Recenzie pentru baza de cunoștințe Zoho Desk

Zoho Desk oferă o soluție completă de bază de cunoștințe, cu un editor de text excelent și interfață bine concepută. În general, baza de cunoștințe Zoho Desk este ușor de utilizat și fără probleme, dar unele caracteristici de organizare ar putea fi îmbunătățite. Prețul și valoarea generală trebuie luate în considerare în raport cu celelalte instrumente din setul extins de Zoho Desk.
Recenzie pentru baza de cunoștințe Zoho Desk
Compare Recenzie pentru baza de cunoștințe Zoho Desk with other in: How Recenzie pentru baza de cunoștințe Zoho Desk is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
7672 reviews

Software-ul de bază de cunoștințe este o soluție care reprezintă o parte esențială a portalului pentru clienți al software-ului de help desk. Acest tip de software permite utilizatorilor să construiască și să gestioneze o bază de cunoștințe care servește drept centru de…

Pricing
Starting from:
$ 20   pe lună
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.5
Experiența utilizator
4.5
Preț
4
Implementare
5

Key takeaways

Pros

  • O funcție de bază de cunoștințe cu funcționalitate completă
  • Un editor de text excelent
  • Interfață bine concepută

Cons

  • Ar putea folosi caracteristici mai bune de organizare

Baza de cunoștințe Zoho Desk oferă tot ceea ce vă doriți de la un software de bază de cunoștințe. Este ușor de utilizat, oferă toate funcțiile necesare și funcționează fără probleme. Nu sunt prea multe lucruri de care să vă plângeți în legătură cu baza de cunoștințe Zoho Desk. Tot ceea ce trebuie să luați în considerare sunt celelalte caracteristici legate de diferite părți ale setului extins de instrumente Zoho Desk, precum și prețul și valoarea generală.

Noțiuni introductive cu Zoho Desk

Zoho Desk este o soluție de help desk bine cunoscută, care răspunde nevoilor de asistență pentru clienți ale unui număr mare de întreprinderi din întreaga lume. Este cunoscută pentru sistemul său de ticketing mai mult decât capabil, care poate gestiona canale de comunicare importante pentru comunicarea generală cu clienții. Aceasta include funcția Zoho Desk Community, care este, în esență, numele soluției pentru o bază de cunoștințe.

Să începi cu Zoho Desk este la fel de simplu ca și cum v-ați face un cont de probă. Nu durează foarte mult până când începeți să vă familiarizați cu interfața de utilizator. Tot ce este nevoie este să vă înregistrați și să vă conectați la contul dvs. Nu trebuie să treceți prin niciun apel demonstrativ sau să furnizați informațiile cardului de credit pentru a începe, ceea ce este întotdeauna de apreciat la orice tip de software.

Prezentare generală a panoului de bord Zoho Desk

Zoho Desk este o aplicație bine concepută, cu o interfață simplă, dar foarte eficientă. Are un aspect profesional și este ușor de navigat. Aveți opțiunile meniului principal evidențiate cu o bară întunecată contrastantă în partea de sus a aplicației web. Interfața de utilizator din Zoho Desk are un aspect foarte curat și ordonat, deși, personal, am găsit unele lucruri puțin confuze. De exemplu, funcția de bază de cunoștințe din Zoho Desk se numește Help Center. S-ar putea să fi fost doar o mică scăpare din partea mea, dar mi-a luat câteva minute de căutare pe Google pentru a-mi da seama cât de ușor de accesat este funcția de bază de cunoștințe în aplicație.

Zoho Desk - adăugarea unui articol la baza de cunoștințe

Experiența utilizatorului și caracteristici
O altă confuzie minoră s-a produs atunci când am deschis în cele din urmă baza de cunoștințe și nu am putut găsi opțiunea de a scrie un articol nou. Pentru cei care citesc aceste rânduri înainte de a îl utiliza singuri, puteți găsi opțiunea sub butonul plus din partea dreaptă a panoului de meniu de sus. Trebuie să spun că acest buton ar putea fi mult mai proeminent pentru a face interfața de utilizare puțin mai pronunțată pentru noii utilizatori. Cu toate acestea, trebuie să recunosc că ceea ce urmează este cu adevărat un exemplu de design excelent.

Zoho Desk Adăugarea unei imagini la articolul din baza de cunoștințe

Editorul de articole din baza de cunoștințe este pur și simplu grozav. Toate funcționalitățile esențiale de scriere și formatare sunt vizibile imediat, la fel ca și câmpurile de text și opțiunile de atașare. Nu există prea multe sau chiar nimic de care să vă plângeți în legătură cu editorul de text al bazei de cunoștințe Zoho Desk. Aveți, de asemenea, câteva setări suplimentare pentru SEO, permisiuni, expirarea articolelor, categorii și alte câteva.

Lucrul cu editorul de articole este ușor și nu veți avea probleme în a găsi orice funcționalitate în orice moment. Scrierea articolelor este absolut neproblematică și puteți adăuga imagini. Există, de asemenea, opțiunea de a încorpora videoclipuri, coduri HTML, tabele și alte elemente. Puteți trece oricând la o vizualizare pe ecran complet pentru a vă concentra mai bine asupra scrierii. Aceasta este cu adevărat o bază de cunoștințe excelentă, căreia nu îi lipsește nimic important.

Zoho Desk - Adăugarea unui link către articolul dvs. din baza de cunoștințe

Când vă salvați articolul, vă puteți întoarce la ecranul principal al bazei de cunoștințe pentru a vedea toate articolele. Organizarea articolelor, deși suficientă în funcționalitatea sa, ar putea fi mai convenabilă. Puteți selecta o categorie de articol în interiorul fiecărui detaliu al articolului, dar nu există nicio modalitate de a schimba categoriile de articole printr-o singură acțiune în masă. Trebuie să schimbați categoria pentru fiecare articol în parte, așa că nu uitați să o faceți înainte de a publica articolul.

Zoho Desk - Informații despre articolul publicat în baza de cunoștințe

Tarife

Prețurile pentru Zoho Desk vin cu trei planuri, cu diferențe de preț în funcție dacă doriți să plătiți un abonament anual sau lunar. Fiecare plan scalează seturile de caracteristici în funcție de preț, așa că depinde doar de dvs. să decideți cât de mult doriți să plătiți pentru acest software de bază de cunoștințe.

Standard

Planul Standard este cel mai ieftin plan Zoho Desk și costă 20 de euro pe lună pentru fiecare utilizator sau 15 euro pe lună pentru fiecare utilizator în cazul abonamentului anual. Acesta oferă toate caracteristicile esențiale ale help desk+ului, cum ar fi 5 canale de e-mail, centrul de asistență (baza de cunoștințe), cinci formulare web avansate și un suport pentru un brand social media, printre alte caracteristici.

Professional

Planul Professional costă 30 de euro pe lună pentru fiecare utilizator sau 23 de euro pe lună pentru fiecare utilizator cu abonament anual. Cu acest plan primiți tot ce există în planul Standard în volume mai mari – zece canale de e-mail, zece formulare web avansate pentru fiecare departament, o funcție de telefonie și multe altele.

Enterprise

Planul Enterprise pornește de la 50 de euro pe lună pentru fiecare utilizator sau de la 40 de euro pe lună pentru fiecare utilizator în cazul abonamentului anual. Beneficiați de întregul set de caracteristici disponibile ale Zoho Desk, care include un centru de asistență multimarcă și abilități de personalizare HTML.

Concluzie

În general, funcția de bază de cunoștințe a Zoho Desk este un concurent puternic. Primești tot ce ai nevoie de la un editor de text și este puțin probabil să nu găsești caracteristicile pe care le aștepți sau de care ai nevoie de la un editor de baze de cunoștințe. Interfața cu utilizatorul este ușor de navigat și nu veți întâmpina niciun bug cu această soluție. Deși ar putea folosi caracteristici organizatorice puțin mai bune pentru a vă gestiona articolele, aceasta este doar o problemă mică într-un software de bază de cunoștințe, de altfel foarte performant.

Aspecte și probleme comune

Nu pot găsi baza de cunoștințe în Zoho Desk

Baza de cunoștințe a Zoho Desk se numește Help Center. Pur și simplu faceți click pe Help Center din meniul de sus și veți fi redirecționat către baza de cunoștințe Zoho Desk.

Nu știu cum să creez un articol nou în baza de cunoștințe Zoho Desk

Articolele din baza de cunoștințe Zoho Desk pot fi create făcând click pe butonul plus din panoul de meniu din partea de sus. Acolo găsiți opțiunea de a crea un articol nou.

Product reviews

LiveAgent este cunoscut pentru funcțiile sale de asistență și servește și ca software de bază de cunoștințe. Oferă toate instrumentele necesare pentru a construi un portal pentru clienți. LiveAgent are o rată medie de 4,6 pe portalurile de recenzii, iar prețurile sale sunt accesibile. Este disponibil un trial gratuit, dar nu există o previzualizare pe diferite dispozitive. Noțiunile introductive privind LiveAgent sunt disponibile pentru a vă familiariza cu funcționalitățile de bază. Overall, LiveAgent are o interfață intuitivă și ușor de utilizat, ceea ce e un avantaj pentru utilizatori.

Recenzii pentru software de bază de cunoștințe

LiveAgent este cunoscut pentru funcțiile sale de asistență și servește și ca software de bază de cunoștințe. Oferă toate instrumentele necesare pentru a construi un portal pentru clienți. LiveAgent are o rată medie de 4,6 pe portalurile de recenzii, iar prețurile sale sunt accesibile. Este disponibil un trial gratuit, dar nu există o previzualizare pe diferite dispozitive. Noțiunile introductive privind LiveAgent sunt disponibile pentru a vă familiariza cu funcționalitățile de bază. Overall, LiveAgent are o interfață intuitivă și ușor de utilizat, ceea ce e un avantaj pentru utilizatori.

Aflați cum portalul de asistență pentru clienți vă poate ajuta afacerea prin implementarea unora dintre caracteristicile sale. Citiți mai multe despre ele în interior.

Caracteristicile portalului pentru clienți

Un portal de autoservire pentru clienți poate fi de ajutor pentru companii de orice dimensiune, oferindu-le clienților un punct central de acces la informații și resurse despre produsul sau serviciul companiei. Cu o bază de cunoștințe organizată în mod logic și accesibilă publicului, clienții pot găsi răspunsuri la întrebările lor 24/7, îmbunătățind satisfacția și loialitatea clientului. În plus, portalurile de autoservire pot reduce volumul de lucru al agenților și costurile generale de asistență pentru clienți. Prin utilizarea unui program informatic de portal pentru clienți, cum ar fi LiveAgent, companiile pot monitoriza tichetele și permite clienților să vadă progresul cererilor lor fără a fi nevoie să contacteze compania. De asemenea, bazele de cunoștințe multiple și forumurile clienților pot fi utile pentru a oferi o experiență de autoservire mai bună și pentru a economisi timpul agenților de asistență.

Aflați cum portalul de asistență pentru clienți vă poate ajuta afacerea prin implementarea unora dintre caracteristicile sale. Citiți mai multe despre ele în interior.

Caracteristicile portalului pentru clienți

Portalul pentru clienți LiveAgent oferă un amestec de cunoștințe pentru produse specifice, informații comerciale și instrumente de autoservire, precum și monitorizarea tichetelor. Este o soluție superioară de servicii pentru clienți care sporește implicarea prin intermediul formularilor pentru păreri și sugestii și a forumurilor. Majoritatea clienților preferă să-și rezolve problemele singuri, iar puțin peste 10% dintre întreprinderi oferă instrumente de auto-ajutorare, cu timpi lenți de răspuns. Clienții utilizează cu entuziasm portalurile de autoservire, dar puține întreprinderi le oferă.

Doriți să aflați mai multe despre baza de cunoștințe Odoo? Aruncați o privire la articolul nostru pentru a afla cum funcționează și cum s-a comportat în timpul testelor noastre.

Recenzie pentru baza de cunoștințe Odoo

Odoo este o soluție excelentă de bază de cunoștințe, cu o interfață curată și un editor eficient de articole. Prețul este accesibil, dar depinde de numărul de alte aplicații disponibile. Criticile sunt că baza de cunoștințe nu este inclusă în planul gratuit și prețul poate fi ridicat fără alte aplicații. În general, Odoo este o alegere excelentă pentru nevoile de bază de cunoștințe.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație