Sunteți nemulțumit de programul actual de suport?

Descoperiți de ce LiveAgent este cea mai bună alternativă de pe piață la SolarWinds.

Perioadă gratuită de probă | 14 zile

Vedeți cum funcționează în realitate

Utilizat de

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Help desk software comparison
Alternatives background

Sunteți în căutarea unei alternative la SolarWinds?

Sunteți în căutarea unei soluții mai eficiente pentru centrul dvs. de suport? LiveAgent vă oferă un sistem eficient de gestiune a tichetelor, a integrărilor pe multiple canale și încorporează peste 175 de funcționalități.

Mergeți la următorul nivel cu centrul de asistență de la LiveAgent.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

3 motive pentru care companiile aleg să migreze la LiveAgent

Union icon

Satisfacție îmbunătățită

LiveAgent crește satisfacția clienților și îmbunătățește rata de conversie.

Money Bag

Mai accesibil

Economisiți bani! LiveAgent are un cost mai bun în comparație cu alte soluții de suport clienți.

Statistic icon

Numeroase funcționalități

Peste 175 de funcționalități pentru a ușura fluxul de lucru și pentru a face munca mai plăcută.

SolarWinds vs LiveAgent pe scurt

Funcționalități Liveagent
Încercați gratuit cea mai bună alternativă pentru serviciul de suport clienți! Nu se solicită card bancar.
SolarWinds
Ticketing
Include un instrument de gestiune care procesează și clasifică solicitările clienților.
LiveAgent oferă servicii de ticketing. SolarWinds nu oferă servicii de ticketing.
Live Chat
Un widget pentru chat în timp real pe care îl puteți instala pe orice website.
LiveAgent oferă soluția Live Chat. SolarWinds nu oferă soluția Live Chat.
Call Center
Un call center care poate fi utilizat pentru a efectua și primi apeluri utilizând funcția de distribuire automată a acestora.
LiveAgent oferă soluția Call Center. SolarWinds nu oferă soluția Call Center.
Auto-asistență
O funcție care vă dă posibilitatea de a construi un portal pentru clienți pe care clienții se pot înregistra pentru a accesa propriile tichete și conținutul bazei de cunoștințe.
LiveAgent oferă portalul de auto-asistență în cadrul planului Ticket al cărui tarif este $15/agent/lună. SolarWinds oferă portalul de auto-asistență în plan tarifar de $23/agent/lună.
Facebook
O integrare a rețelei Facebook care preia toate comentariile și mențiunile și le transformă în tichete. Integrarea permite de asemenea utilizatorilor să răspundă comentariilor și mențiunilor prin intermediul programului help desk pentru social media.
LiveAgent oferă integrare pentru Facebook. SolarWinds nu oferă integrare pentru Facebook.
Twitter
O integrare a rețelei Twitter care preia toate comentariile și mențiunile și le transformă în tichete. De asemenea, integrarea permite utilizatorilor să răspundă Tweet-urilor direct din program.
LiveAgent oferă integrarea pentru Twitter. SolarWinds nu oferă integrarea pentru Twitter.
Instagram
O integrare a rețelei Instagram care preia toate comentariile și mențiunile și le transformă în tichete. Integrarea permite de asemenea utilizatorilor să răspundă comentariilor și mențiunilor prin intermediul programului help desk pentru social media.
LiveAgent oferă integrare pentru Instagram. SolarWinds nu oferă integrare pentru Instagram.
Viber
O integrare a rețelei Viber care preia toate comentariile și mențiunile și le transformă în tichete. Integrarea permite de asemenea utilizatorilor să răspundă și să transmită mesaje pe Viber direct din programului help desk pentru social media.
LiveAgent oferă integrare pentru Viber. SolarWinds nu oferă integrare pentru Viber.
Baza de informații
O bază care conține informații esențiale, inclusiv un ghid pentru remedierea erorilor, rubrica de întrebări frecvente și articole de tipul “cum să”.
LiveAgent oferă posibilitatea creării bazei de informații in cadrul planului Ticket al cărui tarif este $15/agent/lună. SolarWinds oferă posibilitatea creării bazei de informații cu planul tarifar de $23/agent/lună.
Forum pentru clienți
Un panou pentru discuții online pentru clienți care se regăsește în cadrul bazei de informații.
LiveAgent oferă forum pentru clienți în cadrul planului Ticket al cărui tarif este $15/agent/lună. SolarWinds oferă forum pentru clienți cu planul tarifar de $23/agent/lună.
Automatizare și Reguli
Puteți automatiza fluxuri de lucru pentru a elimina task-urile repetitive.
LiveAgent oferă soluția automatizării și stabilirii regulilor în cadrul planului Ticket al cărui tarif este $15/agent/lună. SolarWinds oferă posibilitatea automatizării și stabilirii regulilor cu planul tarifar de $48/agent/lună.
API
Un set de funcții care permite diferitelor aplicații să funcționeze împreună.
LiveAgent oferă funcții API în cadrul planului Ticket al cărui tarif este $15/agent/lună. SolarWinds oferă funcții API cu planul tarifar de $84/agent/lună.
Interactive Voice Response (IVR)
O tehnologie care permite apelanților să navigheze printr-un sistem telefonic înainte de a intra în legătură cu un operator/agent.
LiveAgent oferă soluția IVR. SolarWinds nu oferă soluția IVR.
Apeluri video
Un apel care include și video, asemănător cu apelurile de pe Skype, Zoom sau Facetime.
LiveAgent oferă posibilitatea efectuării apelurilor video. SolarWinds nu oferă posibilitatea efectuării apelurilor video.
Istoric nelimitat
Tichetele nu expiră și nu sunt șterse – le puteți vizualiza oricând.
LiveAgent oferă istoric nelimitat în cadrul planului Ticket al cărui tarif este $15/agent/lună. SolarWinds oferă istoric nelimitat cu planul tarifar de $23/agent/lună.
Număr nelimitat de website-uri
Puteți utiliza programul pe un număr nelimitat de website-uri.
LiveAgent oferă posibilitatea utilizării programului pe un număr nelimitat de website-uri. SolarWinds nu oferă posibilitatea utilizării programului pe un număr nelimitat de website-uri.
Număr nelimitat de butoane de chat
Puteți instala un număr nelimitat de butoane de chat pe website-urile dvs.
LiveAgent oferă posibilitatea instalării unui număr nelimitat de butoane de chat. SolarWinds nu oferă posibilitatea instalării unui număr nelimitat de butoane de chat.
Tichete/Email-uri nelimitate
Puteți primi un număr nelimitat de email-uri și tichete.
LiveAgent oferă email-uri/tichete nelimitate în cadrul planului Ticket al cărui tarif este $15/agent/lună. SolarWinds oferă email-uri/tichete nelimitate cu planul tarifar de $23/agent/lună.
Număr nelimitat de apeluri înregistrate
Înregistrați fiecare apel efectuat sau primit și redați înregistrarea oricând doriți.
LiveAgent oferă posibilitatea înregistrării unui număr nelimitat de apeluri cadrul planului All-inclusive al cărui tarif este $39/agent/lună. SolarWinds oferă posibilitatea înregistrării unui număr nelimitat de apeluri cu planul tarifar de $23/agent/lună.
Suport permanent 24/7
Oferiți clienților suport permanent, 24/7 fără a fi limitat la un număr maxim de solicitări care pot fi adresate.
LiveAgent oferă opțiunea de suport permanent, 24/7. SolarWinds oferă opțiunea de suport permanent, 24/7, cu planul tarifar de $23/agent/lună.

undraw report mx0a

O alternativă puternică la SolarWinds

Dacă sunteți în căutarea unei soluții optime pentru programul dvs. de suport clienți, atunci căutarea dvs. e posibil să fi luat sfârșit. LiveAgent are tot ce vă este necesar pentru a furniza cel mai bun serviciu de suport clienți.

Un sistem eficient al tichetelor acoperă cele mai importante canale – email, live chat, rețele de socializare (inclusiv Instagram), call center și o bază de informații. Cu LiveAgent, veți fi cu adevărat pregătit pentru orice.

Cel mai rapid live chat

Live chat este un instrument grozav atunci când este vorba de a oferi asistență clienților. Permite clienților să se conecteze cu dvs. aproape instant prin intermediul widget-ului prezent pe website. Acesta reprezintă un mare plus al serviciului dvs. de asistență.

undraw fast loading 0lbh
undraw Savings dwkw

Obțineți mai mult cu mai puțin

Obținerea unor instrumente mai utile nu trebuie să vă coste o avere. LiveAgent are trei planuri tarifare care includ cele mai bune instrumente, funcționalități și integrări. Tot ce trebuie să faceți este să-l alegeți pe cel care corespunde cel mai bine nevoilor companiei dvs.

Aflați mai multe

Aflați de ce migrează companiile la LiveAgent


undraw winners ao2o

Sunteți pregătit să treceți la LiveAgent?

LiveAgent a primit cele mai multe review-uri și este declarat programul de suport clienți numărul 1 pentru afaceri mici și mijlocii în anul 2020. Fiți mai aproape de clienții dvs. și oferiți-le suport mai rapid cu LiveAgent.

Comparați-ne cu alte programe

Sunteți curios să aflați unde ne situăm în comparație cu alte soluții populare? Verificați pagina noastră de comparații și descoperiți tot ce avem de oferit.

Articole legate deAlternative la SolarWinds
Configurați șablonul dvs.! Adăugați saluturi și semnături la un șablon și economisiți-vă timpul. Șablonul de răspuns al agentului vă va ajuta să lucrați mai rapid și mai eficient.

Șablon de răspuns agent

Serviciul de chat LiveAgent este esențial pentru managementul relațiilor cu clienții, oferind un serviciu rapid și eficient. Compania oferă soluții CRM, centru de apel și gestionare a proiectelor, precum și rapoarte detaliate pentru îmbunătățirea experienței clienților și eficiența agenților.

Are you looking for a feature-rich help desk solution? LiveAgent is a help desk software with more than 180 features available.

Caracteristici

LiveAgent oferă o platformă complexă de birou de asistență multicanal, care include caracteristici precum gestionarea tichetelor, integrări sociale, raportare și gamificare. Aceasta oferă, de asemenea, posibilitatea de a monitoriza și gestiona interacțiunile cu clienții de pe diverse rețele de socializare, precum și rapoarte detaliate despre performanța agenților și departamentelor.

Transferurile de apeluri au grijă de apelurile dvs. Transferurile participante așteaptă terminarea unui apel până când acesta este preluat, respins sau pur și simplu nu este răspuns de un alt agent.

Transferuri de apeluri

Compania oferă asistență, migrare de date și un portal de asistență. Există șapte șabloane standard pentru scrisori de refuz și șabloane de email pentru răspuns la cererile de rambursare. Transferul asistat poate reduce timpul de așteptare al clienților în cozi. LiveAgent oferă soluții software pentru serviciul clienți, telefonie VoIP și gestiunea reclamațiilor.

O aplicație de asistență este un program care este utilizat pentru a gestiona un anumit tip de fișier, altul decât fișierele HTML, GIF, imagine JPEG - pentru a gestiona tipuri de fișiere pe care browserul nu le poate gestiona.

Aplicație de asistență

Implementarea ușoară a șabloanelor de recomandare prin e-mail pentru marketingul e-commerce este crucială pentru angajarea și achiziționarea clienților. Utilizarea LiveAgent poate îmbunătăți serviciul clienților, economisind timp și crescând satisfacția și vânzările. Este disponibil pe iOS și Android, oferind opțiuni eficiente și rentabile pentru gestionarea clienților.

Transformați mai mulți vizualizatori de site-uri web în clienți plătitori cu funcțiile de comerț electronic ale LiveAgent. Widget-ul nostru de chat live este simplu de utilizat și aduce rezultate.

Comerț electronic

Using LiveAgent can improve customer service, save time, and increase satisfaction and sales. Email recommendation templates can be easily implemented for e-commerce marketing. Personalizing content is crucial for better customer engagement and purchases. Using tags with LiveAgent can help with organization and reports. LiveAgent is a great alternative to Gorgias for better and more efficient customer communication. Overall, e-commerce recommendation marketing and personalization with LiveAgent can lead to more satisfied customers and increased sales.

Liveagent lucrează în prezent la un plugin de migrare zopim. Liveagent este cel mai revizuit și cel mai apreciat software de birou de asistență pentru IMM-uri în 2019 și 2020. Alăturați-vă companiilor precum huawei, bmw, yamaha, o2 și universitatea oxford.

Treceți de la Zopim la LiveAgent?

Migrați de la diferite platforme la LiveAgent pentru a îmbunătăți imaginea de marketing și interacțiunile cu clienții. LiveAgent oferă soluții complete pentru asistența clienților, răspunsuri rapide și caracteristici mobile. Alegeți planul potrivit pentru afacerea dvs. și migrați datele astăzi.

You will be
in Good Hands!

Join our community of happy clients and provide excellent customer support with LiveAgent.

Programați o demonstrație

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

Start Free Trial x