Recenzie pentru baza de cunoștințe Apptivo

Baza de cunoștințe Apptivo este un software mediu dar ieftin și funcționează foarte bine în mod obiectiv. Există loc pentru îmbunătățiri, iar utilizatorii ar trebui să-l compere cu alte soluții mai avansate. Oferta sa de preț este avantajoasă, cu tarife pornind de la 10 dolari pe lună. Există însă câteva probleme cu designul interfeței și lipsa posibilității de a include videoclipuri în articolele bazei de cunoștințe.
Recenzie pentru baza de cunoștințe Apptivo
Compare Recenzie pentru baza de cunoștințe Apptivo with other in: How Recenzie pentru baza de cunoștințe Apptivo is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
1440 reviews

Baza de cunoștințe Apptivo este un jucător mediu care, cu toate defectele sale, își face treaba în mod obiectiv bine. Există suficient spațiu pentru ca Apptivo să crească în acest aspect. Deși nu este perfect și nici cel mai bun software de…

Pricing
Starting from:
$ 10   pe lună
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4
Experiența utilizator
3
Preț
5
Implementare
4

Key takeaways

Pros

  • Prețuri foarte avantajoase
  • Baza de cunoștințe funcționează conform așteptărilor

Cons

  • Design al interfeţei ușor învechit
  • Nu puteți utiliza videoclipuri în articolele bazei de cunoştinţe

Baza de cunoștințe Apptivo este un jucător mediu care, cu toate defectele sale, își face treaba în mod obiectiv bine. Există suficient spațiu pentru ca Apptivo să crească în acest aspect. Deși nu este perfect și nici cel mai bun software de bază de cunoștințe disponibil, este incredibil de ieftin pentru ceea ce oferă. Baza de cunoștințe ar putea folosi câteva caracteristici suplimentare pentru organizare, dar având în vedere prețul său scăzut, veți obține o valoare bună de la Apptivo. Cu toate acestea, utilizatorii care au așteptări mai mari de la un software de bază de cunoștințe ar trebui cu siguranță să îl compare mai întâi cu alte soluții.

Noțiuni introductive cu Apptivo

Apptivo este un software de afaceri extins, compus dintr-un număr mare de aplicații integrate pentru diverse scopuri. Este o aplicație bazată pe cloud care poate face cu adevărat orice – gestionarea contactelor, vânzări, serviciu clienți, marketing și chiar gestionarea cunoștințelor. Dar, având în vedere atât de multe caracteristici, poate avea performanțe la fel de puternice pe toate fronturile? Am decis să testez baza de cunoștințe Apptivo pentru a afla dacă merită prețul.

Am început prin a crea o versiune de încercare gratuită a celui mai ieftin plan Lite de la Apptivo. Ceea ce m-a surprins cel mai mult a fost modul în care aplicația web a încercat să mă forțeze să particip la un apel demo în loc de o probă. Cu toate acestea, a fost ușor să depășesc această măsură prin simpla apăsare a butonului Încercare gratuită din nou după ce mi-am creat contul. Am ajuns rapid la versiunea de încercare a aplicației web Apptivo și am început să mă familiarizez cu interfața.

Apptivo - Prezentare generală a agendei mele

Apptivo este un software extins, cu multe funcționalități, așa că este firesc ca interfața să nu fie cea mai ușor de navigat. O privire rapidă și un click pe fiecare element din meniu posibil nu m-a ajutat să aflu unde se află baza de cunoștințe și nici widgetul de căutare din panoul superior. Apptivo este cunoscut pentru lista sa extinsă de aplicații, așa că am încercat să caut o aplicație de bază de cunoștințe care ar putea fi adăugată în sistem. Nu am avut succes nici cu această opțiune.

M-am hotărât să caut pe Google baza de cunoștințe și am aflat că aceasta este inclusă între aplicații, dar numele acestei aplicații este „Răspunsuri” în loc de „Bază de cunoştinţe”. Cu toate acestea, am adăugat aplicația în sistem și am început să testez. Deși acesta nu este cel mai intuitiv software de bază de cunoștințe, este de înțeles că nu toți utilizatorii Apptivo îl vor folosi. Oferirea opțiunii de a nu o avea este complet de înțeles. O puteți găsi în secțiunea Aplicație din categoria Prezență web.

Apptivo - Prezentare generală a prezenței mele

Experiența utilizatorului și caracteristici

Baza de cunoștințe Apptivo este o bază de cunoștințe cu un aspect destul de simplu, ceea ce o situează în gama medie în ceea ce privește atractivitatea în comparație cu celelalte baze de cunoștințe existente. Designul este funcțional și asta este ceea ce contează cel mai mult. Panoul din stânga include opțiuni de filtrare și butonul pentru a crea un articol nou. Odată ce intrați în baza de cunoștințe, puteți vedea întreaga listă de articole pe care o aveți. Dacă abia aţi început, evident că va fi goală, așa că haideţi să rezolvăm asta imediat.

După ce faceți click pe butonul Creare puteți începe să scrieți un nou articol în baza de cunoștințe. Editorul în sine este destul de standard și, deși câmpul de scriere poate părea prea mic la început, acesta se întinde odată ce textul dvs. atinge o anumită lungime. Prin urmare, tastarea nu este deloc o problemă, iar experiența de scriere ar trebui să fie foarte bună. Aveți la dispoziție mai multe câmpuri, cele mai importante fiind cele de întrebare și de răspuns.

Setul de funcții al editorului de text este destul de standard, aveți opțiunile obișnuite de editare și formatare a textului, la fel ca într-un editor de documente propriu-zis. Există, de asemenea, opțiunea de a adăuga imagini, dar nu există opțiunea de a adăuga videoclipuri în articolele dvs. Nu puteți redimensiona imaginile după ce le încărcați, așa că va trebui fie să le redimensionați într-un alt editor, fie să ajustați dimensiunea în timpul încărcării. Acest lucru necesită, de asemenea, cunoașterea dimensiunilor exacte care reprezintă cea mai bună opțiune pentru conținutul dvs.

Apptivo - Crearea unui răspuns

În general, editorul de text este foarte bun pentru majoritatea cazurilor de utilizare, dar ar putea fi îmbunătățit din punct de vedere vizual și ar putea fi adăugat suportul media video. După ce ați terminat de scris, puteți arunca o privire la setările SEO. După salvare, puteți vedea articolul în prezentarea generală a articolului. Puteți face câteva modificări rapide dacă este necesar, deoarece articolul se va deschide într-o fereastră nouă dacă faceți click pe el atunci când vă aflați în această prezentare generală. Nu am găsit opțiunea de a pune articolele în dosare sau categorii, ceea ce este păcat. Cu toate acestea, baza de cunoștințe are un widget de căutare.

Apptivo - Vizualizare întrebare creată

Tarife

Prețul este probabil una dintre cele mai bune părți ale Apptivo, deoarece chiar și cel mai scump plan este mai ieftin decât unele dintre cele mai ieftine planuri pentru software-ul de bază de cunoștințe al competitorilor. Apptivo vine cu patru planuri și fiecare dintre ele se ridică de la cel precedent. Toate planurile au inclusă funcția de bază de cunoștințe, așa că pentru a decide ce plan alegeţi este doar o chestiune de a vă uita la celelalte funcționalități de care puteți beneficia. Să aruncăm o privire la ceea ce primiți în fiecare dintre planuri.

Lite

Planul Lite costă 10 dolari pe lună pentru fiecare utilizator și este destinat echipelor mici de vânzări. Primiți 18 aplicații, 100 de câmpuri personalizate în fiecare aplicație, 25 de fluxuri de lucru, 8 tablouri de bord personalizate, integrarea serviciilor de la terțe părți și asistență pentru clienți 24/7.

Premium

Planul Premium costă 15 dolari pe lună pentru fiecare utilizator. Acest plan este potrivit pentru echipele în creștere. În cadrul planului primiți 46 de aplicații, 250 de câmpuri pe aplicație, 75 de fluxuri de lucru, 25 de panouri de bord personalizate, integrare de servicii de la terțe părți și asistență pentru clienți 24/7.

Ultimate

Planul Ultimate costă 25 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator și este destinat echipelor mari. Acesta include 57 de aplicații, 350 de câmpuri personalizate pentru fiecare aplicație, 150 de fluxuri de lucru, 50 de panouri de bord personalizate, integrarea serviciilor de la terțe părți și asistență pentru clienți 24/7.

Enterprise

Planul Enterprise are prețuri personalizabile. Acesta include 65 de aplicații, 500 de câmpuri personalizate per aplicație, 300 de fluxuri de lucru, 100 de tablouri de bord personalizate, integrare personalizată, asistență pentru clienți 24/7 + SLA și manager de cont.

Concluzie

În cele din urmă, aș evalua baza de cunoștințe a Apptivo ca fiind bună, dar nu grozavă. Nu a depășit așteptările în multe dintre aspectele sale, dar nici nu dezamăgește cu ele. Se va descurca foarte bine și cu siguranță nu este subechipat, mai ales având în vedere prețul său ieftin. Cu toate acestea, întreprinderile care tind să se bazeze pe utilizarea bazei de cunoștințe vor aprecia probabil o soluție mai bună pentru această sarcină. Apptivo este în continuare un software excelent, cu o funcționalitate uimitoare în alte privințe. Depinde doar de dvs. să vă gândiți dacă sunteți dispus să îl utilizați în activitatea de zi cu zi.

Aspecte și probleme comune

Nu pot găsi baza de cunoștințe în Apptivo

Caracteristica bazei de cunoștințe a Apptivo se numește Răspunsuri. Mai întâi trebuie să obțineți aplicația din selecția extinsă de aplicații. Când sunteți în contul dvs., accesați App Store și găsiți aplicația Răspunsuri(Answers) în categoria Prezență web. După ce obțineți aplicația, o puteți găsi sub butonul de meniu Prezență web din panou de bord.

Product reviews

Obțineți o vedere de ansamblu holistică a eforturilor echipei dumneavoastră de asistență pentru clienți cu ajutorul funcției noastre de tablou de bord analitic din LiveAgent și îmbunătățiți-vă imediat activitatea.

Vedere de ansamblu asupra analizelor

LiveAgent oferă suport clienților prin intermediul unei interfețe excelente de conversații directe, a unui sistem de gestionare a tichetelor și a automatizării, permițându-le să ofere asistență clienților într-un mod excepțional. Platforma oferă măsurători de satisfacție a clienților și multiple formate de prezentare a acestora. Tabloul de bord pentru analize este accesibil doar administratorilor, iar baza de cunoștințe oferă informații despre diferitele tipuri de rapoarte disponibile. Perioada de încercare gratuită de 14 zile este oferită înainte de a face o achiziție a platformei. LiveAgent oferă și servicii de migrare de la alte soluții de birou de asistență.

Scorurile de predicție a satisfacției reprezintă o măsură a faptului că un tichet este susceptibil să primească un rating de satisfacție pozitiv sau negativ.

Scorurile de predicție a satisfacției

LiveAgent oferă scoruri de predicție a satisfacției clienților, indicatori importanți pentru serviciul pentru clienți. Evaluarea satisfacției clienților poate fi măsurată prin intermediul unui chestionar simplu cu 2 opțiuni și poate fi utilizată pentru a îmbunătăți serviciul. Scorul Net al Promotorului (NPS) și Scorul de Efort al Clienților (CES) sunt alte două indicatori importanți pentru măsurarea satisfacției clienților. Satisfacția clienților este gradul de mulțumire oferit de produsele, serviciile sau serviciile de asistență pentru clienți.

Nu veți putea niciodată să vă mulțumiți toți clienții, dar cu ajutorul acestei liste de verificare a calității apelurilor din cadrul serviciului clienți puteți oferi un sprijin excepțional pentru cei care au cea mai mare nevoie de el.

Listă de verificare privind calitatea apelurilor serviciului clienți

Această listă de verificare privind calitatea apelurilor serviciului clienți conține numeroase sugestii pentru a asigura o experiență de calitate pentru clienți. Printre acestea se numără reducerea zgomotului de fundal, verificarea volumului vocii și a nevoilor apelantului, deschiderea unui tichet în LiveAgent și mulți alții. Consultarea bazei de cunoștințe interne și cererea de feedback sunt și ele incluse.

Prioritizați solicitările specifice ale clienților cu butonul De Rezolvat care sortează tichetele și le acordă prioritate în funcție de timpul primit și de Acordurile privind Nivelul Serviciilor.

Butonul De Rezolvat

Butonul De Rezolvat este o funcție specială LiveAgent care notifică agenții cu privire la tichetele cu prioritate ridicată care trebuie rezolvate. Beneficiile folosirii acestei caracteristici includ satisfacția crescută a clienților, îndeplinirea SLA-urilor și managementul timpului mai bun. Utilizatorii LiveAgent pot configura Butonul De Rezolvat pentru a fi notificați despre diferite tichete, iar algoritmul De Rezolvat definește ordinea în coada de rezolvare. Agenții pot fi limitați să rezolve doar tichetele din butonul „De Rezolvat”.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație