentru 29 de dolari pe agent/lună, acest nivel de abonament vă permite să utilizați toate caracteristicile din pachetele anterioare și chiar mai mult. Cele mai notabile completări sunt butoanele de chat nelimitate, gestionarea feedback-ului, urmărirea timpului, rețelele de socializare și monitorizarea în timp real a vizitatorilor.

All-inclusive

Cel mai popular pachet de abonament al LiveAgent costă 49 de dolari pe agent/lună. Pe lângă toate funcțiile din nivelurile anterioare, vă permite să vă configurați propriul call center cu IVR, apeluri video, înregistrare nelimitată a apelurilor, rutare a apelurilor, transferuri și multe altele.

Concluzie

Baza de cunoștințe de la LiveAgent este, în opinia mea, o opțiune excelentă pentru toți cei care caută o platformă care să le permită să creeze o bază de cunoștințe cu aspect profesional fără prea multe bătăi de cap. Interfața lor prietenoasă este incredibil de ușor de utilizat. Toate funcționalitățile de care aveți nevoie sunt așezate cu grijă acolo unde le puteți găsi. Un alt lucru care trebuie subliniat este că software-ul LiveAgent nu conține niciun bug, din câte îmi dau seama, și nu este deloc laggy. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji că munca dvs. va fi întreruptă de astfel de inconveniente.

În concluzie, aceasta este o opțiune uimitoare pentru toți cei care au nevoie de o soluție ușor de utilizat cu toate caracteristicile de bază și avansate pentru a crea un portal captivant pentru clienți, cu articole de bază de cunoștințe și forumuri.

Aspecte și probleme comune

Nu pot schimba antetul și subsolul implicite în tema portalului meu pentru clienți.

Accesați Design, și dați click pe HTML propriu. Acolo puteți insera un cod HTML și puteți ajusta antetul și subsolul în portalul dvs. pentru clienți. Puteți viziona un tutorial video detaliat despre cum să modificați antetul și subsolul în tema Montana.

Folosesc un format de dată și oră diferit de cel afișat în articolele din baza mea de cunoștințe.

În fila Metadate de limbă din fereastra Editare limbă, puteți modifica formatul datei & al orei pentru o anumită limbă.

Product reviews

LiveAgent are peste 175 de caracteristici, peste 40 de integrări și un preț excelent. Aflați de ce ar trebui să treceți de la HelpCrunch la LiveAgent.

Căutați o alternativă la HelpCrunch?

LiveAgent este o platformă de servicii de asistență cu un preț accesibil și o echipă de asistență disponibilă non-stop. Utilizatorii au trecut la LiveAgent din cauza integrărilor avansate și a capacității sale de a trimite e-mailuri, atașa fișiere și organiza fluxul de e-mailuri în mod mai simplu decât Zendesk. Funcționalitatea este excelente, inclusiv formulare de contact, chat live, baze de date și integrare cu rețelele sociale. Mulți utilizatori au afirmat că LiveAgent funcționează stabil chiar și pe platformele mobile.

Examinați cea mai bună comparație a centrelor de apeluri pentru 2022, în funcție de preț, caracteristici, funcționalitate și recenziile clienților de pe Capterra, G2 și multe altele!

Alternativă de centru de apeluri pentru vânzări și asistență

Din evaluările utilizatorilor de pe Capterra, am identificat cele mai bune alternative de gestionare a tichetelor, de asemenea, am comparat soluții pentru conversații directe și autoservire, inclusiv alternativele pentru birourile de asistență pentru rețele sociale. Descoperiți cele mai bune soluții de gestionare a tichetelor de pe piață.

LiveAgent este o alternativă perfectă pentru HelpSpot. Prezentați-vă la sistemul nostru incredibil de ticketing multi-canal și începeți perioada de încercare gratuită.

Căutați o alternativă la HelpSpot?

LiveAgent este recomandat ca o alternativă mai bună și cu valoare adăugată la Kayako de către diverse companii. Echipa de asistență a LiveAgent răspunde prompt și oferă soluții eficiente. LiveAgent ajută la clasificarea tichetelor și îmbunătățește comunicarea cu clienții. Această soluție a crescut satisfacția clienților și vânzările pentru anumite companii, iar timpul de răspuns a crescut cu 60%. LiveAgent este ușor de utilizat și îmbunătățește productivitatea în activitățile de ecommerce.

Căutați o alternativă la Gorgias? Căutarea a luat sfârșit! Încercați LiveAgent pentru nevoile serviciului dumneavoastră pentru clienți. Este inclusă o perioadă de încercare de 14 zile.

Căutați o alternativă la Gorgias?

LiveAgent este o soluție excelentă pentru comunicarea cu clienții, oferind asistență mai bună, rapidă și precisă, conform testimonialelor unor clienți mulțumiți. Acest instrument îmbunătățește serviciul pentru clienți și poate economisi mult timp prețios, cu agenți nelimitați și integrare telefonică. Este o alternativă rentabilă la alte soluții, cu valoare adăugată, și poate ajuta la creșterea satisfacției clienților și vânzărilor.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație