Construiți o bază de informații și articole privind acordarea suportului

Numeroase studii indică faptul că cei mai mulți clienți ai zilelor noastre preferă mai degrabă să caute informații online și să găsească singuri răspunsuri pentru rezolvarea problemei lor decât să apeleze centrul de suport clienți. Cu ajutorul programului ce conține articole despre acordarea suportului, de la LiveAgent, puteți crea cu ușurință o bază cuprinzătoare de informații si cunoștințe cu articole privind acordarea suportului care promovează auto-asistența, disponibilă 24/7.

Oferiți clienților informații în orice moment, când au nevoie de ele – și fără a solicita suport direct agenților dvs. Cu LiveAgent puteți reduce cu succes volumul de muncă al echipei și să oferiți în același timp soluții care să vă mulțumească clienții.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
3 people reviewing support documentation

Ce înseamnă articole privind acordarea suportului?

Articolele privind acordarea suportului presupun oferirea de informații oficiale cu privire la utilizarea, funcționalitatea, crearea sau structura unui produs sau al unui serviciu al companiei. Acestea pot include clasicul ghid ‘cum să..’ sau tutoriale ce conțin informații tehnice avansate.

Articolele privind acordarea suportului sunt realizate pentru clienți, agenți și oricine altcineva din echipa dvs. care trebuie să cunoască toate detaliile cu privire la funcționalitatea produsului. Mai exact, articolele privind acordarea suportului sunt de nelipsit pentru companiile SaaS și tehnologice care comercializează programe complexe de calculator.

Principalele beneficii ale articolelor bine realizate

O documentație foarte detaliată aduce beneficii afacerii în multe direcții. Mai mult decât atât, este esențială atât pentru clienți cât și pentru agenți.

Oferiți sprijin agenților și echipei

Articolele din baza de informații sunt esențiale pentru activitatea echipei de suport. Cu aproape totul pus la punct, agenții dvs. vor avea la dispoziție întotdeauna informațiile corecte pentru a oferi răspunsuri competente și rapide clienților dvs.

Îmbunătațiți gradul de satisfacție al clienților

Clienții preferă din ce în ce mai mult să utilizeze funcția de auto-asistență în schimbul interacțiunii cu oamenii. O bază de informații cu articole detaliate și ample le dă puterea clienților dvs. de a-și rezolva singuri problema chiar înainte de a realiza că trebuie să solicite ajutor.

Deveniți o autoritate pentru nișa dvs.

Prin oferirea accesului clienților la o sursă de informații credibilă, precisă, relevantă și detaliată despre produsele și serviciile dvs., puteți crește imaginea brand-ului și să câștigați încrederea mai multor clienți.

Oferiți-le clienților și agenților dvs. informațiile corecte

Cu ajutorul bazei de informații LiveAgent și al programului online pentru articole privind suportul, vă puteți consolida toate informațiile într-o bază de informații centralizată care să fie mai ușor accesată de către toți cei care au nevoie.

Post Affiliate Pro knowledge base on laptop screen

Un editor performant - WYSIWYG

Cu ajutorul performantului editor WYSIWYG, crearea, editarea și organizarea bazei de informații și a articolelor privind acordarea asistenței nu a fost nicicând mai ușoară. Puteți adăuga imagini, video-uri, tabele și alte elemente vizuale pentru a vă asigura că textul și conținutul sunt ușor de parcurs și de asimilat.

Articole privind suportul la nivel intern

Construiți o bază internă de cunoștințe care să conțină informații esențiale accesibile doar de către echipa de suport. Oferiți agenților dvs. acces instant la informațiile necesare, putând astfel să rezolve rapid solicitările clienților fără a pierde timp în căutarea soluțiilor.

woman behind computer organizing support documentation
woman adding content to multiple support documentation files

Baze multiple de cunoștințe

Întocmiți un număr nelimitat de baze de informații, câte una pentru fiecare brand, produs, serviciu sau departament – totul într-un singur cont LiveAgent. Fiecare bază de cunoștințe este independentă și va avea propriile informații, setări și design.

Anexe în articole

Completați articolele despre suport cu surse suplimentare cum ar fi atașarea unor fișiere în cadrul articolelor din baza de informații. Astfel, conținutul va oferi și mai multe informații și va ajuta clienții să efectueze o căutare mai amănunțită asupra subiectelor care îi interesează.

woman downloading support documentation
search suggestion in LiveAgent - gif

Widget-ul cu sugestii de căutare

Veniți în sprijinul clienților dvs. și al membrilor echipei de suport oferindu-le acces facil și fără efort la baza de informații cu ajutorul widget-ului de căutare, care în mod automat sugerează conținut relevant în timp real în funcție de cuvintele cheie tastate în bara de căutare.

Numeroase opțiuni de personalizare

Asigurați-vă că articolele din baza de informații se potrivesc stilului brand-ului dvs. alegând dintr-o gamă largă de setări și opțiuni de personalizare. Puteți schimba logo-ul, titlul, selecta o temă, defini culorile, insera propriul cod HTML și standard CSS sau adăuga coduri pentru monitorizare.

woman designing website

LiveAgent presupune mult mai multe

Țineți evidența tuturor comunicațiilor cu clienții într-un singur loc și oferiți servicii de auto-asistență. Tratați cu ușurință tichete, email-uri, conversații prin chat, apeluri și mesaje social media cu o singură soluție de suport clienți care le unește pe toate.

book lover - illustration

Interfața pentru auto-asistență a clienților

În completarea documentației privind suportul acordat, puteți seta un portal complex de auto-asistență cu ajutorul căruia clienții pot înregistra și gestiona tichetele lor, să ofere un feedback și să interacționeze între ei în cadrul unui forum.

Managementul tratării tichetelor

De la distribuția tichetelor, reguli de automatizare a fluxului de lucru și management ușor de aplicat – până la răspunsuri predeterminate, SLA-uri, rapoarte detaliate și instrumente de colaborare între membrii echipei, LiveAgent pune la dispoziție o multitudine de funcții pentru tichete.

Test email campaigns
quick quality customer service through live chat

Live chat în timp real

Oferiți suport instant clienților prin intermediul serviciului de live chat. Widget-ul nostru de chat este cel mai rapid de pe piață și include atât funcții de bază cât și funcții avansate, cum ar fi direcționare conversații prin chat, invitații proactive la chat, monitorizare vizitatori și multe altele.

Program cu opțiune de call center încorporat

LiveAgent include în cloud opțiunea de call center care vă permite să integrați orice furnizor de telefonie internet, VoIP. Veți putea fi apelat de pe liniile fixe de telefonie sau direct din website (atât voce cât și video) fără a se percepe costuri suplimentare pe minut.

two people video calling
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Managementul rețelelor de social media

Asociați conturile de Facebook, Twitter și Instagram într-un singur inbox. Monitorizați fără dificultate și răspundeți tuturor mesajelor, comentariilor și mențiunilor dintr-un singur ecran fără a fi necesar să treceți de la un cont la altul în permanență.

De ce LiveAgent? Peste 30.000 de afaceri nu pot afirma ceva greșit.

Integrations pricing-icon

Mai mult decât articole pentru suport

Îmbinăm serviciile de ticketing, chat, voce și video, rețele de socializare și auto-asistență într-un singur instrument.

colorful review - icon

Cel mai evaluat și apreciat

LiveAgent a primit cele mai multe aprecieri și a fost declarat programul de suport numărul 1 pentru companii mici și mijlocii în 2019-2020.

birthday cake - icon

Peste 15 ani de activitate

Din anul 2004, oferim soluții de suport afacerilor din diverse domenii.

Gear - icon

Numeroase funcționalități accesibile

LiveAgent include peste 180 de funcționalități, peste 40 de integrări și poate fi personalizat astfel încât să corespundă cerințelor dvs.

Savings illustration

Alegeți planul care vi se potrivește cel mai bine

Indiferent de domeniul în care activați sau de dimensiunea companiei dvs., aveți la dispoziție 4 tipuri de abonament din care să alegeți, complet transparente și la un preț corect. Accesați perioada gratuită de probă de 14 zile pentru a testa programul  și a oferi asistență de excepție clienților.

Veți fi pe mâini bune!

Știți ce au în comun Huawei, BMW, Yamaha și O2? Ați ghicit... LiveAgent!

Încercați gratuit chiar acum Nu este necesar cardul de credit

FAQ

Ce înseamnă programul pentru articole privind acordarea suportului?

Programul pentru articole privind acordarea suportului vă ajută să mențineți baza de informații organizată și în siguranță într-un singur loc. Reprezintă o opțiune de auto-asistență atât pentru clienți cât și pentru angajați și contribuie la îmbunătățirea fluxului de lucru și al gradului de satisfacție al clienților.

Cum puteți crea o bază de informații sigură pentru angajații dvs.?

LiveAgent este un program help desk complet sigur care vă permite să construiți o bază complexă de date, atât la nivel intern cât și extern. Mai mult decât atât, puteți crea categorii pentru a menține informațiile organizate.

Cât costă programul LiveAgent?

LiveAgent oferă trei tipuri de abonamente în funcție de preferințele dvs. Pretul acestora variază de la 15 la 39 USD/lună/agent. Oferim și posibilitatea creării unui cont gratuit, însă funcționalitățile acestuia sunt limitate.

Related Articles to Program pentru articole despre acordarea suportului
Software-ul de asistență la sediu vă oferă infrastructura necesară. Trebuie doar să îl instalați și să îl găzduiți pe serverele dvs. Astfel, economisiți timp și bani.

Software de asistență la sediu

LiveAgent oferă un birou de asistență cu caracteristici de bază și un serviciu clienți excepțional pentru creșterea nivelului de satisfacție a clienților prin furnizarea de asistență înainte, în timpul și după cumpărare. Software-ul de asistență vine cu o serie de caracteristici utile pentru gestionarea tichetelor, integrarea cu rețelele de socializare, un sistem de raportare și analize și integrare telefonică încorporată. Înțelegerea nevoilor clienților și un personal instruit și empatic sunt cheia unui serviciu clienți eficient.

Anexați fișiere la articolele din baza de cunoștințe. Încercați funcția LiveAgent de adăugare de anexe în articole. Citiți mai multe în prezentul articol.

Anexe în articole

Articolul prezintă modalități prin care utilizatorii pot adăuga fișiere la baza lor de cunoștințe și cum pot crea un spațiu online de comunitate pentru clienți. Sunt disponibile demo-uri și perioade de încercare gratuite, iar platforma este potrivită pentru diferite industrii, inclusiv comerțul cu amănuntul. Există și informații despre alte resurse conexe, cum ar fi șabloane de e-mail pentru invitații și software-ul pentru gestionarea proiectelor. LiveAgent este prezentat ca o soluție completă pentru suportul clienților.

Asistența tehnică constă în asistență și servicii pentru persoanele care au o problemă tehnică. Asistența poate fi livrată prin diferite canale.

Suport tehnic

LiveAgent oferă software de asistență pentru afaceri valutare care reduce timpul de răspuns și volumul tichetelor și permite comunicarea clienților cu comercianții și brokerii. Compania oferă, de asemenea, o gamă largă de alte soluții de gestionare a relațiilor cu clienții, inclusiv birou de asistență și soluții de software pentru serviciul clienților și gestionarea reclamațiilor. Portalul de asistență include informații despre parteneri și programul de afiliere, o academie și un blog pentru a învăța mai multe despre serviciile oferite. Oferta include o perioadă de încercare gratuită de 7 sau 30 de zile.

Conferințele de servicii pentru clienți sunt evenimente în care participă experții din serviciul pentru clienți. Citiți mai multe pentru a afla cum sunt legate de educație.

Conferințe de servicii pentru clienți și impactul acestora asupra educației

Conferințele de servicii pentru clienți sunt evenimente în care experții și profesioniștii se reunesc pentru a împărtăși cunoștințe și a vorbi despre cele mai recente progrese în această sferă. Participarea la astfel de evenimente poate aduce beneficii precum educația suplimentară, crearea de rețele, conștientizarea tendințelor, expunerea produsului și inspirația. Aceste evenimente includ ateliere și sesiuni care îi ajută pe specialiști să devină și mai buni la vârsta lor. Printre cele mai bune conferințe de servicii pentru clienți din 2019 se numără Săptămâna de contact cu clienții (CCW), care adună cei mai buni experți cu clienții și lideri de asistență pentru clienți din întreaga lume.

Agenții de serviciu clienți trebuie să aibă o gamă completă de competențe în domeniul de serviciu clienți pentru a putea oferi nivelul de servicii pe care îl așteaptă consumatorii.

Abilități de serviciu clienți

Agenții de servicii pentru clienți trebuie să aibă abilități importante, cum ar fi limbajul pozitiv, îndemânarea în rezolvarea problemelor, adaptabilitatea și flexibilitatea, gestionarea timpului și o atitudine pozitivă pentru a furniza un serviciu de calitate. Un software precum LiveAgent poate fi util în îmbunătățirea eficienței și satisfacției clienților prin priorizarea cererilor și gestionarea lor într-un singur loc. Competențele soft sunt importante în serviciul clienți și pot face diferența.

Aflați descrierea biroului de asistență, categoria mamă, istoricul și evoluția acestuia. Citiți și aflați mai multe în acest articol al academiei.

Descrierea biroului de asistență

Software-ul de asistență pentru clienți ajută la automatizarea sarcinilor și la creșterea eficienței. Cerințele pentru un post de agent de asistență includ abilități excelente de comunicare și cunoștințe în tehnologie modernă. Biroul de asistență este esențial pentru a oferi servicii excepționale clienților. Agenții de birou de asistență oferă asistență prin diverse canale și au acces la baza de cunoștințe și rapoartele lor de muncă.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație