Creați o experiență perfectă de service cu software-ul de centru de contact

Consumatorii de astăzi care au cunoștințe digitale utilizează mai multe platforme pentru a ajunge la companii și se așteaptă la o experiență unificată în toate acestea. De aceea, majoritatea întreprinderilor orientate către clienți au adoptat deja soluții de centru de contact pentru a satisface cererea clienților lor pentru o experiență pe mai multe canale fără probleme.

Indiferent de canalele pe care le utilizează clienții dvs. – cu software-ul de centru de contact LiveAgent puteți gestiona cu ușurință, convenabil și eficient toate interacțiunile clienților dvs. dintr-un singur loc.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
key points illustration

Ce este un software de centru de contact?

Software-ul  de centru de contact este un instrument care permite companiilor să eficientizeze comunicările clienților pe toate potențialele puncte de contact și canale. Acestea pot include platforme vocale, VoIP, e-mail, chat live, text și platforme de socializare.

Cu un număr tot mai mare de companii care implementează soluții pentru centre de contact, dimensiunea pieței sistemului de centre de contact la nivel mondial este de așteptat să ajungă la 47,76 miliarde USD până în 2025.

De ce aveți nevoie de un software de centru de contact cloud

Software-ul de centru de contact bazat pe cloud elimină necesitatea de a se baza pe soluțiile tradiționale la fața locului. Asta înseamnă că posibilitatea de a configura și rula un sistem puternic de centru de contact cu caracteristici robuste nu mai necesită hardware scump, infrastructură și echipe IT profesionale pentru gestionarea acestuia.

Soluțiile bazate pe cloud sunt potrivite atât pentru întreprinderile mici, cât și pentru organizațiile mari, deoarece oferă o scalabilitate mare, flexibilitate, oferă securitate sporită și sunt extrem de rentabile.

maintenance - illustration

La ce vă puteți aștepta de la utilizarea soluțiilor software de centru de contact

O mai bună gestionare a serviciilor

Capacitățile de raportare și analiză ale instrumentelor de sistem ale centrului de contact facilitează gestionarea și monitorizarea fiecărui aspect al operațiunilor lor de serviciu, urmărirea valorilor critice ale serviciilor și obținerea de informații despre performanța agenților .

Securitate îmbunătățită a datelor

Soluțiile software de centru de contact oferă funcții avansate de securitate, inclusiv criptarea datelor și backup-ul datelor pentru a proteja informațiile sensibile ale clienților.

Productivitate sporită

Platformele de sistem de centru de contact sunt dotate cu un set bogat de caracteristici care permit agenților să țină evidența informațiilor despre clienți și să le permită să rezolve problemele rapid și profesional, menținând în același timp niveluri ridicate de productivitate.

Beneficii suplimentare ale software-ului de centru de contact

live chat increases sales

Costuri de asistență reduse

Eficientizarea, automatizarea și optimizarea proceselor de asistență înseamnă timpi de răspuns mai scurți, soluționări mai rapide și mai puține apeluri repetate – toate acestea contribuind la creșterea eficienței asistenței și la costuri operaționale mai mici.

Integrations pricing-icon

Creșterea oportunităților de vânzări

Cu acces instantaneu la date complete despre clienți, de la informații personale la achiziția și istoricul serviciilor fiecărui client, agenții pot vinde produse prin metode cross-sell și up-sell sau servicii relevante atunci când este cazul.

Software de centru de contact multifuncțional cu mai multe canale de la LiveAgent

Sistemul de centru de contact al LiveAgent este o soluție multicanal, bogată în funcții, care face ca asistența dvs. să fie mai eficientă și clienții dvs. mai fericiți.

Ticketing complet funcțional

Software-ul de centru de contact LiveAgent oferă o gamă completă de funcții de ticketing, inclusiv distribuirea inteligentă a tichetelor, automatizarea fluxului de lucru, gestionarea ușoară a responsabilității, răspunsuri și șabloane predefinite, gestionarea SLA, împărțirea și îmbinarea tichetelor, instrumente de colaborare a echipei, raportare și multe altele pentru soluționarea rapidă și eficientă a tichetelor .

LiveAgent: Ticketing Software Demo | Live Agent03:21Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo
Live Agent
LiveAgent Live Chat Demo | Live Agent02:16Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo
Live Agent

Asistență prin chat live

Chat-ul live este una dintre funcționalitățile de bază ale platformei de centru de contact LiveAgent, care vă permite să oferiți asistență instantanee pe care consumatorii de astăzi o așteaptă de la mărci.

Chat-ul live de la LiveAgent este plin de zeci de funcții comune și unice de chat live, incluzând mai multe opțiuni de rutare a chat-ului, invitații de chat proactive, monitorizarea vizitatorilor online, vizualizarea tastării în timp real și multe altele.

Apeluri vocale și video

Un centru de apeluri bazat pe cloud este o componentă integrală a soluției complexe de centru de contact LiveAgent. Vă permite să primiți apeluri de la telefoane fixe sau de pe site-ul dvs. web, să proiectați chiar și cei mai complicați și personalizați arbori IVR, să definiți reguli pentru automatizarea direcționării apelurilor și a transferurilor de apeluri, să efectuați înregistrări nelimitate de apeluri și multe altele.

Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Integrare cu rețelele de socializare

65% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani consideră că rețelele de socializare sunt un canal eficient pentru serviciul clienți. LiveAgent se integrează cu cele mai populare canale de socializare precum Facebook, Twitter și Instagram pentru a vă ajuta să monitorizați și să răspundeți la toate mesajele, comentariile și mențiunile dvs. de pe rețelele de socializare dintr-un singur tablou de bord. Cu LiveAgent nu este nevoie să comutați între diferite conturi de socializare sau să monitorizați mai multe dispozitive.

Portal complet de autoservire

70% dintre consumatori preferă să utilizeze site-ul web al unei companii pentru a obține răspunsuri la întrebările lor, mai degrabă decât să utilizeze telefonul sau e-mailul pentru a contacta companiile. Cu LiveAgent vă puteți extinde capacitățile de asistență, permițând un portal de autoservire complet personalizabil, cu o bază de cunoștințe, întrebări frecvente și forumuri pentru clienți, care le permit clienților să rezolve singuri problemele fără a implica agenții dvs.

book lover - illustration
LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview | Live Agent05:20Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview
Live Agent

Aveți nevoie de un software de centru de contact?

Cu o varietate de furnizori de software de centre de contact de pe piață, selectarea unuia ar putea fi complicată. După ce cunoașteți tipul de software de centru de contact pe care îl căutați, luați în considerare crearea unei liste de caracteristici indispensabile care sunt esențiale pentru echipa dvs. de asistență pentru clienți. În timp ce unele oferă funcționalități de bază ale centrului de contact, altele includ funcții avansate. La LiveAgent, am construit o soluție de centru de contact multicanal cu mai mult de 179+ caracteristici disponibile în acest moment și peste 40 de integrări incluse .

De ce soluția de centru de contact LiveAgent este cea mai potrivită pentru dvs.

Tehnologie bazată pe cloud

Bucurați-vă de implementare rapidă, ușurință în utilizare, securitate avansată și alte avantaje ale tehnologiei bazate pe cloud.

Recunoscut de 30.000 de companii

Peste 30.000 de companii din diferite industrii au ales LiveAgent ca instrument de asistență pentru clienți.

Scalabil & personalizabil

Software-ul poate fi ușor scalat și personalizat în funcție de cerințele dvs. specifice.

Savings illustration

Alegeți un plan care să se potrivească afacerii dvs.

Cel mai bun software de centru de contact este unul care se aliniază perfect obiectivelor dvs. de afaceri, nevoilor dvs. de asistență pentru clienți și bugetului dvs.

LiveAgent oferă4 planuri diferite – inclusiv unul total gratuit – fără contracte sau comisioane ascunse, cu prețuri complet transparente și corecte, facturate numai pentru utilizare reală în fiecare lună. De asemenea, puteți să faceți downgrade și să vă actualizați planul și să adăugați sau să eliminați agenți în orice moment.

Veți fi pe mâini bune!

Știți ce au în comun Huawei, BMW, Yamaha și O2? Ați ghicit... LiveAgent!

Încercați gratuit chiar acum Nu este necesar cardul de credit
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Articole legate deSoftware de centru de contact
Care este diferența dintre un centru de contact și un centru de apel? Aflați avantajele fiecărei soluții și găsiți-o pe cea potrivită pentru dumneavoastră.

Centru de contact vs. centru de apelare

Centrele de contact multicanal și omnicanal sunt importante pentru furnizarea unei experiențe perfecte clienților. Pentru a alege software-ul dorit, trebuie să acordați atenție asistenței multicanal/omnicanal, capacităților inteligente de rutare, raportare și analiză și integrării perfecte cu CRM și alte instrumente de afaceri. În plus, trebuie să țineți cont de preferințele actuale și viitoare ale clienților în ceea ce privește canalele de comunicație. Prin parteneriatul cu un furnizor de software al centrului de apeluri care oferă și comunicații digitale, veți preveni silozurile și agenții nu vor trebui să comute între mai multe desktopuri.

Cum să contactați serviciul clienți Centrum prin e-mail, asistență prin chat live, număr de telefon, asistență pe rețelele de socializare și asistență de tip autoservire.

Contacte de Asistență Centrum

Centrum este un portal de internet din Cehia care oferă servicii precum e-mail, știri actuale și vremea. Echipa de servicii pentru clienți oferă asistență prin intermediul rețelelor de socializare și asistență de tip autoservire. Pentru a contacta Centrum, puteți lăsa un mesaj pe platformele de socializare sau utiliza baza lor de cunoștințe pentru asistență. Nu există asistență prin e-mail sau prin chat live, iar Centrum nu dispune de asistență telefonică pentru clienți.

Cercetările arată că 39% dintre consumatori preferă asistența prin telefon față de alte canale de comunicare. Cu Liveagent puteți configura un centru de apel virtual chiar în biroul dvs. de asistență. Gestionați cu ușurință comunicările de intrare cu clienții, îmbunătățiți performanțele echipei de asistență și generați mai multe vânzări de intrare.

Software de centru de apeluri de intrare

LiveAgent is a customer experience management software that offers a hybrid ticket flow, complete customer information, and powerful self-service tools. It also provides a system for managing customer complaints, with features such as routing calls, intelligent IVR, and unlimited call recordings. The software is great for generating more sales and is part of a multichannel communication platform. A fixed monthly fee is charged without additional charges or contracts. LiveAgent is recommended for companies with specific requirements and research in the sector.

Asistența online este o formă bazată pe web de furnizare a unui serviciu pentru clienți. Asistența online este, de asemenea, o parte a managementului relației cu clienții.

Asistența online

Articolul discută despre importanța serviciului de asistență pentru a oferi cel mai înalt nivel de servicii clienților și pentru a răspunde la probleme tehnice și întrebări. Serviciul online LiveAgent este prezentat ca fiind un software de servicii pentru clienți cu diverse caracteristici și beneficii, inclusiv îngrijirea personalizată, chat live și baza de cunoștințe. Această soluție poate reduce costurile și timpul comunicării cu clienții și poate contribui la creșterea satisfacției clienților. De asemenea, articolul detaliază modul în care companiile pot îmbunătăți serviciul de asistență prin instruirea adecvată a agenților lor de serviciu clienți și prin implicarea angajaților.

LiveAgent vă oferă o căsuță de e-mail partajată a companiei care permite personalului dvs. să împartă volumul de muncă al agenților indisponibili. Citiți despre avantajele software-ului pentru succesul clienților.

Software pentru succesul clienților pentru o experiență mai bună a clienților

LiveAgent is a successful customer service software used globally with complete or partial multilingual support. It offers over 40 languages and allows full customization of special letters or accents in the application. The intuitive ticketing system allows viewing all customer interactions and automating common service tasks. LiveAgent has over 179 support functions and more than 40 integrations.

Aspectele critice ale integrării utilizatorilor clienți sunt atât înaintea, în timpul, cât și după achiziție. Aflați mai multe cu ajutorul exemplelor de integrare a utilizatorilor.

Serviciu clienți – Încorporarea utilizatorilor

Textul prezintă diverse repere și sfaturi pentru un serviciu eficient al clienților, inclusiv o listă de verificare și șabloane pentru help desk. Investițiile în software pentru call center pot crește retenția clienților și profiturile unei afaceri. Statisticile arată importanța construirii de relații bune cu clienții, pentru că aceștia cumpără mai frecvent și cheltuiesc mai mult. Retenția clienților poate crește profiturile cu până la 95% pe termen lung.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație