Creșteți nivelul de asistență pentru clienți cu ajutorul biroului de asistență LiveAgent pentru WordPress și a plugin-ului de chat live

Furnizarea de asistență excelentă pentru clienți este ceea ce face diferența, ajută mărcile să se distingă de concurenți și păstrează clienții loiali. 

Dacă vă conduceți afacerea pe un site web WordPress, furnizarea de asistență rapidă și eficientă este mult mai ușoară cu biroul de asistență LiveAgent pentru WordPress  și plugin pentru chat live. Interacționați în mod activ cu clienții și potențialii dvs. clienți, oferiți asistență imediată, îmbunătățiți satisfacția clienților și generați conversii.

LiveAgent este biroul de asistență potrivit pentru WordPress și plugin-ul de chat live potrivit pentru afacerea dvs.?

Alegerea plugin-ului potrivit pentru biroul de asistență pentru WordPress nu trebuie să fie o sarcină copleșitoare. Cu ajutorul plugin-ului LiveAgent, puteți adăuga cu ușurință un widget de chat live pe site-ul sau blogul dvs. WordPress. Cu o gamă largă de funcții comune și unice de chat live, puteți profita de:

real-time typing view

Cel mai rapid și complet personalizabil widget de chat pentru a completa site-ul dvs.

Deoarece consumatorii de astăzi au așteptări mari pentru viteza de asistență pentru clienți, am creat cel mai rapid widget de chat live de pe piață care se afișează în doar 2,5 secunde. În plus, este complet și ușor de personalizat – astfel încât să puteți regla aspectul și senzația widget-ului dvs. de chat pentru a-l face să pară nativ pe site-ul dvs. web.

Live chat - Proactive chat invitations

Invitații de chat proactive pentru a atrage și a converti mai mulți vizitatori în clienți

Îmbunătățiți implicarea invitându-vă în mod proactiv clienții potențiali și clienții să discute cu agenții dvs. în timp ce aceștia navighează pe site-ul dvs. web. Configurați invitații de chat pentru adrese URL personalizate – cum ar fi paginile dvs. de stabilire a prețurilor sau de plată – și sporiți conversiile ca niciodată. LiveAgent se asigură, de asemenea, că apar invitații proactive numai atunci când aveți suficienți reprezentanți disponibili online.

Shared customer information - LiveAgent

Rutare inteligentă a chat-ului pentru a asigura o comunicare rapidă și precisă

LiveAgent direcționează chat-urile primite către membrii potriviți din echipa dvs. și adaptează dinamic disponibilitatea chat-ului pe măsură ce agenții dvs. se conectează și se deconectează în timpul schimburilor lor. În plus, direcționarea avansată a chat-ului asigură că chat-urile sunt atribuite agenților care au avut interacțiuni anterioare cu clienții de pe chat pentru o comunicare mai precisă și relevantă.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Monitorizare online pentru a urmări comportamentul vizitatorilor pe site-ul dvs. web

Monitorizați cine navighează pe site-ul dvs. web, cum se deplasează în jurul acestuia și cât timp au fost acolo. Înarmat cu contextul potrivit – cum ar fi site-ul real al vizitatorului, referentul, țara și ora curentă – îi puteți invita în mod proactiv la chat ori de câte ori considerați că este adecvat pentru a vă asigura că invitația dvs. de chat este relevantă.

What is live chat software

Vizualizarea tastării în timp real pentru a pregăti răspunsurile și mai repede

Impresionați clienții cu care discutați, oferind răspunsuri și mai rapid, cu un pic de magie a „vizualizării tastării în timp real”. Vedeți ce tastează vizitatorul de la celălalt capăt în chat în timp real înainte de a trimite și începeți să vă gândiți la un răspuns. Pregătiți-vă răspunsul înainte ca întrebarea să fie trimisă pentru a vă încânta clienții cu serviciul dvs. rapid.

Three agents providing support via voice

Chat intern pentru a interacționa cu alți agenți atunci când este nevoie de ajutor suplimentar

Nu aveți un răspuns sau nu puteți rezolva imediat problema unui client? Conectați-vă instantaneu cu alți agenți prin chat intern ori de câte ori aveți nevoie de ajutor din partea membrilor echipei dvs. De asemenea, puteți să vă invitați colegii la o sesiune de chat în curs, să le trimiteți mesaje text sau să scrieți notițe, vizibile numai dvs. și altor agenți.

De ce ar trebui să oferiți asistență pe chat live clienților dvs.

Tendințe pe piața globală

Chat-ul live continuă să crească ca și canal de comunicare. Se așteaptă ca piața globală de software de chat live să atingă valoarea de 997 milioane dolari până în 2023.

Sporiți satisfacția clienților

Chat-ul live are cele mai ridicate niveluri de satisfacție pentru orice canal de servicii pentru clienți, la 73%, comparativ cu 61% pentru e-mail și 44% pentru asistență telefonică.

Creșteți vânzările și loialitatea

79% dintre companii afirmă că oferirea de asistență prin chat live clienților lor a avut un efect pozitiv asupra vânzărilor, veniturilor și loialității clienților.

Macros, Attachments and Notes

O soluție all-inclusive

Pe lângă faptul că are un plugin de chat live WordPress, LiveAgent oferă o soluție de birou de asistență omnicanală multifuncțională care include peste 180 de caracteristici, peste 40 de integrări și o mulțime de opțiuni de personalizare disponibile .

Un sistem robust de gestionare a tichetelor cu automatizare, intrare virtuală & centru de apeluri de ieșire încorporat chiar în biroul dvs. de asistență, chat live nativ, integrări în rețelele de socializare și capabilități solide de autoservire cu portal pentru clienți, mai multe baze de cunoștințe și forumuri pentru clienți – le avem într-un singur instrument cu o căsuță de e-mail universală.

Birou de asistență bazat pe cloud pentru toate nevoile dvs. de asistență pentru clienți

Mai mult, biroul de asistență LiveAgent & software-ul de chat live este complet bazat pe cloud. Deoarece biroul de asistență este una dintre cele mai grele aplicații de servicii pentru clienți, existența unei soluții bazate pe cloud este o modalitate mai bună de a merge din mai multe motive.

Nu necesită o descărcare dezordonată, operează și stochează date pe servere la distanță și nu vă umflă baza de date, astfel încât să le puteți folosi chiar și atunci când site-ul dvs. este defect.

help desk software by LiveAgent
LiveAgent - call center software trusted by leading companies

Clienții mai fericiți sunt la doar un click distanță, încercați!

Știați că LiveAgent a fost software-ul de asistență numărul 1 pentru IMM-uri în 2019 și 2020? 

Începeți o perioadă de încercare gratuită complet funcțională, de 14 zile, fără probleme și aruncați o privire mai atentă la modul în care funcționează toate și cum vă poate ajuta să vă duceți asistența pentru clienți la nivelul următor. Nu este necesar un card de credit. 

Veți fi pe mâini bune!

Știți ce au în comun Huawei, BMW, Yamaha și O2? Ați ghicit... LiveAgent!

Încercați gratuit chiar acum Nu este necesar cardul de credit
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Articole legate deBirou de asistență pentru WordPress
Începeți gestionarea proiectelor cu funcțiile și integrările de gestionare a proiectelor LiveAgent. Planificați sarcini și gestionați agenți și departamente.

Gestionarea proiectelor

LiveAgent is a customer support software that offers features such as ticket labeling, mass actions, and ticket waiting. They provide customer support through their portal and offer the option to subscribe to their newsletter for updates. The platform also includes a call center and integrates with social media platforms. They offer sales contacts for potential clients and provide a free demo, integration with other programs, and data migration.

Ghidați-vă clienții și clienții potențiali prin canalul de vânzări al magazinului dvs. de comerț electronic, prin utilizarea software-ului de chat live de la LiveAgent.

Chat live pentru comerț electronic și servicii

Chat-ul live în comerțul electronic este esențial pentru a oferi asistență instantanee și a crește ratele de conversie. Este mai eficient și mai ieftin decât telefonul și emailul, și poate fi utilizat și în scopuri de marketing. Prin chat-ul live, agenții pot oferi recomandări personalizate și pot colecta date pentru îmbunătățirea experienței clientului. Implementarea unui formular pre-chat poate ajuta la construirea listei de clienți și la oferirea unor experiențe mai directe și plăcute.

Faceți din comunicarea dvs. un efort fără riscuri și alegeți un instrument de comunicare puternic pentru întreprinderea dvs. - chat live de la LiveAgent.

Chat live pentru întreprinderi de afaceri

Software-ul de chat live este o soluție eficientă și rentabilă pentru comunicarea cu clienții. Este o așteptare a clienților și poate aduce numeroase beneficii, inclusiv timp redus de așteptare și implicare crescută.

Asistența tehnică online este asistența oferită clienților online (pe internet). Aceasta poate fi oferită prin diferite canale: chat, e-mail etc.

Asistență tehnică online

LiveAgent este un software de asistență tehnică care oferă funcționalități avansate, precum gestionarea e-mailurilor, chat-ul în timp real, apelurile telefonice și feedback-ul clienților. Acesta permite îmbunătățirea serviciilor și comunicarea eficientă cu clienții prin multiple canale.

Tichetul de asistență este o cerere primită de un sistem de ticketing. Fiecare tichet creat are propriul ID unic. Tichetul de asistență este deschis până când nu este rezolvat.

Tichet de asistență

LiveAgent oferă suport excelent și caracteristici mobile, fiind o alternativă populară la Jira. Platforma permite adăugarea de fişiere şi crearea unui spaţiu online de comunitate pentru clienţi. De asemenea, oferă şi alte resurse conexe, cum ar fi şabloane de e-mail şi software pentru gestionarea proiectelor.

Configurați șablonul dvs.! Adăugați saluturi și semnături la un șablon și economisiți-vă timpul. Șablonul de răspuns al agentului vă va ajuta să lucrați mai rapid și mai eficient.

Șablon de răspuns agent

Șabloanele de răspuns agent sunt instrumente specializate pentru economisirea timpului asistenților clienți, oferite de LiveAgent. Acestea pot fi personalizate și accesate în panoul agentului.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație