Creșteți nivelul de asistență pentru clienți cu ajutorul biroului de asistență LiveAgent pentru WordPress și a plugin-ului de chat live

Furnizarea de asistență excelentă pentru clienți este ceea ce face diferența, ajută mărcile să se distingă de concurenți și păstrează clienții loiali. 

Dacă vă conduceți afacerea pe un site web WordPress, furnizarea de asistență rapidă și eficientă este mult mai ușoară cu biroul de asistență LiveAgent pentru WordPress  și plugin pentru chat live. Interacționați în mod activ cu clienții și potențialii dvs. clienți, oferiți asistență imediată, îmbunătățiți satisfacția clienților și generați conversii.

LiveAgent este biroul de asistență potrivit pentru WordPress și plugin-ul de chat live potrivit pentru afacerea dvs.?

Alegerea plugin-ului potrivit pentru biroul de asistență pentru WordPress nu trebuie să fie o sarcină copleșitoare. Cu ajutorul plugin-ului LiveAgent, puteți adăuga cu ușurință un widget de chat live pe site-ul sau blogul dvs. WordPress. Cu o gamă largă de funcții comune și unice de chat live, puteți profita de:

real-time typing view

Cel mai rapid și complet personalizabil widget de chat pentru a completa site-ul dvs.

Deoarece consumatorii de astăzi au așteptări mari pentru viteza de asistență pentru clienți, am creat cel mai rapid widget de chat live de pe piață care se afișează în doar 2,5 secunde. În plus, este complet și ușor de personalizat – astfel încât să puteți regla aspectul și senzația widget-ului dvs. de chat pentru a-l face să pară nativ pe site-ul dvs. web.

Live chat - Proactive chat invitations

Invitații de chat proactive pentru a atrage și a converti mai mulți vizitatori în clienți

Îmbunătățiți implicarea invitându-vă în mod proactiv clienții potențiali și clienții să discute cu agenții dvs. în timp ce aceștia navighează pe site-ul dvs. web. Configurați invitații de chat pentru adrese URL personalizate – cum ar fi paginile dvs. de stabilire a prețurilor sau de plată – și sporiți conversiile ca niciodată. LiveAgent se asigură, de asemenea, că apar invitații proactive numai atunci când aveți suficienți reprezentanți disponibili online.

Shared customer information - LiveAgent

Rutare inteligentă a chat-ului pentru a asigura o comunicare rapidă și precisă

LiveAgent direcționează chat-urile primite către membrii potriviți din echipa dvs. și adaptează dinamic disponibilitatea chat-ului pe măsură ce agenții dvs. se conectează și se deconectează în timpul schimburilor lor. În plus, direcționarea avansată a chat-ului asigură că chat-urile sunt atribuite agenților care au avut interacțiuni anterioare cu clienții de pe chat pentru o comunicare mai precisă și relevantă.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Monitorizare online pentru a urmări comportamentul vizitatorilor pe site-ul dvs. web

Monitorizați cine navighează pe site-ul dvs. web, cum se deplasează în jurul acestuia și cât timp au fost acolo. Înarmat cu contextul potrivit – cum ar fi site-ul real al vizitatorului, referentul, țara și ora curentă – îi puteți invita în mod proactiv la chat ori de câte ori considerați că este adecvat pentru a vă asigura că invitația dvs. de chat este relevantă.

What is live chat software

Vizualizarea tastării în timp real pentru a pregăti răspunsurile și mai repede

Impresionați clienții cu care discutați, oferind răspunsuri și mai rapid, cu un pic de magie a „vizualizării tastării în timp real”. Vedeți ce tastează vizitatorul de la celălalt capăt în chat în timp real înainte de a trimite și începeți să vă gândiți la un răspuns. Pregătiți-vă răspunsul înainte ca întrebarea să fie trimisă pentru a vă încânta clienții cu serviciul dvs. rapid.

Three agents providing support via voice

Chat intern pentru a interacționa cu alți agenți atunci când este nevoie de ajutor suplimentar

Nu aveți un răspuns sau nu puteți rezolva imediat problema unui client? Conectați-vă instantaneu cu alți agenți prin chat intern ori de câte ori aveți nevoie de ajutor din partea membrilor echipei dvs. De asemenea, puteți să vă invitați colegii la o sesiune de chat în curs, să le trimiteți mesaje text sau să scrieți notițe, vizibile numai dvs. și altor agenți.

De ce ar trebui să oferiți asistență pe chat live clienților dvs.

Tendințe pe piața globală

Chat-ul live continuă să crească ca și canal de comunicare. Se așteaptă ca piața globală de software de chat live să atingă valoarea de 997 milioane dolari până în 2023.

Sporiți satisfacția clienților

Chat-ul live are cele mai ridicate niveluri de satisfacție pentru orice canal de servicii pentru clienți, la 73%, comparativ cu 61% pentru e-mail și 44% pentru asistență telefonică.

Creșteți vânzările și loialitatea

79% dintre companii afirmă că oferirea de asistență prin chat live clienților lor a avut un efect pozitiv asupra vânzărilor, veniturilor și loialității clienților.

Macros, Attachments and Notes

O soluție all-inclusive

Pe lângă faptul că are un plugin de chat live WordPress, LiveAgent oferă o soluție de birou de asistență omnicanală multifuncțională care include peste 180 de caracteristici, peste 40 de integrări și o mulțime de opțiuni de personalizare disponibile .

Un sistem robust de gestionare a tichetelor cu automatizare, intrare virtuală & centru de apeluri de ieșire încorporat chiar în biroul dvs. de asistență, chat live nativ, integrări în rețelele de socializare și capabilități solide de autoservire cu portal pentru clienți, mai multe baze de cunoștințe și forumuri pentru clienți – le avem într-un singur instrument cu o căsuță de e-mail universală.

Birou de asistență bazat pe cloud pentru toate nevoile dvs. de asistență pentru clienți

Mai mult, biroul de asistență LiveAgent & software-ul de chat live este complet bazat pe cloud. Deoarece biroul de asistență este una dintre cele mai grele aplicații de servicii pentru clienți, existența unei soluții bazate pe cloud este o modalitate mai bună de a merge din mai multe motive.

Nu necesită o descărcare dezordonată, operează și stochează date pe servere la distanță și nu vă umflă baza de date, astfel încât să le puteți folosi chiar și atunci când site-ul dvs. este defect.

help desk software by LiveAgent
LiveAgent - call center software trusted by leading companies

Clienții mai fericiți sunt la doar un click distanță, încercați!

Știați că LiveAgent a fost software-ul de asistență numărul 1 pentru IMM-uri în 2019 și 2020? 

Începeți o perioadă de încercare gratuită complet funcțională, de 14 zile, fără probleme și aruncați o privire mai atentă la modul în care funcționează toate și cum vă poate ajuta să vă duceți asistența pentru clienți la nivelul următor. Nu este necesar un card de credit. 

Veți fi pe mâini bune!

Știți ce au în comun Huawei, BMW, Yamaha și O2? Ați ghicit... LiveAgent!

Încercați gratuit chiar acum Nu este necesar cardul de credit

FAQ

Care este cel mai bun software de asistență?

Cel mai bun software de asistență vă ajută organizația să gestioneze solicitările de servicii pentru clienți și atribuie automat clientului agentul de asistență prin intermediul software-ului de asistență pentru clienți integrat.

Pentru ce este folosit software-ul de asistență?

Software-ul de asistență este de obicei utilizat pentru servicii și asistență pentru clienți, pentru a ajuta la organizarea și gestionarea cererilor primite de către clienți utilizând software specific.

Cum integrez LiveAgent cu WordPress?

Pentru a integra LiveAgent cu WordPress, trebuie să instalați plugin-ul LiveAgent.

Related Articles to Birou de asistență pentru WordPress
Aflați cum să scrieți șabloanele de articole introductive, perfecte pentru baza dumneavoastră de cunoștințe. Cheia? Concis, dar informațional.

Baza de cunoștințe: șabloane de început

În vremurile moderne, oamenii își doresc să găsească informații observându-și propria experiență. Din acest motiv, crearea unei baze de cunoștințe este o idee foarte bună pentru orice afacere, astfel încât să puteți oferi clienților dumneavoastră o opțiune de autoservire și să le îndepliniți așteptările. Articolele din baza de cunoștințe ar trebuie să includă elemente cum ar fi scurte descrieri ale produselor sau serviciilor, întrebări frecvente, link-uri către cele mai utile resurse și moduri de a contacta departamentul de servicii pentru clienți.

Dacă doriți să oferiți clienților dvs. servicii excepționale de suport, utilizarea unui program de call center virtual este un bun început.

Program Gratuit de Call Center

LiveAgent oferă servicii de suport pentru clienți cu caracteristici personalizate, integrări cu alte platforme și asistență tehnică pentru migrarea datelor. Compania oferă software pentru serviciul clienților, sisteme de telefonie VoIP și alte soluții, prin intermediul cărora utilizatorii pot primi noutăți și actualizări prin intermediul unui buletin informativ. Deținerea unui call center virtual este o metodă eficientă de a începe oferirea unui suport de excepție clienților dvs. Programul de call center poate fi cu sau fără plată și reprezintă o soluție care permite agenților să primească și să efectueze apeluri precum și să acceseze informațiile necesare, cum ar fi istoricul apelurilor, ceea ce duce la îmbunătățirea experienței clienților. Furnizorii de programe software pot seta sistemul call center cu ușurință, în schimbul unei taxe lunare, însă este important să revizuiți cu atenție care sunt funcționalitățile și serviciile incluse în sistemul call center pe care doriți să îl achiziționați, mai ales dacă optați pentru unul gratuit.

Butonul de chat live este o pictogramă plasată undeva pe site-ul dvs. web, care permite clienților să comunice cu echipa de suport în timp real.

Butonul Chat

Buttonul de chat live este o pictogramă plasată pe site-ul companiei și permite clienților să comunice în timp real cu serviciul de asistență pentru clienți. Acest lucru poate crește profiturile companiei, satisfacția clienților și a agenților și poate îmbunătăți retentia clientilor. În plus, butonul de chat poate fi personalizat pentru a se potrivi cu designul și brandul site-ului. LiveAgent oferă chiar și animație pentru butonul de chat care poate crește atenția vizitatorilor site-ului. Customizarea butonului de chat poate ajuta la îmbunătățirea serviciului de asistență pentru clienți. Pot exista și alte facilități disponibile în software-ul de help desk.

Martinus este cel mai mare lanț de librării online și lanț de librării din Slovacia înființat în 1990. Citiți mai multe despre povestea lor de succes.

Martinus | LiveAgent

The text is an advertisement for LiveAgent, a customer service software company. It offers a free trial, assistance with data migration, and various software solutions for managing customer complaints and emails. The company also boasts awards, positive customer reviews, and partnerships. Interested individuals can contact LiveAgent through various channels, including social media. Overall, the text serves to promote the features and benefits of LiveAgent to potential customers.

Programul gratuit de live chat pentru website-ul dvs. garantează clienților experiențe personalizate, interacțiuni mai bune cu brand-ul și avantaje de necontestat.

Program gratuit de live chat pentru website-ul dvs.

Live chat este o soluție accesibilă pentru afaceri, care poate îmbunătăți experiența clienților și crește vânzările. Chiar și un program simplu de live chat poate avea un impact pozitiv asupra clienților și poate asigura o mai bună comunicare cu aceștia. Mai mult decât atât, este o modalitate de a începe o relație de lungă durată cu clienții și de a le oferi suportul necesar. Serviciul de live chat se numără printre tendințele actuale și poate fi folosit cu succes atât în afacerile B2B, cât și în cele de tip ecommerce. De asemenea, este important să luați în considerare obiectivele și principiile companiei înainte de a alege un program de live chat.

Îmbunătățiți-vă serviciul pentru clienți prin funcții avansate de asistență care vă ajută să personalizați comunicările și să oferiți răspunsuri rapide clienților dvs.

Aveți nevoie să vă îmbunătățiți serviciul pentru clienți?

LiveAgent este cel mai revizuit și cel mai apreciat software de birou de asistență pentru întreprinderile mici în 2019-2020. A fost preferat de peste 21.000 de companii din diferite industrii și este plin de peste 180 de caracteristici, cu peste 40 de integrări și cu personalizări infinite. Este bazat pe cloud și securizat, ușor de configurat și de utilizat. Instrumentul este potrivit pentru îmbunătățirea serviciului pentru clienți.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație