Aveți nevoie de un software gratuit pentru call center?

Conform CCW, 62% dintre organizații consideră că cea mai mare provocare în realizarea investițiilor viitoare va fi integrarea cu un software actual de call center.

Cu LiveAgent, nu trebuie să fie o provocare. Adăugați numărul dvs. de telefon la LiveAgent și începeți să efectuați și să primiți apeluri prin browser, telefon hardware sau aplicații mobile. Stocați înregistrări nelimitate ale apelurilor în LiveAgent, și utilizați-le în scopuri de instruire sau legale. 

Începeți astăzi se creșteți nivelul de satisfacție a clienților și a productivității agentului cu software-ul nostru gratuit pentru call center.

Avantajele unei soluții gratuite pentru call center

Implementați un software gratuit pentru call center pentru afacerea dvs. și obțineți aceste avantaje:

Timpi de Răspuns Mai Rapizi

Software-ul nostru include funcții gratuite de ticketing pentru a vă ajuta să minimizați timpul total petrecut pentru rezolvarea întrebărilor clienților.

Punct Unic de Contact

Echipa dvs. de asistență poate gestiona toate solicitările clienților de pe mai multe canale într-un singur loc.

Productivitate Îmbunătățită a Agenților dvs.

Administrând toate canalele de asistență dintr-un singur loc, agenții dvs. petrec mai puțin timp monitorizând mai multe dispozitive.

Caracteristicile software-ului gratuit pentru call center

Software-ul gratuit pentru call center LiveAgent vă economisește foarte mult timp și crește productivitatea agentului. Eliberați-vă agenții de monitorizarea mai multor dispozitive și aplicații telefonice. Cu software-ul gratuit pentru call center LiveAgent, toate apelurile dvs. pot fi formate și preluate în tabloul de bord LiveAgent sau în aplicația noastră LiveAgent. Software-ul nostru gratuit de call center acceptă, de asemenea, apeluri interne între agenții dvs.

Un alt avantaj esențial este funcția noastră de înregistrare a apelurilor. Această funcție vă permite să stocați și să redați înregistrările de apeluri în scopuri de instruire și legale.

Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent
features overview - integration

Funcții suplimentare gratuite

Software-ul nostru gratuit de call center este gratuit pentru totdeauna, dar are limitări precum un istoric de căutare a tichetelor de 7 zile, 1 adresă de e-mail, 1 număr de telefon și 1 buton de chat live. Dacă sunteți interesat de funcții mai avansate sau fără limite privind numărul de butoane de chat, e-mailuri sau numere pe care le puteți integra cu LiveAgent, consultați planurile noastre plătite.

Software-ul gratuit pentru call center elimină neajunsurile serviciului pentru clienți

Timpi de Răspuns Lenți

12% dintre americani consideră că frustrarea lor numărul unu față de serviciul pentru clienți este „lipsa de viteză”..” Statista

Lipsa de Claritate între Medii

72% of consumers see having to explain their problem to multiple people as poor customer service. Dimensional Research

Lipsa Transparenței

72% dintre consumatori spun că, atunci când contactează serviciul pentru clienți, se așteaptă ca agentul să „știe cine sunt, ce au cumpărat și să aibă informații despre angajamentele lor anterioare”. Microsoft

Men shaking hands - illustration

Încercați astăzi LiveAgent

LiveAgent este cel mai recenzat și cel mai apreciat software de asistență pentru IMM-uri în 2020. Începeți cu soluția noastră gratuită pentru call center și actualizați la o versiune cu plată oricând pentru a primi istoric nelimitat al tichetelor, mai multe funcții și fără limite pentru numărul de butoane de chat live, adrese de e-mail, numere de telefon și formulare de contact.

Veți fi pe mâini bune!

Știți ce au în comun Huawei, BMW, Yamaha și O2? Ați ghicit... LiveAgent!

Încercați gratuit chiar acum Nu este necesar cardul de credit

Întrebări frecvente

Merită software-ul gratuit pentru Call Center?

Software-ul gratuit pentru call center merită cu siguranță dacă sunteți un soloprenor sau o companie mică care are nevoie doar de un singur număr de telefon și nu are nevoie de funcții suplimentare, cum ar fi: înregistrarea apelurilor sau IVR. Cu toate acestea, LiveAgent este o soluție completă de asistență, care include și software pentru call center. Deși versiunea noastră gratuită ar putea avea mai puține caracteristici, este de obicei o opțiune excelentă pentru întreprinderile mici. Acoperă ticcketing-ul, numărul de telefon, butonul de chat, rapoartele de bază și portalul clienților.

Există vreun software de call center gratuit pentru afaceri?

Există o mulțime de sisteme diferite de call center care oferă o perioadă de încercare gratuită sau un cont gratuit. Pentru a-l găsi pe cel pe care îl preferați, căutați site-uri web pentru a le compara. LiveAgent este o soluție de asistență care include și un call center. Oferim un cont gratuit pentru totdeauna și o perioadă de încercare gratuită pentru oricine este interesat de funcțiile noastre extinse de asistență.

Ar trebui să iau în considerare software-ul plătit pentru call center?

Dacă sunteți în căutarea unui software de call center bogat în funcții, răspunsul este da. Software-ul gratuit pentru call center are de obicei limitări sau, așa cum ne place să spunem, opțiuni minime. Totuși, totul depinde de preferințele și nevoile companiei dvs.

Related Articles to Software gratuit pentru call center
Dacă doriți să oferiți clienților dvs. servicii excepționale de suport, utilizarea unui program de call center virtual este un bun început.

Program Gratuit de Call Center

LiveAgent oferă servicii de suport pentru clienți cu caracteristici personalizate, integrări cu alte platforme și asistență tehnică pentru migrarea datelor. Compania oferă software pentru serviciul clienților, sisteme de telefonie VoIP și alte soluții, prin intermediul cărora utilizatorii pot primi noutăți și actualizări prin intermediul unui buletin informativ. Deținerea unui call center virtual este o metodă eficientă de a începe oferirea unui suport de excepție clienților dvs. Programul de call center poate fi cu sau fără plată și reprezintă o soluție care permite agenților să primească și să efectueze apeluri precum și să acceseze informațiile necesare, cum ar fi istoricul apelurilor, ceea ce duce la îmbunătățirea experienței clienților. Furnizorii de programe software pot seta sistemul call center cu ușurință, în schimbul unei taxe lunare, însă este important să revizuiți cu atenție care sunt funcționalitățile și serviciile incluse în sistemul call center pe care doriți să îl achiziționați, mai ales dacă optați pentru unul gratuit.

Programul informatic de portal pentru clienți va crește fidelitatea clienților și vânzările. Încercați perioada de încercare gratuită de 14 zile pentru LiveAgent și oferiți clienților servicii de calitate excelentă.

Un centru dedicat cu program informatic de portal pentru clienți

Portalul pentru clienți oferă un amestec de cunoștințe pentru produse specifice, informații comerciale și instrumente de autoservire. Portalul informatic de servicii pentru clienți permite clienților să își acceseze istoricul sau starea tichetelor și informații detaliate despre produse sau servicii. Un portal securizat ca LiveAgent permite clienților să verifice starea solicitărilor și să acceseze baza de cunoștințe interactive. Portalul pentru clienți este o soluție superioară de servicii pentru clienți care sporește implicarea prin intermediul formularilor pentru păreri și sugestii și a forumurilor.

Information about setup for unlimited call recordings

Call recordings

LiveAgent offers unlimited call recording with high-quality mono 32kbps mp3 files, allowing for legal and training purposes. The software is cloud-based and accessible from anywhere with SSL safety. Additionally, LiveAgent provides various customer support services, including ticketing, live chat, social helpdesk, and voice helpdesk. The platform also offers integrations and plugins, as well as a free trial.

LiveAgent oferă un software gratuit de ticketing care optimizează comunicările prin e-mail, chat live, call center și baza de cunoștințe într-o singură căsuță de e-mail unificată.

Software gratuit de ticketing

Potrivit unor sondaje, 72% dintre consumatori au considerat că serviciul pentru clienți era slab din cauza lipsei de claritate și transparență. În plus, 12% dintre americani se confruntă cu frustrări din cauza lipsei de viteză a serviciului pentru clienți. LiveAgent este o soluție de asistență pentru IMM-uri care poate ajuta la îmbunătățirea acestor probleme.

Aflați diferențele dintre serviciul clienți pe computer și telefon și aflați beneficiile pe care le are fiecare tip pentru a determina pe cel potrivit pentru afacerea dvs.

Serviciu clienți pe computer vs. telefon

În contextul actual, serviciile de chat și messaging sunt preferate pentru contactarea companiilor. Cu toate acestea, există beneficii și pentru serviciul de asistență telefonică pentru clienți. Smartphonesul poate fi un instrument puternic pentru a lucra în acest domeniu, atât prin apeluri cât și prin mesagerie. În particular, este potrivit pentru asistența la sediul clienților, multitasking și munca la distanță.

Șabloane de ticketing gata făcute pentru a reduce timpii de răspuns și pentru a oferi imediat o experiență coerentă de servicii pentru clienți!

Șabloane de ticketing

Agentii de asistenta pentru clienti pot folosi sabloane predefinite pentru a reduce timpul de raspuns si a oferi o experienta constanta de deservire a clientilor. Acestea pot ajuta la economisirea timpului si efortului echipelor, imbunatatirea eficientei si calitatii serviciilor si cresterea satisfactiei clientilor. Exemplul de mesaje predefinite include sabloane pentru confirmarea primirii unui ticket, actualizarea progresului ticket-ului si solicitarea de informatii aditionale de la client. Este important sa implicati intreaga organizatie in crearea si evaluarea sabloanelor si sa se personalizeze raspunsurile.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație