Recenzie chat live Tawk.to

Compare Recenzie chat live Tawk.to with other in: How Recenzie chat live Tawk.to is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
742 reviews

Tawk.to este un software de chat live care câștigă popularitate datorită modelului său de preț gratuit și a funcțiilor opționale plătite. Continuați să citiți pentru a afla dacă chat-ul live și funcțiile sale pot concura cu succes cu altele, în ciuda faptului…

Pricing
Starting from:
$ gratuit   pe lună
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Alexander Šípka

Editor's rating

Alexander Šípka
Overall rating
4.3
Experiența utilizator
4
Preț
4
Implementare
5

Key takeaways

Pros

  • Este complet gratuit
  • Interfață excelentă și integrare ușoară
  • Caracteristici esențiale, dar foarte utile

Cons

  • Trebuie să plătiți pentru a elimina brandingul Tawk.to
  • Poate deveni costisitor dacă alegeți ca Tawk.to să se ocupe de chat-urile dvs.

Noțiuni introductive privind chat-ul live Tawk.to

Tawk.to este un software de chat live care are disponibilă doar o versiune gratuită. Da, ați citit bine, nu sunt disponibile deloc planuri plătite obligatorii. Compania a câștigat popularitate datorită chat-ului său live bine conceput, care se concentrează pe a ajuta companiile să comunice mai bine cu clienții lor. Cu toate acestea, aceasta este doar o parte a filozofiei companiei. Tawk.to se concentrează foarte mult pe îmbunătățirea afacerilor și pe ajutarea acestora să rezolve probleme specifice cu privire la servicii.

Tawk.to are un proces de înregistrare foarte simplu, care necesită doar numele, adresa de e-mail și parola în primul pas. La al doilea pas vă întreabă despre site-ul dvs. web și vă oferă posibilitatea de a vă denumi chat-ul, precum și opțiunea de a furniza numele site-ului dvs. web. Este unul dintre cele mai rapide procese de înregistrare și implementare pe care le puteți obține cu un software de chat live.

Procesul de implementare Tawk.to

Cea mai bună parte este că puteți implementa codul de chat live aproape imediat, deoarece veți primi opțiunea în timpul procesului de înregistrare. Implementarea se poate face în mai multe moduri. Puteți să copiați și să lipiți codul pe site-ul dvs. web sau să alegeți o integrare cu servicii populare de construcție web. Puteți personaliza aspectul și comportamentul widget-ului de chat live mai târziu în aplicație. După aceea, puteți începe să navigați prin interfață și să vă familiarizați cu aplicația web Tawk.to.

cod de chat live Tawk.to pentru site-ul dvs.

Interfața va fi prezentată printr-un tutorial care poate fi sărit, dar recomand tuturor să îl parcurgă. Interfața nu este dificil de navigat fără el, dar ghidul este foarte scurt și foarte bine realizat, ceea ce face să merite să fie încercat. Ultimii pași ai ghidului vă vor oferi opțiunea de a descărca aplicațiile mobile Tawk.to prin intermediul unui cod QR, ceea ce reprezintă o altă completare excelentă.

Codul QR al aplicației mobile Tawk.to

Cu toți acești pași în spate, puteți începe să utilizați imediat chat-ul live Tawk.to. Interfața este foarte bine gândită; este curată și este ușor de navigat în orice moment. Meniul din partea stângă servește ca principal punct de acces la toate subsecțiunile, iar în panoul de sus puteți accesa toate instrumentele principale. Există, de asemenea, un buton de notificare util în partea de jos, unde puteți găsi cele mai recente informații despre actualizări.

Notificări Tawk.to

Înainte de a trece la partea de testare a acestei recenzii, vom examina mai bine ce caracteristici primiţi cu aplicația de chat live Tawk.to și cum le puteţi folosi în avantajul dvs. Puteți obține informații suplimentare pe site-ul web Tawk.to, dar aplicația în sine oferă o imagine de ansamblu mai bună a întregului set de funcții și opțiuni de chat live.

Caracteristici și interfața cu utilizatorul

Tawk.to nu este cel mai bogat în funcții de chat live, dar având în vedere că este o soluție complet gratuită, setul de funcții este mai mult decât suficient. Vă puteți aștepta la funcții de monitorizare care vă permit să vă urmăriți conversațiile, precum și la peste 45 de variante lingvistice pentru chat-ul dvs. live. Tawk.to oferă, de asemenea, aplicațiile mobile menționate mai sus pentru un chat ușor în timpul deplasării, precum și suportul pentru Shortcuts, care sunt, în esență, mesaje predefinite.

Adăugarea de scurtături (mesaje predefinite) în Tawk.to

Accesarea setărilor de chat Tawk.to dezvăluie și mai multe caracteristici și opțiuni care nu sunt menționate pe site-ul principal de chat live. Puteți seta mesaje cu declanşator, notificări prin e-mail și webhooks. Există o mulțime de alte opțiuni de personalizare sub fila widget de chat și puteți ajusta și modifica aproape toate funcționalitățile de comportament ale widgeturilor disponibile.

Setări ale widget-ului de chat Tawk.to

Setul de caracteristici Tawk.to oferă mult mai multe decât pare la prima vedere, așa că asigurați-vă că verificați toate setările pentru a descoperi fiecare caracteristică. Acum vom arunca o privire la chat-ul live Tawk.to și la funcțiile în acțiune. Testul aruncă o privire atât asupra experienței clientului, cât și asupra experienței agentului cu Tawk.to. Fără alte comentarii, să trecem direct la subiect.

Performanța chat-ului live și experiența utilizatorului

Widget-ul de chat live Tawk.to arată foarte bine pe site. Am ales configurația de bază, cu o simplă schimbare de culoare. Odată ce faceți click pe el ca și client, widget-ul vă va solicita să verificați mai întâi centrul de asistență pentru a afla răspunsurile disponibile. Aceasta este o funcționalitate destul de bună, deoarece poate scădea sarcina de chat a agenților și poate încuraja utilizatorii să găsească mai întâi răspunsuri pe cont propriu. Indiferent, puteți începe chat-ul și sări peste această opțiune.

Widget de chat Tawk.to pe site

Odată ce ați scris mesajul și ați apăsat butonul de trimitere, veți primi o notificare în Tawk.to pe care cu siguranță nu o veți rata. Aceasta are un ton de apel foarte distinct și nu se va opri până când cineva nu răspunde la chat. Acest lucru ne oferă, de asemenea, o primă privire asupra interfeței de chat din partea agentului și arată destul de bine la prima vedere. O mică neplăcere vine sub forma unui buton CTA care îi îndeamnă pe clienți să adauge un chat live gratuit de la Tawk.to pe site-ul lor. Nu ar fi o mare problemă dacă nu aș da frecvent click pe el în loc de câmpul de chat real de sub el.

Chat-ul live Tawk.to din perspectiva clientului şi a agentului

Funcțiile de chat din partea clienților sunt destul de esențiale, dar nu uitați că avem de-a face cu o soluție gratuită. Unele dintre celelalte soluții plătite nici măcar nu oferă aceste opțiuni în mod standard. Pe Tawk.to, unele dintre opțiuni includ clasificarea chat-ului, atașamente și emoji, iar toate acestea combinate le oferă clienților dvs. care intră în chat tot ce au nevoie pentru a comunica eficient.

Emoji-uri în chat-ul live Tawk.to

Același lucru, și chiar mai bine, se întâmplă în partea de chat a agentului. Am descoperit o nouă funcție numită Whisper. Această funcție funcționează, în esență, ca o notiţă pentru alți agenți. O puteți scrie direct în fereastra de chat, iar clienții nu o vor vedea. Restul funcțiilor din partea agentului sunt cam aceleași ca cele pentru client, cu excepția faptului că puteți vedea informațiile disponibile despre client la care Tawk.to are acces.

Funcţia whisper a chat-ului live Tawk.to

Chat-ul live Tawk.to vă permite să aflați despre majoritatea acțiunilor pe care clienții le fac în timpul chat-ului. Veți primi o notificare atunci când aceștia minimizează sau maximizează fereastra de chat. O completare surprinzătoare, dar foarte binevenită, este vizualizarea în timp real a tastării. Deși această funcție este bine cunoscută și adesea utilizată în majoritatea programelor de chat, nu este o funcție standard pentru fiecare dintre ele. Tawk.to este gratuit și o are, ceea ce este cel puțin impresionant.

Vizualizare tastare în timp real în Tawk.to

În concluzie, chat-ul live de la Tawk.to este un instrument impresionant de bun, având în vedere că este gratuit. În timp ce îl parcurgeam, nu am întâlnit nimic notabil care să mă deranjeze sau care să fie greșit. Puteți alege să eliminați marca Tawk.to de pe chat-ul live, dar nu este atât de enervant și nici vizibil, în plus, este plăcut să oferiți ceva în schimb pentru software-ul gratuit într-un mod atât de subtil. Întregul set de instrumente a funcționat fără erori și nu pot spune că au existat probleme care să necesite rezolvare.

Tarife

Tawk.to este complet gratuit și nu oferă niciun plan de tarifare. Cu toate acestea, există două opțiuni cu plată pentru cei care sunt interesați în mod legitim să le obțină, și niciuna dintre ele nu îmbunătățește funcționalitatea chat-ului sau nu adaugă noi caracteristici într-un mod semnificativ. Acestea se concentrează pe două lucruri: Puteți elimina marca Tawk.to de pe widgetul de chat pentru 19 dolari pe lună sau puteți lăsa Tawk.to să se ocupe de toate comunicările dvs. de chat live pentru doar 1 dolar pe oră (în total 728 de dolari pe lună). Dacă alegeți ultima opțiune, Tawk.to poate deveni foarte scump.

Concluzie

Tawk.to este un software de chat live excelent, gratuit, care reușește să depășească multe dintre soluțiile cu plată existente. Setul de caracteristici este limitat, dar oferă tot ce aveți nevoie, astfel încât nu veți simți că nu aveți suficiente instrumente în niciun moment. Deși trebuie să plătiți pentru a elimina marca Tawk.to, aceasta nu este extrem de vizibilă și, personal, nu mi s-a părut prea deranjantă. În general, Tawk.to este o soluție excelentă și nu veți regreta că l-ați procurat.

Aspecte și probleme comune

Nu primesc notificări pe Android

Această problemă ar putea fi cauzată de unii producători de smartphone-uri Android care utilizează funcții de economisire a datelor care ar putea bloca notificările prin punerea în stare de repaus a unor aplicații. Asigurați-vă că verificați setările de notificare și permiteți aplicației Tawk.to să vă afișeze notificări. În plus, puteți arunca o privire la opțiunile de economisire a bateriei sau de economisire a datelor și puteți afla dacă acestea nu blochează nicio comunicare din partea Tawk.to.

Widgetul nu apare cu plugin-ul WordPress

Cea mai frecventă soluție este să activați modulele cookie ale terților în pluginul Tawk.to WordPress. Mergeți la setările plugin-ului Tawk.to și deschideți Setări cont. Puteți găsi un link care vă va duce la opțiunile de cookie-uri pentru fiecare browser popular. După ce faceți modificările, asigurați-vă că actualizați pagina pentru a vedea modificările.

Product reviews

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație