Aveți nevoie de un software de chat live ?

Știați că mai mult de jumătate dintre clienți preferă să discute cu cineva în timp real și online, decât să apeleze la o companie pentru asistență? Există multe avantaje în utilizarea unui software gratuit de chat live atât pentru clienții dvs., cât și pentru agenții dvs. Creșteți satisfacția clienților, îmbunătățiți timpul de răspuns, creșteți productivitatea agentului și rentabilitatea investiției. Conform CrazyEgg, 38% dintre consumatori sunt mai predispuși să cumpere de la o companie dacă oferă asistență prin chat live.

Încercați astăzi soluția noastră gratuită de chat live. Aplicația noastră gratuită de chat live are cel mai rapid widget de chat de pe piață, care este complet personalizabil, precum și adaptabil lingvistic.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

Avantajele unei soluții gratuite de chat live

Implementați un software gratuit de chat live pentru site-urile din afacerea dvs. și obțineți aceste avantaje:

Timpi de Răspuns Mai Rapizi

Funcțiile de ticketing gratuite vă ajută să minimizați timpul total petrecut pentru rezolvarea unei probleme a clienților.

Punct Unic de Contact

Echipa dvs. de asistență poate gestiona toate solicitările clienților de pe mai multe canale într-un singur loc.

Productivitate Îmbunătățită a Agenților dvs.

Administrând toate canalele de asistență dintr-un singur loc, agenții dvs. petrec mai puțin timp pentru rezolvarea problemelor.

Cel mai rapid software gratuit de chat live

Software-ul gratuit de chat live LiveAgent se mândrește cu cel mai rapid widget de chat de pe piață. Când comparați LiveAgent cu performanța generală a widget-ului de chat a concurentului veți observa că LiveAgent este cel mai rapid. Widget-ul de chat LiveAgent este afișat în doar 2,5 secunde, în timp ce widget-urile de chat ale concurentului durează între 3,3 și 9,4 secunde pentru a fi afișate.

Un widget de chat rapid este calea de urmat dacă doriți să convertiți în mod eficient un vizitator al site-ului într-un client. Potrivit unui raport eMarketer, cu 35% mai multe persoane au făcut o achiziție online după ce au folosit chat-ul live.

LiveAgent rating live chat agent - gif
LiveAgent Chat invitation

Funcțiile software-ului gratuit de chat live

Instrumentul nostru gratuit de chat live este complet personalizabil, precum și adaptabil lingvistic. În plus, utilizând software-ul nostru gratuit de chat live puteți utiliza sistemul nostru gratuit de ticketing cu o căsuță de e-mail universală, un call center și o bază de cunoștințe

Software-ul nostru gratuit de chat live oferă o căutare a istoricului tichetelor de 7 zile și o integrare (un buton de chat, adresă de e-mail, formular de contact, număr de telefon.) Dacă sunteți în căutarea mai multor funcții, cum ar fi istoricul de căutare nelimitat, integrările cu rețelele de socializare și funcțiile de automatizare, consultați planurile noastre plătite.

Integrare lină a site-ului

LiveAgent a fost construit pentru a vă economisi timpul prețios. O integrare simplă (copiere și lipire) vă conectează cu clienții dvs. în câteva secunde. LiveAgent direcționează noile chat-uri primite către membrii potriviți din echipa dvs. și adaptează dinamic disponibilitatea chat-ului pe măsură ce agenții se conectează și se deconectează în timpul schimbului lor.

Software-ul gratuit de chat live elimină neajunsurile serviciului pentru clienți

Timpi de Răspuns Lenți

12% dintre americani consideră că frustrarea lor numărul unu față de serviciul pentru clienți este „lipsa de viteză”. Statista

Lipsa de Claritate între Medii

72% dintre consumatori consideră că atunci când trebuie să-și explice problema mai multor persoane este un serviciu pentru clienți slab.Dimensional Research

Lipsa Transparenței

72% dintre consumatori spun că, atunci când contactează serviciul pentru clienți, se așteaptă ca agentul să „știe cine sunt, ce au cumpărat și să aibă informații despre angajamentele lor anterioare”.Microsoft

LiveAgent Live Chat Demo | Live Agent02:16Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo
Live Agent

Încercați astăzi LiveAgent

LiveAgent este cel mai recenzat și cel mai apreciat software de asistență pentru IMM-uri în 2020. Începeți cu soluția noastră gratuită de chat live și faceți o actualizare la o versiune cu plată oricând pentru a primi istoric nelimitat al tichetelor, mai multe funcții și fără limite de număr de butoane de chat live, adrese de e-mail, numere de telefon și formulare de contact.

Veți fi pe mâini bune!

Știți ce au în comun Huawei, BMW, Yamaha și O2? Ați ghicit... LiveAgent!

Încercați gratuit chiar acum Nu este necesar cardul de credit

Întrebări frecvente

Voi fi taxat vreodată pentru că folosesc software-ul?

Nu, LiveAgent oferă un cont gratuit, fără costuri ascunse. Mai mult, nu sunt necesare detalii despre cardul de credit pentru a obține un cont gratuit.

Cum funcționează instrumentele de chat live?

După ce ați implementat un buton de chat pe site-ul dvs. web, puteți începe chat-ul imediat cu clienții. Ori de câte ori un vizitator vine pe site-ul dvs., este afișat un buton de chat. După aceea, clienții au opțiunea de a vă contacta printr-o fereastră de chat. Dacă clientul decide să facă acest lucru, un tichet va fi generat și afișat în căsuța de e-mail universală.

Chat-ul live este o persoană reală?

Chat-ul live este un buton care oferă un canal de comunicare rapid pentru ca un agent să răspundă la solicitările clienților cât mai curând posibil.

Related Articles to Software gratuit de chat live
Sunteți mai aproape de interlocutor cu Apelurile Video. Funcționează ca un program obișnuit de conferințe video. Intrați în legătură cu clienții dvs. prin chat și apel.

Apel video

LiveAgent oferă soluții pentru a combina toate canalele de comunicare cu clienții într-un singur loc, îmbunătățind satisfacția și timpul de răspuns. Alternativă pentru Channels, aceasta oferă asistență prin email, chat live și rețele de socializare, cu prețuri accesibile și o perioadă de încercare gratuită de 7 sau 30 de zile. Utilizarea aplicației gratuite de chat live poate crește timpul de răspuns și productivitatea, 38% dintre consumatori preferând asistența prin chat live. LiveAgent oferă și o soluție CRM integrată cu centru de apeluri pentru a optimiza comunicările cu clienții.

Sunteți în căutarea unei soluții diferite de Gist? Aruncați o privire la LiveAgent și vedeți avantajele. Începeți testarea gratuită astăzi și oferiți asistență mai bună.

Căutați o alternativă pentru Gist?

LiveAgent este un serviciu de asistență și suport pentru clienți, care are o serie de funcții utile, inclusiv formulare de contact, chat live, integrare cu rețelele sociale și baze de date. Mulți utilizatori care au trecut la acest serviciu afirmă că este mai bun decât alte servicii, cum ar fi ZenDesk, datorită prețului, caracteristicilor și asistenței bune pentru clienți. LiveAgent are, de asemenea, o echipă de asistență excelentă și acceptă foi de calcul în e-mailurile sale.

Descoperiți cele mai bune alternative de program informatic de asistență pentru urmărirea și gestionarea întrebărilor și solicitărilor de pe rețelele sociale. Comparați evaluări, caracteristici și multe altele.

V-ați săturat de programul actual de asistență pe rețele sociale?

Platformele de birou pentru asistența pentru rețele sociale oferă caracteristici avansate, cum ar fi sistemele CRM încorporate și mesajele programate, împreună cu răspunsuri predefinite, economisind timp și oferind răspunsuri rapide și personalizate clienților. O aplicație mobilă este disponibilă pentru a menține un serviciu excelent în mișcare, iar alternativele de birou oferă funcții bogate de automatizare pentru activitățile plictisitoare și repetitive.

Camera de chat live este o zonă specifică de pe internet. Scopul principal al unei camere de chat live este de a permite utilizatorilor să discute online în timp real.

Cameră de chat live

Chat-ul live online este o modalitate eficientă de comunicare cu reprezentanții companiilor, oferind oportunitatea unui răspuns rapid și a furnizării informațiilor necesare privind produsele și serviciile. LiveAgent oferă opțiuni gratuite pentru chat-ul live online, inclusiv camera de chat și chat-ul video live pentru clienții ce au nevoie de asistență tehnică. Folosit ca instrument popular de asistență pentru clienți, chat-ul live este preferat de peste 42% dintre aceștia și este utilizat frecvent de consumatorii cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani.

LiveAgent este o soluție de asistență care conectează mai multe platforme într-o singură interfață. Aflați despre alternativa Chaport și începeți să obțineți avantaje comerciale.

Sunteți în căutarea unei alternative pentru Chaport?

LiveAgent este considerat un instrument excelent pentru servicii de asistență și a primit recenzii pozitive de la clienți care l-au comparat cu alte platforme precum Zendesk și Freshdesk. Utilizatorii apreciază stabilizatea serviciului, caracteristicile sale mobile și raportul său calitate-preț. În plus, nivelul avansat de automatizare, chatul live și integrarea cu rețelele sociale fac ca acest sistem să fie o alegere populară pentru proprietarii de afaceri mici și mari.

Contrado folosește o singură instanță LiveAgent pentru a acoperi 9 țări diferite. Asistența Contrado poate rezolva 8 000 de tichete pe lună. Citiți mai mult.

Contrado

Implementarea LiveAgent a reprezentat o schimbare importantă pentru Contrado Imaging Ltd, având ca principal obiectiv simplificarea contactului cu clienții și creșterea productivității agenților. Integrarea Facebook & Twitter a fost una dintre caracteristicile preferate de către personalul de asistență, împreună cu automatizarea puternică a regulilor SLA. Schimbarea a fost bine primită și adaptată rapid de întreaga echipă. LiveAgent a permis gestionarea chat-ului, e-mail-ului și apelurilor telefonice, precum și automatizarea sarcinilor.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație