Recenzie chat live Bitrix24

Bitrix24 oferă un software de chat live care face parte dintr-o platformă vastă de vânzări și centre de contact. Pentru a afla cum să configurați singur un widget de chat, citiți mai departe. Bitrix24 oferă planuri de tarifare, iar versiunea gratuită este comparabilă cu cea de la LiveAgent. Cu toate acestea, ar putea fi dificil de navigat și nu există o vizualizare a tastării în timp real.
Recenzie chat live Bitrix24
Compare Recenzie chat live Bitrix24 with other in: How Recenzie chat live Bitrix24 is doing on review portals
4.1
Average rating based on data from trusted review portals
1638 reviews

Software-ul de chat live Bitrix24 face parte dintr-o platformă vastă de vânzări și centre de contact. Citiți mai departe pentru a afla cum este să configurați singur un widget de chat.

Pricing
Starting from:
$ gratuit   pe lună
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
3.9
Experiența utilizator
3.8
Preț
4
Implementare
4

Key takeaways

Pros

  • Widget de chat live rapid și fiabil
  • Rapoarte și analize

Cons

  • Dificil de navigat
  • Software-ul poate fi lent
  • Nu există o vizualizare a tastării în timp real

Noțiuni introductive privind Bitrix24

Înregistrarea pe Bitrix24 a fost ușoară și fără complicații. Tot ce trebuie să faceți pentru a obține contul de încercare gratuită este să completați formularul de înregistrare și să confirmați adresa de e-mail. După ce faceți asta, veți fi întâmpinat cu o interfață plăcută, deși puțin confuză.

Interfața Bitrix24

Încă de la început, nu știam cum să navighez în software. Am încercat să explorez meniul din partea stângă. Dar nu am găsit nimic care să semene cu un cod pe care să-l pot copia și lipi pe site-ul meu.

Când am decis că nu pot să mă descurc singur, m-am uitat la documentația de asistență. Deși era ușor de găsit și plină de tutoriale, pur și simplu nu am putut găsi răspunsul corect. Nu mă înțelegeți greșit, documentația referitoare la widget-urile de chat live, integrări și chiar și câteva exemple de coduri sunt acolo. Cu toate acestea, nimic din toate acestea nu a fost de ajutor, deoarece nu m-a adus mai aproape de a găsi cele câteva linii de cod de care aveam nevoie.

După ceva timp și câteva încercări nereușite, am revenit la căutarea în UI. După un timp în care am dat click pe absolut tot ce îmi permitea interfața, am dat în sfârșit de aur.

Adăugarea widget-ului site-ului în Bitrix24

În fila CRM, trebuie să faceți click pe Add-ons în bara din partea de sus. Un meniu derulant vă permite să alegeți din câteva opțiuni pe care le puteți configura. Pentru mine, a fost opțiunea Website Widget.

Cod de încorporare pentru widget-ul Bitrix24

De acolo, am reușit să configurez un widget de chat live. Am găsit codul de care aveam nevoie făcând click pe butonul Editare , dar funcționează și dacă folosiți codul Embed.

Pentru a-l testa, am lipit codul de dinaintea site-ului meu de testare și am apăsat butonul de salvare. Butonul de chat live a apărut pe site-ul meu, dar când am făcut click pe el, am primit un formular de feedback în loc de o conversație. M-am uitat prin setările din interfața Bitrix24 și am găsit problema.

Dezactivarea formularului CRM în Btirix24

Am dezactivat formularul CRM, iar widget-ul meu de chat live era gata.

Prezentare generală a chat-ului live Bitrix24

Caracteristici și interfața utilizatorul

Software-ul Bitrix24 este destul de robust, incluzând un client desktop care rulează pe Mac OS, Windows și Linux. De asemenea, puteți obține o aplicație mobilă din App Store de la Apple și Google Play. Cu toate acestea, am ales să îl implementez folosind browserul meu web. Am folosit Google Chrome, dar îl puteți rula pe Firefox, Safari sau Edge.

Software-ul pe care Bitrix24 îl oferă este solid și plin de multe caracteristici și funcționalități. Acestea fiind spuse, deși aveți multe de lucru, nu este deosebit de ușor de navigat.

În ceea ce privește software-ul de chat live, am fost plăcut surprins să primesc imediat un tip de răspuns predefinit, chiar și fără să-l configurez eu însumi. De asemenea, Bitrix24 a salvat automat informațiile persoanei care m-a contactat în CRM, chiar dacă nu am configurat-o manual.

Am analizat, de asemenea, dacă această soluție de chat live are o vizualizare a tastatării în timp real, cum funcționează partajarea media și alte lucruri mărunte care pot îmbunătăți interacțiunea cu clienții.

Atașamente în chat-ul live Bitrix24

Din păcate, în calitate de agent, nu puteți previzualiza ceea ce tastează un vizitator. Cu toate acestea, restul funcțiilor de bază au funcționat conform așteptărilor, fără sincope.

Mi-a plăcut opțiunea de a verifica înregistrarea chat-ului meu în fila Clienți.

Istoricul chat-ului în Bitrix24

Aici puteți vedea informațiile de contact ale vizitatorului, activitatea acestuia, care dintre agenții dvs. este responsabil pentru interacțiune, durata chat-ului și chiar parcursul clientului care l-a determinat pe vizitator să vă scrie un mesaj de chat. De asemenea, puteți filtra înregistrările de chat pentru a avea o imagine de ansamblu mai bună a activităților dvs. de recepționare.

În plus, Bitrix24 vă permite să creați diverse rapoarte, să monitorizați și să vă eficientizați procesul de vânzări și multe altele.

Performanța chat-ului live și experiența utilizatorului

Activitatea cu Bitrix24 a fost o experiență puțin frustrantă. Așa cum am mai menționat, software-ul este destul de extins și poate fi dificil pentru un utilizator începător să înțeleagă cum să îl folosească. Volumul mare de file, meniuri și butoane este cel puțin copleșitor.

O altă problemă pe care am avut-o în timpul testării acestui software a fost cât de lent a funcționat. Nu voi încerca să număr de câte ori a trebuit să reîmprospătez o pagină pentru că fie nu se încărca corespunzător, fie nu răspundea, fie pur și simplu nu funcționa.

În ceea ce privește chat-ul live în sine, nu mai sunt multe de dorit. Singurul lucru pe care l-am găsit care ar putea fi îmbunătățit este vizualizarea tastării în timp real, dar în afară de asta, chat-ul este rapid, reactiv și foarte ușor de utilizat de ambele părți.

Mesajele cu fișiere atașate sunt trimise înainte și înapoi fără nicio problemă. De fiecare dată când primiți un mesaj, apare o notificare atât în meniul din dreapta și din stânga, cât și pe panoul principal CRM.

Notificări noi de chat în Bitrix24

În calitate de vizitator, nu puteți edita sau șterge mesajele pe care le-ați trimis deja. Cu toate acestea, din partea agentului, puteți face destul de multe lucruri cu răspunsurile dvs.

Funcțiile mesajelor de chat în Bitrix24

În concluzie, performanța chat-ului live de la Bitrix24, deși are suișurile și coborâșurile sale, nu este un software neplăcut de utilizat. Este rapid și reactiv și, în ciuda lipsei unor caracteristici avansate, își face treaba.

Tarife

Bitrix24 oferă cinci pachete de prețuri în total. Puteți plăti fie lunar, fie la fiecare trei luni, fie anual. Pentru simplitate, voi vorbi despre opțiunea de plată lunară, plus planul gratuit. Fiecare nivel de preț include toate funcționalitățile din pachetele mai ieftine, plus unele actualizări, extensii sau caracteristici avansate complet noi. Deși toate planurile sunt pline de diverse funcționalități, mă voi rezuma la cele referitoare la chat-ul live.

Gratuit

Acest pachet este gratuit și include 5 GB de spațiu de stocare, software CRM și chat live, cu unele limitări. Cu acest plan, puteți, de asemenea, să configurați chat-uri de grup și să înregistrați notițe vocale.

Basic

Acest nivel include până la 5 utilizatori și costă 46 de dolari pe lună pentru toți utilizatorii. Agenții pot partaja 24 GB de spațiu de stocare și pot folosi chat-ul live cu apeluri video HD adăugate cu partajarea ecranului și înregistrare audio/video.

Standard

Pentru 124 de dolari pe lună pentru toți utilizatorii, puteți avea o echipă de până la 50 de persoane. Cei 100 GB de spațiu de stocare permit mai multă libertate și mai multe oportunități de colaborare.

Professional

Cu acest plan, până la 100 de persoane pot folosi software-ul Bitrix24 pentru 249 de dolari pe lună pentru toți utilizatorii. Acest plan oferă 1024 GB de stocare și este primul nivel care vă permite să utilizați automatizarea, cum ar fi procesele inteligente și regulile și declanșatoarele de automatizare.

Enterprise

Acest nivel începe de la 499 de dolari pe lună pentru 250 de utilizatori. Cu toate acestea, îl puteți extinde până la 10.000 de utilizatori. Cantitatea de stocare se bazează pe numărul de utilizatori care lucrează cu software-ul. Pentru 250 de utilizatori, sistemul vă permite să utilizați 3 TB de stocare. În acest nivel, puteți configura structuri de sucursale care vă permit să gestionați o întreprindere mare.

Concluzie

Pentru a rezuma experiența mea cu software-ul de chat live de la Bitrix24, trebuie să recunosc că a fost un drum puțin accidentat. Dacă mă uit doar la widgetul de chat live, aș spune că a fost grozav. Chiar și cu unele caracteristici lipsă, este totuși o soluție de chat live de încredere care are toate elementele de bază acoperite.

Cu toate acestea, când iau în considerare experiența generală a utilizatorului, îmi afectează oarecum opinia. Configurarea a fost confuză și, uneori, de-a dreptul frustrantă. Este nevoie de ceva timp pentru a înțelege și a naviga prin interfața de utilizare. Odată ce te obișnuiești, funcționează bine, dar dacă nu ai mult timp liber, te poți descuraja ușor.

Un alt lucru care trebuie discutat este cât de greoaie și de nefuncțională este aplicația. Nu pare să fie o problemă atunci când se utilizează chat-ul live, dar a configura totul durează foarte mult, în mare parte din cauza faptului că paginile nu se încarcă corespunzător.

În concluzie, widget-ul de chat live de la Bitrix24 poate fi o opțiune excelentă pentru multe întreprinderi mici și mari. Dacă sunteți de acord să treceți cu vederea unele inconveniente care vin cu software-ul, acesta poate fi un instrument de încredere pentru comunicarea cu clienții dvs.

Aspecte și probleme comune

Chat-ul meu live afișează doar un formular de feedback

Pentru a rezolva această problemă, mergeți la CRM, click pe Add-ons, și alegeți Website Widget dintr-un meniu derulant. În Widgeturile companiei mele alegeți-l pe cel pe care trebuie să-l ajustați și dați click pe Editare. Derulați în jos până la formularul CRM și dezactivați-l. Când vă reîmprospătați site-ul, widget-ul de chat live ar trebui să funcționeze corect.

Trebuie să găsesc chat-urile care aparțin unui agent dezactivat

Puteți găsi jurnalele de mesaje pentru angajații concediați făcând click pe Angajați, apoi pe Inactivi. Selectați angajatul și faceți click pe Jurnale de mesaje. Dacă nu aveți opțiunea Inactivi, înseamnă că administratorul de sistem a dezactivat-o în setările contului.

Product reviews

Gorgias este un software de chat live care face parte dintr-o soluție robustă de asistență. Prețurile încep de la 10 dolari pe lună, iar există o versiune de încercare destul de generoasă. Interfața este ușor de utilizat, configurarea chat-ului live se face ușor și există opțiuni de personalizare. Cu toate acestea, nu există o opinie în timp real a tastării și există unele actualizări frecvente care pot întrerupe fluxul de lucru. Editorul de recenzii a acordat acestui program o notă de 4,5 din 5.

Live Chat Software reviews

Gorgias este un software de chat live care face parte dintr-o soluție robustă de asistență. Prețurile încep de la 10 dolari pe lună, iar există o versiune de încercare destul de generoasă. Interfața este ușor de utilizat, configurarea chat-ului live se face ușor și există opțiuni de personalizare. Cu toate acestea, nu există o opinie în timp real a tastării și există unele actualizări frecvente care pot întrerupe fluxul de lucru. Editorul de recenzii a acordat acestui program o notă de 4,5 din 5.

LiveAgent este soluția omnicanal supremă pentru compania dumneavoastră. Profitați de cele peste 175 de caracteristici și de peste 40 de integrări și instrumente excelente chiar astăzi.

Căutați o alternativă la Customerly?

Compania oferă trei planuri de prețuri excelente pentru a ajuta clienții să își gestioneze afacerile cu ușurință. LiveAgent este cel mai rapid sistem de conversații directe de pe piață și oferă asistență rapidă pentru clienți pentru a-i transforma în clienți plătitori.

LiveAgent este o alternativă perfectă pentru HelpSpot. Prezentați-vă la sistemul nostru incredibil de ticketing multi-canal și începeți perioada de încercare gratuită.

Căutați o alternativă la HelpSpot?

LiveAgent este recomandat ca o alternativă mai bună și cu valoare adăugată la Kayako de către diverse companii. Echipa de asistență a LiveAgent răspunde prompt și oferă soluții eficiente. LiveAgent ajută la clasificarea tichetelor și îmbunătățește comunicarea cu clienții. Această soluție a crescut satisfacția clienților și vânzările pentru anumite companii, iar timpul de răspuns a crescut cu 60%. LiveAgent este ușor de utilizat și îmbunătățește productivitatea în activitățile de ecommerce.

Căutați o alternativă la Gorgias? Căutarea a luat sfârșit! Încercați LiveAgent pentru nevoile serviciului dumneavoastră pentru clienți. Este inclusă o perioadă de încercare de 14 zile.

Căutați o alternativă la Gorgias?

LiveAgent este o soluție excelentă pentru comunicarea cu clienții, oferind asistență mai bună, rapidă și precisă, conform testimonialelor unor clienți mulțumiți. Acest instrument îmbunătățește serviciul pentru clienți și poate economisi mult timp prețios, cu agenți nelimitați și integrare telefonică. Este o alternativă rentabilă la alte soluții, cu valoare adăugată, și poate ajuta la creșterea satisfacției clienților și vânzărilor.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație