Sunteți în căutarea unei alternative pentru Service Hub?

Service Hub de la  HubSpot este un software excelent care folosește ticheting, chat live și roboți pentru chat (chatbot). Service Hub este ideal pentru companiile cu bugete mari care utilizează deja hub-ul HubSpot de marketing și vânzări. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei alternative pentru un hub de servicii ieftin, luați în considerare LiveAgent.

LiveAgent este un software complet de asistență care va crește productivitatea echipei de servicii pentru clienți, va crește satisfacția clienților și vă va economisi bani în același timp. LiveAgent a deservit peste 15.000 de companii și 150 de milioane de utilizatori finali din întreaga lume. Alăturați-vă acestora în furnizarea de servicii pentru clienți de talie mondială. Noi facem să fie ușor.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

3 motive pentru care companiile aleg să migreze la LiveAgent

Aflați cum se distinge LiveAgent de celelalte alternative

Satisfacție îmbunătățită

LiveAgent crește satisfacția clienților & îmbunătățește ratele de conversie.

Productivitate crescută

Reduceți timpul de lucru al agenților dvs. și rezolvați mai multe cereri datorită căsuței noastre de primire universale.

Bogat în Caracteristici Utile

Cu peste 175 de funcții, va fi floare la ureche să oferiți asistență.

features overview - integration

Alternativă puternică pentru Service Hub

Obținerea celui mai bun raport calitate-preț este crucială atunci când căutați un software de asistență excelent. Din acest motiv LiveAgent oferă 4 pachete la prețuri competitive. Pachetele de bază au un flux de tichete hibrid, căsuță de primire unitară cu mai multe canale, raportare, reguli de automatizare, gamificare și multe altele. Cu LiveAgent, obțineți mai mult cu mai puțin — dacă sunteți în căutarea unei alternative complete pentru Service Hub, încercați LiveAgent.  Începeți astăzi testarea gratuită de 14 zile. Nu este necesar cardul de credit.

Caracteristici de gamificare

Permiteți agenților dvs. de asistență să câștige ecusoane și niveluri atunci când efectuează acțiuni care contribuie la succesul general al companiei dvs. Verificați clasamentele individuale și ale echipelor și generați rapoarte pentru a promova o concurență sănătoasă în cadrul departamentului dvs. de servicii pentru clienți.

Agent report dashboard in LiveAgent

Cel mai rapid widget de chat

Dacă sunteți în căutarea unei alternative pentru Service Hub, iar viteza este importantă pentru dvs., LiveAgent ar putea fi ceea ce căutați. LiveAgent se mândrește cu cel mai rapid widget de chat de pe piață — afișează în doar 2,5 secunde.

Un widget de chat rapid este calea de urmat dacă doriți să convertiți în mod eficient un vizitator al site-ului într-un client. Potrivit unui raport eMarketer, 35% dintre vizitatorii site-ului au făcut o achiziție online după ce au folosit chatul live. 

LiveAgent live chat conversation example-gif
connected world map

Suntem multilingvi

Software-ul nostru este multilingv. LiveAgent este disponibil în 43 de traduceri în limbi diferite (unele parțiale) și acceptă widgeturi adaptabile lingvistic. Nu lăsați limbile străine să creeze o barieră între dvs. și clienții dvs. Noi vă ținem spatele.

Meritați ce este mai bun

LiveAgent este cel mai recenzat și cel mai apreciat software de asistență pentru IMM-uri în 2020. De aceea este o alternativă excelentă pentru Service Hub. LiveAgent vă economisește timp și bani, astfel încât să vă puteți concentra asupra a ceea ce este important — construirea unor relații semnificative cu clienții dvs.

winners illustration

Comparație LiveAgent vs HubSpot Service Hub

Verificați cum ne comparăm cu HubSpot’s Service Hub pe baza recenziilor clienților de la Capterra

Feature comparison chart for LiveAgent and HubSpot Service Hub
Curent începând cu data de 3/2/2020

Vedeți de ce clienții noștri au ales LiveAgent ca alternativa lor preferată pentru HubSpot Service Hub

  • “Este atât de bogat în funcții și depășește abonamentul meu la zendesk de 5 ani. Așa că am schimbat. Valoare foarte bună pentru mine ca proprietar de întreprindere mică.” Albert

  • Am încercat mai întâi Zendesk, dar după ore de configurare și înțelegere a modelului de preț, mi-am dat seama că nu era pentru mine. În schimb, am început să folosesc LiveAgent și trebuie să spun că sunt foarte mulțumit până acum. Sistemul a primit exact cantitatea potrivită de configurație pe care o doresc și încă nu am găsit ceva care nu este posibil de făcut. Asistența în sine este excelentă și de obicei răspunde la întrebările dumneavoastră în doar câteva minute. ” Erik

  • „Ne-am mutat la LiveAgent de la ZenDesk … și nu ne-am întoarce înapoi … Este un preț uimitor de accesibil și o echipă de asistență întotdeauna utilă, care ne ajută 24×7. În al doilea rând, nivelul avansat de automatizare a înlocuit literalmente nevoia noastră pentru Zapier, deoarece există o cantitate bună de integrări. În plus, oferă, de asemenea, multe e-mail-uri alias pentru a le conecta foarte ușor. ” Aaron

  • „Noi și clienții noștri am avut în mod constant probleme cu ZenDesk, dar după ce am analizat diferite opțiuni, am ales LiveAgent pe baza recenziilor utilizatorilor și a prețului acestuia.” Adam

  • „Am folosit ZenDesk de ani de zile și m-am săturat de aceste e-mailuri „tip tichet”și că nu pot atașa fișiere la e-mailurile mele, ci pot trimite doar linkuri. Ceea ce îmi place în LiveAgent: trimite e-mailuri (nu tichete), pot atașa fișiere, organiza fluxul de e-mailuri mai ușor decât în ZenDesk, conversa prin chat și gestiona e-mailurile din aceeași fereastră. De asemenea, LiveAgent acceptă foi de calcul în e-mailurile sale și are o echipă de asistență excelentă. ” Vlad

  • „Am trecut la acest sistem după mulți ani de utilizare a ZenDesk. Funcționalitatea este minunată: formulare de contact, chat live, baze de date, integrare cu rețelele sociale – toate într-un singur serviciu și toate aceste module sunt bine gândite și interacționează în mod competent între ele. Mi-a plăcut că serviciul funcționează stabil chiar și pe platformele mobile (după ZenDesk acesta este un plus imens pentru noi). ” Olga

  • “Am încercat diverse soluții, inclusiv Zendesk, Freshdesk și multe altele. Am găsit apoi LiveAgent. Unealtă excelentă, un bun raport calitate-preț, ușurință în utilizare, asistență excelentă și ajutor pentru implementare. Și acum, după câțiva ani de utilizare, este în continuare cea mai bună alegere pe care am fi putut-o face pentru instrumentul de sprijin.” Michal

  • „Am mai folosit multe alte sisteme de asistență, precum LiveZilla, Zopim, Zendesk, Freshdesk, Desk.com, etc. LiveAgent le-a învins în toate modurile datorită prețurilor, caracteristicilor, asistenței pentru clienți și caracteristicilor sale mobile.” Harrison

Veți fi pe mâini bune!

Știți ce au în comun Huawei, BMW, Yamaha și O2? Ați ghicit... LiveAgent!

Încercați gratuit chiar acum Nu este necesar cardul de credit
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Articole legate deAlternativă pentru Hubspot Service Hub
Biroul de servicii IT este un punct unic de contact între un furnizor de servicii și un utilizator de servicii. Biroul de servicii IT gestionează incidentele și cererile.

Birou de servicii IT

LiveAgent is a comprehensive customer service software that offers various tools and features to help businesses improve their customer support. The company provides a range of services like VoIP phone systems, self-service software, email management, and complaint management. LiveAgent also has a blog, academy, and webinars to educate customers. The website includes sales contacts and a newsletter subscription. The company emphasizes security and privacy with GDPR compliance. During the installation process, LiveAgent will send login credentials via email.

LiveAgent este o soluție de asistență care vă permite să vă duceți mai departe serviciul clienți. Email, chat live, rețele de socializare (Facebook, Instagram și multe altele).

Sunteți în căutarea unei alternative pentru Front?

LiveAgent este o platformă de gestionare a asistenței care ajută la creșterea productivității. Prin intermediul webinariilor, se pot învăța elementele de bază ale tabloului de bord și cum să se folosească tichetele de asistență pentru a îmbunătăți comunicarea. LiveAgent oferă mai multe opțiuni decât Tawk, precum integrări cu rețele sociale și soluții personalizate de automatizare, precum și un suport disponibil 24/7. De asemenea, se poate crea o bază de cunoștințe separată pentru fiecare limbă sau produs. După înregistrare, se va primi un mesaj de autentificare.

Software-ul de servicii este o platformă utilizată pentru crearea de interacțiuni între clienți și organizație - reprezentanții lor de servicii pentru clienți.

Software-ul de serviciu

LiveAgent este un software de gestionare a servicilor ce ajuta companiile sa optimizeze tehnologia si sa reduca costurile. Acesta ofera un birou de asistenta pentru clienti, multiple canale de comunicare si facilitati pentru birourile de servicii IT. Serviciul ofera o gama larga de software si servicii pentru serviciul clienti si un portal de asistenta pentru clienti de calitate. LiveAgent faciliteaza munca pentru agenti si imbunatateste satisfactia clientilor prin gestionarea diverselor canale de comunicare si automatizarea multor activitati.

LiveAgent oferă suport prin email, live chat, rețele de socializare, call center și o bază de informații. LiveAgent deține cel mai rapid widget de live chat de pe piață, cu o viteză de afișare de 2,5 secunde.

Sunteți în căutarea unei alternative la Pure Chat?

LiveAgent este un instrument eficient pentru a oferi suport clienților prin canale diverse, inclusiv email, chat, rețele sociale și center call. Sistemul eficient al tichetelor organizează în mod logic comunicările pentru a se concentra pe oferirea de suport clienților. Utilizatorii pot încerca LiveAgent gratuit timp de 7 sau 30 de zile. Nu este necesar un card de credit și se pot primi actualizări despre produse și promoții.

Integrarea Hubspot vă permite să gestionați fluxul de lucru din panoul de bord LiveAgent. Pur și simplu integrați-l prin Zapier și începeți să obțineți avantaje.

HubSpot

LiveAgent, dezvoltat de Quality Unit, LLC, este un software popular pentru serviciul clienților, care oferă soluții pentru telefonie VoIP, autoservire și gestionarea reclamațiilor. Se oferă integrări alternative și o perioadă gratuită de încercare. Există un calculator de costuri și un program de afiliere. RingCentral și NetCrunch sunt alternative care oferă caracteristici convenabile pentru serviciul clienților. NetCrunch vine cu un subdomeniu individual și o perioadă de încercare gratuită de 14 zile.

LiveAgent este o alternativă excelentă pentru Kustomer, cu prețuri accesibile, un sistem excelent de tichete și cu sprijinul multor canale de comunicare.

Căutați o alternativă la Kustomer?

LiveAgent este o soluție rentabilă și eficientă pentru gestionarea solicitărilor de asistență și comunicarea cu clienții. Utilizatorii, de la consultant la reprezentanți de vânzări, prezintă opinii pozitive, evidențiind faptul că produsul LiveAgent îi împuternicește să ofere asistență mai bună și mai rapidă. De asemenea, LiveAgent facilitează clasificarea tichetelor și urmărirea statisticilor.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație