Nenumărate modalități de îmbunătățire cu
un singur instrument

Sporiți implicarea cu ajutorul LiveAgent.

 • ✓ Fără taxă de instalare
 • ✓ Asistență clienți 24/7
Utilizat de
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
helpdesk software animation
Use case scenarios

Sporiți implicarea cu LiveAgent

Clienții dvs. sunt bombardați cu alegeri. În fiecare zi, ei decid de unde să-și cumpere cafeaua, prânzul sau alimentele. Când vine vorba de cumpărături online, nu este diferit. Există mii de magazine care au produse identice sau similare pentru o gamă de prețuri diferite. Deci, cum decid consumatorii de la cine să cumpere? Ce diferențiază afacerile de succes?

În afară de prețul și calitatea produselor, clienții acordă atenție experienței clienților pe care o oferă companiile. A fost captivant și personalizat? Îi lasă cu un sentiment pozitiv?

Clienții doresc să fie implicați și chiar sunt dispuși să plătească mai mult pentru o experiență de cumpărături mai bună. Deci, cum puteți crește implicarea clienților? Ce strategii vă vor oferi un avantaj competitiv? Citiți mai departe pentru a afla.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo
Definition of customer engagement

Ce este implicarea clienților?

Implicarea clienților se referă la interacțiunile dintre marca dvs. și clienții dvs. În esență, implicarea clienților este acel lucru special pe care îl face marca dvs., care îi face pe clienți să revină.

Cum se calculează implicarea

Există o serie de moduri diferite de a calcula implicarea. Cele mai importante valori de măsurat sunt rata de comenzi ale oaspeților, frecvența de cumpărare, valoarea medie a comenzii și rata de repetare a comenzilor: 

Money bag coin dollars Valoarea medie a comenzii

Growing trend money Frecvența de cumpărare

Dollar bill Rata de comenzi a oaspeților

Repeat purchase rate heart Rata de repetare a comenzilor

How to calculate customer engagement

Calculul scorului de implicare a clienților

Guest checkout rates

Rata de comenzi ale oaspeților reprezintă numărul de clienți care finalizează o achiziție fără a face un cont. Ratele de comenzi ale oaspeților sunt importante, deoarece clienții care își creează un cont au șanse mai mari de a face achiziții repetate.

 

Calcul: numărul de comenzi completate de un oaspete / numărul total de comenzi.

Purchase frequency

Această valoare este importantă, deoarece atunci când știți cât îi ia unui client mediu să facă o nouă achiziție, veți înțelege mai bine cât de implicați sunt.

 

Calcul: numărul de comenzi din ultimele 365 de zile / numărul de clienți unici din ultimele 365 de zile.

Average order value

Acest număr vă va spune cât de mult cheltuiește clientul mediu pe achiziție atunci când face cumpărături de la dvs. În general, clienții care repetă cheltuiesc de aproximativ 7 ori mai mult decât omologii lor cu o singură achiziție, făcând din aceasta o metrică importantă de înțeles.

 

Calcul: venituri totale în ultimele 365 de zile / numărul total de comenzi plasate în ultimele 365 de zile.

Purchase repeat frequency

Rata de repetare a comenzilor vă oferă o imagine mai clară a eficacității întregii strategii de retenție, deoarece vă spune câți clienți sunt suficient de implicați pentru a face mai mult de o achiziție de la magazinul dvs.

 

Calcul: numărul de clienți care au cumpărat de mai multe ori / numărul total de clienți.

Concentrați-vă pe experiența clientului

42% dintre clienți au spus că vor plăti mai mult pentru o experiență prietenoasă și primitoare, iar 52% ar plăti mai mult pentru o experiență rapidă și eficientă a clienților.

Focus on customer experience
Personalize content to specific customers

Personalizați conținutul & mesageria

80% dintre clienți sunt mai susceptibili de a face o achiziție de la un brand care oferă experiențe personalizate.

Creați conținut util & valoros

48% dintre utilizatorii de smartphone sunt mai predispuși să cumpere de la companii ale căror site-uri mobile oferă conținut video instructiv.

Create useful content

Clienții fericiți sunt cei mai buni clienți

Oferim servicii de migrare concierge de la cele mai populare soluții de asistență.

Cum poate îmbunătăți LiveAgent implicarea clienților?

Oferiți asistență omnicanal

Oferiți asistență omnicanal cu LiveAgent. Simplificați toate solicitările clienților dvs. într-un singur tablou de bord și răspundeți-le cu ușurință.

Servicii personalizate în timp real

Economisiți timp utilizând automatizarea și concentrați-vă asupra a ceea ce este important – personalizarea experienței generale pentru clienții dvs.

Oferiți mai multe opțiuni de autoserviciu

Configurați baze de cunoștințe externe pentru a oferi asistență non-stop utilizatorilor dvs. Completați-le cu întrebări frecvente, videoclipuri, articole de instruire și multe altele.

Call center that is part of help desk software by LiveAgent

Personalizare și viteză, pe toate canalele de asistență

Aveți nevoie să sporiți implicarea clienților? Fiți disponibil oriunde s-ar afla clienții dvs. Oferiți asistență pe toate platformele pe care aceștia le utilizează. De ce ar trebui să comute între aplicații doar pentru a vă contacta?

Cu LiveAgent, puteți oferi asistență impecabilă în timp real prin e-mail, telefon, chat live, rețele sociale, forumuri de bază de cunoștințe și multe altele. Toate canalele de comunicare menționate mai sus sunt simplificate într-o singură căsuță de e-mail a companiei, din care puteți vizualiza, gestiona și răspunde la toate tichetele.

Clienților dvs. le va plăcea experiența de servicii perfectă oferită pe toate canalele. Aveți încredere în noi.

Sporiți implicarea clienților prin grijă

Faceți-vă clienții să se simtă speciali. Spuneți-le pe nume. Amintiți-vă întrebările lor anterioare. Trimiteți-le oferte personalizate. Cu LiveAgent, este ușor.

CRM-ul nostru încorporat vă permite să vizualizați cu ușurință toate informațiile importante despre clienții dvs. în timp ce discutați sau sunteți cu ei pe fir în timp real. Vizualizați achizițiile anterioare, tichetele, detaliile de contact și informațiile personalizate, cum ar fi dimensiunea pantofilor sau geolocalizarea, pentru a oferi cel mai personalizat serviciu posibil.

Increase customer engagement
Peter Komornik

LiveAgent combină chat live excelent, sistem de tichete și automatizare care ne permit să oferim asistență excepțională clienților noștri.

black Slido logo
Empower customers with self-service

Conferiți putere clienților cu autoserviciu

Clienții dvs. au cunoștințe tehnice și digitale. Dacă le oferiți informațiile de care au nevoie pe site-ul dvs., aceștia vor putea să-și răspundă singuri la întrebări despre produsele sau serviciile dvs.

Oferind aceste informații, puteți oferi asistență imediată 24/7. Clienții dvs. nu vor avea nevoie să se aventureze pe Google și să descopere site-ul concurenței. Ce mai așteptați? Configurați-vă baza de cunoștințe și îmbunătățiți-vă software-ul inteligent de implicare a clienților astăzi!

Cereți feedback, sporiți implicarea

Primiți feedback și sugestii de la clienții dvs. prin intermediul portalului pentru clienți. Aflați ce le place, ce nu, și ce așteaptă cu nerăbdare în viitor. Acest tip de cercetare organică este de neprețuit și vă va ajuta să creați informații utile care vă vor spori implicarea clienților.

Clienților dvs. le place să fie ascultați, așa că de ce să nu le oferiți o platformă?

Ask your customers for feedback

Motive pentru care companiile trec la LiveAgent

Ce face ca software-ul nostru de birou să fie alegerea corectă?

Most reviewed and number 1

Cel mai evaluat și apreciat

LiveAgent a fost cel mai recenzat și cel mai apreciat software de birou de asistență pentru întreprinderile mici în 2020.

Preferred by 21k businesses

Preferat de 21.000 de companii

Peste 21.000 de companii din diferite industrii au ales LiveAgent pentru nevoile lor de asistență pentru clienți.

Packed with features

Plin de peste 180 de caracteristici

Cu peste 180 de caracteristici, peste 40 de integrări și personalizări nesfârșite, instrumentul se adaptează cu ușurință cerințelor afacerii dvs.

Cloud based and secure help desk

Bazat pe cloud si securizat

Complet bazat pe cloud, sigur, ușor de configurat și de utilizat. Începeți cu LiveAgent în câteva minute.

Raport preț / valoare? Inegalabil

Având în vedere cantitatea vastă de funcționalități pe care le oferă LiveAgent, oferta noastră este de neegalat. Încercați astăzi LiveAgent cu o perioadă de încercare gratuită de 14 zile. Nu este necesar cardul de credit! 

$9 lună

Small de afaceri

 • Istoric nelimitat al tichetelor
 • 3 adrese de e-mail
 • 3 formulare de contact
 • 1 cheie API
$29 lună

Medium de afaceri

 • Totul din Small, plus
 • 10 adrese de e-mail
 • 3 butoane de chat live
 • Managementul departamentelor
$0 lună

Gratuit

 • 7 zile de istoric al tichetelor
 • 1 adresă de e-mail
 • 1 buton de chat
 • 1 formular de contact
Articole legate deSporiți implicarea
Un serviciu clienți excelent începe cu un software de asistență mai bun. Vedeți beneficiile LiveAgent și începeți să îl utilizați în 5 minute.

Oferiți clienților servicii de asistență excelente.

LiveAgent oferă o platformă de serviciu clienți pe mai multe canale, inclusiv sistem avansat de ticketing și chat live rapid. De asemenea, furnizează resurse precum seminarii web și liste de verificare pentru gestionarea proceselor. Aflați mai multe despre companiile partenere, precum FrëschKëscht și Post Affiliate Pro, și comparați-le pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru dvs.

Anexați fișiere la articolele din baza de cunoștințe. Încercați funcția LiveAgent de adăugare de anexe în articole. Citiți mai multe în prezentul articol.

Anexe în articole

Articolul prezintă modalități prin care utilizatorii pot adăuga fișiere la baza lor de cunoștințe și cum pot crea un spațiu online de comunitate pentru clienți. Sunt disponibile demo-uri și perioade de încercare gratuite, iar platforma este potrivită pentru diferite industrii, inclusiv comerțul cu amănuntul. Există și informații despre alte resurse conexe, cum ar fi șabloane de e-mail pentru invitații și software-ul pentru gestionarea proiectelor. LiveAgent este prezentat ca o soluție completă pentru suportul clienților.

Doriți să aflați mai multe despre LiveAgent? Solicitați o demonstrație gratuită pentru a afla mai multe despre LiveAgent și despre cum vă poate ajuta să aveți succes.

Programați o demonstrație

LiveAgent oferă soluții CRM și de centru de apel prin integrarea de pluginuri. În plus, compania furnizează o bază de cunoștințe și servicii de e-mail pentru prezentarea seminariilor web. Oferirea unui serviciu clienți de calitate poate îmbunătăți relațiile cu clienții și gradul de retenție al acestora. Stimulentele pentru clienți pot crește vânzările și fidelitatea la brand.

Get better overview about your support service. Track time spent by each agent supporting customers automatically by LiveAgent’s function - Time tracking.

Time tracking

Time tracking in LiveAgent allows for automatic tracking of time spent by agents on customer support tickets. It also provides the option to force agents to manually input time and add notes. The tracking stops if the agent switches to another ticket or browser tab, ensuring accurate time tracking.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

Start Free Trial x