Alegerea potrivită pentru companii comerciale

Complet accesibilă, flexibilă și care se poate personaliza conform cerințelor dvs.

 • ✓ Fără taxă de instalare
 • ✓ Suport permanent, 24/7
 • ✓ Nu se solicită card bancar
 • ✓ Anulați oricând
Utilizat de
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

30%

Generați mai multe încasări

Creați experiențe de neuitat pentru clienți și veți obține mai multe venituri.

97%

Îmbunătățiți gradul de satisfacție al clienților

Impresionați-vă clienții cu viteza uluitoare a răspunsului dvs.

16×

Îmbunătățiți valoarea clienților

Vindeți mai mult prin obținerea și menținerea loialității clienților.

Business background

Programul de suport pentru companii și întreprinderi

Alăturați-vă companiilor și afacerilor de succes care utilizează LiveAgent, cel mai apreciat centru de suport și considerat programul numărul 1 pentru afaceri mici și mijlocii în anul 2019. Fiți mai aproape de clienții dvs. și oferiți-le suport imediat cu LiveAgent.
 • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge
 • GetApp Category Leader 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge
Person holding gift

Dezvoltați-vă afacerea fără dificultate

Suntem conștienți de faptul că implementarea unei soluții complexe precum LiveAgent necesită respectarea anumitor proceduri și reguli pentru majoritatea companiilor. Prin intermediul soluției noastre veți putea adăuga și elimina agenți în funcție de atribuțiile acestora, sezonalitate sau structura internă. Permiteți ca agenții să fie recompensați la timpul potrivit și lăsați-i să se odihnească atunci când sunt mai puține solicitări din partea clienților.

Implementare fără probleme

LiveAgent operează în cadrul mai multor panouri și redă informații din mai multe surse din cadrul companiei într-un singur inbox universal. Indiferent că este vorba de suport prin website, rețele de socializare, interfață pentru clienți, email sau call center, cu LiveAgent puteți implementa cu ușurință orice canal de comunicare în cadrul unui anumit departament al companiei. Puteți de asemenea să economisiți timp apelând la mesajele predefinite.
Aflați mai multe
Woman on phone in shopping cart
Real-time typing feature in Customer service software - LiveAgent

Personalizați panoul

Companiile și întreprinderile tind să aibă anumite cerințe legate de funcționalități și personalizarea acestora în funcție de procedurile și regulile interne. Atunci când am dezvoltat programul, am avut în vedere acest lucru, prin urmare vă punem la dispoziție o soluție de suport care poate fi personalizată astfel încăt să corespundă modului dvs. de lucru și nu invers. În plus, afacerile de dimensiuni mai mari obțin indicatorul ROI într-un timp scurt datorită funcționalității de vizualizare în timp real a cuvintelor tastate, ceea ce le permite să-și pregătească răspunsul din timp.

Comunicare proactivă la un preț rezonabil

Redați comunicațiile cu ajutorul unui serviciu de mesagerie instantă, și anume programul de live chat. Oferiți-le agenților capacitatea de a intra în legătură cu clienții de pe mai multe dispozitive cu ajutorul invitațiilor proactive la chat. Afacerile și tranzacțiile nu se mai desfășoară la nivel local. Adresați-vă întregii lumi, adaptați widget-urile și urați-le bun venit clienților internaționali în limba lor.
Aflați mai multe
LiveAgent - Live chat as a part of the help desk software

Clienții fericiți sunt cei mai buni clienți

Oferim servicii de migrare de la cele mai populare soluții de suport.

Cum va beneficia compania dvs. de pe urma implementării soluției LiveAgent?

Creșteți gradul de satisfacție

Oferiți-le clienților posibilitatea de a vă contacta prin intermediul oricărui canal de comunicație – indiferent că este vorba de live chat, email, telefon sau rețele de socializare.

Obțineți informații precise

Întocmiți analize pentru a observa evoluția performanței, pentru a identifica problemele recurente și pentru a pune în aplicare idei și a perfecționa planuri.

Sporiți productivitatea

Oferiți suport imediat prin intermediul serviciilor de live chat, IVR (interactive voice response technology) și a perspectivelor unice din CRM.
Woman in front of the desk with several light bulbs

Alocarea eficientă a resurselor

Gestionarea și alocarea corespunzătoare a resurselor sunt de o importanță majoră pentru asigurarea unei bune stări a companiei. LiveAgent vă dă posibilitatea de a adăuga sau elimina agenți în funcție de cerințele, sezonul și perioada din an. Nu adoptați reguli stricte. Cu LiveAgent aveți puterea de a decide cum și în ce fel să investiți timp și bani. Indicatorul ROI aferent implementării centrului de suport în cadrul companiilor se poate transpune într-un interval scurt de timp în creșterea loialității și satisfacției clienților.

Automatizarea avansată a funcțiilor

Activitățile și procesele repetitive devin repede plictisitoare și consumă timp și resurse. Agenții dvs. ar trebui să se concentreze pe interacțiunea cu clienții și pe oferirea suportului necesar acestora. Aceste mici sarcini, dar extrem de necesare pot fi realizate cu ajutorul funcțiilor automatizate cum ar fi mesajele predefinite, regulie de timp, răspunsuri predeterminate și chiar SLA-uri. Cu programul adecvat de suport, vă veți face viața mai ușoară în fiecare zi.
Person coding advanced features
Ultimate omni-channel help desk software experience

Soluționaea perfectă a solicitărilor clienților

Clienții se așteaptă ca problemele lor să fie rezolvate pe loc și fără a întâmpina dificultăți, indiferent de modalitatea de contact pe care o aleg pentru a intra în legătură cu compania. Oferirea unei experiențe fără cusur în cadrul tuturor canalelor digitale are un impact pozitiv asupra brand-ului și al afacerii în general. Permiteți programului nostru de suport să combine perfect toate metodele de contact într-un singur inbox universal astfel încât dvs. să vă focusați pe lucrurile importante. Puteți începe conversația în live chat, să o continuați printr-un email de tip follow up și să oferiți rezoluția finală prin telefon. Totul dintr-un singur loc.

Cea mai bună opțiune de pe piață

Cu planul gratuit de la LiveAgent aveți opțiunea creării gratuite a bazei de informații, dar beneficiați și de alte funcționalități. Cu planul tariar obțineți mai multe funcționalități la un preț mai mult decât accesibil.
$9 lună

Small de afaceri

 • Istoric nelimitat al tichetelor
 • 3 adrese de e-mail
 • 3 formulare de contact
 • 1 cheie API
$29 lună

Medium de afaceri

 • Totul din Small, plus
 • 10 adrese de e-mail
 • 3 butoane de chat live
 • Managementul departamentelor
$0 lună

Gratuit

 • 7 zile de istoric al tichetelor
 • 1 adresă de e-mail
 • 1 buton de chat
 • 1 formular de contact

Economisiți mai mult cu LiveAgent

Descoperiți cum să economisiți mai multe finanțe cu calculatorul nostru de preț și alegeți sistemul de birou de asistență potrivit pentru echipa dvs. de asistență pentru clienți.

Articole legate deCompanie comercială
Un brand nu este doar un logo. Acesta merge împreună cu o bună prestare de servicii, un serviciu excelent pentru clienți, și, de asemenea, un design excepțional și marketing extraordinar.

Brand

Brandul puternic aduce recunoaștere, fidelizare și implicare cu clienții. Construiți un brand distinct cu tactici de branding eficiente și folosind canale de comunicare accesibile și ieftine.

806278 Predefined Answers

Predefined answers

Create Predefined answers for support queries, add them to ticket answers with two clicks, and trigger them easily. LiveAgent is an integrated customer support software with various features and functions.

API este o abreviere de la Application Programming Interface (Interfață de Programare a Aplicației) care combină instrumente și coduri. Software-urile folosesc API pentru a integra alte aplicații.

Interfață de Programare a Aplicației

Importanța marketingului în zilele noastre și utilizarea tehnologiei și a mediilor sociale în marketing sunt evidențiate. API-ul este esențial pentru comunicarea între segmentele de software. Există trei politici de lansare a API-urilor - Private, Public și Partner. LiveAgent folosește API pentru integrare.

Anexați fișiere la articolele din baza de cunoștințe. Încercați funcția LiveAgent de adăugare de anexe în articole. Citiți mai multe în prezentul articol.

Anexe în articole

Articolul prezintă modalități prin care utilizatorii pot adăuga fișiere la baza lor de cunoștințe și cum pot crea un spațiu online de comunitate pentru clienți. Sunt disponibile demo-uri și perioade de încercare gratuite, iar platforma este potrivită pentru diferite industrii, inclusiv comerțul cu amănuntul. Există și informații despre alte resurse conexe, cum ar fi șabloane de e-mail pentru invitații și software-ul pentru gestionarea proiectelor. LiveAgent este prezentat ca o soluție completă pentru suportul clienților.

LiveAgent este un program informatic de birou de asistență omnicanal care adună interacțiunile cu clienții de pe mai multe canale, inclusiv cele mai populare platforme de rețele sociale.

Program informatic de asistență pe rețele sociale lipsit de stres.

Platforma LiveAgent adună toate mențiunile și mesajele într-un singur loc, eficientizând astfel asistența pentru clienți. De asemenea, oferă diverse planuri cu prețuri transparente și poate fi adaptată oricărei dimensiuni de companie.

Dacă doriți ca clienții dvs. să vă contacteze mai repede, luați în considerare integrarea Shopify pentru LiveAgent. Această integrare vă permite să configurați chat-ul live în magazinul dvs. electronic.

Shopify

Integrarea Shopify cu LiveAgent vă permite să gestionați clienții fără probleme, oferind asistență rapidă și plasând un buton de chat live pe site-ul dvs. Acest lucru poate îmbunătăți implicarea și satisfacția clienților, ajutându-vă să transformați vizitatorii în clienți plătitori.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

Start Free Trial x