Recenzie privind chat-ul live LiveChat

LiveChat este un software de chat live cu o mulțime de funcții care asigură o experiență excelentă pentru agenți și clienți. Are o interfață ușor de folosit și este rapid și fiabil. Deși este puțin mai scump decât alți competitori, este ușor de configurat și are opțiuni suplimentare de comunicare, cum ar fi social media și ticketing. Cu toate acestea, oferă încă ceva în plus și merită efortul.
Recenzie privind chat-ul live LiveChat
Compare Recenzie privind chat-ul live LiveChat with other in: How Recenzie privind chat-ul live LiveChat is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
3463 reviews

Software-ul de chat live LiveChat este o experiență de chat foarte bine concepută atât pentru agenți, cât și pentru clienți. Setul de funcții are grijă de tot ceea ce este important în ceea ce privește chat-urile dvs., dar oferă și mai mult…

Pricing
Starting from:
$ 20   pe lună
Equal to LiveAgent's Medium plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Experiența utilizator
5
Preț
4
Implementare
5

Key takeaways

Pros

  • Chat live rapid și fiabil
  • Implementare foarte ușoară
  • Caracteristici configurabile foarte bine și ușor de configurat

Cons

  • Scump cu planuri superioare

Noțiuni introductive privind chat-ul live LiveChat

LiveChat este un software de chat live cu mai mult decât simple capacități de chat. Acesta oferă un set extins de funcții de chat live care asigură o experiență concentrată și bine concepută pentru fiecare agent și client. Cu toate acestea, oferă, de asemenea, ceva în plus sub forma unor canale de comunicare suplimentare, cum ar fi social media, WhatsApp și ticketing. În această recenzie, vom analiza mai îndeaproape capacitățile widget-ului de chat live și performanța generală a LiveChat. Să începem.

Înregistrarea la LiveChat este foarte rapidă. Trebuie pur și simplu să vă înregistrați contul, iar procesul de înregistrare vă va duce în cele din urmă direct la partea de integrare a widget-ului de chat live, ceea ce înseamnă că puteți implementa chat-ul live imediat ce ați început. Acest lucru este surprinzător de rapid, iar LiveChat vă oferă chiar și câteva opțiuni de integrare. Puteți selecta între un plugin WordPress, Google Tag Manager sau instalarea manuală a codului de chat live.

Opțiuni de instalare LiveChat

Am ales opțiunea de instalare manuală, care a fost și ea destul de ușoară. Pur și simplu copiați și lipiți codul înainte de tag-ul de închidere </body> al site-ului dvs. web și salvați modificările. Dacă nu apare, s-ar putea să fie nevoie să ștergeți mai întâi memoria cache a browserului. LiveChat vă va anunța dacă modificările au fost efectuate cu succes și dacă chat-ul dvs. live este integrat. Apoi, veți fi direcționat direct la panoul de bord LiveChat și puteți începe să vă familiarizați cu toate opțiunile.

Prezentare generală a panoului de bord LiveChat

LiveChat este o soluție profesională consacrată, iar interfața este în concordanță cu aceasta. Este ușor să vă familiarizați cu majoritatea instrumentelor și nu vă veți pierde datorită recomandărilor ușoare din panoul din dreapta. Puteți vedea chat-urile, traficul, tichetele, arhivele, contactele și multe altele în meniul din panoul din stânga. Centrul panoului de bord prezintă câteva opțiuni de îmbunătățire și o prezentare rapidă în timp real a statisticilor de chat live.

Deschiderea ferestrei de chat live pe site-ul web

Caracteristici și interfața utilizator

LiveChat oferă un set bine concentrat de caracteristici legate de widget-ul lor de chat live. În afară de vizualizarea rapidă în timp real a statisticilor, menționată mai sus, aveți acces și la alte caracteristici, inclusiv chatbot-uri, rapoarte și opțiuni extinse de personalizare pentru widget-ul de chat live. În plus, experiența de chat live are un suport complet de la imagini de furișare a mesajelor, răspunsuri predefinite, atașamente de fișiere, caracteristici ale istoricului de chat, evaluări de chat și multe altele. Nimic important nu lipsește din chat-ul live LiveChat, astfel încât puteți fi sigur că beneficiați de experiența completă a agentului de chat.

Prezentare generală a analizelor în timp real LiveChat

Caracteristicile de analiză oferă o privire de ansamblu rapidă, precum și o privire de ansamblu aprofundată asupra a tot ceea ce este legat de chat-ul live – chat-uri, agenți, clienți, tichete și comerț electronic. Fiecare secțiune vă poate oferi mai multe informații și cifre concrete despre chat-ul dvs. live. Nu lipsește nimic. Prezentarea generală a analizelor vă oferă o evidență a tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele șapte zile de utilizare.

Prezentare generală a rapoartelor LiveChat

Puteți personaliza widgetul de chat în setările LiveChat. Opțiunile sunt destul de extinse, așa că, dacă aveți chef să deveniți creativ, puteți ajusta widgetul de chat live în funcție de preferințele dvs. sau de brandingul clientului dvs. Opțiunile dvs. includ modul în care va arăta fereastra dvs. în vizualizare maximizată și minimizată, tema deschisă sau închisă, culoarea temei (se acceptă culoarea personalizată) și poziția chat-ului. Există, de asemenea, opțiunea de a ascunde widget-ul, de a personaliza versiunea mobilă a widget-ului de chat și modificări suplimentare prin care puteți afișa logo-ul companiei, fotografia agentului, activați sau dezactivați sunetele, permiteți evaluări de chat și alte câteva opțiuni.

Personalizați widget-ul de chat LiveChat

Cele mai multe alte caracteristici sunt pasive, ceea ce înseamnă că sunt activate automat și nu trebuie să faceți nimic pentru a le configura. Acestea sunt gata din start. Cu toate acestea, puteți oricând să aprofundați setările, cum ar fi rutarea, atribuirea chat-ului, partajarea de fișiere și multe altele. Totul este ușor accesibil. Navigarea în interfață, configurarea chat-ului live și experiența generală a utilizatorului sunt destul de bune, nu am avut absolut nicio problemă cu nicio sarcină. Cu întreaga configurare gata de plecare, este timpul să analizăm performanța și experiența de operare cu chat-ul live LiveChat.

Performanța chat-ului live și experiența utilizatorului

Am analizat widget-ul de chat live LiveChat din ambele părți – atât din perspectiva unui agent, cât și din cea a unui client, pentru a obține o experiență completă, și pot spune că totul a funcționat foarte bine, așa cum era de așteptat. Odată ce am început chat-ul ca și client, și un mesaj automat m-a întâmpinat imediat (puteți personaliza acest mesaj în setări, la secțiunea Mesaje direcționate). Cu panoul de bord LiveChat deschis, am primit imediat o notificare vizuală și una sonoră despre un nou mesaj primit. De asemenea, fila din browser continuă să vă ofere o notificare până când vă decideți să faceți click pe ea. Până acum, totul este bine.

Testarea chat-ului live de la LiveChat

Mesajul a funcționat perfect și a preluat ceea ce am scris în mai puțin de o secundă. Mesajul rămâne pe ecran atunci când utilizatorii nu apasă butonul de trimitere, astfel încât să vă puteți pregăti celelalte mesaje. Între timp, clientul vede trei puncte ca notificare că agentul scrie un răspuns pentru el. În general, funcționează foarte bine. Vitezele de răspuns sunt aproape instantanee, fără niciun fel de durate de așteptare lungi.

Vizualizare în timp real a tastării cu LiveChat

Am încercat, de asemenea, să trimit fișiere atașate. Atunci când faceți click pe pictograma de atașare a fișierelor, puteți alege imediat un fișier și îl puteți trimite. Puteți șterge fișierul atașat în orice moment înainte de a-l trimite. Spre deosebire de furișarea mesajelor, agenții nu pot vedea un atașament dacă acesta nu a fost încă trimis, astfel încât confidențialitatea clientului este păstrată în cazul în care atașează un fișier greșit. Atașamentul vă oferă chiar și opțiunea de a include un text alternativ pentru persoanele cu dizabilități. O includere foarte atentă și extrem de utilă.

Exemplu de atașamente în chat-ul live

În general, performanța widget-ului de chat live LiveChat este excelentă și nu am absolut nici o plângere în nici o privință. Nu am întâmpinat nicio problemă cu viteza și nici nu au fost prezente bug-uri sau probleme. Widgetul LiveChat este un concurent mai puternic atunci când vine vorba de performanță.

Tarife

LiveChat oferă trei planuri de tarifare cu caracteristici diferite. Alte canale de comunicare în afară de chat-ul live sunt parte integrantă a fiecărui plan, astfel încât obțineți valoare adăugată cu fiecare plan. Cu toate acestea, planurile rămân concentrate în principal pe funcțiile suplimentare de chat live, așa că haideți să aruncăm o privire la ofertă.

Starter

Planul Starter costă 20 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator și oferă un istoric de chat de 60 de zile, personalizarea de bază a widget-urilor, un sistem de ticketing, securitatea datelor și multe altele.

Team

Planul Team vă va costa 41 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator. Acesta dispune de istoric de chat nelimitat, personalizare completă a widget-urilor, sistem de ticketing, securitate a datelor, raportare de bază, grupuri de agenți, branduri multiple și multe altele.

Business

Planul Business costă 59 de dolari pe lună pentru fiecare utilizator. Oferta are toate caracteristicile menționate anterior, dar adaugă predicția de personal, programator de lucrări și alte caracteristici.

Enterprise

Planul Enterprise nu are un preț vizibil, așa că trebuie să solicitați un apel prin LiveChat pentru a afla. Pe lângă toate caracteristicile anterioare, planul oferă un manager de cont dedicat, instruire în legătură cu produsul, asistență pentru inginerii de software, asistență pentru securitate, conformitate HIPAA și autentificare unică.

Concluzie

Chat-ul live LiveChat este un instrument excelent și un concurent foarte bun în jocul de chat live. Implementarea este o chestiune de secunde și nu vă forțează să treceți prin nicio buclă în timp ce îl manipulați. Fiecare funcție funcționează și se comportă foarte bine, fără sincope, iar interfața face ca navigarea să fie floare la ureche. Prețul este și el ok, în funcție de planul pe care îl alegeți. Trebuie doar să decideți cât doriți să cheltuiți pentru toate funcțiile LiveChat și să vă gândiți dacă aveți nevoie de alte canale de comunicare pentru munca dvs.

Aspecte și probleme comune

Integrarea chat-ului meu live cu LiveChat prin cod nu funcționează

Asigurați-vă că ați copiat și lipit codul corect în codul site-ului dvs. web și verificați dacă lipsesc părți. În plus, asigurați-vă că ați lipit codul în locul corect în codul site-ului dvs. web, înainte de eticheta de închidere </body>. Dacă întâmpinați în continuare probleme, este posibil să trebuiască să contactați asistența LiveChat pentru a afla de ce a eșuat integrarea.

Cum se configurează mesajele predefinite în LiveChat?

Atunci când sunteți într-o conversație de chat live cu un client, puteți tasta # și selecta un răspuns predefinit. Dacă doriți să adăugați unul nou, faceți click pe Nou. Aici puteți adăuga textul mesajului predefinit, îl puteți adăuga la un grup și puteți crea o comandă rapidă pentru mesaj, astfel încât să îl puteți accesa mai ușor.

Product reviews

LiveAgent este soluția omnicanal supremă pentru compania dumneavoastră. Profitați de cele peste 175 de caracteristici și de peste 40 de integrări și instrumente excelente chiar astăzi.

Căutați o alternativă la Customerly?

Compania oferă trei planuri de prețuri excelente pentru a ajuta clienții să își gestioneze afacerile cu ușurință. LiveAgent este cel mai rapid sistem de conversații directe de pe piață și oferă asistență rapidă pentru clienți pentru a-i transforma în clienți plătitori.

Examinați cea mai bună comparație a centrelor de apeluri pentru 2022, în funcție de preț, caracteristici, funcționalitate și recenziile clienților de pe Capterra, G2 și multe altele!

Alternativă de centru de apeluri pentru vânzări și asistență

Din evaluările utilizatorilor de pe Capterra, am identificat cele mai bune alternative de gestionare a tichetelor, de asemenea, am comparat soluții pentru conversații directe și autoservire, inclusiv alternativele pentru birourile de asistență pentru rețele sociale. Descoperiți cele mai bune soluții de gestionare a tichetelor de pe piață.

LiveAgent este o alternativă perfectă pentru HelpSpot. Prezentați-vă la sistemul nostru incredibil de ticketing multi-canal și începeți perioada de încercare gratuită.

Căutați o alternativă la HelpSpot?

LiveAgent este recomandat ca o alternativă mai bună și cu valoare adăugată la Kayako de către diverse companii. Echipa de asistență a LiveAgent răspunde prompt și oferă soluții eficiente. LiveAgent ajută la clasificarea tichetelor și îmbunătățește comunicarea cu clienții. Această soluție a crescut satisfacția clienților și vânzările pentru anumite companii, iar timpul de răspuns a crescut cu 60%. LiveAgent este ușor de utilizat și îmbunătățește productivitatea în activitățile de ecommerce.

Camera de chat live este o zonă specifică de pe internet. Scopul principal al unei camere de chat live este de a permite utilizatorilor să discute online în timp real.

Cameră de chat live

Chat-ul live online este o modalitate eficientă de comunicare cu reprezentanții companiilor, oferind oportunitatea unui răspuns rapid și a furnizării informațiilor necesare privind produsele și serviciile. LiveAgent oferă opțiuni gratuite pentru chat-ul live online, inclusiv camera de chat și chat-ul video live pentru clienții ce au nevoie de asistență tehnică. Folosit ca instrument popular de asistență pentru clienți, chat-ul live este preferat de peste 42% dintre aceștia și este utilizat frecvent de consumatorii cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație