Sunteți în căutarea unui program de suport de la distanță?

A lucra de la distanță având drept ajutor un program de asistență de la distanță devine din ce în ce mai mult o normalitate pentru majoritatea oamenilor de oriunde de pe glob. Chiar înainte de criza COVID-19, munca de la distanță câștiga teren.

Angajatorii încep să fie mai flexibili și să înțeleagă tot mai mult că angajații calificați și muncitori sunt valoroși pentru companie, indiferent de locul unde își desfășoară aceștia activitatea. De fapt, PRNewswire afirmă că 83% din afaceri au implementat o politică de lucru flexibilă sau intenționează să adopte una. Care este motivul? Citiți mai departe pentru a afla.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
real time collaboration - illustration

Ce reprezintă un program de suport de la distanță?

Programele utilizate pentru desfășurarea activității de la distanță vă permit să colaborați cu echipa dvs. și să tratați clienții în același timp.

Programul de suport de la distanță ar trebui să aibă funcționalități care să vă ajute să comunicați cu ceilalți colegi și cu clienții utilizând numeroase canale, să automatizati fluxul de lucru, să urmăriți stadiul sarcinilor de îndeplinit și să întocmiți rapoarte detaliate.

Care sunt beneficiile utilizarii unui program de lucru de la distanță?

activity - gif

Creșterea productivității angajaților

Conform raportului anual al FlexJob, 65% din respondenți sunt mai productivi când lucrează de acasă decât atunci când lucrează într-un spațiu de lucru standard, unde pot fi distrași și întrerupți.

heart turning black and white - gif

Creșterea gradului de satisfacție al muncii depuse

Conform studiului Amerisleep, 57% din angajații care lucrează de la distanță sunt mai mulțumiți de locul lor de muncă.

tune - gif

Reducerea nivelului de stres al angajaților

Studiul Amerisleep subliniază de asemenea că aproximativ 80% din angajații care lucrează de la distanță, referindu-se la nivelul de stres din cursul zilelor săptămânii, au afirmat fie că “nu sunt stresați” fie că sunt “moderat stresați.”

temperature weather - gif

Este mai sănătos

Angajații care lucrează de acasă tind să-și ia mai puține zile de concediu medical. Conform studiului Indeed cu privire la munca de la distanță, 50% din angajații care lucrează de acasă au afirmat că lucrul de acasă a dus la o diminuare a zilelor în care au fost bolnavi și 56% au spus că s-a redus numărul absențelor.

Savings illustration

Criza COVID-19 vă afectează afacerea?

Dacă treceți prin perioade grele din cauza epidemiei de coronavirus, vă putem ajuta. Oferim opțiuni pe credite clienților care nu-și permit să achite abonamentul lunar LiveAgent. Contactați-ne prin intermediul serviciului de live chat sau trimiteți-ne un email în care să descrieți situația companiei dvs., iar noi vom găsi o soluție pentru dvs.

Funcții de bază pentru un program de suport de la distanță

data analysis - illustration

Programul de suport de la distanță potrivit vă permite să monitorizați orice, de la statistici de utilizare și performanța agenților până la aprecierea gradului de satisfacție al clienților. Întocmiți rapoarte ample în funcție de timp, departament, agent, etichetă sau canal de comunicație. Aflați mai multe…

LiveAgent enable efficient team collaboration - illustration

Un program de management al fluxului de lucru ar trebui să vă ofere sprijin în gestionarea sarcinilor, volumului de muncă și agenților punându-vă la dispoziție funcționalități automatizate care atribuie responsabilități, optimizează volumul de muncă, distribuie sarcinile, detectează conflictul dintre agenți și multe altele.  Aflați mai multe…

voice and video chat - illustration

Programul de colaborare de la distanță ar trebui să ofere sprijin atât intern cât și extern prin apeluri voce și video. Apelurile interne vă permit să comunicați cu ceilalți colegi fără a fi necesar să apelați la aplicații terțe, iar apelurile exterioare vă permit să tratați clienții din confortul casei dvs. Aflați mai multe…

Girl walking having written conversation on her phone

Programul de suport de la distanță ar trebui să vă permită să comunicați cu clienții și colegii de pe un singur ecran. Utilizați serviciul de live chat pentru a oferi asistență clienților în timp real și utilizați chat-ul intern pentru a comunica cu ceilalți colegi astfel încât munca în echipă să fie desăvârșită. Aflați mai multe…

Cum poate fi LiveAgent pentru munca la distanță?

LiveAgent este un loc unde găsiți tot ce ține de suport oferit de la distanță.

Încercați astăzi LiveAgent

Încă din anul 2004 ajutăm afacerile să crească și să aibă grijă de clienții lor. Avem tot ce vă trebuie pentru a deține un serviciu de suport clienți de excepție.

Web icon

Mai mult decât un program pentru munca la distanță

Este un loc pentru tot ce înseamnă servicii de suport clienți ce includ ticketing, live chat, call center și suport social media.

Cel mai evaluat și apreciat

LiveAgent a fost cel mai evaluat si apreciat ca fiind programul de suport clienți numărul 1 pentru companii mici și mijlocii în 2019 & 2020.

Funționalități flexibile și numeroase

Acest program include peste 180 de funcționalități, peste 40 de integrări și opțiuni aproape nelimitate de personalizare în funcție de cerințele companiei dvs.

Veți fi pe mâini bune!

Știți ce au în comun Huawei, BMW, Yamaha și O2? Ați ghicit... LiveAgent!

Încercați gratuit chiar acum Nu este necesar cardul de credit
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Articole legate deProgram de suport de la distanță
LiveAgent se pretează și instituțiilor guvernamentale. Direcția Financiară a Republicii Slovacia oferă celor peste 2 milioane de contribuabili, asistență în timp real și offline prin intermediul LiveAgent.

Finančná Správa

LiveAgent oferă software pentru serviciul clienților, sisteme de telefonie VoIP, software pentru autoservire, sistem de gestionare a reclamațiilor și multe altele. Compania are premii și certificate, recenzii ale clienților și parteneri VoIP. LiveAgent oferă, de asemenea, un program de afiliere și posibilitatea de a construi parteneriate. Site-ul oferă un blog, glosar, academie și seminar web. LiveAgent poate fi contactat prin vânzări, social media și abonări la newsletter-ul lor. Aceștia oferă un calculator de costuri și teste de dactilografie. LiveAgent vă construiește contul și realizează un tablou de bord pentru a vă furniza datele de autentificare.

70% din forța de muncă globală lucrează de la distanță cel puțin o dată pe săptămână, conform iwg. Echipa de la sediu poate fi crucială pentru a crea un produs nou.

Serviciu clienți la sediu vs serviciu clienți la distanță

Textul discută despre avantajele și modalitățile de gestionare a unei echipe de servicii pentru clienți la distanță. Sunt prezentate trei aspecte cheie: mail bazate pe cloud și software de chat live, vânzarea de produse către o altă regiune și asistența 24/7. Pentru a face echipa de la distanță să funcționeze, este important să angajați liderul echipei la sediu, să implementați proceduri de integrare și să creați un spațiu virtual pentru lucrul în echipă. Când vine vorba de angajarea echipei de la distanță, este important să găsiți persoane care pot descoperi pe cont propriu. În plus, textul discută despre importanța unui program de suport de la distanță, listele de verificare pentru munca la distanță și rolul serviciului clienți în experiența clienților.

Depanarea este un proces în care trebuie să găsiți problema și apoi să o rezolvați. Succesul depanării depinde de cât de experimentat este instrumentul de depanare.

Depanare

LiveAgent este o soluție care permite depanarea, automatizând activitatea agenților în rezolvarea problemelor și permitând clienților să comunice cu agenții pentru a rezolva problema. Procesul de depanare depinde de natura problemei și de abilitățile și cunoștințele persoanei responsabile de rezolvarea acesteia.

Am elaborat un ghid pe care îl puteți descărca gratuit pentru a vă ajuta să începeți să lucrați de la distanță. Obțineți sugestii, sfaturi și resursele noastre de top pentru gestionarea echipei dvs. de la distanță.

Listă de verificare pentru munca la distanță

Optimizarea comunicarii si acordarea atentiei culturii companiei sunt esentiale pentru succesul unei echipe la distanta. Pentru a eficientiza comunicarea, comunicarea cu clientii poate fi gestionata prin intermediul unui software de help desk multifunctional, iar comunicarea in echipa poate folosi instrumente precum Asana sau Basecamp. Pentru a avea grija de cultura companiei, ar trebui create liniile directoare ale companiei si asigurat faptul ca toata lumea le intelege. Folosirea unui document Google Docs sau unui scurt videoclip/prezentare poate ajuta.

În cazul în care sunteți interesat să lucrați în sfera asistenței pentru clienți, citiți acest articol pentru a crea un CV de top pentru serviciile pentru clienți.

CV-ul în serviciul pentru clienți

Companiile trebuie să ofere un serviciu clienți de calitate pentru a îmbunătăți experiența clienților și menține profitabilitatea. Munca de la distanță a devenit o necesitate, ceea ce a dus la o creștere a utilizării programelor de asistență de la distanță. Programul de fidelizare poate fi un instrument puternic pentru a păstra clienții existenți și a crește vânzările, iar interviurile cu clienții ajută la înțelegerea sentimentelor acestora cu privire la afacerea dvs. LiveAgent oferă suport clienților prin intermediul unor servicii precum sistemul de telefonie VoIP și software-ul pentru gestionarea reclamațiilor și a e-mailurilor. Rentabilitatea investiției este esențială pentru creșterea veniturilor și reducerea costurilor, iar implicarea angajaților poate crește profiturile.

Care sunt mai exact obligațiile zilnice în serviciul pentru clienți? Aflați cele 10 îndatoriri și responsabilități majore ale unui agent client.

Sarcini în serviciul pentru clienți

Angajații serviciului pentru clienți interacționează cu clienții prin diferite canale și oferă informații, asistență și rezolvă probleme.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație