Recenzie chat live Gorgias

Gorgias este un software de chat live care face parte dintr-o soluție robustă de asistență. Prețurile încep de la 10 dolari pe lună, iar există o versiune de încercare destul de generoasă. Interfața este ușor de utilizat, configurarea chat-ului live se face ușor și există opțiuni de personalizare. Cu toate acestea, nu există o opinie în timp real a tastării și există unele actualizări frecvente care pot întrerupe fluxul de lucru. Editorul de recenzii a acordat acestui program o notă de 4,5 din 5.
Recenzie chat live Gorgias
Compare Recenzie chat live Gorgias with other in: How Recenzie chat live Gorgias is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
682 reviews

Software-ul de chat live Gorgias face parte dintr-o soluție robustă de asistenţă care face comunicarea cu clienții convenabilă și accesibilă.

Pricing
Starting from:
$ 10   pe lună
Equal to LiveAgent's Medium plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
4.5
Experiența utilizator
4.5
Preț
4
Implementare
5

Key takeaways

Pros

  • Widget de chat live rapid și fiabil
  • Personalizarea widget-ului de chat
  • Interfață ușor de utilizat

Cons

  • Nu există o vizualizare a tastării în timp real
  • Actualizări frecvente care pot întrerupe fluxul de lucru

Noțiuni introductive privind Gorgias

Atunci când doriți să vă înscrieți la Gorgias, tot ce trebuie să faceți este să completați informațiile într-un formular de înscriere și să furnizați URL-ul site-ului dvs. După aceea, sistemul vă creează un cont, iar când vă verificați adresa de e-mail, sunteți gata de plecare.

Când vă conectați la contul dvs., veți vedea o interfață cu aspect impecabil, cu un tutorial în partea dreaptă.

Interfața Gorgias

Am început integrarea chat-ului live din meniul tutorial. Cu toate acestea, dacă decideți să treceți peste el, puteți merge la Setări → Integrări → Chat. Click pe butonul + Adaugă nou și începeți cu instalarea chat-ului dvs. live.

Noi setări pentru widget-ul de chat Gorgias

Acolo, puteți configura chat-ul live, inclusiv unele opțiuni de personalizare. După ce sunteți mulțumit de setările dvs., puteți trece la Instalare. Eu am ales opțiunea de Instalare personalizată așa că am copiat și lipit pur și simplu codul pe site-ul meu în secțiunea anterioară.

Previzualizare pe site a widget-ului de chat live Gorgias

Widgetul de chat a apărut instantaneu pe site-ul meu în culorile și poziția pe care le stabilisem în procesul de instalare, așa că eram gata să îl testez.

Testarea chat-ului live Gorgias

Odată ce am început o conversație, aceasta a apărut imediat în fila Neatribuite din interfața mea. Am făcut click pe ea și a început conversația.

Caracteristici și interfața cu utilizatorul

Gorgias este o aplicație bazată pe browser, care poate fi utilizată pe Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Safari și Opera. Eu am testat software-ul pe Google Chrome, dar dacă folosiți oricare dintre celelalte browsere acceptate, experiența dvs. nu ar trebui să fie foarte diferită.

Software-ul de asistenţă Gorgias oferă multe caracteristici și configurări, dar a fost destul de ușor să găsim configurarea chat-ului live. Interfața este destul de ușor de navigat chiar și fără ghidul pe care Gorgias vi-l oferă la început.

Aveți o mulțime de posibilități de personalizare atunci când vine vorba de configurarea widget-ului de chat live. În afară de configurarea inițială, puteți reveni oricând și adăuga campanii, configura răspunsuri rapide și ajusta preferințele, inclusiv un răspuns automat, solicitări și integrări de e-mail asociate.

Setări de preferințe pentru chat-ul live Gorgias

Toate acestea sunt foarte accesibile și ușor de găsit, astfel încât chiar și utilizatorii mai puțin cunoscători de tehnologie nu ar trebui să aibă probleme în a găsi tot ceea ce ar putea avea nevoie.

În ceea ce privește widget-ul de chat live, chiar dacă pare destul de standard și poate puțin cam sumar din partea vizitatorului, agenții care răspund pot face multe lucruri dintr-o singură interfață convenabilă. Chiar din conversația de chat live, agenții pot adăuga etichete, pot ajusta informațiile despre client și pot vedea istoricul interacțiunii lor.

Gorgias managementul serviciului clienți

În ceea ce privește chat-ul propriu-zis, agenții pot face, de asemenea, destul de multe lucruri fără a lăsa clientul să aștepte, deoarece tot ceea ce au nevoie este chiar acolo.

Aceștia pot folosi macrocomenzi preexistente sau pot configura noi macrocomenzi chiar în fereastra de chat. Acest lucru poate fi foarte util atunci când se confruntă cu un volum mare de mesaje primite, când agenții nu au timp să părăsească conversația pentru a se ocupa de răspunsuri predefinite într-o altă fereastră.

Macrocomenzi Gorgias

Am fost puțin dezamăgit când am realizat că chat-ul live Gorgias nu acceptă previzualizarea în timp real a tastării. Dar, în afară de asta, widget-ul lor a fost reactiv și nu a avut probleme în a trimite mesaje, inclusiv fișiere media.

Ataşamente în chat-ul live Gorgias

Când ați terminat conversația, puteți să o întrerupeți sau să o închideți. Puteți reveni oricând la ea în viitor și, dacă este nevoie, o puteți redeschide cu același ID de tichet.

Performanța chat-ului live și experiența utilizatorului

Am avut o experiență destul de bună de lucru cu Gorgias. Interfața este ușor de navigat. Oferă un tutorial pentru a vă ajuta să începeți și, în general, nu lasă prea multe de dorit. În plus, întregul sistem este conceput special pentru Shopify, așa că, dacă îl folosiţi, puteţi profita de Magento și BigCommerce complet integrate.
Software-ul de chat live de la Gorgias este ușor de configurat și de personalizat. Oferă câteva setări de bază, dar, dacă doriți, îl puteți adapta cu adevărat pentru a se potrivi nevoilor și brandingului dvs., puteți adăuga campanii la el, îl puteți conecta la un magazin și așa mai departe.

Widgetul de chat live în sine funcționează foarte bine. Este rapid și receptiv, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la duratele lungi de așteptare din cauza întârzierilor software-ului dvs. Gorgias face o treabă excelentă în asigurarea productivității și în minimizarea timpului de răspuns, deoarece oferă tot ce aveți nevoie chiar acolo, în fereastra de chat. Dacă sunteți dispus să treceți cu vederea faptul că software-ul nu vă permite să previzualizați mesajele vizitatorilor înainte ca aceștia să apese pe butonul de trimitere, widget-ul de chat live Gorgias poate fi o soluție excelentă.

Tarife

Gorgias oferă cinci niveluri de prețuri care au multe caracteristici și funcționalități. Fiecare opțiune de preț include funcționalități din cele anterioare, cu extensii adăugate, caracteristici avansate și actualizări. Cu toate acestea, cea mai notabilă diferență este reprezentată de numărul de tichete facturabile în fiecare lună. Fiecare plan are multe de oferit, dar pentru a rămâne concentrat pe chat-ul live, voi discuta doar caracteristicile relevante.

Starter

Acest pachet costă 10$ /lună cu 50 de tichete facturabile. La acest preț, puteți avea până la 3 locuri de utilizator. Software-ul de chat live include un widget de chat live cu macro-uri, reguli și șabloane.

Basic

Nivelul de tarifare de bază oferă 300 de tichete facturabile pentru 60 $/lună. Cu acest pachet, aveți locuri nelimitate pentru utilizatori, asistență în timpul orelor de program și gestionarea echipei.

Pro

Pentru 360$ /lună, puteți avea 2000 de tichete facturabile și un număr nelimitat de utilizatori.

Advanced

Pachetul Advanced costă 900$/lună și vă permite să lucrați cu 5000 de tichete facturabile. La acest nivel, puteți profita de mai multe integrări de social media.

Enterprise

Un volum de tichete personalizate poate fi configurat numai după ce programați o întâlnire cu echipa Gorgias.

Concluzie

Experiența mea generală cu Gorgias a fost destul de plăcută. Configurarea contului este foarte ușoară, iar navigarea prin interfață este intuitivă încă de la început. Totuși, interfața nu te lasă înmărmurit, ci este simplă, curată și ușor de utilizat.

În ceea ce privește software-ul de chat live, acesta a fost incredibil de ușor de implementat. Chiar și fără a folosi tutorialul de prezentare rapidă la început, cred că toată lumea se poate descurca fără probleme. Personalizarea a fost, de asemenea, foarte accesibilă. Chiar și setările mai avansate au fost prezentate într-un mod care nu părea copleșitor.

Widgetul în sine este rapid, receptiv și fiabil. Chiar dacă îi lipsesc unele caracteristici care ar putea îmbunătăți și mai mult experiența, acesta își face treaba foarte eficient.

Pentru concluziona experiența mea cu software-ul de chat live Gorgias, a fost foarte plăcut să lucrez cu el, atât din punctul de vedere al vizitatorului, cât și al agentului. Pare a fi o opțiune excelentă pentru întreprinderile care doresc să rămână conectate cu clienții lor fără a se îngrijora că reprezentanții de asistență pentru clienți nu vor putea utiliza software-ul la maxim.

Aspecte și probleme comune

Apare un ecran alb sau negru când deschid Gorgias

Aceasta poate fi o simplă problemă de încărcare. Așteptați câteva minute și reîncărcați aplicația. Dacă acest lucru se întâmplă la o aplicație Android, puteți încerca o repornire puternică. Dacă acest lucru nu ajută, este posibil să trebuiască să reinstalați aplicația.

Primesc Uncaught ReferenceError în consolă

Ori lipsește un fragment de cod Gorgias Chat pe pagină, ori acesta este apelat după scriptul personalizat. Asigurați-vă că folosiți Gorgias chat bundle loader versiunea 2. În script, verificați dacă există gorgias-chat-widget-install-v2.

Product reviews

LiveAgent este o alternativă perfectă pentru HelpSpot. Prezentați-vă la sistemul nostru incredibil de ticketing multi-canal și începeți perioada de încercare gratuită.

Căutați o alternativă la HelpSpot?

LiveAgent este recomandat ca o alternativă mai bună și cu valoare adăugată la Kayako de către diverse companii. Echipa de asistență a LiveAgent răspunde prompt și oferă soluții eficiente. LiveAgent ajută la clasificarea tichetelor și îmbunătățește comunicarea cu clienții. Această soluție a crescut satisfacția clienților și vânzările pentru anumite companii, iar timpul de răspuns a crescut cu 60%. LiveAgent este ușor de utilizat și îmbunătățește productivitatea în activitățile de ecommerce.

LiveAgent este soluția omnicanal supremă pentru compania dumneavoastră. Profitați de cele peste 175 de caracteristici și de peste 40 de integrări și instrumente excelente chiar astăzi.

Căutați o alternativă la Customerly?

Compania oferă trei planuri de prețuri excelente pentru a ajuta clienții să își gestioneze afacerile cu ușurință. LiveAgent este cel mai rapid sistem de conversații directe de pe piață și oferă asistență rapidă pentru clienți pentru a-i transforma în clienți plătitori.

Dacă sunteți în căutare de o alternativă la Intercom, luați în considerare LiveAgent. LiveAgent dispune de cea mai rapidă interfață de conversații de pe piață și are peste 179 de caracteristici de birou de asistență.

Aveți nevoie de o alternativă la Intercom?

LiveAgent este o soluție rapidă și multilingvă pentru conversații online, care ajută la transformarea vizitatorilor în clienți. Este disponibil în 43 de limbi și oferă compatibilitate pentru elemente grafice de control adaptabile în funcție de limbă. LiveAgent este cel mai recenzat program de asistență disponibil pe piață. Încercați-l astăzi!

Treceți de la Hesk la LiveAgent și obțineți un sistem de tichete multicanal care gestionează rețelele sociale și un widget de chat live foarte rapid.

Căutați o alternativă pentru Hesk?

LiveAgent este o soluție eficientă și ușor de utilizat pentru comunicarea cu clienții, ce a primit recomandări pozitive de la utilizatori din diverse industrii. Acest instrument îi ajută pe agenții să ofere asistență rapidă și precisă, clasificând natura tichetelor și urmărind statisticile pentru o mai bună înțelegere a nevoilor clienților. De asemenea, LiveAgent poate fi folosit ca un instrument excelent pentru chat-ul live și îmbunătățirea serviciilor pentru clienți în general.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație