Clienții dvs. sunt mulțumiți de serviciul dvs. pentru clienți?

Clienții mulțumiți sunt mai loiali, sunt mai predispuși să re-cumpere, sunt mai dispuși să vă recomande brandul, sunt mai profitabili pentru afacerea dvs. și au costuri de păstrare mai mici. Măsurarea satisfacției serviciului pentru clienți a devenit obligatorie pentru majoritatea companiilor în aceste zile, deoarece vă oferă informații valoroase despre performanța serviciului dvs.

Când capabilitățile de raportare LiveAgent se integrează cu una dintre cele mai importante soluții software de satisfacție a clienților, puteți duce satisfacția serviciului clienți la nivelul următor. Obțineți cu ușurință feedback-ul clienților cu privire la conversațiile dvs. LiveAgent, urmăriți calitatea asistenței dvs. pentru clienți și obțineți o înțelegere mai profundă a clienților dvs. pentru a vă îmbunătăți continuu serviciul.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

De ce este importantă satisfacția clienților

Aprobări pozitive din gură în gură

Clienții fericiți creează zvonuri pozitive din gură în gură, gratuit! După o experiență pozitivă cu o afacere, 69% dintre clienți ar recomanda compania altora și 50% ar folosi afacerea mai frecvent.(NewVoiceMedia)

Satisfacția clienților crește loialitatea

Satisfacția clienților creează încredere în marca dvs. O creștere de 10% a scorului de satisfacție a clienților unei companii duce la o creștere de 12% a încrederii clienților. (Institutul de Servicii pentru Clienți)

Achiziția costă mai mult decât reținerea

Achiziția clienților costă mai mult decât reținerea. Achiziționarea unui client nou este de 5x până la 25x ori mai scumpă decât păstrarea unui client existent. (Harvard Business Review)

customer feedback - illustration

Ce este software-ul pentru satisfacția clienților?

Software-ul pentru satisfacția clienților este un instrument care permite companiilor să colecteze, să organizeze și să gestioneze cu ușurință feedback-ul clienților, să măsoare satisfacția clienților și să identifice clienții nefericiți. Aceste aplicații pot include analize, gestionarea sondajelor, colectarea feedback-ului, urmărirea reclamațiilor, capacități de raportare a apelurilor și alte caracteristici. În afară de faptul că vă oferă informații detaliate despre cât de mulțumiți sunt clienții dvs. de afacerea dvs. sau de experiența de servicii pentru clienți pe care o oferiți, software-ul de satisfacție a clienților vă poate ajuta să vă evaluați angajații de asistență pe baza feedback-ului pe care îl primesc.

De ce contează satisfacția clienților

business and finance - icon

Satisfacția clienților determină profituri

Satisfacția ridicată a clienților generează mai multe profituri. Clienții mulțumiți care au experimentat o experiență pozitivă cu o afacere cheltuiesc cu 140% mai mult decât cei care au avut o experiență proastă. (Harvard Business Review)

live chat increases sales

Valoare de viață mai mare pentru clienții mulțumiți

Clienții mulțumiți au o valoare de viață mai mare. Un promotor de experiență pentru clienți are o valoare pe viață pentru o companie cu 600 până la 1.400% mai mare decât cea a unui detractor. (Bain & Company)

Măsurarea satisfacției serviciului clienți este esențială

Pe piața hipercompetitivă de astăzi, crearea unui produs excelent nu garantează succesul decât dacă îl susțineți cu un serviciu excelent. Calitatea serviciului oferit clienților afacerii dvs. afectează în mod direct satisfacția generală a clienților față de marca dvs. Dacă nu măsurați satisfacția serviciului pentru clienți, nu veți ști niciodată cât de fericiți (sau nemulțumiți) sunt clienții dvs. de calitatea experienței serviciului oferite de organizația dvs.

report on tablet-illustration

Creați o experiență mai bună de serviciu cu LiveAgent pentru a îmbunătăți satisfacția clienților

Platforma de servicii pentru clienți LiveAgent este o soluție complexă multicanal. Funcțiile care vă permit să măsurați satisfacția serviciului pentru clienți sunt doar o mică parte din ceea ce este capabil să facă software-ul. Este plin de peste 179 de caracteristici care vă pot ajuta să vă simplificați comunicările cu clienții, să vă sporiți asistența pentru clienți și să vă îmbunătățiți gradele de satisfacție în ceea ce privește serviciul pentru clienți.

Soluție multifuncțională pentru toate nevoile dvs. de asistență

Eliminați necesitatea de a comuta între diferite instrumente. LiveAgent combină:

  • – Funcții puternice de ticketing cu distribuirea inteligentă a tichetelor
  • – Un centru de apel încorporat care acceptă apelurile vocale și video
  • Chat live cu declanșatoare proactive și monitorizare în timp real a vizitatorilor
  • – Portal de autoservire cu bază de cunoștințe, întrebări frecvente și forumuri
  • – Integrări cu platforme de socializare majore precum Facebook, Twitter și Instagram
Work files - illuustration
Choose option - illustration

Oferiți experiență omnicanală a serviciului

Consumatorii de astăzi au tendința de a utiliza mai multe canale de comunicare pentru a se conecta cu mărcile și se așteaptă la o experiență perfectă pentru toate. Cu software-ul LiveAgent, puteți gestiona cu ușurință toate interacțiunile cu clienții dvs. dintr-un singur loc și să oferiți o experiență omnicanală a serviciului consistentă, indiferent de canalele pe care clienții le utilizează.

Îmbunătățiți eficiența echipei de asistență

O gamă largă de caracteristici (incluzând direcționarea automată a tichetelor, gestionarea SLA-urilor, răspunsurile predefinite, capabilitățile de colaborare a echipei, precum și accesul instant la informații complete despre clienți și interacțiuni anterioare) permit echipei dvs. să ofere asistență rapidă, extrem de eficientă și personalizată – toate contribuind la creșterea ratingului de satisfacție a clienților.

feeling proud - illustration
woman mapping out process on three posters

Treceți dincolo de măsurarea satisfacției clientului

Măsurați performanța generală a serviciului pentru clienți și identificați domeniile care trebuie îmbunătățite. LiveAgent oferă capabilități solide de analiză și raportare care vă permit să urmăriți numeroase valori de măsurare și KPI, să generați diverse rapoarte, cum ar fi utilizarea canalului, performanța și disponibilitatea agentului, conformitatea SLA, rapoartele de urmărire a timpului și multe altele.

De ce LiveAgent este platforma de servicii pentru clienți potrivită pentru afacerea dvs.

Ales de 21.000 de companii

LiveAgent este recunoscut de peste 21.000 de companii din întreaga lume, din diferite industrii.

Flexibil & personalizabil

Software-ul este flexibil, ușor scalabil și poate fi personalizat în funcție de nevoile dumneavoastră.

Transparent & prețuri corecte

Fără contracte, fără taxe ascunse. Doar 4 planuri diferite, cu prețuri corecte, din care să alegeți – inclusiv unul gratuit.

Veți fi pe mâini bune!

Știți ce au în comun Huawei, BMW, Yamaha și O2? Ați ghicit... LiveAgent!

Încercați gratuit chiar acum Nu este necesar cardul de credit
Articole legate deSoftware pentru satisfacția clienților
Every business thrives on excellent customer service. Discover whether your company provides these services by reading our statistics and benchmarks.

Rentabilitatea investiției a unui serviciu excelent

"TEXT" este un material de marketing care necesita o rezumare concisa si captivanta, pentru a atrage atentia si interesul publicului tinta.

Pentru a crea un serviciu excelent pentru clienți, trebuie să puneți în practică teoria serviciului pentru clienți. Aflați mai multe despre principiile importante.

Teoria serviciului pentru clienți

Șabloanele de răspuns agent economisesc timpul asistenților clienți, oferind soluții adaptate și asistență rapidă. Un bun serviciu pentru clienți necesită și abilități relevante ale agenților, precum și instrumente de lucru eficiente și o motivație adecvată a angajaților.

Satisfacția clienților este un instrument utilizat pentru a măsura dacă clientul a fost mulțumit de produsul pe care l-a cumpărat sau nu. Aflați mai multe despre acest lucru.

Scorul de satisfacție a clienților

KPI-uri și feedback-ul clienților sunt chei pentru protejarea reputației brandului. Viteza de răspuns și satisfacția clienților sunt cruciale pentru succesul în serviciul pentru clienți. Utilizarea instrumentelor adecvate și motivarea angajaților ajută la asigurarea unui serviciu de calitate. Scorul de satisfacție al clienților este utilizat pentru a evalua experiența clienților și pentru a face modificări în consecință.

Evaluarea satisfacției clienților este o modalitate excelentă de a vedea eficiența agentului dvs. Numai clienții pot furniza evaluarea. Cu LiveAgent clienții sunt fericiți.

Evaluarea satisfacției clienților

Serviciul de relații cu clienții LiveAgent oferă soluții CRM și de centru de apel pentru îmbunătățirea relațiilor și vânzărilor. Evaluarea satisfacției clienților este o modalitate excelentă de a măsura eficiența agenților dvs. Îmbunătățiți-vă serviciul colectând feedback și evaluări de la clienți.

Atunci când nu aveți clienți, nu veți vinde. Dacă aveți clienți mulțumiți și fericiți, aceștia se vor întoarce și vor cumpăra din nou de la dvs.

Serviciul de relații cu clienții

Echipa de serviciu pentru clienți trebuie să răspundă la recenzii negative, să dezvolte conținut util și să urmărească KPI-uri pentru a proteja reputația brandului. Un helpdesk omnicanal poate îmbunătăți experiența clienților și reduce costurile.

Experiența cu serviciul clienți este rezultatul interacțiunii dintre o companie și clienții săi - în special atunci când agenții încearcă să rezolve problemele clienților.

Experiența cu serviciul clienți

LiveAgent este un software pentru servicii clienți ce oferă chat live, centru de apel și integrare cu media socială. Angajații trebuie să fie pasionați de a ajuta, să aibă empatie, o atitudine pozitivă și să fie orientați spre rezolvarea problemelor. Un serviciu clienți excelent este cel mai bun marketing pentru fiecare companie.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație