woman writing down informations displayed on laptop screen

Listă de verificare cu anuare pentru a vă lansa start-up-ul

Dacă demarați o afacere, este important să porniți cu dreptul. Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este să vă lansați afacerea conform listei de verificare cu anuare relevante.

Am compilat o listă cu cele mai bune anuare de afaceri pentru lista de verificare privind lansarea start-up-ului dvs. Utilizând aceste resurse, puteți oferi afacerii dvs. cea mai bună șansă de a avea un început excelent.

Liste de anuare în funcție de ratingul domeniului

Există mai multe anuare diferite după care vă puteți ghida lista de verificare privind start-up-ul. Iată câteva dintre cele mai bune:

Denumirea site-uluiURL-ulRatingul domeniului (DR)
1.Trust Pilot

https://www.trustpilot.com

94
2.SourceForge

https://sourceforge.net

92
3.Capterra (Gartner)

https://www.capterra.com

90
4.ProductHunt

https://www.producthunt.com/

90
5.AngelList

https://angel.co/

90
6.Clutch

https://clutch.co/review

88
7.GeekWire

http://geekwire.com/startup-list/

86
8.FinancesOnline

http://www.financesonline.com

85
9.Tech In Asia

https://www.techinasia.com/

84
10.G2 Crowd

https://www.g2crowd.com/

84
11.Software Advice (Gartner)

https://www.softwareadvice.com/

84
12.SiteJabber

https://www.sitejabber.com/

83
13.GetApp (Gartner)

https://www.getapp.com/

82
14.Trustradius

https://www.trustradius.com

81
15.ProgrammableWeb

https://www.programmableweb.com/

80
16.AppSumo

https://appsumo.com/

80
17.AlternativeTo

https://alternativeto.net/

79
18.Reseller Ratings

https://www.resellerratings.com/

79
19.StackShare

https://stackshare.io/

79
20.e27

https://e27.co/

78
21.ActiveSearchResults

http://activesearchresults.com/

78
22.Add URL

http://addurl.nu/suggest-listing.php?cid=0

78
23.American Inno

http://americaninno.com/post-a-startup/

77
24.Software Suggest

https://www.softwaresuggest.com/

76
25.EU-startups.co

https://www.eu-startups.com/

75
26.Exact Seek

https://www.exactseek.com/

75
27.CrozDesk

https://crozdesk.com/

74
28.Webwiki

https://www.webwiki.com/

74

Importanța de a fi listat în anuare

Atunci când demarați o afacere, este important să profitați de orice oportunitate de a vă expune. Anuarele sunt o modalitate excelentă de a vă duce afacerea la un public larg și de a ajunge la mulți clienți potențiali.
Pe lângă faptul că furnizează backlink-uri valoroase pentru site-ul dvs. web, faptul că sunteți listat vă îmbunătățește și clasamentul în motoarele de căutare. Acest lucru se datorează faptului că anuarele au adesea o autoritate ridicată, ceea ce poate contribui la creșterea reputației site-ului dvs. web.

Prezența listării într-un anuar poate contribui, de asemenea, la consolidarea încrederii și a credibilității. Atunci când clienții văd că sunteți listat de un anuar de renume, vor fi mai dispuși să facă afaceri cu dvs.

Dacă nu profitați de anuare, pierdeți o oportunitate valoroasă de a vă promova afacerea. Acest lucru înseamnă că pierdeți potențiali clienți și vânzări, dar și că vă afectați clasamentul în motoarele de căutare.

Cine poate beneficia de o listă de verificare cu anuarele de start-up

 • Directorii executivi de startup-uri

Dacă sunteți un director executiv de start-up, trebuie să vă aduceți afacerea în fața a cât mai multor oameni. Prin trimiterea startup-ului dvs. în anuare, puteți ajunge la un public mai larg și vă puteți comercializa afacerea în mod eficient.

 • Profesioniștii în marketing

Anuarele sunt o modalitate alternativă excelentă de a ajunge la potențialii clienți și de a genera clienți potențiali. Profitând de aceste resurse, puteți să vă asigurați că eforturile dvs. de marketing vor avea un impact mai mare.

 • Growth hackeri

Growth hackerii sunt mereu în căutarea de noi oportunități pentru a-și promova afacerile. Anuarele oferă o modalitate excelentă de a ajunge la potențialii clienți și de a vă dezvolta afacerea.

Explorați lista noastră de verificare privind start-up-urile

Listă de verificare cu anuare pentru a vă lansa start-up-ul, pentru a vă ajuta să începeți să vă promovați afacerea. Mulțumită acestui ghid detaliat, veți putea face mai ușor pentru clienții dvs. să vă găsească în fiecare anuar.

Listă de verificare cu anuare pentru a vă lansa start-up-ul

Trustpilot este o platformă digitală care permite clienților să lase recenzii despre companiile de la care au cumpărat articole, au primit servicii sau au contactat serviciul clienți. Cum să vă înscrieți pe site-ul lor?

Vedeți aici câteva dintre recenziile care rezumă experiențele clienților cu LiveAgent.

Pagina de pornire Trustpilot

Creați un cont

Aici este linkul către site: Creați gratuit un cont TrustPilot

Introduceți detaliile

Adăugați site-ul web, numele companiei, titlul postului, adresa de e-mail de la locul de muncă, etc.

Revendicați-vă profilul companiei

Confirmați e-mailul și activați contul, configurați parola și începeți.

Personalizați-vă profilul companiei

Atunci când vă revendicați profilul, îl puteți personaliza pentru a se potrivi nevoilor afacerii dvs. Adăugați logo-ul dvs., plus introduceți informațiile generale și de contact ale companiei dvs.

Notă: Dacă aveți o afacere în mai multe locații și doriți recenzii separate pentru fiecare dintre ele, configurați recenzii pentru locații.

Aplicați pentru o categorie de afaceri

Prin clasificarea companiei dvs. în categorii, puteți face mai ușor pentru consumatori să vă găsească și să evalueze ceea ce aveți de oferit în comparație cu alte companii similare.

Trimiteți invitații

După ce v-ați configurat profilul, sunteți gata să începeți să trimiteți invitații pentru a începe să obțineți recenzii. Trimiterea unei invitații de bază este o modalitate simplă de a începe.

Trimiteți clienților dvs. un link prin intermediul serviciului dvs. de e-mail care îi va duce la pagina companiei dvs. de pe Trustpilot. Pentru o metodă mai avansată de colecții de invitații, luați în considerare o integrare TrustPilot eCommerce sau un serviciu de feedback automat.

Acesta este un serviciu web care permite utilizatorilor să controleze și să gestioneze proiecte de software open-source, precum și programe de cercetare de afaceri. Este, de asemenea, o platformă excelentă dacă încercați să aflați mai multe despre diverse soluții SaaS. Făcând click aici, puteți găsi o prezentare cuprinzătoare a software-ului de help desk disponibil pe piață.

Solicitați o listare a companiei

Pagina de pornire SourceForge

Aici este linkul către formular.

Adăugați informații despre compania dvs.

În câmpul „Descriere”, scrieți despre compania dvs. în una sau două propoziții. Asigurați-vă că includeți informații care vor fi relevante pentru utilizatori, adică cele mai importante caracteristici.

Adăugați logo-ul

Este cel mai bine dacă este pătrat și de înaltă rezoluție. Fișiere JPG, GIF sau PNG.

Alegeți tipul audienței dvs.

Cui se adresează produsul dvs.?

Adăugați informații suplimentare

Completați formularul pentru a vă informa cu privire la prețuri și la disponibilitatea demonstrației. Alegeți la ce tip de asistență pentru clienți au acces clienții dvs. (de exemplu, 24/7, ore de lucru, online). De asemenea, puteți alege integrările și platformele suportate, precum și opțiunile de instruire.

Trimiteți formularul

După ce ați completat formularul, faceți click pe „Trimite”. Un membru al echipei vă va contacta în curând pentru a discuta despre listarea companiei dvs. pe SourceForge.net.

În calitate de furnizor de piețe online, Capterra pune în legătură cumpărătorii cu furnizorii de tehnologie din industria software. Compania ajută milioane de utilizatori să găsească cele mai bune soluții software. În exmplul de aici, puteți vedea că oferă multe detalii valoroase, precum și recenzii ale utilizatorilor.

Pagina de pornire Capterra

Înregistrare

Capterra face parte din rețeaua Gartner Digital Markets. Dacă lista dvs. se potrivește bine cu acesta sau cu oricare dintre celelalte site-uri ale acestora (GetApp sau Software Advice), va fi inclusă. Formularul de înscriere poate fi găsit aici.

Adăugați informații despre compania dvs.

Telefon, adresă de e-mail, site web, locație, etc.

Adăugați informații despre produs

Numele produsului, tipul de software și o scurtă descriere a produsului.

Creați listarea

Trimiteți formularul.

Este un site web bazat pe o comunitate care permite comercianților să își promoveze produsele sau serviciile și să intre în contact cu primii clienți. Permite chiar și videoclipuri promoționale și ghiduri video. Puteți verifica unul aici.

Pagina de pornire ProductHunt

Creați un cont personal

Alegeți un nume de utilizator, adăugați o adresă de e-mail și numele dvs. Adăugați o scurtă descriere despre dvs., site-ul dvs. personal și subiectele care vă interesează. Aici este link-ul.

Finalizați procesul de integrare

Acesta este un pas necesar înainte de a obține acces la postarea unui produs.

Click pe butonul „Publicare”

După ce vă conectați, faceți click pe butonul „Publicare” din colțul din dreapta sus și introduceți URL-ul produsului. În timpul procesului de postare, veți vedea o previzualizare a modului în care va apărea fiecare aspect.

Adăugați detalii

Numele produsului, sloganul atractiv, linkul de descărcare, imaginea în miniatură, prețul, galeria, promovarea, creatorii și multe altele.

Așteptați aprobarea

Abonații vor primi o notificare prin e-mail în cazul în care postarea lor ajunge pe pagina principală.

Distribuiți linkul către postarea dvs.

Anunțați-i și pe alții despre produsul dvs.

AngelList este un site web cu sediul în SUA care pune în legătură startup-urile cu investitori de tip angel și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Pagina de pornire AngelList

Creați profilul companiei dvs. pe AngelList

Veți avea nevoie mai întâi de un profil personal. Faceți click pe poza dvs. în dreapta sus, apoi pe Creați profilul companiei. Aici este linkul.

Completați fiecare câmp despre companie

Oferiți o prezentare completă a companiei dvs., precizați clar obiectivele dvs. de strângere de fonduri și adăugați fiecare membru al echipei dvs.

Alegeți o locație semi-largă

Multor investitori le place să investească în companii locale și vor căuta companii din zona lor, așa că este bine să vă aruncați o plasă puțin mai largă decât o locație foarte specifică.

Revendicați pagina

Mergeți pe pagina AngelList a companiei și faceți click pe textul albastru „Contactați-ne” din partea de sus a paginii. Ar trebui să primiți un răspuns în câteva zile lucrătoare.

Clutch este o platformă de listări, evaluări și recenzii B2B care identifică cei mai buni furnizori și servicii de software IT și de marketing. Un profil ca acesta poate ajuta potențialii clienți să decidă dacă soluția dvs. se potrivește nevoilor lor. Consultați aici.

Pagina de pornire Clutch

Creați un cont de utilizator

Conectați-vă cu profilul dvs. de LinkedIn.

Selectați o ofertă de profil

Puteți alege între basic, premium sau sponsorizat.

Configurați profilul companiei dvs.

Pentru ca potențialii clienți să determine dacă serviciile dvs. se potrivesc, profilul companiei dvs. ar trebui să includă următoarele informații: slogan, număr de angajați, dimensiunea minimă a proiectului, URL-ul site-ului web, locația, prezentare generală, informații de contact, orientarea serviciilor, orientarea către clienți.

Trimiteți referințele clienților

Clutch poate realiza interviuri cu clienții dvs., poate crea studii de caz și le poate publica pe profilul dvs. de pe această platformă.

GeekWire este un site de tehnologie care oferă știri de ultimă oră, analize de specialitate și perspective unice în industria tehnologică.

Completați formularul

Folosiți acest formular pentru a vă trimite startup-ul în baza de date GeekWire’s Startup List Database.

Pagina de pornire GeekWire

Îndepliniți cerințele

GeekWire acceptă startup-uri din domeniul tehnologiei care îndeplinesc aceste cerințe:

 • sediul central este situat în Washington, Oregon, Idaho sau British Columbia
 • au fost înființate cu mai puțin de 15 ani în urmă
 • sunt deținute în mod privat

Completați detaliile companiei

Numele companiei, adresa, orașul, statul, categoria, logo-ul, site-ul web, social media (opțional), anul înființării etc.

Adăugați informații de contact (nu sunt afișate)

Nume, e-mail, funcție.

Trimiteți formularul

Fiecare intrare este analizată de un om, astfel încât informațiile despre companie și adresa fizică sunt verificate înainte de publicare.

Pe această platformă populară puteți găsi recenzii, recomandări, studii, rapoarte și multe altele. Aici, puteți găsi chiar și detalii complete despre prețurile diferitelor produse SaaS și B2B, ca de exemplu, cele ale LiveAgent.

Faceți click pe butonul „Înscrieți-vă pe listă”

Se află în colțul din dreapta sus al paginii – iată link-ul.

Faceți click pe butonul „Înscrieți-vă pe listă”

Creați o listare pentru produsul dvs.

Adăugați toate informațiile necesare, cum ar fi numele, adresa de e-mail, titlul postului, bugetul lunar pentru publicitate etc.

Propuneți produsul dvs.

Faceți click pe butonul „Propuneți produsul dvs.” și așteptați aprobarea.

Creați un cont Tech In Asia

Trebuie să vă conectați pentru a crea un profil de companie pe Tech in Asia. Faceți click aici pentru a începe.

Pagina de pornire Tech In Asia

Accesați meniul Creare companie

Accesați Job-uri > Pentru angajatori > Gestionare companii > Creați o companie nouă

Introduceți detaliile generale ale companiei dvs.

Dacă profilul companiei dvs. există deja, îl puteți revendica direct. În caz contrar, selectați „Creați opțiunea”.

Completați informațiile despre compania dvs.

Puteți crea un nou profil de companie prin completarea celorlalte câmpuri obligatorii.

Click pe butonul „Creare companie”

Este timpul să vă publicați profilul companiei.

Platforma G2 le permite oamenilor să împărtășească în timp real recenzii ale software-ului de afaceri. Pentru a-i ajuta pe utilizatori să ia decizii de cumpărare mai bune, platforma valorifică peste 1,3 milioane de recenzii ale utilizatorilor. Puteți verifica toate informațiile utile pe care acest site le oferă despre software-ul de asistență LiveAgent aici.

Pagina de pornire G2

Creați un cont G2

Conectați-vă sau creați un cont. Puteți utiliza Google (Business), LinkedIn sau e-mailul companiei pentru a vă înregistra. Aici este link-ul.

Adăugați un produs sau un serviciu în lista G2

Adăugați numele produsului sau serviciului dvs., numele furnizorului și alegeți dacă este vorba de un software sau de un furnizor.

Adăugați informații suplimentare

Introduceți descrierea, URL-ul, logo-ul și captura de ecran.

Adăugați adresele de e-mail ale clienților

Furnizați până la 3 adrese de e-mail ale clienților. Echipa G2 va contacta utilizatorii produsului/serviciului pe care îl adăugați și le va cere recenzii.

Așteptați confirmarea

Înainte ca înregistrarea dvs. să fie difuzată, un membru al echipei G2 va confirma detaliile.

Software Advice face parte din rețeaua Gartner Digital Markets. Dacă lista dvs. se potrivește bine cu acest site sau cu oricare dintre celelalte site-uri ale acestora (Capterra sau Get App), va fi inclusă. Acesta oferă secțiuni de recenzii ușor de navigat, așa cum puteți vedea aici.

Software Advice (Gartner)

Vizitați pagina de informații pentru furnizori

Este cel mai simplu mod de a fi listat pe Software Advice. Aici este linkul către pagină.

Furnizați informații despre produsul dvs.

Pe baza informațiilor furnizate, Software Advice va stabili dacă produsul se potrivește cerințelor lor.

Așteptați aprobarea

Veți primi câteva mostre de lead-uri și informații despre cum să începeți dacă produsul dvs. se potrivește acestui program Highly Qualified Leads (HQL). Dacă produsul dvs. ar fi potrivit pentru Software Advice, dar nu sunteți încă pregătit să vă alăturați programului HQL, puteți solicita o listare gratuită.

Platforma de partajare a recenziilor Sitejabber permite deținătorilor de afaceri mici să intre în contact cu consumatorii. Persoanele pot crea recenzii simple sau complexe, după cum doresc. Puteți vedea un exemplu de astfel de interacțiuni aici.

Pagina de pornire Sitejabber

Verificați dacă sunteți deja listat

O listare a companiei este generată automat atunci când un consumator face o recenzie despre compania dvs. pe SiteJabber.

Cereți clienților să lase recenzii dacă nu au făcut deja acest lucru

Făcând acest lucru, veți obține prima recenzie pe SiteJabber și pagina companiei dvs. va fi generată automat. Orice recenzii ulterioare vor fi publicate pe aceeași pagină.

GetApp face parte din rețeaua Gartner Digital Markets. Dacă listarea dvs. se potrivește bine cu acest site sau cu oricare dintre celelalte site-uri dintre cele ale rețelei Gartner (Capterra sau Software Advice), aceasta va fi inclusă. Aici este linkul către pagină. Puteți găsi un exemplu de listare reușită aici.

Pagina de pornire GetApp

Îndepliniți criteriile

 • software B2B
 • este o soluție dotată
 • trebuie să fie disponibilă publicului
 • trebuie să fie listată sub numele de produs stabilit de furnizor

Adăugați informații despre compania dvs.

Telefon, adresă de e-mail, site web, locație etc.

Adăugați informații despre produs

Numele produsului, tipul de software și o scurtă descriere a produsului.

Creați listarea

Trimiteți formularul.

Trustradius este o platformă de evaluare care ajută cumpărătorii să ia decizii mai bine informate. Consultați toate informațiile detaliate pe care le oferă pe profilurile companiilor, făcând click aici.

Trustradius

Alegeți tipul de profil

Aveți două opțiuni din care puteți alege: premium sau gratuit.

Creați un cont

Adăugați adresa dvs. de e-mail de la locul de muncă, numele și configurați parola.

Introduceți codul de securitate

Verificați-vă căsuța de e-mail și introduceți codul de securitate.

Adăugați detaliile companiei

Introduceți numele companiei și URL-ul site-ului web.

Solicitați accesul

O sursă importantă de știri și informații despre API, care urmărește dezvoltarea acestui domeniu în întreaga lume și oferă directorul web API.

ProgrammableWeb

Adăugați un API

Formularul pe care trebuie să îl completați pentru a fi listat este disponibil aici.

Alegeți dacă API-ul există deja pe ProgrammableWeb

DA (dacă doriți să adăugați o versiune nouă) sau NU (dacă este vorba de un API nou).

Adăugați informații despre API

Numele API, portalul API, versiunea, starea versiunii, tipul de afacere, stilul arhitectural, industria, nișa și multe altele (formularul este destul de detaliat).

Finalizați formularul

Contactați support@programmableweb.com dacă aveți probleme cu trimiterea formularului.

AppSumo oferă oferte zilnice pentru produse digitale și afaceri online. Aici puteți verifica pagina lor utilă care prezintă LiveAgent.

Pagina de pornire AppSumo

Înregistrați-vă

Aici este link-ul către site-ul web.

Dați click pe „Începeți să vindeți”

Dați click pe „Începeți să vindeți” pentru a vă lista primul produs.

Adăugați elementele de bază ale produsului

Trebuie să adăugați imagini, text și prețuri.

Adăugați o adresă de e-mail pentru asistență

Aici vă va contacta AppSumo atunci când există o problemă cu listarea dvs.

Adăugați imagini ale produselor dvs.

Furnizați cele mai bune imagini pentru a vă prezenta produsul.

Valorificați materialele de flux

Puteți configura valorificarea în două moduri:

 • URL static de valorificare – Cumpărătorii primesc un cod (pe care l-ați trimis) și urmează un URL către o pagină de destinație de pe site-ul dvs. unde poate fi valorificat.
 • URL dinamic de valorificare (avansat) – Clienții primesc un URL dinamic cu codul AppSumo încorporat în el, care poate fi aplicat instantaneu.

AlternativeTo este un site web care listează alternative la software bazat pe web, software pentru desktop și aplicații mobile, clasificând alternativele în funcție de diverse criterii. Puteți găsi software-ul LiveAgent multicanal help desk și recenziile sale făcând click pe acest link.

Pagina de pornire AlternativeTo

Înregistrați-vă la AlternativeTo

Trebuie să vă creați un cont pentru a putea adăuga software-ul dvs.

Adăugați o aplicație nouă

Adăugați software-ul dvs. (găsiți această opțiune prin intermediul butonului de pe pagina de pornire sau făcând click pe numele dvs. de utilizator în colțul din dreapta sus.

Completați câmpurile

Informații cum ar fi Platforme, Licență, Descrieri, etc.

Finalizați trimiterea aplicației

Aplicația dvs. va fi verificată și aprobată.

ResellerRatings este un site de evaluare online pe care consumatorii trimit evaluări și recenzii ale comercianților cu amănuntul online. Consultați această pagină pentru a vedea un exemplu personal.

Pagina de pornire ResellerRatings

Adăugați un magazin la ResellerRatings cu un singur click

Este posibil să adăugați rapid un magazin (doar numele și site-ul acestuia), să îl trimiteți și să așteptați aprobarea sau să vă înregistrați pentru a deveni membru.

Creați un cont

Vă puteți înregistra aici.

Adăugați informații de contact de bază

Va trebui să furnizați adresa de e-mail, numărul de telefon, numele și site-ul web pentru a crea un cont.

Revendicați-vă listarea

Pentru a apărea în noul motor de căutare ResellerRatings, trebuie să vă asigurați că datele corecte sunt listate. Acest lucru include să setați datele de listare ale magazinului dvs., să alegeți între categoriile care apar atunci când alții vă compară cu alte magazine etc.

Începeți să strângeți recenzii

Pentru a colecta recenzii privind marca direct de la clienți verificați, utilizați metoda de legătură directă ResellerRatings.

Toate cele mai bune instrumente Open Source, Software as a Service (SaaS) și instrumente pentru dezvoltatori într-un singur loc. Clasament realizat de dezvoltatori și de companiile care utilizează instrumentele. Consultați pagina LiveAgent aici.

pagina de pornire StackShare

Construiți-vă stack-ul dvs.

Dacă nu ați partajat încă stack-ul companiei dvs., dați click aici pentru a fi listat pe StackShare.

Adăugați detalii despre companie

Nume, site web, descriere și logo. Nu uitați să încărcați imagini și să completați fiecare etapă a formularului.

Confirmați aplicația

Așteptați ca formularul să fie aprobat.

Oferă acces la informații, conexiuni și oportunități de finanțare.

pagina de pornire e27

Alăturați-vă comunității e27

Creați un cont aici.

Click pe „Creați profilul companiei”

Faceți click pe pictograma profilului dvs. din colțul din dreapta sus al paginii și selectați „Creați profilul companiei”. Asigurați-vă că sunteți conectat la contul dvs. e27 (Pro).

Completați câmpurile

Profilul companiei, Profilul startup-ului, Încărcare media, Informații despre echipă, Investiții de finanțare, Investitori anteriori, Informații despre strângerea de fonduri.

Finalizați procesul

Profilul dvs. de startup va trebui să fie verificat de echipa e27 după finalizare. După ce se va face aprobarea sau respingerea, veți primi un e-mail de confirmare.

Active Search Results (ASR) este un motor independent de căutare pe internet. ASR dispune de proprii săi păianjeni care vizitează site-urile web care sunt supuse serviciului.

Pagina de pornire Active Search Results

Adăugați site-ul dvs. la ASR

Introduceți adresa site-ului dvs. web (URL) și o adresă de e-mail validă, apoi trimiteți formularul.

Așteptați indexarea

Site-urile Web noi și cele retrimise sunt analizate și indexate la fiecare 24 de ore.

Addurl.nu este un anuar premium gratuit pentru companii, cu o vechime de 17 ani.

pagina de pornire Add URL

Selectați o categorie

Nu aveți nevoie de un cont pentru a vă trimite site-ul web.

Adăugați informații generale

Website, cuvinte cheie de promovat, descriere scurtă. Pentru a limita numărul de trimiteri de spam, Addurl.nu solicită plasarea unui text-link pe pagina dvs. de pornire pentru a sprijini partenerii lor pentru înscrierea dvs. gratuită.

Trimiteți formularul

Asta e tot – dacă site-ul dvs. îndeplinește cerințele, acesta va fi listat aici.

American Inno este un portofoliu de mărci media digitale axate exclusiv pe startup-uri locale, tehnologie și inovație.

American Inno

Postați un startup

Trebuie să completați formularul de aici.

Adăugați toate detaliile

Titlu, descriere, logo, industrie, adresă și multe altele (majoritatea sunt opționale).

Trimiteți aplicația

Faceți click pe butonul „Trimitere” și așteptați aprobarea.

SoftwareSuggest este un site web care îi ajută pe vizitatori să descopere parteneri de top în materie de software și servicii pentru afaceri. Serviciile lor includ recenzii de software, comparații și consultații gratuite. Îl puteți utiliza chiar și pentru a rezerva o demonstrație gratuită cu companii consacrate, precum LiveAgent. Pentru mai multe informații, click aici.

pagina de pornire SoftwareSuggest

Completați formularul

Completați formularul scurt și simplu.

Deschideți e-mailul de verificare

Activați-vă contul.

Contactați echipa SoftwareSuggest

Experții lor vă vor ajuta să alegeți un plan personalizat în funcție de nevoile dvs. și să obțineți listarea startup-ului dvs. pe lista premium.

EU-Startups.com este cea mai importantă revistă online despre start-up-uri din Europa. Puteți face click aici pentru a o consulta acum.

Pagina de pornire EU-Startups.com

Accesați „Adăugați un startup”

Aici este linkul către pagină. O listare gratuită este disponibilă timp de 3.000 de zile.

Alegeți țara

Sunt listate toate țările UE.

Adăugați informații despre listare

Numele afacerii, descrierea, etichete care descriu afacerea dvs., e-mailul de contact al afacerii etc.

Adăugați imagini de listare

O opțiune gratuită vă permite să încărcați două imagini.

Trimiteți formularul

Trebuie să trimiteți cererea și să așteptați confirmarea că afacerea dvs. va apărea pe EU-Startups.

În fiecare zi, peste 29.000 de site-uri noi sunt trimise și indexate de Exact Seek, un motor de căutare pe internet și un anuar de companii.

Pagina de pornire Exact Seek

Click pe „Adăugați URL”

Aici este linkul către pagină.

Adăugați adresa de e-mail

Trebuie doar să introduceți un site web și o adresă de e-mail.

Răspundeți la e-mailul de verificare

Nu uitați să vă verificați căsuța de e-mail pentru mesajul de finalizare a verificării.

Înscrieți site-ul dvs.

Dacă nu răspundeți la e-mailul de verificare trimis după înregistrare sau dacă site-ul dvs. nu are etichetele Title și Meta Description corespunzătoare, site-ul dvs. nu va fi adăugat.

Crozdesk este un serviciu web care pune în legătură cumpărătorii și vânzătorii de software pentru companii și oferă un algoritm de evaluare a platformei. Aruncați o privire la informațiile și articolele de blog pe care le oferă.

Pagina de pornire Crozdesk

Completați formularul

Aici este linkul către aplicația gratuită de listare.

Adăugați detaliile necesare

Trebuie să introduceți detaliile companiei, ale persoanei de contact și ale software-ului, precum și bugetul lunar de marketing și descrierea.

Trimiteți aplicația dvs.

Faceți click pe butonul „Trimiteți cererea”. Puteți lista mai multe produse software odată ce contul dvs. a fost aprobat, fără a fi nevoie să trimiteți cereri suplimentare.

Webwiki este un registru de site-uri web care conține în principal site-uri web în limba engleză și site-uri populare pentru publicul vorbitor de limba engleză.

Pagina de pornire Webwiki

Adăugați site-ul dvs.

Aici este linkul către formular.

Adăugați datele site-ului web

Domeniu, categorie, URL, titlu și descriere.

Includeți adresa de e-mail

Nu pentru publicare, doar pentru contact.

Completați informațiile despre proprietarul site-ului web

Adresă, telefon, țară, etc.

Trimiteți formularul

Apoi faceți click pe butonul „Adăugați site-ul dvs.” și confirmați că site-ul nu conține conținut care încalcă termenii Webwiki.

Rezumat al listei de verificare cu anuare pentru start-up-uri

Verifică-ți listarea în toate aceste anuare:

 • TrustPilot
 • SourceForge
 • Gartner/Capterra
 • ProductHunt
 • AngelList
 • Clutch
 • GeekWire
 • FinancesOnline
 • Tech In Asia
 • G2 Crowd
 • Software Advice (Gartner)
 • SiteJabber
 • GetApp (Gartner)
 • Trustradius
 • ProgrammableWeb
 • AppSumo
 • AlternativeTo
 • Reseller Ratings
 • StackShare
 • e27
 • ActiveSearchResults
 • Add URL
 • American Inno
 • Software Suggest
 • EU-startups.co
 • Exact Seek
 • CrozDesk
 • Webwiki

Directories to submit your startup checklist FAQ:

How do I know which platforms are suitable for my startup?

The best way to determine which directories are most relevant for your startup is to consider your target audience. You'll want to submit your checklist to directories that reach potential customers in your industry. You can also use keyword research to identify which directories are most popular for your particular niche.

Do I need a big budget to run PPC campaigns?

No, you don't need a big budget to run PPC campaigns. You can start with a small budget and gradually increase it as your business grows.

How can I track the traffic and performance of different directories?

There are a number of ways to track the traffic and performance of different directories. One way is to use Google Analytics. You can also use other tools like BuzzSumo to track your backlinks and see which directories are sending the most traffic to your website.

How can I get more reviews?

The best way to get reviews is to offer something of value in exchange. You can offer a discount, free trial, or another incentive to encourage people to leave reviews. You could also reach out to customers who have had a positive experience and ask them for a review, or use social media to ask your followers to leave a review on your page.

Resurse conexe

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație