The #1 free knowledge base software

Discover how easy it is to create professional knowledge bases with ease.

  • ✓ No setup fee    
  • ✓ Customer service 24/7    
Used by
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
Knowledge base software by LiveAgent

Căutați un software gratuit cu bază de cunoștințe?

O bază de cunoștințe gratuită personalizabilă vă facilitează munca agenților și vă încurajează clienții să se ajute reciproc.

LiveAgent este cel mai recenzat și cel mai evaluat software de asistență pentru IMM-uri în 2021. Rămâneți aproape de clienții dvs. și ajutați-i mai repede cu LiveAgent.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Knowledge Base / Customer Portal Demo | LiveAgent | Live Agent05:07Youtube video: Knowledge Base / Customer Portal Demo | LiveAgent
Live Agent

Ce este software-ul gratuit cu bază de cunoștințe?

O bază de cunoștințe este o bază de date online cu autoservire care poate fi utilizată de oricine caută informații despre compania sau produsele dvs. Acest software vă permite să stocați, să partajați și să gestionați informații și date importante într-un singur loc, unde este ușor accesibil. În esență, instrumentele bazei de cunoștințe vă pot economisi resurse valoroase, cum ar fi timpul și banii, deoarece vă permit permit să oferiți asistență clienților chiar și atunci când agenții dvs. nu sunt online.

De ce software gratuit cu bază de cunoștințe?

Creați un loc în care agenții dvs. își pot împărtăși cunoștințele și unde clienții dvs. își pot rezolva problemele.

Clienți mai fericiți

Creați articole detaliate pentru baza de cunoștințe pentru a oferi asistență rapidă clienților dvs.

Asistență 24/7

Construindu-vă baza de cunoștințe, vă asigurați că clienții dvs. au acces la informații importante 24/7/365.

Scăderea volumului de tichete

Oferiți clienților dvs. posibilitatea să găsească informații în mod independent și permiteți agenților dvs. să se concentreze pe probleme mai urgente.

4 pași pentru a crea o bază de cunoștințe gratuită

Creați un loc în care agenții dvs. își pot împărtăși cunoștințele și unde clienții dvs. își pot rezolva problemele.

Alegeți dintre 3 modele predefinite

Instrumentul bazei de cunoștințe LiveAgent vă permite să alegeți dintre modele de baze de cunoștințe predefinite. Chiar dacă nu oferim o temă personalizată, desenele sunt ajustabile din punct de vedere al culorii și pot fi personalizate cu antetul/subsolul HTML. După alegerea designului, puteți începe să vă umpleți baza de cunoștințe cu conținut relevant atât pentru clienți, cât și pentru întreaga dvs. echipă.

Peter Komornik

LiveAgent combină chat-ul live excelent, ticketing-ul și automatizarea care ne permit să oferim asistență excepțională clienților noștri.

black Slido logo

Software corect și gratuit cu bază de cunoștințe

Planul gratuit al LiveAgent este o soluție excelentă pentru start-up-uri. Cu toate acestea, planurile plătite oferă diverse caracteristici de asistență care vă ușurează fluxul de lucru și vă oferă mai multe opțiuni pentru furnizarea de asistență pentru clienți.

Free help desk software migration icon

Cont gratuit

Gratuit

Istoric al tichetelor de asistență pentru clienți de 7 zile

Integrări limitate

Fără conturi de socializare

Funcții lipsă

Free Live Chat-icon

Cont plătit

de la 15 $/lună

Fără limitări

O mulțime de caracteristici utile

Conturi de socializare

Istoricul complet al mesajelor

și mult mai multe…

book lover - illustration

Asistență gratuită pentru clienți

Știați că majorității clienților le place să caute soluții independent înainte de a contacta asistența pentru clienți? Construindu-vă baza de cunoștințe, le puteți oferi informații valoroase și puteți economisi timp echipei de asistență pentru clienți, timp pe care l-ar petrece pentru a face față cererilor repetitive. Cu software-ul gratuit cu bază de cunoștințe, se pot concentra în schimb pe probleme critice.

Bază de cunoștințe internă

Software-ul cu bază de cunoștințe open-source al LiveAgent permite companiei dvs. să creeze conținut în baza de cunoștințe pentru agenții și clienții dvs. Instrumentul intern de gestionare a cunoștințelor poate fi o singură sursă care stochează informații despre companie.

Software-ul cu bază de cunoștințe online a LiveAgent are un cod de motor de căutare care permite agenților dvs. să caute cu ușurință informațiile necesare printr-o casetă de căutare. În general, o bază de cunoștințe privată îmbunătățește fluxul de lucru al angajaților, ceea ce îi face pe agenți și clienți fericiți.

Customer portal software settings in LiveAgent

Editor practic WYSIWYG

Aducerea cunoștințelor către clienții dvs. este simplă! Creați categorii specifice și faceți-vă baza de cunoștințe mai ușor de navigat. Ulterior, veți umple categoriile cu conținut util folosind editorul de text bogat încorporat WYSIWYG pentru articole. Vă puteți personaliza și stiliza conținutul cu titluri, culori, stiluri diferite, precum și imagini.

WYSIWYG editor in Help desk software - LiveAgent
Attachments in articles in LiveAgent

Adăugați atașamente de fișiere la articole

Soluția cu bază de cunoștințe a LiveAgent este un instrument puternic care vă permite, de asemenea, să atașați fișiere la articole. Această opțiune de autoservire reduce solicitările inutile ale clienților și îmbunătățește comunicarea generală a clienților, deoarece clienții pot accesa informații independent.

Peste 21.000 de companii nu pot greși

Vedeți poveștile noastre de succes și mărturiile noastre și aflați cum LiveAgent vă poate optimiza asistența pentru clienți și crește fericirea partenerilor dvs. de afaceri.

De ce software-ul cu bază de cunoștințe?

70% dintre clienți ar prefera să găsească singuri răspunsurile la întrebările lor înainte de a contacta serviciul pentru clienți. LiveAgent vă permite să configurați cu ușurință o bază de cunoștințe cu doar câteva click-uri. Puteți crea categorii, articole și le puteți adapta la designul companiei dvs. fără a introduce măcar o singură linie de cod.

Business bag - icon

Beneficii comerciale

Oferiți ajutor offline

Servicii și îngrijire pentru clienți fiabile

Cunoștințe interne în cadrul companiei

Handshake icon

Avantajele clienților

Disponibil 24/7/365

Clienții pot primi răspunsuri pe cont propriu

Cea mai rapidă asistență pentru clienți

Veți fi pe mâini bune!

Știți ce au în comun Huawei, BMW, Yamaha și O2? Ați ghicit … LiveAgent!

Încercați acum gratuit Nu Este Necesar Cardul De Credit

Întrebări frecvente

De ce ar trebui să utilizați software-ul de gestionare a cunoștințelor?

Autoservirea a devenit o opțiune preferată de serviciu pentru clienți. Clienții doresc să găsească singuri răspunsurile, mai degrabă decât să aștepte să ajungă la un reprezentant al clienților. Nerespectarea acestei opțiuni poate fi o decizie costisitoare. Software-ul cu bază de cunoștințe poate oferi companiei dvs. un avantaj față de concurenți, poate îmbunătăți satisfacția clienților, păstrarea clienților și, în cele din urmă, poate crește vânzările.

Cum funcționează software-ul de gestionare a cunoștințelor?

Software-ul de gestionare a cunoștințelor este de obicei o parte a unei soluții complexe de serviciu pentru clienți. După ce vă conectați la software-ul de asistență, puteți începe să creați conținut pe care îl caută clienții sau angajații dvs. De la utilizatorul final, baza de cunoștințe este disponibilă ori de câte ori ajung pe site-ul dvs. web. Astfel, pot rezolva singuri anumite probleme tehnice angajându-se în forum sau urmând un articol din baza de cunoștințe.

Baza de cunoștințe LiveAgent este gratuită?

Da, LiveAgent oferă un portal gratuit pentru clienți pentru fiecare abonament sau un cont gratuit. Există o bază de cunoștințe inclusă în fiecare în mod gratuit. Cu toate acestea, dacă doriți să dețineți mai multe baze de cunoștințe pentru diferite mărci, veți fi taxat.

Related Articles to Software gratuit cu bază de cunoștințe
Aflați cum să scrieți șabloanele de articole introductive, perfecte pentru baza dumneavoastră de cunoștințe. Cheia? Concis, dar informațional.

Baza de cunoștințe: șabloane de început

În vremurile moderne, oamenii își doresc să găsească informații observându-și propria experiență. Din acest motiv, crearea unei baze de cunoștințe este o idee foarte bună pentru orice afacere, astfel încât să puteți oferi clienților dumneavoastră o opțiune de autoservire și să le îndepliniți așteptările. Articolele din baza de cunoștințe ar trebuie să includă elemente cum ar fi scurte descrieri ale produselor sau serviciilor, întrebări frecvente, link-uri către cele mai utile resurse și moduri de a contacta departamentul de servicii pentru clienți.

Anexați fișiere la articolele din baza de cunoștințe. Încercați funcția LiveAgent de adăugare de anexe în articole. Citiți mai multe în prezentul articol.

Anexe în articole

Articolul prezintă modalități prin care utilizatorii pot adăuga fișiere la baza lor de cunoștințe și cum pot crea un spațiu online de comunitate pentru clienți. Sunt disponibile demo-uri și perioade de încercare gratuite, iar platforma este potrivită pentru diferite industrii, inclusiv comerțul cu amănuntul. Există și informații despre alte resurse conexe, cum ar fi șabloane de e-mail pentru invitații și software-ul pentru gestionarea proiectelor. LiveAgent este prezentat ca o soluție completă pentru suportul clienților.

Doriți să vă creați un cont gratuit LiveAgent? Vă rugăm să vă înregistrați. Este foarte simplu și setarea durează doar câteva minute.

Creați un cont gratuit

LiveAgent este un software destinat serviciului clienți. Acestea includ sisteme de telefonie VoIP, autoservire și portalul clienților. Există, de asemenea, o echipă de vânzări disponibilă pentru utilizatori. Quality Unit, LLC este deținătorul acestui software și se asigură că sunt respectate termenii și condițiile, politica de securitate și cea de confidențialitate GDPR. Înregistrarea va fi urmată de un mesaj cu datele de autentificare pentru contul LiveAgent.

Un program informatic de bază de cunoștințe este o necesitate când este vorba de a oferi asistență clienților. LiveAgent oferă nu numai o astfel de opțiune, dar ceva mai mult. Aflați de ce ar trebui să alegeți LiveAgent.

Mobilizați clienții cu ajutorul programului informatic de bază de cunoștințe

LiveAgent este un program informatic de asistență și evaluat ca numărul unu pentru IMM-uri în 2020. Programul vă permite să creați o bază de cunoștințe personalizabilă pentru clienții dumneavoastră, reducând în același timp timpul alocat agenților. Acesta oferă un test gratuit de 7 sau 30 de zile și nu necesită card de credit.

Aflați cum portalul de asistență pentru clienți vă poate ajuta afacerea prin implementarea unora dintre caracteristicile sale. Citiți mai multe despre ele în interior.

Caracteristicile portalului pentru clienți

Un portal de autoservire pentru clienți poate fi de ajutor pentru companii de orice dimensiune, oferindu-le clienților un punct central de acces la informații și resurse despre produsul sau serviciul companiei. Cu o bază de cunoștințe organizată în mod logic și accesibilă publicului, clienții pot găsi răspunsuri la întrebările lor 24/7, îmbunătățind satisfacția și loialitatea clientului. În plus, portalurile de autoservire pot reduce volumul de lucru al agenților și costurile generale de asistență pentru clienți. Prin utilizarea unui program informatic de portal pentru clienți, cum ar fi LiveAgent, companiile pot monitoriza tichetele și permite clienților să vadă progresul cererilor lor fără a fi nevoie să contacteze compania. De asemenea, bazele de cunoștințe multiple și forumurile clienților pot fi utile pentru a oferi o experiență de autoservire mai bună și pentru a economisi timpul agenților de asistență.

Aflați cum portalul de asistență pentru clienți vă poate ajuta afacerea prin implementarea unora dintre caracteristicile sale. Citiți mai multe despre ele în interior.

Caracteristicile portalului pentru clienți

Portalul pentru clienți LiveAgent oferă un amestec de cunoștințe pentru produse specifice, informații comerciale și instrumente de autoservire, precum și monitorizarea tichetelor. Este o soluție superioară de servicii pentru clienți care sporește implicarea prin intermediul formularilor pentru păreri și sugestii și a forumurilor. Majoritatea clienților preferă să-și rezolve problemele singuri, iar puțin peste 10% dintre întreprinderi oferă instrumente de auto-ajutorare, cu timpi lenți de răspuns. Clienții utilizează cu entuziasm portalurile de autoservire, dar puține întreprinderi le oferă.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație