Simplu , dar un puternic software de birou de service.

Utilizați automatizarea robustă și integrările puternice începând de astăzi.

  • ✓ Fără taxă de instalare    
  • ✓ Serviciu clienți 24/7    
  • ✓ Nu este necesar un card de credit    
  • ✓ Anulați oricând
Folosit de
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
helpdesk software animation

Software de birou de serviciu pentru o experiență mai bună a clienților

Gestionarea cererilor clienților poate fi o provocare, mai ales dacă vorbiți cu clienții dvs. prin mai multe canale de comunicații. Aici poate fi util un software de birou de serviciu. Simplifică toate interacțiunile clienților într-un singur loc, ceea ce face mai ușor echipei dvs. să ofere experiențe uimitoare de servicii pentru clienți.

LiveAgent este un software complet de birou de serviciu care utilizează un sistem de ticketing pentru a combina toate procesele de birou de serviciu. Folosind acest software, echipa dvs. poate colabora cu ușurință, poate urmări întrebările clienților și poate construi relații de lungă durată cu clienții dvs.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
analyze - illustration

De ce aveți nevoie de software pentru biroul de serviciu

Cel mai important factor în construirea a unei relații pozitive cu clienții dvs. este comunicarea clară și eficientă. Astăzi, clienții doresc să interacționeze cu marca dvs. prin toate canalele: nu doar prin telefon și e-mail, ci și prin chat live, rețele sociale și SMS. Gestionarea interacțiunii clienților prin toate aceste canale poate fi o provocare, în special în cadrul unei echipe numeroase de servicii pentru clienți. E-mailurile se pot pierde sau personalul poate deveni confuz de aceeași interogare a clienților care apare în mai multe canale.

Software-ul de birou de service, cum ar fi LiveAgent, integrează toate aceste canale într-unul singur. Oferă o soluție all-in-one care combină your biroul dvs. de asistență, chatul live, centrul de apeluri, și platformele de socializare. Acest lucru face mult mai ușor să vă gestionați biroul de asistență și vă permite să vă serviți mai bine clienții.

De ce aveți nevoie de software pentru biroul de serviciu

Software-ul de birou de serviciu își propune să rezolve o serie de probleme obișnuite:

Răspunsuri târzii

Răspunsul clienților în timp util și eficient este o altă provocare imensă pentru afacerile contemporane. Răspunsurile care sunt prea târzii vă pot ruina reputația cu clienții.

Securitate

Ca sistem bazat pe cloud, software-ul de birou de serviciu vine cu o serie de avantaje importante, inclusiv măsuri de securitate semnificativ mai sigure. Acest lucru se datorează faptului că, în loc să fie stocate pe hard disk-uri fizice, datele sunt stocate în Internet.

Dificultăți de colaborare

Deoarece interacțiunile cu clienții sunt răspândite de obicei pe un număr mare de canale, poate fi dificil pentru colaboratorii din serviciul clienți să colaboreze. Software-ul de birou de serviciu facilitează lucrul împreună, deoarece tot personalul dvs. poate vedea exact ce se întâmplă cu fiecare cerere.

Mai multe motive pentru a începe să utilizați un birou de serviciu

Fără un sistem partajat de gestionare a comunicării cu clienții, este extrem de dificil să evaluați cât de bine serviți clienții. Mai mult, sistemul vă permite să vedeți rapid ce faceți corect și unde trebuie să vă îmbunătățiți.

live chat increases sales - icon

Managementul performanței

Cu LiveAgent, puteți monitoriza toate mesajele care apar între echipa dvs. și clienții dvs. Puteți identifica cu ușurință problemele și puteți recompensa personalul care oferă clienților dvs. servicii excelente.

Gear - icon

Soluții industriale

Software-ul de birou de serviciu este ideal pentru companiile de toate dimensiunile și industriile. Folosiți-l în:

-Comerț și servicii

-Călătorii și Cazare

-Marketing și Telco

-Divertisment

Platforma de comunicare multi-canal

LiveAgent este un software de birou de serviciu cu mai multe canale. Folosește un sistem unic de ticketing care urmărește interogările clienților, indiferent de canalul de comunicare în care apare. Acest lucru permite clienților dvs. să vă contacteze în orice mod mai confortabil și asigură faptul că echipa dvs. nu va pierde niciodată evidența cererilor clienților. De asemenea, permite personalului dvs. să schimbe rapid și ușor între diferite canale de comunicare, astfel încât să puteți rămâne în contact constant cu clienții dvs.

Dacă clienții dvs. doresc să vă contacteze prin intermediul  centrului dvs. de apel, prin chatul live sau prin e-mail, LiveAgent vă va asigura. Include chiar și rețelele de socializare, astfel încât personalul dvs. poate monitoriza continuu fiecare mod în care clienții dvs. interacționează cu compania dvs.

online discussion - illustration
Peter Komornik

LiveAgent combină chat live excelent, ticketing și automatizare care ne permit să oferim asistență excepțională clienților noștri.

black Slido logo

Caracteristici avansate

Am creat LiveAgent având în vedere satisfacția clienților. Software-ul oferă o suită de instrumente pentru gestionarea biroului de serviciu, integrat într-o singură interfață.

Software-ul nostru de birou de serviciu reprezintă, de asemenea, o mare valoare pentru bani, mai ales având în vedere impactul dramatic pe care o poate avea o satisfacție îmbunătățită a clienților asupra profitabilității mărcii dvs.

Men shaking hands - illustration
man and woman receiving awards

Cea mai bună valoare pentru banii dvs.

Suntem foarte mândri de evaluările pe care clienții le-au acordat software-ului nostru de service desk. LiveAgent este evaluat ca alegerea numărul 1 pentru birourile de serviciu de către mai mulți recenzori decât orice altă soluție.

Aplicație pentru birou de asistență mobilă

Când vine vorba de software pentru biroul de serviciu, comunicarea constantă este esențială. LiveAgent permite personalului dvs. să interacționeze cu clienții dvs. prin mai multe canale, atât prin aplicații desktop, cât și prin aplicații mobile.

Our dedicated, native app for both Android and iOS integrates seamlessly with your desktop client, and allows you to serve your customers even when staff are based remotely.

LiveAgent mobile applications
connected world map

Complet multilingv

Cel mai bun software de serviciu ar trebui să vă permită să comunicați cu clienții dvs. în limba cu care ei se simt cel mai confortabil. LiveAgent oferă suport complet multilingv pentru mai mult de 40 de limbi.

Aceasta înseamnă că personalul dvs. își poate folosi limba maternă atunci când răspunde la întrebările și solicitările clienților și că clienții dvs. pot căuta ajutor în propria lor limbă.

Funcții de care aveți nevoie

Fără software de birou de serviciu, gestionarea interacțiunilor clienților poate deveni copleșitoare. LiveAgent este conceput pentru a oferi companiei dvs. un set de instrumente cheie pentru a simplifica fluxurile de lucru, a gestiona mai multe canale de comunicare și, în cele din urmă, a vă îmbunătăți relația cu clienții.

Prin LiveAgent, puteți schimba instantaneu între diferite forme de comunicare cu clienții fără a pierde din vedere imaginea de ansamblu. Puteți automatiza sarcini frecvente și care necesită mult timp și puteți adapta biroul de serviciu la nevoile sectorului dvs. prin construirea de formulare de contact unice și centre de asistență personalizate. Cu toate acestea, acesta este doar începutul și ne îmbunătățim constant software-ul pentru biroul de serviciu. Am construit deja peste 179 funcții de asistență, și peste 40 de integrări.

task done - illustration

Peste 21.000 de companii nu pot fi greșite

Suntem foarte mândri că am lucrat cu unele dintre cele mai mari companii și mărci din lume, dar ne mândrim și că am ajutat peste 20.000 de întreprinderi mici să își îmbunătățească birourile de servicii.

Vedeți istoriile și mărturiile noastre de succes pentru a înțelege cum LiveAgent vă poate ajuta să vă gestionați biroul de serviciu mai ușor.

feeling proud - illustration

LiveAgent se adaptează la afacerea dvs.

Cel mai bun software de serviciu se adaptează afacerii dvs., așa că, în mod firesc, LiveAgent vine cu funcții avansate de personalizare.

Folosind software-ul nostru, puteți crea o soluție de serviciu care este potrivită atât pentru clienții dvs., cât și pentru sectorul dvs. De asemenea, puteți utiliza software-ul nostru de birou de serviciu pentru a vă adapta, schimba și crește capacitatea biroului dvs. de servicii pe măsură ce compania dumneavoastră crește.

Ce este software-ul pentru biroul de serviciu?

Software-ul de birou de serviciu își propune să abordeze direct una dintre provocările majore cu care se confruntă întreprinderile de astăzi. Cu atât de multe canale de comunicații deschise clienților dvs., de la e-mail la social media, poate fi extrem de dificil să urmăriți întrebările și solicitările clienților.

LiveAgent folosește un sistem de ticketing pentru a combina toate interacțiunile clienților într-un singur loc, permițând personalului dvs. să gestioneze și să răspundă fără probleme clienților dvs. valoroși prin mai multe canale.

Software-ul de birou de serviciu este de obicei construit ca SaaS – software ca serviciu – deoarece acest model de afaceri vă oferă cantitatea maximă de flexibilitate și scalabilitate atunci când vine vorba de gestionarea biroului de serviciu. Software-ul de acest tip folosește, de asemenea, stocarea în cloud pentru a vă asigura că personalul dvs. are acces instantaneu la toate datele de care au nevoie pentru a oferi un serviciu uimitor pentru clienți.

maintenance - illustration
Mobile testing illustration

Cum să alegeți software-ul de asistență corect

Există o mulțime de software-uri de serviciu la alegere, dar nu toate sunt create egale. Ca și atunci când luați orice fel de decizie de investiții pentru afacerea dvs., trebuie să luați în considerare cu atenție caracteristicile cheie de care aveți nevoie din software-ul biroului de serviciu.

Unii dintre cei mai mari factori care trebuie luați în considerare atunci când alegeți software-ul pentru servicii pentru clienți sunt varietatea de canale pe care software-ul vă permite să le utilizați, securitatea software-ului, precum și caracteristicile oferite.

Compararea software-ului pentru succesul clienților

În cele din urmă, alegerea software-ului de serviciu adecvat pentru dvs. va depinde de sector, dimensiune și nevoile specifice ale afacerii dvs.

Acestea fiind spuse, am creat LiveAgent pentru a fi cât mai agili posibil, pentru a permite companiilor de toate dimensiunile și industriile să își îmbunătățească comunicarea cu clienții. De aceea, LiveAgent este utilizat de unele dintre cele mai mari mărci din lume și peste 20.000 de întreprinderi mici au încredere în software-ul nostru pentru a-și gestiona birourile de servicii.

Men shaking hands - illustration

Veți fi pe mâini bune!

Știți ce au în comun Huawei, BMW, Yamaha și O2? Ați ghicit... LiveAgent!

Încercați gratuit chiar acum Nu este necesar cardul de credit

FAQ

Ce este software-ul pentru biroul de serviciu?

Software-ul de birou de serviciu este un software de gestionare a incidentelor care detectează și sprijină furnizorii de birouri de serviciu pentru a ajuta clienții cu întrebările lor.

Care sunt avantajele software-ului de birou de serviciu?

Avantajele software-ului de birou de serviciu sunt; flux de lucru ușor al angajaților, experiență îmbunătățită a clienților și timp de răspuns eficient.

Care este diferența dintre biroul de asistență și biroul de serviciu?

Biroul de asistență și biroul de serviciu sunt adesea utilizate în mod interschimbabil. Cu toate acestea, există o ușoară diferență. Ambele, biroul de asistență și biroul de serviciu se concentrează pe gestionarea incidentelor IT. Dar diferența principală este că biroul de serviciu oferă mai multe instrumente pentru agenții dvs., cum ar fi baza de cunoștințe sau instrumentele de raportare.

Related Articles to Software de birou de serviciu
Programul de centru de apeluri de ieșire vă permite să efectuați apeluri către clienții potențiali sau clienții actuali. Apelurile de ieșire pot fi efectuate din diverse motive, cum ar fi sprijinirea proactivă a clienților, vânzarea încrucișată sau vânzarea către clienții existenți, efectuarea cercetărilor de sondaj etc.

Optimizați comunicările de ieșire cu clienții dvs.

Software-ul de centru de apeluri de ieșire poate ajuta companiile să ofere o asistență proactivă clienților, să prevină pierderea acestora prin reînnoiri în timp util și să extindă oferta prin up-selling sau cross-selling. LiveAgent este un software multifuncțional bogat în funcții care poate îmbunătăți comunicarea, eficiența și satisfacția clienților.

Un serviciu excelent pentru clienți începe cu un mai bun program informatic de birou de asistență. Încercați LiveAgent cu o perioadă de încercare gratuită completă de 14 zile. Construiți relații. Îmbunătățiți fidelitatea clienților și creșteți vânzările.

Să punem capăt serviciilor de slabă calitate cu ajutorul programului informatic de birou de asistență

Sistemele de gestionare a tichetelor sunt necesare pentru a oferi servicii de asistență clienților mai eficiente. Aceste sisteme adună toate formele de comunicare într-un singur tablou de bord, optimizând astfel timpul agenților și având ca rezultat o mai bună experiență pentru clienți. Caracteristicile esențiale ale unui birou de asistență sunt: distribuirea automată a tichetelor, acordarea de servicii, tichete/note interne, sistemul CRM cu tichete, mesajele planificate, regulile și integrările. Programul biroului de asistență este destinat oricui dorește să ofere clienților servicii extraordinare de asistență pe mai multe canale. Prin implementarea unui program de asistență, compania poate economisi costuri și crește satisfacția clienților.

Every business thrives on excellent customer service. Discover whether your company provides these services by reading our statistics and benchmarks.

Utilizare help desk

Software-ul de asistență help desk este folosit pentru gestionarea și monitorizarea acordurilor formale privind nivelul de servicii, stocarea datelor clienților și crearea portalurilor pentru clienți. Portalurile de autoservire cu baze de cunoștințe sunt preferate de clienți, deoarece permit accesul la asistență 24/7. Clienții sunt dornici să utilizeze bazele de cunoștințe și încearcă să-și rezolve problemele independent înainte de a apela la reprezentanții de asistență. În caz contrar, aceștia contactează un call center. 77% dintre help desk-uri au acorduri formale privind nivelul de servicii, iar 91% dintre respondenții la sondaj ar utiliza o bază de cunoștințe online adaptată nevoilor lor.

Biroul de asistență gestionează diferite forme de comunicare, cum ar fi e-mailurile, mesajele de chat, tweet-urile și altele. Unele programe de asistență tehnică pot fi, de asemenea, gratuite.

Birou de asistență

Textul discută despre importanța serviciului de asistență pentru a crește satisfacția și loialitatea clienților. LiveAgent este prezentat ca un software de servicii pentru clienți cu diverse caracteristici și beneficii, inclusiv îngrijirea personalizată, șabloane si seminarii web. Articolul detaliază, de asemenea, modul în care companiile pot îmbunătăți serviciul de asistență prin instruirea adecvată a agenților lor de serviciu clienți și implicarea angajaților în creșterea profitabilității. Baza de cunoștințe a LiveAgent este menționată ca un instrument esențial pentru a oferi asistență offline clienților.

Un centru de contact robust, operat de furnizorul de servicii, reduce drastic costurile globale ale afacerii. Aflați mai multe citind articolul.

Centrul de contact ca serviciu

Software-ul de asistență pentru afaceri valutare LiveAgent oferă un serviciu clienți 24/7 și reduce volumul tichetelor și timpul de răspuns, ceea ce crește promovarea afacerii. Acest software este apreciat de comercianți și brokeri, iar ofertele sale includ o perioadă de încercare gratuită de 7 sau 30 de zile. În plus, LiveAgent oferă o gamă largă de caracteristici și integrări și poate fi de folos pentru serviciul clienți, telefonie VoIP, autoservire și multe altele.

Liveagent oferă mai multe opțiuni atunci când vine vorba de furnizarea de asistență pentru clienți. Este soluția supremă pentru afacerea dvs. Alegeți unul dintre cele trei planuri plătite sau alegeți caracteristici separate.

Căutați o alternativă la Vision?

LiveAgent este o alternativă puternică la Vision, oferind un software de asistență care acceptă toate canalele de comunicare relevante, inclusiv rețele sociale precum Instagram, Twitter și Facebook. De asemenea, oferă un sistem excelent de tichete care organizează comunicarea pentru dvs., astfel încât să puteți oferi o asistență mai bună clienților dvs. LiveAgent este una dintre puținele soluții de asistență care acoperă nu doar Facebook și Twitter, ci și comunicările pe Instagram, iar integrarea Viber este pe drum.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație