Clienții dvs. sunt mulțumiți de serviciul dvs. pentru clienți?

Clienții mulțumiți sunt mai loiali, sunt mai predispuși să re-cumpere, sunt mai dispuși să vă recomande brandul, sunt mai profitabili pentru afacerea dvs. și au costuri de păstrare mai mici. Măsurarea satisfacției serviciului pentru clienți a devenit obligatorie pentru majoritatea companiilor în aceste zile, deoarece vă oferă informații valoroase despre performanța serviciului dvs.

Când capabilitățile de raportare LiveAgent se integrează cu una dintre cele mai importante soluții software de satisfacție a clienților, puteți duce satisfacția serviciului clienți la nivelul următor. Obțineți cu ușurință feedback-ul clienților cu privire la conversațiile dvs. LiveAgent, urmăriți calitatea asistenței dvs. pentru clienți și obțineți o înțelegere mai profundă a clienților dvs. pentru a vă îmbunătăți continuu serviciul.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

De ce este importantă satisfacția clienților

Aprobări pozitive din gură în gură

Clienții fericiți creează zvonuri pozitive din gură în gură, gratuit! După o experiență pozitivă cu o afacere, 69% dintre clienți ar recomanda compania altora și 50% ar folosi afacerea mai frecvent.(NewVoiceMedia)

Satisfacția clienților crește loialitatea

Satisfacția clienților creează încredere în marca dvs. O creștere de 10% a scorului de satisfacție a clienților unei companii duce la o creștere de 12% a încrederii clienților. (Institutul de Servicii pentru Clienți)

Achiziția costă mai mult decât reținerea

Achiziția clienților costă mai mult decât reținerea. Achiziționarea unui client nou este de 5x până la 25x ori mai scumpă decât păstrarea unui client existent. (Harvard Business Review)

customer feedback - illustration

Ce este software-ul pentru satisfacția clienților?

Software-ul pentru satisfacția clienților este un instrument care permite companiilor să colecteze, să organizeze și să gestioneze cu ușurință feedback-ul clienților, să măsoare satisfacția clienților și să identifice clienții nefericiți. Aceste aplicații pot include analize, gestionarea sondajelor, colectarea feedback-ului, urmărirea reclamațiilor, capacități de raportare a apelurilor și alte caracteristici. În afară de faptul că vă oferă informații detaliate despre cât de mulțumiți sunt clienții dvs. de afacerea dvs. sau de experiența de servicii pentru clienți pe care o oferiți, software-ul de satisfacție a clienților vă poate ajuta să vă evaluați angajații de asistență pe baza feedback-ului pe care îl primesc.

De ce contează satisfacția clienților

business and finance - icon

Satisfacția clienților determină profituri

Satisfacția ridicată a clienților generează mai multe profituri. Clienții mulțumiți care au experimentat o experiență pozitivă cu o afacere cheltuiesc cu 140% mai mult decât cei care au avut o experiență proastă. (Harvard Business Review)

live chat increases sales

Valoare de viață mai mare pentru clienții mulțumiți

Clienții mulțumiți au o valoare de viață mai mare. Un promotor de experiență pentru clienți are o valoare pe viață pentru o companie cu 600 până la 1.400% mai mare decât cea a unui detractor. (Bain & Company)

Măsurarea satisfacției serviciului clienți este esențială

Pe piața hipercompetitivă de astăzi, crearea unui produs excelent nu garantează succesul decât dacă îl susțineți cu un serviciu excelent. Calitatea serviciului oferit clienților afacerii dvs. afectează în mod direct satisfacția generală a clienților față de marca dvs. Dacă nu măsurați satisfacția serviciului pentru clienți, nu veți ști niciodată cât de fericiți (sau nemulțumiți) sunt clienții dvs. de calitatea experienței serviciului oferite de organizația dvs.

report on tablet-illustration

Creați o experiență mai bună de serviciu cu LiveAgent pentru a îmbunătăți satisfacția clienților

Platforma de servicii pentru clienți LiveAgent este o soluție complexă multicanal. Funcțiile care vă permit să măsurați satisfacția serviciului pentru clienți sunt doar o mică parte din ceea ce este capabil să facă software-ul. Este plin de peste 179 de caracteristici care vă pot ajuta să vă simplificați comunicările cu clienții, să vă sporiți asistența pentru clienți și să vă îmbunătățiți gradele de satisfacție în ceea ce privește serviciul pentru clienți.

Soluție multifuncțională pentru toate nevoile dvs. de asistență

Eliminați necesitatea de a comuta între diferite instrumente. LiveAgent combină:

  • – Funcții puternice de ticketing cu distribuirea inteligentă a tichetelor
  • – Un centru de apel încorporat care acceptă apelurile vocale și video
  • – Chat live cu declanșatoare proactive și monitorizare în timp real a vizitatorilor
  • – Portal de autoservire cu bază de cunoștințe, întrebări frecvente și forumuri
  • – Integrări cu platforme de socializare majore precum Facebook, Twitter și Instagram
Work files - illuustration
Choose option - illustration

Oferiți experiență omnicanală a serviciului

Consumatorii de astăzi au tendința de a utiliza mai multe canale de comunicare pentru a se conecta cu mărcile și se așteaptă la o experiență perfectă pentru toate. Cu software-ul LiveAgent, puteți gestiona cu ușurință toate interacțiunile cu clienții dvs. dintr-un singur loc și să oferiți o experiență omnicanală a serviciului consistentă, indiferent de canalele pe care clienții le utilizează.

Îmbunătățiți eficiența echipei de asistență

O gamă largă de caracteristici (incluzând direcționarea automată a tichetelor, gestionarea SLA-urilor, răspunsurile predefinite, capabilitățile de colaborare a echipei, precum și accesul instant la informații complete despre clienți și interacțiuni anterioare) permit echipei dvs. să ofere asistență rapidă, extrem de eficientă și personalizată – toate contribuind la creșterea ratingului de satisfacție a clienților.

feeling proud - illustration
woman mapping out process on three posters

Treceți dincolo de măsurarea satisfacției clientului

Măsurați performanța generală a serviciului pentru clienți și identificați domeniile care trebuie îmbunătățite. LiveAgent oferă capabilități solide de analiză și raportare care vă permit să urmăriți numeroase valori de măsurare și KPI, să generați diverse rapoarte, cum ar fi utilizarea canalului, performanța și disponibilitatea agentului, conformitatea SLA, rapoartele de urmărire a timpului și multe altele.

De ce LiveAgent este platforma de servicii pentru clienți potrivită pentru afacerea dvs.

Ales de 21.000 de companii

LiveAgent este recunoscut de peste 21.000 de companii din întreaga lume, din diferite industrii.

Flexibil & personalizabil

Software-ul este flexibil, ușor scalabil și poate fi personalizat în funcție de nevoile dumneavoastră.

Transparent & prețuri corecte

Fără contracte, fără taxe ascunse. Doar 4 planuri diferite, cu prețuri corecte, din care să alegeți – inclusiv unul gratuit.

Veți fi pe mâini bune!

Știți ce au în comun Huawei, BMW, Yamaha și O2? Ați ghicit... LiveAgent!

Încercați gratuit chiar acum Nu este necesar cardul de credit

Întrebări frecvente

Ce este software-ul pentru satisfacția clienților?

Software-ul pentru satisfacția clienților este un sistem care vă ajută afacerea să creeze relații pe termen lung cu clienții. Ca rezultat, compania dvs. poate obține venituri mai mari, o CX bună și o conștientizare a mărcii.

Care este cel mai bun mod de a măsura satisfacția clienților?

Cel mai optim mod de a măsura sau de a urmări satisfacția clienților este prin sondaje CSAT, mai ales după interacțiunile clienților prin e-mail sau chat live. Înainte de a crea un sondaj CSAT, asigurați-vă că întrebările dvs. vizează nevoile / obiectivele afacerii dvs. Oferiți clientului opțiunea de a-și da opinia, dar nu o faceți obligatorie. Dacă trebuie să răspundă la toate întrebările înainte de a trimite, veți obține mai puține date care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți. Crearea unui sondaj CSAT de succes poate consuma timp, dar este cel mai bun mod de a măsura satisfacția clienților.

De ce urmărirea satisfacției clienților este mai importantă ca niciodată?

Ei bine, să aruncăm o privire la un exemplu. Dacă clienții sunt mulțumiți, aceștia se întorc adesea și/sau răspândesc zvonuri pozitive. Drept urmare, pot deveni avocați ai mărcii, creând o conștientizare organică a mărcii, ceea ce duce la profituri mai mari. Acest exemplu afișează cât de mare este diferențierea competitivă a satisfacției clienților în zilele noastre.

Related Articles to Software pentru satisfacția clienților
Pentru a deține un serviciu excepțional de suport clienți trebuie să vă focusați pe construirea unei relații de lungă durată și de încredere cu clienții, și nu să vă axați doar pe vânzări.

Cel mai bun serviciu de suport

Serviciul de suport clienți al Amazon se remarcă prin rapiditate și ușurință în procesul de retur. Un bun serviciu de suport clienți implică interacțiunea directă cu clienții și este crucial în construirea unei imagini de brand. Modalitățile de a îmbunătăți acest serviciu includ deținerea de informații detaliate despre produse și servicii, ascultarea clienților și adoptarea unui ton prietenos. Cele mai comune greșeli în acest domeniu includ lipsa de competență, de proactivitate și de disponibilitate și suport imediat pentru clienți, încălcarea promisiunilor și dezamăgirea clienților prin neascultarea lor. Un istoric al serviciului de relații cu clienții poate ajuta la monitorizarea proceselor de suport și la creșterea satisfacției clienților.

Pentru a crea un serviciu excelent pentru clienți, trebuie să puneți în practică teoria serviciului pentru clienți. Aflați mai multe despre principiile importante.

Teoria serviciului pentru clienți

O bună strategie de servicii pentru clienți include rapiditate, transparență și accesibilitate. Pentru a îmbunătăți accesibilitatea, puteți oferi o soluție de asistență pentru clienți, cum ar fi LiveAgent, care integrează mai multe canale, inclusiv rețele sociale, chat live și e-mail. De asemenea, puteți oferi un portal pentru clienți cu o bază de cunoștințe detaliată și capacitatea de a discuta între clienți. Măsurarea indicatorilor de performanță a serviciilor pentru clienți este importantă, iar cele 4 indicatori obligatorii pentru satisfacția clienților includ timpul de rezolvare, rata de abandon, Net Promoter Score și rata de satisfacție a clienților.

Pentru a deține un serviciu excepțional de suport clienți trebuie să vă focusați pe construirea unei relații de lungă durată și de încredere cu clienții, și nu să vă axați doar pe vânzări.

Cel mai bun serviciu de suport

Serviciul de suport clienți al Amazon este un exemplu de rapiditate și ușurință în procesul de retur. Îmbunătățirea serviciului de suport poate fi realizată prin ascultarea clienților și oferirea de feedback, dar și prin asigurarea unei echipe competente și proactive. Anumite greșeli, cum ar fi lipsa disponibilității și dezamăgirea clientului, pot duce la o diminuare a profitului companiei.

Every business thrives on excellent customer service. Discover whether your company provides these services by reading our statistics and benchmarks.

Ce cred clienții

Experiența clienților este crucială în luarea deciziilor de cumpărare, iar serviciile pentru clienți pot afecta loialitatea față de marcă. În prezent, procesele sunt prea automatizate, iar personalizarea lipsește, iar clienții se confruntă cu sisteme excesiv de lungi și irelevante, ceea ce poate fi frustrant. Contactarea agenților live este adesea complicată și lentă, iar clienții preferă canalele digitale. Asistența pentru clienți este atât de importantă încât clienții sunt dispuși să plătească mai mult pentru un serviciu mai bun, iar experiența reprezintă un factor esențial în deciziile lor de cumpărare. Este imperativ să se ofere feedback și să se facă schimbări în funcție de constatările clienților.

Serviciul pentru clienți remarcabil poate fi o strategie cheie pentru construirea vânzărilor, a veniturilor și a satisfacției clienților. Reprezentanții trebuie să aibă cunoștințe bune.

Serviciu clienți remarcabil

Importanța feedback-ului clienților, alegerile software-ului potrivit pentru call center și promovarea clienților sunt aspecte esențiale în menținerea profitabilității și satisfacției acestora într-o afacere. Un serviciu clienți de calitate, cu promptitudine, competență și amabilitate, poate determina loialitatea și recomandările clienților. Rețelele de socializare și recenziile clienților pot îmbunătăți experiența acestora și pot crește vânzările și veniturile afacerii.

Comunicarea cu clienții poate crea sau distruge o afacere. Aflați mai multe despre cum să răspundeți corect la solicitările clienților.

Cum să răspundeți la o cerere a clientului

Această bucată de text oferă sfaturi pentru servicii eficiente pentru clienți. Se sugerează să se folosească un limbaj pozitiv și natural, să se adreseze întrebări polite și profesionale prin folosirea formulelor de trei S-uri și să se utilizeze formatarea pentru frazele importante. Este important să se verifice întotdeauna corectura și să se evite greșelile de scriere. Serviciul pentru clienți este o artă și poate fi îmbunătățit prin aplicarea acestor sfaturi practice.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație