Creați o experiență perfectă de service cu software-ul de centru de contact

Consumatorii de astăzi care au cunoștințe digitale utilizează mai multe platforme pentru a ajunge la companii și se așteaptă la o experiență unificată în toate acestea. De aceea, majoritatea întreprinderilor orientate către clienți au adoptat deja soluții de centru de contact pentru a satisface cererea clienților lor pentru o experiență pe mai multe canale fără probleme.

Indiferent de canalele pe care le utilizează clienții dvs. – cu software-ul de centru de contact LiveAgent puteți gestiona cu ușurință, convenabil și eficient toate interacțiunile clienților dvs. dintr-un singur loc.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
key points illustration

Ce este un software de centru de contact?

Software-ul  de centru de contact este un instrument care permite companiilor să eficientizeze comunicările clienților pe toate potențialele puncte de contact și canale. Acestea pot include platforme vocale, VoIP, e-mail, chat live, text și platforme de socializare.

Cu un număr tot mai mare de companii care implementează soluții pentru centre de contact, dimensiunea pieței sistemului de centre de contact la nivel mondial este de așteptat să ajungă la 47,76 miliarde USD până în 2025.

De ce aveți nevoie de un software de centru de contact cloud

Software-ul de centru de contact bazat pe cloud elimină necesitatea de a se baza pe soluțiile tradiționale la fața locului. Asta înseamnă că posibilitatea de a configura și rula un sistem puternic de centru de contact cu caracteristici robuste nu mai necesită hardware scump, infrastructură și echipe IT profesionale pentru gestionarea acestuia.

Soluțiile bazate pe cloud sunt potrivite atât pentru întreprinderile mici, cât și pentru organizațiile mari, deoarece oferă o scalabilitate mare, flexibilitate, oferă securitate sporită și sunt extrem de rentabile.

maintenance - illustration

La ce vă puteți aștepta de la utilizarea soluțiilor software de centru de contact

O mai bună gestionare a serviciilor

Capacitățile de raportare și analiză ale instrumentelor de sistem ale centrului de contact facilitează gestionarea și monitorizarea fiecărui aspect al operațiunilor lor de serviciu, urmărirea valorilor critice ale serviciilor și obținerea de informații despre performanța agenților .

Securitate îmbunătățită a datelor

Soluțiile software de centru de contact oferă funcții avansate de securitate, inclusiv criptarea datelor și backup-ul datelor pentru a proteja informațiile sensibile ale clienților.

Productivitate sporită

Platformele de sistem de centru de contact sunt dotate cu un set bogat de caracteristici care permit agenților să țină evidența informațiilor despre clienți și să le permită să rezolve problemele rapid și profesional, menținând în același timp niveluri ridicate de productivitate.

Beneficii suplimentare ale software-ului de centru de contact

live chat increases sales

Costuri de asistență reduse

Eficientizarea, automatizarea și optimizarea proceselor de asistență înseamnă timpi de răspuns mai scurți, soluționări mai rapide și mai puține apeluri repetate – toate acestea contribuind la creșterea eficienței asistenței și la costuri operaționale mai mici.

Integrations pricing-icon

Creșterea oportunităților de vânzări

Cu acces instantaneu la date complete despre clienți, de la informații personale la achiziția și istoricul serviciilor fiecărui client, agenții pot vinde produse prin metode cross-sell și up-sell sau servicii relevante atunci când este cazul.

Software de centru de contact multifuncțional cu mai multe canale de la LiveAgent

Sistemul de centru de contact al LiveAgent este o soluție multicanal, bogată în funcții, care face ca asistența dvs. să fie mai eficientă și clienții dvs. mai fericiți.

Ticketing complet funcțional

Software-ul de centru de contact LiveAgent oferă o gamă completă de funcții de ticketing, inclusiv distribuirea inteligentă a tichetelor, automatizarea fluxului de lucru, gestionarea ușoară a responsabilității, răspunsuri și șabloane predefinite, gestionarea SLA, împărțirea și îmbinarea tichetelor, instrumente de colaborare a echipei, raportare și multe altele pentru soluționarea rapidă și eficientă a tichetelor .

LiveAgent: Ticketing Software Demo | Live Agent03:21Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo
Live Agent
LiveAgent Live Chat Demo | Live Agent02:16Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo
Live Agent

Asistență prin chat live

Chat-ul live este una dintre funcționalitățile de bază ale platformei de centru de contact LiveAgent, care vă permite să oferiți asistență instantanee pe care consumatorii de astăzi o așteaptă de la mărci.

Chat-ul live de la LiveAgent este plin de zeci de funcții comune și unice de chat live, incluzând mai multe opțiuni de rutare a chat-ului, invitații de chat proactive, monitorizarea vizitatorilor online, vizualizarea tastării în timp real și multe altele.

Apeluri vocale și video

Un centru de apeluri bazat pe cloud este o componentă integrală a soluției complexe de centru de contact LiveAgent. Vă permite să primiți apeluri de la telefoane fixe sau de pe site-ul dvs. web, să proiectați chiar și cei mai complicați și personalizați arbori IVR, să definiți reguli pentru automatizarea direcționării apelurilor și a transferurilor de apeluri, să efectuați înregistrări nelimitate de apeluri și multe altele.

Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Integrare cu rețelele de socializare

65% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani consideră că rețelele de socializare sunt un canal eficient pentru serviciul clienți. LiveAgent se integrează cu cele mai populare canale de socializare precum Facebook, Twitter și Instagram pentru a vă ajuta să monitorizați și să răspundeți la toate mesajele, comentariile și mențiunile dvs. de pe rețelele de socializare dintr-un singur tablou de bord. Cu LiveAgent nu este nevoie să comutați între diferite conturi de socializare sau să monitorizați mai multe dispozitive.

Portal complet de autoservire

70% dintre consumatori preferă să utilizeze site-ul web al unei companii pentru a obține răspunsuri la întrebările lor, mai degrabă decât să utilizeze telefonul sau e-mailul pentru a contacta companiile. Cu LiveAgent vă puteți extinde capacitățile de asistență, permițând un portal de autoservire complet personalizabil, cu o bază de cunoștințe, întrebări frecvente și forumuri pentru clienți, care le permit clienților să rezolve singuri problemele fără a implica agenții dvs.

book lover - illustration
LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview | Live Agent05:20Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview
Live Agent

Aveți nevoie de un software de centru de contact?

Cu o varietate de furnizori de software de centre de contact de pe piață, selectarea unuia ar putea fi complicată. După ce cunoașteți tipul de software de centru de contact pe care îl căutați, luați în considerare crearea unei liste de caracteristici indispensabile care sunt esențiale pentru echipa dvs. de asistență pentru clienți. În timp ce unele oferă funcționalități de bază ale centrului de contact, altele includ funcții avansate. La LiveAgent, am construit o soluție de centru de contact multicanal cu mai mult de 179+ caracteristici disponibile în acest moment și peste 40 de integrări incluse .

De ce soluția de centru de contact LiveAgent este cea mai potrivită pentru dvs.

Tehnologie bazată pe cloud

Bucurați-vă de implementare rapidă, ușurință în utilizare, securitate avansată și alte avantaje ale tehnologiei bazate pe cloud.

Recunoscut de 30.000 de companii

Peste 30.000 de companii din diferite industrii au ales LiveAgent ca instrument de asistență pentru clienți.

Scalabil & personalizabil

Software-ul poate fi ușor scalat și personalizat în funcție de cerințele dvs. specifice.

Savings illustration

Alegeți un plan care să se potrivească afacerii dvs.

Cel mai bun software de centru de contact este unul care se aliniază perfect obiectivelor dvs. de afaceri, nevoilor dvs. de asistență pentru clienți și bugetului dvs.

LiveAgent oferă4 planuri diferite – inclusiv unul total gratuit – fără contracte sau comisioane ascunse, cu prețuri complet transparente și corecte, facturate numai pentru utilizare reală în fiecare lună. De asemenea, puteți să faceți downgrade și să vă actualizați planul și să adăugați sau să eliminați agenți în orice moment.

Veți fi pe mâini bune!

Știți ce au în comun Huawei, BMW, Yamaha și O2? Ați ghicit... LiveAgent!

Încercați gratuit chiar acum Nu este necesar cardul de credit

Întrebări frecvente despre software-ul de centru de contact

Related Articles to Software de centru de contact
Șabloanele de e-mail de solicitare a feedback-ului vă pot ajuta să interacționați și să construiți conexiuni semnificative cu clienții potențiali și existenți

Șablon de e-mail de solicitare de feedback

Un e-mail de solicitare a feedback-ului este important pentru a afla mai multe despre clienții dvs. și pentru a îmbunătăți produsul sau serviciul. Prin LiveAgent și NiceReply, puteți colecta feedback și să înțelegeți nevoile clienților, să le păstrați, să le creșteți loialitatea și să câștigați ambasadori ai mărcii. Puteți folosi diferite linii de subiect și șabloane de e-mail pentru a solicita feedback-ul clienților.

Dacă doriți să oferiți clienților dvs. servicii excepționale de suport, utilizarea unui program de call center virtual este un bun început.

Program Gratuit de Call Center

LiveAgent oferă servicii de suport pentru clienți cu caracteristici personalizate, integrări cu alte platforme și asistență tehnică pentru migrarea datelor. Compania oferă software pentru serviciul clienților, sisteme de telefonie VoIP și alte soluții, prin intermediul cărora utilizatorii pot primi noutăți și actualizări prin intermediul unui buletin informativ. Deținerea unui call center virtual este o metodă eficientă de a începe oferirea unui suport de excepție clienților dvs. Programul de call center poate fi cu sau fără plată și reprezintă o soluție care permite agenților să primească și să efectueze apeluri precum și să acceseze informațiile necesare, cum ar fi istoricul apelurilor, ceea ce duce la îmbunătățirea experienței clienților. Furnizorii de programe software pot seta sistemul call center cu ușurință, în schimbul unei taxe lunare, însă este important să revizuiți cu atenție care sunt funcționalitățile și serviciile incluse în sistemul call center pe care doriți să îl achiziționați, mai ales dacă optați pentru unul gratuit.

Încărcătorul Kwik s-a născut în New York, când noi descoperiri tehnice au făcut posibilă încărcarea noilor iPhone-uri într-un ritm rapid.

Încărcător Kwik | LiveAgent

Textul descrie serviciile și produsele oferite de compania Quality Unit, LLC, inclusiv software pentru gestionarea reclamațiilor, e-mailurilor și serviciilor pentru clienți. De asemenea, compania oferă suport pentru migrarea datelor și un portal de asistență. Quality Unit, LLC este partener cu diverse companii și oferă un program de afiliere. În plus, compania oferă un blog și resurse educaționale, precum șabloane și seminarii web. LiveAgent este un produs oferit de companie și utilizatorii pot începe un trial gratuit.

LiveAgent oferă în prezent un plugin de migrare pentru Freshcaller care vă va ajuta să importați tichetele. Obțineți migrarea gratuită a datelor astăzi.

Migrați de la Freshcaller la LiveAgent?

LiveAgent oferă o soluție de asistență completă, cu mai mult de 175 de funcții și peste 40 de integrări. Serviciile excelente pentru clienți, asistența 24/7 de la agenții și widget-urile adaptabile lingvistic sunt doar câteva dintre avantajele acestui instrument de asistență de ultimă generație. De asemenea, puteți alege între cele trei planuri plătite sau obțineți LiveAgent gratuit pentru totdeauna.

Aflați diferențele dintre serviciul clienți pe computer și telefon și aflați beneficiile pe care le are fiecare tip pentru a determina pe cel potrivit pentru afacerea dvs.

Serviciu clienți pe computer vs. telefon

În contextul actual, serviciile de chat și messaging sunt preferate pentru contactarea companiilor. Cu toate acestea, există beneficii și pentru serviciul de asistență telefonică pentru clienți. Smartphonesul poate fi un instrument puternic pentru a lucra în acest domeniu, atât prin apeluri cât și prin mesagerie. În particular, este potrivit pentru asistența la sediul clienților, multitasking și munca la distanță.

Un program informatic de bază de cunoștințe este o necesitate când este vorba de a oferi asistență clienților. LiveAgent oferă nu numai o astfel de opțiune, dar ceva mai mult. Aflați de ce ar trebui să alegeți LiveAgent.

Mobilizați clienții cu ajutorul programului informatic de bază de cunoștințe

LiveAgent este un program informatic de asistență și evaluat ca numărul unu pentru IMM-uri în 2020. Programul vă permite să creați o bază de cunoștințe personalizabilă pentru clienții dumneavoastră, reducând în același timp timpul alocat agenților. Acesta oferă un test gratuit de 7 sau 30 de zile și nu necesită card de credit.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație