Căutați un software gratuit de gestionare a clienților?

LiveAgent este alegerea potrivită pentru afacerea dvs. Vă veți bucura de un cont gratuit pentru totdeauna și veți accesa caracteristici esențiale pentru a oferi asistență excelentă pentru clienți și gestionarea clienților.

LiveAgent este cel mai recenzat și cel mai apreciat software de asistență pentru IMM-uri în 2020. Rămâneți mai aproape de clienții dvs. și ajutați-i mai rapid cu LiveAgent.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

Avantajele software-ului gratuit de gestionare a clienților

Gestionarea relației cu clienții nu trebuie să fie dificilă atunci când aveți instrumentul potrivit pentru lucru.

Un singur loc de contact

Solicitările clienților dvs. sunt stocate într-un singur loc, ceea ce vă permite să vă concentrați asupra rezolvării, nu asupra căutării. Toată comunicarea dvs. este organizată sub un singur acoperiș.

Clienți satisfăcuți

Vă puteți satisface clienții chiar și cu un cont gratuit, unde aveți acces la funcții esențiale pentru furnizarea de asistență pentru clienți.

Creșterea productivității

Rezolvarea gestionării clienților cu LiveAgent vă permite să vă măriți fluxul de lucru și să vă eficientizați asistența.

LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview | Live Agent05:20Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview
Live Agent

Managementul clienților cu LiveAgent

Faceți din interacțiunea cu clientul prioritatea maximă cu software-ul potrivit. Cu software-ul gratuit de gestionare a clienților LiveAgent, veți obține un singur loc pentru toate e-mailurile, chat-urile live, apelurile și formularele de contact. Și veți putea să vă bucurați de un număr nelimitat de agenți pentru a vă gestiona toată comunicarea.

Lista funcțiilor din contul gratuit LiveAgent

Planul LiveAgent gratuit este limitat și nu include toate funcțiile de ticketing și de asistență, precum automatizări, reguli, SLA-uri, conturi sociale și rapoarte avansate … Verificați și comparați ce funcții sunt incluse sau lipsesc din planul gratuit.

Free help desk software migration icon

Plan gratuit

Gratuit

Istoric al tichetelor de 7 zile

Integrări limitate

Fără conturi de socializare

Funcții lipsă

Free Live Chat-icon

Plan plătit

de la 15$/lună

Fără limitări

O mulțime de caracteristici utile

Conturi de rețele de socializare

Istoric complet al mesajelor

și multe altele…

LiveAgent Live Chat Demo | Live Agent02:16Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo
Live Agent

Chat live gratuit

Cu chat-ul live de pe site-ul dvs. web, puteți interacționa direct cu clienții dvs. înainte ca aceștia să părăsească site-ul dvs. web. Chat-ul live oferă o soluție rapidă pentru clienții dvs. care caută sfaturi sau informații.

LiveAgent are cel mai rapid widget de chat live de pe piață, cu viteză de afișare a chat-ului la 2,5 secunde. Și este inclus în contul gratuit, fără alte obligații atașate.

Sistem de ticketing gratuit

Sistemul de tichete LiveAgent este răspunsul potrivit pentru orice afacere. Un sistem de ticketing transformă întreaga comunicare a clienților dvs. în tichete care sunt sortate automat în tabloul de bord al LiveAgent.

Gata cu comunicarea dezordonată sau căutarea interminabilă în canale separate. Totul este plasat într-un singur instrument excelent pentru confortul dumneavoastră. 

 

LiveAgent: Ticketing Software Demo | Live Agent03:21Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo
Live Agent
Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent

Call center gratuit

Configurați propriul call center în câteva minute și gestionați-vă clienții la un nivel mai personal prin browser, telefon hardware sau aplicații mobile. Asta înseamnă că nici măcar nu trebuie să cumpărați o configurație telefonică sau să cumpărați hardware special pentru a configura un call center fizic, dacă nu doriți.

Toate lucrurile care țin de apelurile telefonice sunt gestionate de LiveAgent și vă puteți concentra pe a vă ajuta clienții.

Bază de cunoștințe gratuită

Știați că clienții au posibilitatea să caute singuri informații înainte de a contacta agenții de asistență? Creați-vă gratuit baza de cunoștințe și oferiți clienților dvs. articole utile în funcție de afacerea dvs. Puteți chiar să o personalizați pentru a se potrivi cu brandul companiei dvs. 

Creați articole despre cele mai frecvente întrebări și lăsați agenții dvs. să se concentreze pe probleme mai critice.

book lover - illustration
man and woman winners-illustration

Sunteți gata pentru o mai bună gestionare a clienților?

Faceți o schimbare în gestionarea clienților și oferiți clienților dvs. tot ce puteți. Nu trebuie să vă coste nimic. În cazul în care doriți ceva suplimentar, puteți trece la un plan plătit, plin de funcții minunate, asistență pe rețelele de socializare și multe altele la un preț rezonabil.

Veți fi pe mâini bune!

Știți ce au în comun Huawei, BMW, Yamaha și O2? Ați ghicit... LiveAgent!

Încercați gratuit chiar acum Nu este necesar cardul de credit

Întrebări frecvente

De ce ar trebui ca o afacere mică să aibă un sistem CRM?

Sistemul CRM permite agenților dvs. să segmenteze clienții, precum și să vizualizeze informații anterioare despre aceștia. Comunicarea cu clienții este mai ușoară și, prin urmare, poate oferi un avantaj oricărei companii față de concurenți.

Ce reprezintă CRM?

CRM este o abreviere scurtă care înseamnă „Gestionarea Relației cu Clienții (Customer Relationship Management)”.

Ce face un software excelent gratuit de gestionare a clienților?

Un software excelent gratuit de gestionare a clienților unifică e-mailul, apelurile, portalul clienților și comunicarea prin chat live într-o singură căsuță de e-mail universală. În plus, include câteva rapoarte de bază privind performanța generală a serviciului pentru clienți, istoricul tichetelor, tichetele interne, etichetele personalizate și capacitatea de a fuziona și împărți tichetele.

Related Articles to Software gratuit de gestionare a clienților
LiveAgent este o soluție de asistență care vă permite să vă duceți mai departe serviciul clienți. Email, chat live, rețele de socializare (Facebook, Instagram și multe altele).

Sunteți în căutarea unei alternative pentru Front?

LiveAgent este preferatul clienților în comparație cu alte servicii de asistență precum Zendesk și Freshdesk datorită prețului accesibil și a funcționalităților sale avansate, cum ar fi integrarea cu rețelele sociale, chatul live și automatizarea. Utilizatorii apreciază de asemenea echipa de asistență excelentă și posibilitatea de a trimite e-mailuri (nu tichete), de a atașa fișiere și de a organiza fluxul de e-mailuri mai ușor decât în alte platforme de asistență.

Doriți să migrați de la Helpshift la un alt software de servicii pentru clienți? Consultați LiveAgent și aflați dacă este potrivit pentru dvs.

Căutați o alternativă Helpshift?

LiveAgent este o soluție excelentă pentru a oferi suport clienților online, potrivită pentru afaceri de toate dimensiunile și industrie. Mulți clienți au observat o creștere semnificativă a ratei lor de conversie și satisfacției clienților după implementarea acestui instrument. LiveAgent este ușor de utilizat și are funcții excelente, cum ar fi caracteristici utile de raportare și integrare de rețele sociale. Echipa de asistență a clientului a fost promptă și capabilă să ofere soluții rapide de implementat. Prețurile sunt competitive și mulți clienți consideră că este o alternativă mult mai bună decât alte soluții similare pe piață.

Căutați ceva care să vă extindă capacitățile de asistență? Vedeți acum caracteristicile și beneficiile cheie ale LiveAgent sau înscrieți-vă pentru o încercare gratuită.

Căutați o alternativă la Extend?

LiveAgent le oferă companiilor o asistență mai bună pentru clienți și îmbunătățește productivitatea agenților prin gestionarea eficientă a comunicărilor și reducerea timpului de lucru. Acest sistem de tichete oferă peste 175 de caracteristici și prețuri accesibile, satisfacând astfel nevoile tuturor companiilor care caută să își îmbunătățească serviciul pentru clienți.

Treceți de la LeadDesk la LiveAgent și descoperiți avantajele, cum ar fi suportul excelent pe mai multe canale, cel mai rapid chat live și multe altele.

Sunteți în căutarea unei alternative pentru LeadDesk?

LiveAgent oferă clienților dvs. multiple opțiuni pentru comunicare, incluzând asistență prin email, chat live, baza de cunoștințe, call center sau medii de socializare, comparativ cu asistența telefonică oferită de LeadDesk. De asemenea, aveți cea mai rapidă viteză de chat live de pe piață, ceea ce va reduce timpul de așteptare al clienților.

Aveți grijă de facturare, facturi, autorizări de plată și multe altele cu instrumentele și integrările de facturare pentru LiveAgent.

Gestionarea facturării

LiveAgent este o alternativă la Vocalcom și OTRS în furnizarea de asistență pentru clienți. Acest software gratuit de gestionare a clienților este potrivit pentru companii comerciale și industrii valutare. Are o perioadă de încercare gratuită și oferă opțiuni de chat live și de asistență pentru clienți, printre altele. Deși există opțiuni alternative, LiveAgent este popular și are caracteristici integrate și soluții de costuri eficiente. Compania are o agenție și software pentru asistență și chat live și poate fi găsită la adresa liveagent.com.

Liveagent este cel mai revizuit și cel mai apreciat software de birou de asistență, deci credem că este o alternativă perfectă la zendesk. Liveagent este disponibil în 43 de traduceri în diferite limbi (unele parțiale) și acceptă widgeturi adaptabile la limbă.

Aveți nevoie de o alternativă Zendesk?

LiveAgent a primit recenzii pozitive de la mulți utilizatori care au trecut de la alte platforme, cum ar fi ZenDesk, datorită prețurilor accesibile, funcționalităților avansate de automatizare, integrărilor bune și suportului excelent oferit de echipa de asistență. Caracteristicile includ chat live, formulare de contact, baze de date și integrare cu rețelele sociale, toate disponibile într-un singur serviciu, stabil și funcțional și pe platformele mobile. Utilizatorii apreciază, de asemenea, posibilitatea de a trimite e-mail-uri și de a atașa fișiere, organiza fluxul de e-mailuri și gestiona e-mailurile din aceeași fereastră.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație