Încercare gratuită

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Sistemul de tichete de asistență

Impress your customers and increase their satisfaction.

 • ✓ No setup fee   
 • ✓ Customer service 24/7    
 • ✓ No credit card required    
 • ✓ Cancel any time
Used by
logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
Header Animation
Helpdesk software

Dacă nu sunteți sigur care este cel mai bun sistem de tichete de asistență pentru dvs. sau poate nu ați auzit de sistemele de tichete de asistență și doriți să aflați mai multe, ați venit la locul potrivit pentru a începe.

Nu numai că un sistem de tichete de asistență este aproape o necesitate pentru orice afacere, dar acest sistem vă poate face viața mult mai ușoară, economisind ore prețioase și câștigând avantaje cu clienții.

În orice caz, diferența dintre un sistem excelent de tichete de asistență și unul mediu poate fi destul de drastică, deci este în interesul dumneavoastră să vă asigurați că aveți cel mai bun sistem posibil, în timp ce obțineți în continuare valoarea banilor investiți.

Ce este un sistem de tichete de asistență?

Un sistem de tichete de asistență este în esență un software care vă permite să gestionați centralizat mai multe solicitări de servicii pentru clienți care vin de pe diferite canale. Acest mic software de asistență generează un tichet pentru fiecare solicitare de servicii pentru clienți pe care o primiți.

Acestea pot fi tichete de e-mail, tichete de call center, tichete de pe portalul de autoservire, etc. Oricum, indiferent de sursă, sistemele de tichete de asistență centralizează aceste tichete primite și stochează cererile clienților. Prin urmare, este mai ușor pentru personalul care gestionează tichetele să soluționeze reclamațiile și întrebările. Dacă primiți reclamații ale clienților pe mai multe canale, cum ar fi e-mail, telefon și site-ul dvs. web, atunci un software de tichete este soluția ideală pentru dvs.

De ce să utilizați un sistem de tichete de asistență în afacerea dvs.?

Luați în considerare un scenariu în care există o mică problemă cu produsul dvs. și nu aveți o platformă dedicată de servicii pentru clienți. Întrebările clienților vor trebui abordate atunci când vor intra și se poate întâmpla să uitați în mod neintenționat unele solicitări.

Aceasta poate fi o experiență frustrantă atât pentru dvs., cât și pentru clienții dvs. După cum știe orice afacere, satisfacția clienților are impact asupra vânzărilor și a loialității. Prin urmare, este în interesul dvs. ca proprietar de afacere să vă asigurați că toate interacțiunile cu clienții sunt scurte, line și eficiente. Ceva care nu este întotdeauna posibil cu reprezentanții serviciului pentru clienți instruiți necorespunzător.

Acolo intră în joc un bun sistem de tichete de asistență. Fiecare solicitare ar trebui să fie înregistrată, precum și data, ora și alte detalii relevante, iar un tichet va fi generat. Procedând astfel, echipa dvs. de asistență pentru clienți va fi mult mai eficientă în modul în care gestionează solicitările primite.

Există, de asemenea, avantajul suplimentar de a putea programa mementouri și acorda prioritate în funcție de cerințele clientului. Vă va economisi timp prețios și vă va face să păreți mai eficient și mai în control. De asemenea, face viața mult mai ușoară și ajută la eficientizarea întregului proces de servicii pentru clienți.

Cum să alegeți cel mai bun sistem de tichete de asistență

Poate fi o provocare să alegeți cel mai bun sistem de tichete de asistență pentru afacerea dvs. Există mai mulți factori de luat în considerare și, în timp ce cele mai multe programe de asistență vor oferi suficiente caracteristici pentru a menține clienții fericiți, cea mai frecventă întrebare se rezumă la care este cea mai rentabilă soluție. Să ne uităm la câțiva factori.

Asistență multicanal

Ar trebui să vă întrebați dacă primiți tichete de asistență pentru clienți de pe toate canalele de comunicare de la care primiți reclamații sau dacă tot traficul dvs. de tichete provine dintr-o singură sursă. De asemenea, vă recomandăm să optimizați pentru unul sau două canale și să căutați un software de asistență care oferă numai acele caracteristici. Merită să vă alocați timp pentru a vedea dacă interacționați cu baza dvs. de clienți în principal prin e-mail, apeluri și rețele de socializare, ceea ce ar putea justifica căutarea unei anumite caracteristici pentru software-ul de asistență.

Pe de altă parte, dacă majoritatea tichetelor dvs. provin de pe portalul clienților, poate doriți să investiți într-un sistem cu software de chat live încorporat pentru asistență instantanee.

Software de gestionare a tichetelor

Dacă sunteți sigur că veți primi tichete de pe canale multiple, ar trebui să căutați un sistem hibrid de tichete. Aceasta permite agenților de servicii pentru clienți să urmărească soluționarea tichetelor sau întrebările clienților pe mai multe canale. Alternativ, puteți opta pentru o căsuță de e-mail universală unde puteți vizualiza și răspunde la mai multe tichete dintr-un singur loc.

Managementul relațiilor cu clienții este o parte integrantă a motivului pentru care optați pentru software-ul de tichete. Dacă observați probleme repetitive, caracteristici precum răspunsuri șablonate împreună cu răspunsuri predefinite vă vor ajuta să economisiți timp. Distribuirea automată a tichetelor și escaladarea fac sistemul mai ușor de gestionat. Acțiunile în masă pentru tichete vă vor permite să efectuați acțiuni pe mai multe tichete simultan, economisind timp și permițându-vă să trimiteți, să transferați, să rezolvați sau să ștergeți mai multe tichete în același timp.

De asemenea, doriți ca rapoartele și analizele detaliate să vă asigure că deciziile dvs. sunt informate. Un software care oferă alerte și notificări este, de asemenea, minunat, deoarece vă asigură că nu ratați nimic și nimic nu trece neobservat.

Funcția de tichete din software-ul de asistență - LiveAgent

Software de chat live

Software-ul de chat live este o modalitate excelentă de a rezolva solicitările clienților în comunicarea în timp real prin mesaje de chat instantanee. Puteți opta pentru un sistem de distribuire chat care transmite solicitările tuturor agenților de asistență pentru clienți online. În general, a avea un software de chat live încorporat în site-ul web adaugă valoare asistenței pentru clienți.

Sfat profesionist: Asigurați-vă că faceți cercetări despre servicii bune de găzduire astfel încât viteza și capacitatea site-ului dvs. web să fie optimizate. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca software-ul dvs. de chat live să se blocheze pe site din cauza unor probleme structurale.

În plus, prezentarea generală a chat-ului vă permite să vedeți vizitatorii online, locația și adresele URL. Aveți, de asemenea, opțiunea de monitorizare a interacțiunii cu software-ul de urmărire a incidentelor și istoricul conversațiilor, care vă vor permite să vedeți sesiunile anterioare de chat. Este un instrument valoros care oferă echipei de servcii clienți informații complete despre clienții dvs.

Funcție de chat în timp real în sistemul de tichete al biroului de asistență - LiveAgent

Call Center

Un call center poate primi apeluri de la clienți sau efectua apeluri. Acest lucru se face de obicei pentru a anunța clienții despre un produs. Un răspuns vocal interactiv (IVR) este o parte neprețuită a unui software de call center. Tehnologia IVR vă automatizează sistemul de telefonie cu mesaje vocale preînregistrate și apoi direcționează apelul de intrare către agentul sau departamentul corespunzător.

Atunci când echipa de asistență este ocupată cu gestionarea altor apeluri sau clienții nu au timp să vorbească cu un agent, există și o opțiune de solicitare a unui apel în meniul IVR. Înregistrarea apelurilor este, de asemenea, o caracteristică în multe call center-uri datorită standardelor din industrie legate de scopuri juridice, de formare sau de securitate.

Conectați-vă furnizorul VoIP cu software-ul de asistență - LiveAgent

Rețele de Socializare

Urmărirea diferitelor canale pentru a vedea unde este menționată marca dvs. este cunoscută și sub numele de monitorizare a mărcii. Monitorizarea modului în care consumatorii vă privesc brandul sau gestionarea reputației mărcii și asigurarea luării deciziilor strategice ori de câte ori este necesar poate afecta drastic ratingul fericirii clienților. Notificări din rețelele de socializare care pot proveni din instrumentele de gestionare a rețelelor de socializare, pot fi o modalitate eficientă de a menține imaginea socială dorită.

Portalul clienților

Gândiți-vă la o întreagă bibliotecă cu o listă de articole sau informații despre produse sau servicii, articole, ghiduri, capturi de ecran, videoclipuri etc. Acesta este un ghișeu unic pentru toate informațiile despre un produs, cunoscut sub numele de software de bază de cunoștințe. Este crucial să aveți și o bază de date pregătită cu informații pentru clienți.

Paginile cu întrebări frecvente funcționează și ca sursă principală pentru rezolvarea problemelor sau discrepanțelor clienților. Forumurile funcționează și ca zone de discuții pentru subiecte specifice. Unele portaluri pentru clienți au, de asemenea, pagini de feedback și sugestii.

Funcție de bază de cunoștințe multiple în software-ul Portalului pentru clienți - LiveAgent

Specificul platformei

În mod inevitabil va trebui să rezolvați problemele pe mai multe canale de comunicare, așa că orice platformă pe care o folosiți ar trebui să vă ofere o cale de comunicare multi-canal către soluție. Managementul tichetelor ar trebui să implice șabloane gata de utilizare pentru răspunsuri prestabilite și ar trebui să permită, de asemenea, controlul accesului la distanță.

Acordurile personalizate la nivel de servicii sau managementul SLA asigură îndeplinirea tuturor nivelurilor de servicii convenite și că se acordă atenție valorilor prin care sunt măsurate serviciile convenite. Combinate cu raportare și analiză, care vă oferă suficiente date pentru a lua decizii în cunoștință de cauză și un software de măsurare a timpului pentru a ține evidența orelor și a cheltuielilor între echipe, experiența clientului este îmbunătățită considerabil.

Integrări

Orice software de valoare ar trebui să fie capabil să se integreze pe mai multe platforme fără probleme. Aceasta include, dar nu se limitează la rețele de socializare, platforme de comerț online, și VoIP (Voce peste Protocol de Internet). Pentru ușurință în utilizare, integrarea este esențială, iar eșecul integrării poate face ca software-ul să fie trecut cu vederea chiar dacă este potențial util.

Cel mai eficient mod de a colecta date privind satisfacția clienților este integrarea cu software-ul de feedback al clienților pentru a colecta sondaje de satisfacție a clienților. A avea acces la sondaje de satisfacție înseamnă că puteți fi proactiv în modul în care vă gestionați sistemele, ceea ce duce la soluții mai rapide atunci când apare o problemă.

Conectați Facebook cu software-ul de asistență - LiveAgent

Cât costă sistemul de tichete?

Un software bun pentru clienți poate varia la preț în funcție de planul pe care îl alegeți, de numărul de caracteristici pe care vi le oferă și de câți agenți utilizați. Asigurați-vă că verificați ce planuri de prețuri sunt disponibile și optați pentru un model de tarifare personalizat în care plătiți per utilizator pe lună.

Majoritatea software-urilor ar trebui să aibă și o perioadă de încercare gratuită în caz că trebuie să vedeți dacă vă plac sau nu.

Top 25 de furnizori de sisteme de tichete de asistență

1. LiveAgent

Sistemul de tichete de asistență

Dacă sunteți în căutarea unui software de tichete de asistență, de ce să nu începeți cu cel mai bun? LiveAgent este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni care există. Cu toate canalele de asistență sub un singur acoperiș, acest software bogat în funcții are peste 130 de caracteristici și peste 200 de integrări cu instrumentele pe care le utilizați deja, ceea ce înseamnă că se poate integra cu diverse software-uri de feedback pentru clienți.

Chiar când ați crezut că nu se poate mai bine, LiveAgent oferă, împreună cu a sa căsuță de primire universală, un flux hibrid de tichete astfel încât să puteți urmări soluțiile pe diferite canale. S-a terminat cu sarcinile de lucru defectuoase. LiveAgent creează și distribuie automat sarcinile de lucru în mod optim între agenți. Măsurarea timpului vă permite să urmăriți timpul de lucru pe tichete al agenților dvs. De asemenea, are grijă de conformitatea SLA prin urmărirea orelor de lucru.

https://www.youtube.com/watch?v=zjvO2JdF5zA&t=61s

Informații suplimentare pot fi stocate în câmpurile de tichete, și puteți efectua acțiuni în masă de diferite feluri. În plus, există un filtru SPAM, deci nu trebuie să vedeți conținut inutil și puteți îmbina tichete despre aceeași problemă.

Caracteristici cheie

 • Un software flexibil de chat live
 • Software de call center
 • Statistici CRM despre clienți
 • Tichete de pe rețelele de socializare
 • Bază de cunoștințe optimizată SEO sau managementul integrat al cunoștințelor
 • Portal indexat de autoservire
 • Răspunsuri predefinite
 • Răspunsuri prestabilite
 • Tichete interne
 • Abilitatea de a îmbina tichete
 • Opțiunea de a adăuga note private la un tichet
 • Divizarea tichetelor
 • Notificări automate
 • Detectarea coliziunii agenților
 • Jurnal de audit
 • Exportarea tichetelor

Avantaje

 • Software puternic
 • Bogat în caracteristici
 • Planuri de prețuri accesibile

Dezavantaje

 • Curbă de învățare abruptă
 • Funcții limitate în planul gratuit

Preț LiveAgent oferă mai multe planuri cu prețuri transparente pentru automatizarea avansată a software-ului omnicanal de asistență, chat live, integrări sociale și capacități de call center. Aveți chiar și o perioadă de încercare gratuită de 14 zile pentru a vedea dacă vă place. Apoi plătiți din mers și faceți upgrade oricând doriți. Nu există contracte, nu există taxe de configurare și puteți anula oricând.

Planurile sunt următoarele:

 • Planul Tichet @ 15 $ / agent / lună
 • Planul Tichet+Chat @ 29 $ / agent / lună (conține totul din Planul Tichet plus altele)
 • Planul Totul Inclus @ 39 $ / agent / lună (conține totul din planurile anterioare + mai multe)
 • Cont Gratuit cu funcții limitate

Ticket overload? No problem.

Maintain high service standards at all times and be stress-free with LiveAgent.

Try LiveAgent

2. Freshdesk

Sistemul de tichete de asistență

Freshdesk este un alt software puternic de asistență, cu câteva caracteristici unice care vă permit să prioritizați, clasificați și atribuiți tichete, astfel încât să nu le pierdeți niciodată. Poate urmări tichetele primite pe mai multe platforme, dar ceea ce îl face unic este că are o funcție de detectare a coliziunii agenților pentru a se asigura că mai mulți agenți nu ajung să lucreze la același tichet din întâmplare.

Împreună cu opțiunea de răspunsuri pre-formatate, FreshDesk vă permite, de asemenea, să stabiliți priorități, să clasificați și să sugerați automat câmpuri de tichete.

De asemenea, folosește roboți alimentați de Inteligența Artificială care încorporează un motor puternic de automatizare pentru a oferi răspunsuri rapide clienților dvs. și pentru a obține timpi de soluționare mai rapizi.

Caracteristici cheie

 • Proprietate comună (partajați tichete cu alte echipe, menținând în același timp vizibilitatea asupra problemelor)
 • Tichete conectate
 • Asistență pe mai multe canale
 • Alocarea inteligentă a tichetelor
 • Rapoarte personalizate

Avantaje

 • Număr mare de integrări
 • Perioadă de încercare gratuită de 21 de zile
 • Ideal pentru întreprinderile mici și mijlocii

Dezavantaje

 • Planul gratuit are caracteristici limitate
 • Asistență telefonică limitată

Preț Freshdesk oferă mai multe planuri pentru o gamă de prețuri variate, atât pentru ​​biroul de asistență, cât și pentru cel omnicanal. Asigurați-vă că parcurgeți funcțiile pentru a vedea care este cea mai bună pentru dvs. Există, de asemenea, un plan gratuit care poate fi de ajutor deoarece are agenți nelimitați, dar are caracteristici minime.

3. Zendesk

Sistemul de tichete de asistență

Zendesk a dus personalizarea pentru detalii la extrem, astfel încât produsele lor includ Zendesk pentru servicii, vânzări, platforme și API-uri, precum și piețe. De asemenea, permite clienților dvs. să vă contacteze prin canalul cu care sunt cel mai confortabili, deoarece oferă asistență prin chat live, rețele de socializare, e-mail sau apel.

Centrul de ajutor și forumul comunității le permite clienților să rezolve problemele în ritmul lor, reducând în același timp volumul de sarcini ale agenților care se pot concentra acum pe probleme mai urgente. Întreaga experiență este, de asemenea, personalizată pentru client, cu ajutorul roboților alimentați de Inteligența Artificială.

Caracteristici cheie

 • Hub centralizat pentru stocare și tichete
 • Automatizarea biroului de asistență
 • Asistență și conținut în mai multe limbi
 • Tablouri de bord prescriptive pentru a analiza experiența clienților și managementul echipei
 • Etichetarea problemelor într-o gamă largă de tichete

Avantaje

 • Spațiu de lucru unificat
 • Integrări pre-construite
 • Perspective acționabile

Dezavantaje

 • Majoritatea versiunilor puternice sunt scumpe
 • Fără versiune gratuită

Preț Zendesk oferă mai multe planuri diferite pentru persoane fizice și întreprinderi.

 • Suita Echipă @ 49 $/ agent / lună
 • Suita Creştere @ 79 $/ agent / lună
 • Suita Profesional @ 99 $/ agent / lună

Pentru întreprinderi costă

 • Suita Întreprindere @ 150 $/ agent / lună
 • Există, de asemenea, un plan de 250 $ / agent / lună pentru cei care au nevoie de cea mai puternică versiune.

4. Kayako

Sistemul de tichete de asistență

Dacă sunteți în căutarea unei note personale pentru serviciul dvs. pentru clienți, păstrând în același timp funcții avansate, cum ar fi rapoarte detaliate etc., ar putea fi înțelept să luați în considerare Kayako. Acest software de asistență este perfect pentru întreprinderile mai mici, deoarece permite ca serviciul pentru clienți să fie personalizat și simplu. Software-ul de chat live este inclus și este disponibil 24/7, astfel încât să puteți ajuta clienții în timp real pe fiecare canal.

De asemenea, se integrează perfect cu site-ul dvs., iOS și aplicațiile pentru dispozitive Android. Serviciul pentru clienți este bazat pe context, astfel încât să aveți întotdeauna o imagine completă a călătoriei de soluționare și să știți ce se întâmplă.

Baza de cunoștințe de auto-ajutor a clienților este, de asemenea, disponibilă non-stop cu articole din baza de cunoștințe, astfel încât clienții dvs. să se poată ajuta singuri.

Caracteristici cheie

 • Sprijiniți sistemul de tichete cu integrarea prin e-mail
 • Limbajul solicitării Kayako permite utilizatorilor să creeze rapoarte personalizate
 • Accent pe asistență pentru platformele de comerț electronic
 • Varietate de integrări API sau de comerț electronic
 • Capacitatea de a genera profile complete de clienți și organizații pentru CRM
 • Gestionare mai bună a programărilor pentru a vă ajuta afacerea să rămână organizată

Avantaje

 • Excelent pentru întreprinderile mai mici
 • Personalizat
 • Raport bun calitate-preț

Dezavantaje

 • Caracteristicile tind să fie oarecum limitate

Preț Kayako are trei planuri în funcție de nevoile dvs.

 • O cutie de primire omnicanală pentru echipe mici @ 15 $ / agent / lună
 • Un software de servicii pentru clienți pentru echipele în creștere @ 30 $ / agent / lună
 • Și o soluție de servicii pentru clienți pentru echipe și companii mai mari @ 60 $ / agent / lună

5. Zoho Desk

Sistemul de tichete de asistență

Zoho Desk este un software puternic și cu siguranță unul pe care ar trebui să îl luați în considerare. Abordarea omnicanală a Zoho Desk vă permite să primiți și să gestionați tichete pe mai multe platforme fără probleme. Zoho Desk permite automatizarea fluxului de lucru pentru automatizarea acțiunilor manuale repetitive, urmărirea responsabilității și identificarea blocajelor.

Zoho Desk vă permite să vă conectați cu alte instrumente pe care le utilizați și chiar să vă creați propriile aplicații interne bazate pe asistență prin SDK-uri. De asemenea, aveți opțiunea de a încorpora o bază de cunoștințe și capabilități de Inteligență Artificială în site-ul dvs., iOS sau dispozitivul Android.

Zoho Desk are, de asemenea, funcții avansate pentru a primi rapoarte personalizate cu informații detaliate.

Caracteristici cheie

 • Comunicări pe loturi
 • Analize în timp real cu Radar
 • Urmărirea ușoară a blocajelor cu Blueprint
 • Zia, un asistent alimentat de Inteligența Artificială
 • Editor avansat de răspuns
 • Diverse moduri de lucru pentru gestionarea tichetelor
 • Un tablou de bord live pentru afișarea datelor și valorilor critice

Avantaje

 • Zoho Desk este accesibil la preț
 • Zoho Desk are un software puternic
 • Serviciu excelent pentru clienți

Dezavantaje

 • Este posibil să aveți întreruperi ale fluxului de lucru cu Zoho Desk

Preț Detaliile de preț pentru Zoho Desk variază în funcție de facturarea anuală sau lunară.

GRATISSTANDARDPROFESIONAL
Facturat anualGratis14 $ / agent / lună23 $ / agent / lună
Facturat lunarGratis20 $ / agent / lună35 $ / agent / lună
Limită de agenți3 agenți gratuițiNelimitatNelimitat

6. Jitbit Helpdesk

Sistemul de tichete de asistență

Jitbit are două versiuni ale sistemelor sale software de asistență. Are o versiune „locală” și o versiune SaaS bazată pe cloud. Una dintre caracteristicile notabile ale Jitbit este sistemul bidirecțional de tichete al serviciului de asistență prin e-mail. Acest lucru transformă imediat e-mailurile primite în tichete, în timp ce trimite notificări automate atât utilizatorilor, cât și agenților de asistență. Jitbit are, de asemenea, un software de urmărire a incidentelor și poate atribui agenți sau reprezentanți ai serviciilor pentru clienți în diferite zone. Versiunea SaaS este de asemenea disponibilă, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la procedurile de instalare. Există și o integrare excelentă, astfel încât să puteți rezolva tichetele pe mai multe canale de comunicare.

Versiunea locală este un plan de plată unic și este potrivită pentru până la 10 agenți. Acest lucru este minunat pentru oricine încearcă să evite un abonament sau mai multe plăți. Are opțiuni pentru toate dimensiunile de afaceri, de la întreprinderi de dimensiuni medii sau puțin mai mari decât medii, până la cerințele de afaceri ale întreprinderilor mici de acasă sau ale companiilor mari.

Caracteristici cheie

 • Sistem de tichete prin e-mail
 • Soluționare ușoară a tichetelor
 • Se conectează cu sistemele dvs. IT
 • Urmărirea incidentelor

Avantaje

 • Versiune SaaS disponibilă
 • Este disponibilă o opțiune de plată unică

Dezavantaje

 • Versiunea locală este adecvată numai pentru 10 agenți

Preț Există mai multe opțiuni de preț disponibile, cu mai multe funcții disponibile pe măsură ce prețurile cresc.

MicăCompanieÎntreprindereSaaS (găzduit)
1699 $3499 $4999 $de la 24 $ / lună

7. HappyFox

Sistemul de tichete de asistență

HappyFox a câștigat alegerea editorului PC pentru cel mai bun software de asistență timp de cinci ani la rând. Acesta gestionează toate cererile de intrare într-un singur sistem de tichete. Fluxul de lucru complex și redundant este externalizat către un motor puternic de reguli inteligente. De asemenea, analizează valori și poate genera rapoarte solide care ajută la luarea deciziilor în cunoștință de cauză.

De asemenea, puteți crea câmpuri personalizate, fluxuri de lucru și puteți adapta și personaliza experiența de asistență. HappyFox este excelent nu doar pentru Resurse Umane și Marketing, Asistență pentru Clienți și Operațiuni IT, ci și pentru toate echipele.

Caracteristici cheie

 • Managementul sarcinilor
 • Răspunsuri prestabilite
 • Rapoarte de asistență
 • Instrument de gestionare a activelor (urmărirea activelor, inclusiv activele software)

Avantaje

 • Automatizare
 • Gestionarea activelor
 • Managementul sarcinilor

Dezavantaje

 • Interfața tinde să fie puțin complicată

Preț HappyFox are atât prețuri bazate pe agenți pentru echipele mici și mijlocii, cât și agenți nelimitați pentru echipele mari. Prețul trebuie solicitat în funcție de planul pe care îl alegeți.

8. Vivantio Pro

Sistemul de tichete de asistență

Vivantio vă ajută să vă conduceți echipa ca un profesionist. Toate cererile de servicii primite sunt trimise echipelor potrivite. Tipurile de tichete sunt personalizabile; procesul de afaceri poate fi gestionat de diferite echipe, departamente și chiar clienți. Datele operaționale esențiale sunt, de asemenea, vizibile.

Rutarea inteligentă și escaladările bazate pe SLA ajută la eliminarea blocajelor. Software-ul are și instrumente puternice de automatizare. Puteți oferi chiar alegeri condiționate pentru a ajuta clienții să rezolve problemele mai rapid. De asemenea, primiți gratuit un ghid B2B de asistență transformatoare pentru clienți, pentru a vă ajuta să faceți întreaga companie mai orientată către client, ceea ce poate contribui la îmbunătățirea sentimentului clienților prin creșterea satisfacției medii a acestora.

Caracteristici cheie

 • Autoservire
 • Automatizare
 • Managementul cunoștințelor
 • Gestionarea activelor

Avantaje

 • Gestionarea activelor inclusă
 • Managementul cunoștințelor inclus
 • Caracteristici puternice de automatizare

Dezavantaje

 • Durează puțin până a se obișnui cu acesta
 • Este posibil ca utilizarea inițială să nu fie familiară

Preț Prețul variază în funcție de planul pe care îl alegeți și de funcțiile de care aveți nevoie. Planurile sunt:

 • Value 32 GBP / utilizator / lună plătit anual
 • Vital 42 GBP/ utilizator / lună plătit anual
 • Velocity 62 GBP/ utilizator / lună plătit anual
 • Visionary 102 GBP/ utilizator / lună plătit anual

9. HaloITSM

Sistemul de tichete de asistență

HaloITSM este tot ce aveți nevoie pentru IT într-un singur loc. Vă permite să aveți control central asupra comunicațiilor dvs. și să vă automatizați fluxul de lucru. Procesele lor aliniate la ITIL facilitează gestionarea incidentelor și îndeplinirea SLA-urilor. Utilizatorii dvs. vor găsi, de asemenea, portalul de autoservire extrem de ușor de navigat.

De asemenea, vă permite să centralizați procesul de gestionare a activelor și să profitați de software-ul puternic de Inteligență Artificială disponibil. Cea mai bună parte este că îl puteți încerca gratuit o lună pentru a vedea dacă vă place fără a avea nevoie de un card de credit.

Caracteristici cheie

 • Gestionarea incidentelor
 • Managementul configurației
 • Catalog de servicii ITIL
 • Managementul cunoștințelor

Avantaje

 • Managementul problemelor
 • Controlul schimbării
 • Automatizare

Dezavantaje

 • Fără versiune gratuită

Preț Prețul variază de la 3 agenți plătiți pe agent pe lună la peste 150 de agenți, deci veți găsi cu siguranță prețul potrivit pentru compania dvs. și numărul de agenți. Cu cât aveți mai mulți agenți, cu atât prețurile sunt mai accesibile.

10. Hiver

Sistemul de tichete de asistență

Hiver este prima aplicație de asistență din lume bazată pe Gmail, ceea ce înseamnă că puteți oferi servicii clienți rapide și empatice chiar din Gmail, fără a fi nevoie să învățați și să vă adaptați la un alt instrument. Un bonus imens dacă nu doriți să pierdeți timp și bani reinstruind personalul.

Se creează responsabilitate cu proprietatea și starea e-mailului pentru a se asigura că nimic scapă. Puteți colabora perfect, păstrând în același timp conversațiile interne și externe clar separate, dar în context. În acest fel, puteți colabora la e-mailurile de asistență fără a necesita CC-uri.

De asemenea, primiți analize și informații despre distribuția volumului de muncă, vizualizați încălcările SLA și performanța echipei și vă îmbunătățiți pe baza valorilor.

Caracteristici cheie

 • Etichete de e-mail
 • Schițe partajate
 • Cronologia activității
 • Alerte de coliziune
 • Controlul accesului
 • Atribuire Round-Robin
 • Note și @menționări
 • Sondaje ale clienților

Avantaje

 • Permite colaborarea între colegii de echipă
 • Nu este nevoie de reinstruirea personalului
 • Creează responsabilitate

Dezavantaje

 • Funcționează numai cu e-mail

Preț În funcție de planul cu care vă simțiți confortabil, puteți alege dintre următoarele, dar asigurați-vă că verificați ce caracteristici sunt disponibile.

 • Lite @ 12 $ / utilizator / lună
 • Growth @ 24 $ / utilizator / lună
 • Pro @ 37 $ / utilizator / lună
 • Elite @ 57 $ / utilizator / lună

Engage with your customers on all channels

If you wish to improve your response and resolution times, consider LiveAgent for all you support ticketing needs.

Try LiveAgent

11. Gorgias

Sistemul de tichete de asistență

Gorgias vă permite să vă centralizați complet tichetele de asistență într-un singur loc. Acest lucru vă va permite să vă asigurați că toate datele clienților dvs. sunt afișate în timp ce vorbiți cu ei, ceea ce este extrem de util. Puteți modifica comenzile, modifica abonamentele și rambursa plățile fără a părăsi biroul dvs. de asistență. De asemenea, puteți urmări toate vânzările generate de agenții de asistență prin mesaje text, răspunsuri de pe rețelele de socializare și conversații de chat live pe site-ul dvs. web.

Software-ul este conceput special pentru comerțul electronic, dar se poate potrivi oriunde cu peste 30 de integrări.

Caracteristici cheie

 • Conexiune de magazine multiple
 • Meniu elegant
 • Automatizarea șabloanelor
 • Răspunsuri automate
 • Reguli și macrocomenzi
 • Auto-răspuns

Avantaje

 • Integrare
 • Preferat pentru comerțul electronic

Dezavantaje

 • Prețul este pe numărul de tichete

Preț Prețul este mai mic atunci când este plătit anual, dar puteți opta și pentru un abonament lunar. Prețurile încep de la 50 $ / lună pentru 350 de tichete lunare + 25 $ pentru fiecare 100 de tichete suplimentare și merg până la 625 $ / lună pentru 6.000 de tichete lunare + 14 $ pentru fiecare 100 de tichete adiționale. De asemenea, puteți solicita un plan de tarifare personalizat pentru nevoile dvs.

12. ProProfs Help Desk

Sistemul de tichete de asistență

ProProfs Help Desk este simplu, și ușor de utilizat. Permite membrilor echipei să colaboreze cu o căsuță de primire comună. Automatizarea permite o productivitate crescută a fluxului de lucru și sunt disponibile, de asemenea, rapoarte detaliate de performanță și informații bazate pe analize.

Deși oferă, de asemenea, asistență multi-canal și include o bază de cunoștințe, este cel mai bine utilizat de cei care doresc să rezolve toate solicitările de asistență pentru clienți prin e-mail.

Caracteristici cheie

 • Colaborează cu căsuțele de primire partajate
 • Crește productivitatea agenților cu automatizarea
 • Îmbunătățește performanța cu ajutorul rapoartelor
 • Oferă suport pe canale multiple
 • Include Chat, Bază de Cunoștințe și Sondaje

Avantaje

 • Perfect pentru cei care doresc să utilizeze doar e-mail
 • Software foarte eficient

Dezavantaje

 • Nu la fel de puternic ca alte programe

Preț Prețul începe de la un $ pentru versiunea gratuită, dar puteți utiliza versiunea esențială pentru doar 10 $ / utilizator / lună și, dacă aveți nevoie de mai multe caracteristici, puteți accesa versiunea premium pentru 15 $ / utilizator / lună.

13. OneDesk

Sistemul de tichete de asistență

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a îmbina software-ul de gestionare a proiectelor cu serviciile de asistență, atunci OneDesk este soluția pentru dvs. Din partea biroului de asistență aveți caracteristici care vă permit să capturați tichete prin e-mail, un chat integrat și colaborare, gestionarea cererilor de servicii, portalul clienților și baza de cunoștințe. De asemenea, aveți opțiunea de fluxuri de lucru automatizate și personalizabile și puteți urmări acordurile de nivel de serviciu.

Adăugați în plus avantajul unui software versatil de gestionare a proiectelor care vă permite să aveți discuții și notificări cu privire la sarcini și probleme, vizualizări pentru managementul de proiect tradițional și agile, diagrame Gantt, programare și atribuiri, urmărirea timpului cu foi de timp și cronometre de sarcini , raportare și export și integrări pentru alte aplicații pe care le utilizați deja.

Caracteristici cheie

 • Software de asistență
 • Colaborați cu clienții dvs.
 • Sarcini, proiecte și portofolii
 • Conectați-vă la OneDesk

Avantaje

 • Avantajele unui birou de asistență și al unui software de gestionare a proiectelor doi în unu

Dezavantaje

 • Nu este optim dacă doriți doar software de gestionare a proiectelor sau de asistență și nu ambele

Preț Prețul este destul de accesibil la 9 $ / utilizator / lună

14. ManageEngine ServiceDesk Plus

Sistemul de tichete de asistență

ManageEngine Service Desk este conceput special pentru a fi un software de asistență IT. Încorporează fluxuri de lucru ITSM de bune practici, integrări puternice cu aplicații de gestionare IT, automatizare inteligentă, capacități extinse de raportare, personalizări fără cod și multe altele.

De asemenea, aveți opțiunea de a implementa pe site sau de a utiliza un software bazat pe cloud. Planul standard este doar un software de asistență IT, planul profesional include un birou de asistență + gestionarea activelor, iar planul de companie constă într-un birou de asistență + schimbare + activ + proiect.

Caracteristici cheie

 • Gestionarea incidentelor
 • Managementul problemelor
 • Managementul schimbării
 • Gestionarea activelor

Avantaje

 • Instrumente și resurse gratuite disponibile
 • Managementul proiectelor IT
 • Aplicație mobilă de asistență disponibilă

Dezavantaje

 • Instrumentul de raportare este limitat

Preț Prețurile sunt supuse nevoilor individuale, dar se poate solicita o estimare.

15. EngageBay

Sistemul de tichete de asistență

EngageBay are câteva caracteristici interesante atunci când vine vorba de software-ul de asistență. Software-ul lor CRM vă permite să stocați contacte nelimitate și să construiți relații mai puternice, ținând evidența tuturor detaliilor clienților dvs. într-un singur loc.

De asemenea, vă permite să vă automatizați procesul de marketing prin trimiterea de mesaje personalizate către publicul țintă. Acestea acceptă software-ul de chat live, astfel încât să puteți oferi asistență clienților dvs. ori de câte ori aceștia o solicită.

Caracteristici cheie

 • Pagini de start
 • Instrumente de generare clienți
 • Automatizarea marketingului
 • Macrocomenzi

Avantaje

 • Oferă grupuri multiple de tichete
 • Funcție de segmentare pentru conținut personalizat și campanii direcționate
 • Șabloane video

Dezavantaje

 • Complicat
 • Ia ceva timp să vă obișnuiți

Preț Există mai multe planuri și opțiuni privind modul în care doriți să fiți facturat. Câteva dintre aceste planuri de bază sunt:

 • Totul Inclus începe la 8.99 $
 • Marketing începe la 7.79 $
 • CRM & Sales Bay începe la 7.79 $
 • Caracteristica Service Bay oferă un birou de asistență Gratuit pentru totdeauna

16. Jira Service Desk

Sistemul de tichete de asistență

Jira Service Desk este singurul birou de asistență construit pe Jira. Este o parte a managementului serviciului Jira care include toate funcționalitățile Jira Service Desk cu capacități ITSM îmbunătățite.

Vă oferă opțiunea de a configura cozile de așteptare pentru a urmări, tria și aloca cererile primite.

Caracteristici cheie

 • Gestionarea cererilor de servicii de mare viteză
 • O viziune unificată a muncii
 • Solicitări de cozi de așteptare
 • Solicitări de la Slack și Microsoft Teams

Avantaje

 • Gestionarea eficientă a incidentelor
 • Gestionarea activelor
 • Gratuit pentru echipele mici

Dezavantaje

 • Numai pentru maxim trei agenți
 • Forumul de autoservire este disponibil doar pentru asistență

Preț Planurile de preț disponibile sunt:

 • Gratuit pentru trei agenți (Pentru echipele mici care încep cu un birou de asistență)
 • Standard @ 20 $ / agent (Pentru echipe care își standardizează gestionarea serviciilor)
 • Premium @ 40 $ / agent (Pentru organizații care scalează ITSM de mare viteză)

17. Jivochat

Sistemul de tichete de asistență

Jivochat le permite clienților să vă contacteze prin canalul cu care se simt cel mai confortabil, astfel încât să nu pierdeți nicio șansă de conectare. Se integrează perfect cu orice de la Apple Business Chat la WhatsApp, Instagram, și chiar un chatbot.

Comunicare eficientă client / agent întrucât toate informațiile și instrumentele necesare apar într-o singură fereastră.

Caracteristici cheie

 • Transcrieri de chat prin e-mail
 • Listă neagră
 • Transfer de fișiere
 • Evaluări ale calității serviciilor
 • Translator

Avantaje

 • Aplicație de top de asistență pentru clienți în App Store
 • Solicitări de apel care primesc răspuns la 30 de secunde sau mai puțin
 • Monitorizarea vizitatorilor în timp real

Dezavantaje

 • Versiune gratuită disponibilă numai pentru primii 5 agenți

Preț Jivochat este gratuit pentru primii cinci agenți și după aceea costă 13 $ / agent / lună dacă este facturat anual.

18. Cometchat

Sistemul de tichete de asistență

CometChat are disponibile două versiuni de software, și anume CometChat Go și CometChat Pro. CometChat Go este un plugin de tip glisați și plasați pentru platformele populare fără cod, precum WordPress și alte software-uri web.

CometChat Pro oferă chat API, SDK, și componente UI pentru limbaje de programare populare precum React, Swift, Cotlin, Java, etc.

Caracteristici cheie

 • Plugin-uri gata de utilizare
 • Interfață Utilizator atractivă cu etichetă albă
 • Nu este necesară nicio dezvoltare pentru CometChat Go
 • Componente open-source de interfață utilizator
 • Dezvoltare minimă necesară pentru CometChat Pro

Avantaje

 • Este necesară puțină dezvoltare sau chiar deloc
 • Interfață Utilizator atractivă
 • Nu este nevoie să plătiți până la lansare

Dezavantaje

 • CometChat Pro nu este potrivit pentru cei care nu pot codifica
 • Scump

Preț Cel mai ieftin plan începe de la 149 $ / lună

19. Freshchat

Sistemul de tichete de asistență

Freshchat este unic prin modul în care oferă servicii pentru clienți pe mai multe canale. O face folosind un amestec de Inteligență Artificială și asistență umană. Prin utilizarea chatbot-urilor alimentate de Inteligență Artificială, acesta îi îndrumă pe clienți prin soluționarea întrebărilor, indiferent de canalul pe care îl folosesc.

Software-ul anticipează chiar și atunci când un client ar putea avea probleme cu ceva și îi va contacta în prealabil în mod proactiv. De asemenea, se integrează în majoritatea rețelelor de socializare, unde majoritatea consumatorilor se simt cel mai confortabil.

Caracteristici cheie

 • Amestec de Inteligență Artificială și asistență umană
 • Proactiv
 • Roboți bazați pe context

Avantaje

 • Asistență în mai multe limbi
 • Inteligență Artificială puternică

Dezavantaje

 • Poate fi scump

Preț Deoarece prețurile variază în funcție de planul pe care îl alegeți, acesta ar putea fi foarte accesibil sau destul de scump; totuși, acest lucru variază în funcție de nevoile dvs. individuale.

20. Freshservice

Sistemul de tichete de asistență

Fresh service este o soluție inteligentă de gestionare a serviciilor pentru întreprinderea modernă. Software-ul are o rentabilitate masivă a investiției pentru clienții săi. Cu instrumentele sale puternice de automatizare, poate răspunde mai rapid clienților și rezolva problemele. Oferă o rentabilitate semnificativă a investiției, deoarece aproape jumătate din venituri provin de la clienții care se întorc, conform acestui raport de referință.

Datorită managementului integrat al serviciilor pe o singură platformă, are o gestionare a serviciilor îmbunătățită.

Caracteristici cheie

 • Construit pentru companie și conceput pentru angajați
 • Managementul SLA
 • Managementul cunoștințelor
 • Portal de autoservire

Avantaje

 • Rentabilitatea investițiilor de 308%
 • Integrare expertă
 • Servicii de migrare
 • Asistență prin e-mail 24/7

Dezavantaje

 • Asistența telefonică nu este întotdeauna disponibilă

Preț Gama de preț variază în funcție de planul pentru care optați. Este important să parcurgeți planurile și caracteristicile oferite în detaliu.

21. Centrul de servicii Hubspot

Sistemul de tichete de asistență

Hubspot Service Hub vă reunește toate datele și canalele de servicii pentru clienți pe o singură platformă CRM, astfel încât să puteți fi mai eficient cu integrarea, recalificarea, sprijinirea și creșterea bazei de clienți.

Hubspot prioritizează mai întâi problemele critice și adaugă rutare către tichete. De asemenea, are o bază de cunoștințe pentru a ajuta clienții să se servească singuri. Acest lucru reduce și încărcarea agenților. Funcția de chat live vă permite, de asemenea, să ajutați clienții de pe site-ul dvs. în timp real.

Caracteristici cheie

 • Birou de asistență și sistem de tichete
 • Bază de cunoștințe
 • Chat Live
 • Serviciu automatizat pentru clienți

Avantaje

 • Reputația centrată pe client
 • Elimină procesele manuale cu automatizarea

Dezavantaje

 • Taxat pe baza numărului de contacte de marketing, ceea ce îl face să fie scump

Preț Planurile de preț sunt următoarele:

 • Starter Începând de la 45 $ / lună
 • Profesional Începând de la 800 $ / lună
 • Companie Începând de la 3.200 $ / lună

22. Vision Helpdesk

Sistemul de tichete de asistență

Vision Helpdesk vă permite să reuniți solicitări de la e-mail-ul companiei dvs., telefon, chat-ul de pe rețelele de socializare și site-uri web, astfel încât să le puteți gestiona central într-un singur loc. Puteți seta SLA-uri, escaladări, puteți automatiza fluxul de lucru și chiar automatiza fluxul software-ului de tichete.

Vision Helpdesk vă permite să definiți departamentul de aterizare și personalul atribuit când intră un tichet nou. Puteți modifica proprietățile tichetului în funcție de anumite criterii și condiții. De asemenea, puteți configura închiderea automată atunci când nu primiți un răspuns înapoi într-un timp stabilit.

Caracteristici cheie

 • Instrument de colaborare privată
 • Gamificarea crește productivitatea
 • Managementul sarcinilor

Avantaje

 • Facturare bazată pe tichete
 • Facturare bazată pe timp
 • Rapoarte de facturare

Dezavantaje

 • Nu este cel mai bun pentru integrare

Preț Există mai multe planuri de prețuri, începând de la 12 $ până la 800 $, în funcție de caracteristicile și modul în care doriți să le descărcați.

23. Web Help Desk

Sistemul de tichete de asistență

Web Help Desk oferă două opțiuni de gestionare a serviciilor IT pentru a se potrivi nevoilor dvs. în funcție de ceea ce preferați. Web Help Desk este o soluție locală, iar Service Desk este o soluție bazată pe cloud.

Gestionarea timpului și a facturării este o altă caracteristică excelentă, împreună cu gestionarea hardware-ului. De asemenea, puteți să vă simplificați rezultatele tichetelor problematice cu managementul tichetelor problematice. În cele din urmă, aveți și gestionarea SLA, care vă ajută să vă asigurați că nu vă încălcați SLA.

Caracteristici cheie

 • Managementul tichetelor
 • Urmărirea incidentelor
 • Gestionarea activelor
 • Bază de cunoștințe
 • Managementul schimbării

Avantaje

 • Service Desk are o perioadă de încercare gratuită de o lună
 • Opțiunea de a plăti o dată sau de a vă abona

Dezavantaje

 • Web Help Desk are o perioadă de încercare gratuită de doar 14 zile

Preț Prețurile variază în funcție de alegerea opțiunilor fixe sau de abonament. Cu toate acestea, cu cât aveți mai mulți utilizatori, cu atât devine mai ieftin pentru fiecare utilizator. Puteți obține o ofertă de preț pe site.

Sistemul de tichete de asistență

24. Biroul de servicii Agiloft

Agiloft vă ajută să închideți tichetele mai repede decât oricând, cu regulile lor configurabile de alocare și escaladare a tichetelor, care vă alertează asupra blocajelor și escaladează proactiv problemele atunci când este necesar. De asemenea, aveți opțiunea de a îmbunătăți consistența prin automatizarea fluxului de lucru.

Agiloft are o bază de cunoștințe excelentă, care permite clienților să răspundă la întrebările lor mai ușoare, economisind agentului timp prețios.

Caracteristici cheie

 • Portalul utilizatorului final
 • Chat Live
 • Pagini de pornire personalizabile

Avantaje

 • Prețuri flexibile pentru a se potrivi bugetului dvs.
 • Pagini de pornire personalizate

Dezavantaje

 • Nicio funcție de chat intern

Preț Pentru a afla prețurile, puteți solicita o ofertă de pe site-ul web pe baza planului care vă interesează. În orice caz, este disponibilă și o perioadă de încercare gratuită.

25. Biroul de asistență web și de servicii SolarWinds

Sistemul de tichete de asistență

SolarWinds web help desk are gestionarea incidentelor, ceea ce înseamnă că tichetele primite sunt prioritare. Catalogul de servicii permite, de asemenea, standardizarea solicitărilor de servicii și a proceselor de îndeplinire. Utilizatorii au un portal de servicii care funcționează ca loc unic pentru a trimite tichete și solicitări.

Gestionarea schimbărilor vă permite să planificați și să implementați rapid modificările. Există, de asemenea, o bază de cunoștințe încorporată, care va permite clienților să își rezolve rapid problemele, dacă sunt simple.

Caracteristici cheie

 • Management complet integrat al activelor IT
 • Se integrează cu peste 200 de aplicații cloud
 • Managementul problemelor
 • Managementul schimbării

Avantaje

 • Automatizare puternică
 • Software excelent

Dezavantaje

 • De asemenea, sunteți taxat per dispozitiv

Preț Prețurile încep de la 19 $ pe lună per tehnician dar urcă până la 89 $ pe lună per tehnician.

Top 5 sisteme de tichete de asistență comparate

Să ne uităm la cele mai bune 5 sisteme de tichete asistență și să comparăm unele dintre caracteristicile lor cheie, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie pe baza faptelor.

1. LiveAgent

LiveAgent rămâne în topul listei noastre cu caracteristicile sale puternice precum căsuța de e-mail universală, fluxul hibrid de tichete, distribuirea automată a tichetelor, precum și posibilitatea de a vă automatiza fluxul de lucru prin timp, acțiuni și reguli SLA. Nu are nicio taxă de configurare, serviciile pentru clienți sunt disponibile 24/7 și nu este necesar un card de credit pentru a vă înscrie pentru perioada de încercare gratuită de 14 zile. De asemenea, vă permite să anulați oricând, deoarece nu există contracte și sunteți liber să actualizați și să plătiți oricând. Nu numai că toate planurile lor sunt incredibil de accesibile, dar puteți începe și cu un cont permanent gratuit și vedeți singur dacă vi se potrivește.

Curious to learn more?

Join over 21,000 businesses around the world, across various industries that are already using LiveAgent and discover all it has to offer.

Try LiveAgent

2. Zoho Desk

Zoho Desk are câteva caracteristici excelente, ceea ce îl face unul dintre cele mai interesante programe de asistență disponibile. Vă permite să vă organizați biroul de asistență pentru a reflecta structura companiei. Puteți crea un portal de autoservire distinct pentru clienții fiecărei mărci. Software-ul recomandă agenților informații din baza de cunoștințe pentru a le adăuga la răspunsurile clienților. În cele din urmă, tabloul de bord live arată tendințele actuale și există chiar și o aplicație mobilă.

3. OneDesk

OneDesk combină biroul de asistență și software-ul de gestionare a proiectelor pentru a vă oferi ce-i mai bun din ambele. Este perfect pentru echipele care trebuie să lucreze la gestionarea proiectelor, precum și să se ocupe de asistența pentru clienți. În plus, are și un plan excelent de prețuri accesibile și plătiți pe utilizator. Fiecare plan include clienți nelimitați, proiecte nelimitate și toate caracteristicile OneDesk.

4. Hiver

Hiver este singurul birou de asistență construit pentru G-Suite. Este, de asemenea, un favorit printre unicorni pentru asistență clienți. Funcția de căsuță de primire partajată vă permite să accesați cutia poștală partajată chiar în Gmail. Analiza vă permite, de asemenea, să urmăriți valorile cheie și performanța echipei. Mai mult, este faptul că puteți delega e-mailurile cu un singur click și puteți scrie note membrilor echipei pentru a oferi context sau instrucțiuni.

5. Kayako

Kayako este pe lista noastră datorită simplității și ușurinței sale de utilizare. Se potrivește perfect pentru întreprinderile mici și mijlocii și oferă o notă personală serviciului pentru clienți. Deși nu are la fel de multe caracteristici precum LiveAgent, are în continuare cele mai importante caracteristici de care aveți nevoie pentru o echipă de asistență pentru clienți dintr-o afacere mică. Kayako este, de asemenea, accesibil și are un preț adecvat pentru valoarea pe care o oferă.

Top 5 sisteme de tichete de asistență comparate

Sistem de asistență prin e-mailEvaluare CapterraVersiune gratuită Încercare gratuităPrețul de pornire 
LiveAgent4.7/5 (aprox. 1000 recenzii)DADA15 $ pe agent / lună
Zoho Desk4.5/5 (aprox. 1600 recenzii)DADA14 $ pe agent / lună
OneDesk4.0/5 (2 recenzii)NUDA9 $ pe agent / lună
Hiver 4.7/5 (74 recenzii) NUDA12 $ pe agent / lună
Kayako 4.0/5 (157 recenzii) DADA15 $ pe agent / lună
Datat la 30 august

Concluzie

Când vine vorba de alegerea soluției potrivite pentru sistemul de tichete, este destul de dificil să decideți care este cea mai bună pentru afacerea dvs. Este important să faceți un pas înapoi și să luați în considerare caracteristicile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză și pentru a oferi reprezentanților dvs. de serviciu clienți un avantaj. Acești factori, împreună cu raportul calitate-preț și evaluarea excelentă de pe site-urile de renume, vă pot ajuta în căutarea dvs.

Cloud-based ticketing for an affordable price

Straightforward set up and ease-of-use make LiveAgent one of the best support tickets systems on the market.

Try LiveAgent
https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U

Întrebări Frecvente:

Ce este un sistem de tichete de asistență?

Un sistem de tichete de asistență este un software care creează un “tichet” ori de câte ori un client are o cerere de serviciu. Deoarece toate interacțiunile și solicitările sunt legate de acest tichet, devine semnificativ mai ușor pentru agenții de asistență să-i asiste pe clienți. Odată ce problema este rezolvată, tichetul dispare și poate începe colaborarea echipei pentru următorul tichet.

Care este diferența dintre un sistem de tichete de asistență și un furnizor de e-mail standard?

Dacă gestionați doar câteva e-mailuri de la clienți pe zi, atunci un furnizor de e-mail standard își face de obicei treaba. Cu un sistem de tichete de asistență, totuși, puteți gestiona un volum mult mai mare de probleme ale clienților și o puteți face într-un mod bine organizat. Un sistem de tichete de asistență vă permite, de obicei, să acordați prioritate, vă reamintește și stochează toate informațiile relevante referitoare la un singur client într-un tichet. Tichetele pot fi apoi gestionate dintr-un singur panou de bord.

Ce este soluția de asistență omnicanală pentru sistemul de tichete?

Un sistem de tichete de asistență omnicanal este un sistem care vă permite să gestionați un tichet pe mai multe canale. Dacă un client vă trimite un e-mail și apoi sună din nou de pe un dispozitiv mobil pentru a monitoriza, un software de asistență omnicanal oferă suportul multicanal de care aveți nevoie pentru a urmări tichetul pe mai multe platforme.

Care sunt avantajele utilizării unui sistem de tichete de asistență?

Utilizarea unui sistem de tichete de asistență vă ia o povară extraordinară de pe umeri, deoarece nu mai trebuie să căutați, să vă amintiți sau să verificați detalii pentru fiecare client și problemele acestuia. Totul este înregistrat și stocat într-o singură locație și poate fi accesat cu ușurință dintr-un panou de bord personalizabil de unde puteți prioritiza și rezolva tichete.

Cât costă un sistem de tichete de asistență?

În ceea ce privește detaliile privind prețurile, gama de preț a unui sistem de tichete de asistență poate varia în funcție de compania de software de asistență pentru clienți cu care optați să mergeți și de ce caracteristici vă oferă. Așadar, deși este posibil să găsiți versiuni gratuite ale software-ului de care aveți nevoie doar cu caracteristicile de bază, prețul va crește cu funcții notabile adăugate, cum ar fi o caracteristică de chat sau funcții de analiză.

Cum funcționează sistemul de tichete de asistență?

Sistemul de tichete de asistență creează un „tichet” atunci când un client raportează o problemă. Acest tichet trebuie apoi rezolvat și conține toate informațiile relevante de care au nevoie angajații interni pentru a rezolva problema. Acest lucru este mult mai eficient decât încercarea de a-și aminti ce clienți au nevoie de ce anume și, de asemenea, ajută la evitarea erorilor.

Ce echipament este necesar pentru un sistem de tichete de asistență?

Un sistem bun de tichete de asistență necesită un software de asistență, de preferință bazat pe cloud și un serviciu de angajați bine instruiți pentru a răspunde la întrebări. Ar trebui să aibă o gamă largă de caracteristici și instrumente de afaceri integrate de gestionare a cunoștințelor, astfel încât să puteți rezolva rapid problemele. Integrările pre-construite sunt, de asemenea, un ajutor imens pentru rezolvarea tichetelor individuale sau a tichetelor cu fir pe mai multe platforme.

Care este cel mai bun sistem de tichete de asistență?

Când vine vorba despre asta, cel mai bun sistem de tichete de asistență depinde de obiectivele afacerii dvs. și variază în funcție de dimensiunile afacerii, de la întreprinderi mici la întreprinderi mijlocii. Este posibil ca cel mai bun sistem de tichete de asistență al altcuiva să nu fie printre cele mai bune sisteme pentru dvs. Asigurați-vă că cercetați și alegeți cu atenție pentru a obține cea mai bună valoare pentru dvs. care vă garantează să aveți clienți fericiți.

{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [{ “@type”: “Question”, “name”: “Ce este un software de tichete de asistență?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Un sistem de tichete de asistență este un software care creează un tichet de fiecare dată când un client are o cerere de serviciu. Deoarece toate interacțiunile și solicitările sunt legate de acest tichet, devine semnificativ mai ușor pentru agenții de asistență să-i asiste pe clienți. Odată ce problema este rezolvată, tichetul dispare și poate începe colaborarea echipei pentru următorul tichet.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Care este diferența dintre un sistem de tichete de asistență și un furnizor standard de e-mail?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Dacă gestionați doar câteva e-mailuri de la clienți pe zi, atunci un furnizor de e-mail standard își face de obicei treaba. Cu un sistem de tichete de asistență, totuși, puteți gestiona un volum mult mai mare de probleme ale clienților și o puteți face într-un mod bine organizat. Un sistem de tichete de asistență vă permite, de obicei, să acordați prioritate, vă reamintește și stochează toate informațiile relevante referitoare la un singur client într-un tichet. Tichetele pot fi apoi gestionate dintr-un singur tablou de bord.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Ce este o soluție omnicanal de sistem de tichete de asistență?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Un sistem omnicanal de tichete de asistență este un sistem care vă permite să gestionați un tichet pe mai multe canale. Dacă un client vă trimite un e-mail și apoi vă apelează de pe un dispozitiv mobil, un software omnicanal de tichete de asistență oferă serviciile de asistență multicanal de care aveți nevoie pentru a urmări tichetul pe mai multe platforme.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Care sunt avantajele utilizării unui sistem de tichete de asistență?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Utilizarea unui sistem de tichete de asistență vă ia o povară extraordinară de pe umeri, deoarece nu mai trebuie să căutați, să vă amintiți sau să verificați detalii pentru fiecare client și problemele acestuia. Totul este înregistrat și stocat într-o singură locație și poate fi accesat cu ușurință dintr-un tablou de bord personalizabil de unde puteți prioritiza și rezolva tichetele.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Cât costă un sistem de tichete de asistență?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “În ceea ce privește detaliile privind prețurile, gama de preț a unui sistem de tichete de asistență poate varia în funcție de compania de software de asistență pentru clienți cu care optați să mergeți și de ce caracteristici vă oferă. Așadar, deși este posibil să găsiți versiuni gratuite ale software-ului de care aveți nevoie doar cu caracteristicile de bază, prețul va crește cu funcții notabile adăugate, cum ar fi o caracteristică de chat sau funcții de analiză..” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Cum funcționează sistemul de tichete de asistență?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Sistemul de tichete de asistență creează un „tichet” atunci când un client raportează o problemă. Acest tichet trebuie apoi rezolvat și conține toate informațiile relevante de care au nevoie angajații interni pentru a rezolva problema. Acest lucru este mult mai eficient decât încercarea de a-și aminti ce clienți au nevoie de ce anume și, de asemenea, ajută la evitarea erorilor.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Ce echipament este necesar pentru un sistem de tichete de asistență??”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Un sistem bun de tichete de asistență necesită un software de birou de asistență, de preferință bazat pe cloud și un serviciu de angajați bine instruiți pentru a răspunde la întrebări. Ar trebui să aibă o gamă largă de caracteristici și instrumente de business integrate de gestionare a cunoștințelor, astfel încât să puteți rezolva rapid problemele. Integrările pre-construite sunt, de asemenea, un ajutor imens pentru rezolvarea tichetelor individuale sau a tichetelor cu fir pe mai multe platforme..” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Care este cel mai bun sistem de tichete de asistență??”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Când vine vorba despre asta, cel mai bun sistem de tichete de asistență depinde de obiectivele afacerii dvs. și variază în funcție de dimensiunile afacerii, de la întreprinderi mici la întreprinderi mijlocii. Este posibil ca cel mai bun sistem de tichete de asistență al altcuiva să nu fie printre cele mai bune sisteme pentru dvs. Asigurați-vă că cercetați și alegeți cu atenție pentru a obține cea mai bună valoare pentru dvs. care vă garantează să aveți clienți fericiți.” } }] }
Mark Xavier Quadros

Autor invitat

Mark Xavier Quadros

Mark Quadros is a SaaS content marketer that helps brands create and distribute rad content. On a similar note, Mark loves content and contributes to several authoritative blogs like HubSpot, CoSchedule, Foundr, etc. Connect with him via LinkedIN or twitter.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×

Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație