Software de asistență pentru eGaming și eSport

Condus de cererea consumatorilor, inovația tehnologică și noile strategii de distribuție, piețele de gaming și eSport sunt în creștere rapidă. Se transformă dintr-o industrie de nișă într-o formă principală de divertisment în întreaga lume.

Cu software-ul de de asistență LiveAgent, jucătorii cheie din industria eGaming și eSport – inclusiv dezvoltatori și editori de jocuri, companii de streaming, proprietari de echipe și influenceri – își pot spori nivelul de asistență pentru clienți, îmbunătăți experiența comunității lor de jucători, îmbunătăți comunicările utilizatorilor și câștiga un avantaj competitiv.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
video game controller headphones boy and girl

Ce este eGaming-ul și eSport-ul?

Jocurile electronice și eSporturile sunt de obicei definite într-un mod foarte similar și cei doi termeni se suprapun adesea. În cadrul sporturilor electronice (cunoscute și sub numele de sport electronic, e-sport sau jocuri competitive) sunt organizate competiții de jocuri video multiplayer între jucători profesioniști, în timp ce eGaming-ul (jocuri electronice sau e-gaming) se desfășoară în afara competițiilor sancționate oficial și au doar scopuri de divertisment.

Dezvoltat de generația Z, industria eSport și eGaming a cunoscut o creștere extraordinară în ultimii ani. Conform Raportului Global Esports Market , veniturile eSport-ului global vor crește la 1,1 miliarde de dolari în 2020, în timp ce audiența totală în eSport va crește la 495,0 milioane de oameni. Raportul privind ecosistemul Esport a relevat, de asemenea, că se anticipează că piața globală a eSport-urilor va depăși 1,5 miliarde USD până în 2023.

Cum pot beneficia companiile de eGaming și eSport de software-ul de asistență?

Îmbunătățește asistența dvs.

Monitorizați comportamentul vizitatorului site-ului dvs. web și contactați-l în mod proactiv. Răspundeți la orice întrebări pe care le poate avea și asigurați-vă noi oferte.

Reduceți volumul tichetelor

Reduceți numărul de tichete de asistență primite oferind un portal complet de auto-asistență accesibil 24/7/365.

Sporiți angajamentul

Dezvoltați-vă comunitatea online prin crearea de forumuri comunitare care permit clienților dvs. să conducă discuții și să pună întrebări.

Oferiți servicii excelente ca parte a experienței de joc

Gestionați-vă comunitățile de jucători fără efort și oferiți asistență excelentă utilizatorului cu o soluție software de asistență puternică pentru industriile de eGaming și eSport.

social notifications - illustration

Suport utilizator multicanal

Indiferent de canalele pe care jucătorii le folosesc pentru a contacta asistența pentru clienți – e-mail, voce, formulare web, chat live sau rețele de socializare – toate cererile de asistență vor fi transferate automat în tichete și stocate în siguranță într-o căsuță de e-mail universală. Toate tichetele sunt ușor accesibile dintr-un singur tablou de bord pentru a le face mai ușor de gestionat de către echipa de asistență.

Caracteristici puternice de ticketing

Pentru a asigura o soluționare rapidă și eficientă a tichetelor, LiveAgent oferă o gamă completă de funcții robuste de gestionare a tichetelor, inclusiv opțiuni de distribuire inteligentă a tichetelor, automatizare a fluxului de lucru, răspunsuri și șabloane predefinite, gestionare SLA, instrumente de colaborare în echipă, gestionare ușoară a responsabilității, detectarea coliziunilor, divizarea și îmbinarea tichetelor, CRM încorporat cu informații despre clienți, raportare, analize și multe altele.

Create Ticket in LiveAgent
quick quality customer service through live chat

Chat live în timp real

Gestionați cu ușurință solicitările de asistență în timp real, activând chat-ul live. Oferiți jucătorilor asistență imediată în deplasare, fără a le întrerupe experiența de joc. Chat-ul live nativ al LiveAgent – cu cel mai rapid widget de chat de pe piață – include atât funcții comune, cât și caracteristici unice, cum ar fi opțiuni de rutare de chat multiple, invitații de chat proactive, monitorizarea vizitatorilor online și multe altele.

Integrări cu rețele de socializare

Integrați cu ușurință paginile dvs. de rețele de socializare cu asistența și rămâneți în legătură cu utilizatorii care vă contactează prin intermediul canalelor de socializare. LiveAgent se conectează perfect cu Facebook, Twitter și Instagram. Integrările vă permit să monitorizați și să răspundeți la toate mesajele, comentariile și mențiunile dvs. de pe rețelele de socializare din panoul de administrare al asistenței, fără a fi nevoie să comutați între conturi.

How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent
LiveAgent knowledge base

Bază de cunoștințe și întrebări frecvente

Configurați o bază de cunoștințe cu întrebări frecvente pentru a oferi utilizatorilor o resursă puternică de autoservire acolo unde pot găsiți rapid și ușor răspunsurile pe care le caută. LiveAgent vine cu instrumente sofisticate de publicare a conținutului, care vă permit să creați fără efort conținut util și să împuterniciți jucătorii să se ajute, chiar și atunci când echipa dvs. de asistență nu este online.

Interfața pentru auto-asistență a clienților

Îmbunătățiți-vă experiența de autoservire a utilizatorului cu un portal de clienți cuprinzător, cu un forum pentru utilizatori, unde jucătorii pot interacționa și se pot ajuta reciproc, pot împărtăși sfaturi și trucuri despre jocuri, precum și propriile experiențe. De asemenea, puteți activa o colecție de feedback și sugestii pentru a obține informații despre opiniile, preferințele și așteptările jucătorilor.

woman behind computer organizing support documentation

Mai multe funcții de asistență pentru a îmbunătăți asistența utilizatorilor și pentru a vă menține echipa productivă

Optimizați fiecare solicitare de asistență într-un flux de lucru fără efort pentru echipa dvs., în timp ce creați o experiență de asistență personalizată pentru utilizatorii dvs.

Distribuiți automat tichete pe baza regulilor predefinite pentru a vă asigura că utilizatorii sunt întotdeauna conectați la agenții potriviți. Citiți mai multe …

Răspundeți cererilor mai rapid și susțineți mai mulți utilizatori simultan cu răspunsuri și șabloane predefinite. Citiți mai multe …

Creați și personalizați portaluri de asistență multi-brand, fiecare cu propriul design, setări și conținut unic. Citiți mai multe …

Activați un widget de căutare care generează automat sugestii de conținut în timp real  asociat în baza dvs. de cunoștințe. Citiți mai multe …

Instalați aplicații native Android sau iOS pentru a răspunde la întrebările utilizatorilor în timp ce sunteți departe de biroul dvs. Citiți mai multe …

Permiteți utilizatorilor și agenților de asistență să își folosească limba maternă. LiveAgent acceptă în prezent peste 40 de limbi. Citiți mai multe …

Ce face ca software-ul nostru de asistență să fie alegerea corectă?

colorful review - icon

Cel mai evaluat și apreciat

LiveAgent a fost cel mai recenzat și cel mai bine evaluat software de asistență pentru întreprinderile mici în 2019-2020.

hearts - icon

Preferat de 21.000 de companii

Peste 21.000 de companii din diferite industrii au ales LiveAgent pentru nevoile lor de asistență pentru clienți.

Integrations pricing-icon

Pachet cu peste 180 de caracteristici

Cu peste 180 de funcții, peste 40 de integrări și personalizări nesfârșite, instrumentul se adaptează cu ușurință cerințelor afacerii dvs.

Shared inbox keeps data securely stored

Bazat pe cloud și sigur

Complet bazat pe cloud, sigur, ușor de configurat și de utilizat. Începeți cu LiveAgent în câteva minute.

Alegeți un plan care se potrivește cel mai bine afacerii dvs.

Unii dintre jucătorii cheie din industria eSport și eGaming obțin deja avantaje din utilizarea software-ului de ticketing LiveAgent. De ce să nu vă alăturați lor? Alegeți din 4 planuri diferite – inclusiv unul gratuit – cu prețuri simple și transparente. Plătiți în mișcare, fără contracte fixe sau comisioane ascunse, retrogradați sau actualizați planul ori de câte ori aveți nevoie de acesta.

Package Name

All-Inclusive

Pentru întreprinderile mici și specialiștii în marketing

$39 /lună
Package Name

Tichet+Chat

Pentru întreprinderile mici și specialiștii în marketing

$29 /lună
Related Articles to Software de servicii pentru clienți pentru eGaming & Industria eSport
LiveAgent acceptă un număr mare de integrări pentru a vă ușura fluxul de lucru. Conectați câte aplicații aveți nevoie și faceți totul din panoul de bord al LiveAgent.

Integrare

LiveAgent oferă software de asistență pentru industria eGaming și eSports, cu o perioadă de încercare gratuită de 7 sau 30 de zile. Acest software ajută la îmbunătățirea experienței clienților și comunicarea cu aceștia, reduce timpul de răspuns și volumul tichetelor, fiind apreciat de comercianți și brokeri. Se integrează cu CRM, gestionarea email-urilor și SMS-urilor, servicii VoIP și platforme de social media precum Facebook și Instagram. De asemenea, se menționează gestionarea proiectelor și posibilitatea de a crea formulare sau site-uri web de jocuri.

LiveAgent permite integrarea tuturor canalelor de comunicare în unul singur. Îmbunătățiți-vă afacerea valutară cu un model de comunicații mai raționalizat.

Software de asistență pentru afaceri valutare

Etichetele sunt utile pentru organizarea mesajelor primite prin diferite canale de comunicare. Acestea permit atribuirea de diverse etichete și aplicarea de filtre pentru o căutare mai rapidă. Rapoartele în LiveAgent pot fi generate pentru anumite etichete, iar strategia de afaceri poate fi modificată pe baza acestora. Soluția omnicanală LiveAgent permite concentrarea eforturilor pe furnizarea de asistență completă și atentă pentru fiecare client. Alternativ, furnizorii pot fi comparați cu soluția LivAgent prin recenziile Trustpilot, GetApp și G2 crowd.

Doriți să aflați mai multe despre cum să oferiți servicii pentru clienți excepționale în centrul de apeluri? Aflați citind articolul nostru.

Centrul de servicii pentru clienți

Un centru de servicii pentru clienți este vital pentru orice afacere, iar alegerea unei soluții CRM integrate este esențială pentru succes. Reprezentanții serviciului pentru clienți trebuie să ofere soluții personalizate și să ofere o experiență de calitate pentru clienți. Agenții de servicii pentru clienți ar trebui să fie flexibili și să aibă abilități de comunicare. Este important ca centrul de servicii să ofere o experiență omnicanală și să fie adaptate la publicul țintă.

Folosiți cele 10 șabloane de e-mailuri de vânzări promoționale pentru fiecare ocazie. De la șabloanele de Black Friday la vânzări ascendente și promoții pentru zile de naștere - le avem pe toate.

Șabloane de e-mail privind vânzări promoționale

E-mailul rămâne cel mai eficient instrument de vânzări și marketing, depășind rețelele de socializare. Aproximativ 72% dintre oameni preferă conținutul promoțional prin e-mail. E-mailul are de 5 ori mai multe șanse de a fi văzut decât prin Facebook și șanse mai mari de a genera achiziții. Utilizarea șabloanelor de e-mail poate ușura munca și crește performanța. Există diferite tipuri de e-mailuri, cum ar fi cele de primire a lead-urilor, prezentare a vânzărilor promoționale sau program de fidelizare.

Șabloanele de e-mail pentru programele de fidelizare, elaborate cu atenție, pot menține un nivel ridicat de retenție a clienților și un nivel scăzut de dezabonare. Arătați-le clienților dvs. aprecierea dvs. astăzi.

Șabloane de e-mail pentru programul de fidelizare

Programele de fidelizare pot fi un instrument puternic pentru a păstra clienții existenți și a crește vânzările. Studiile arată că și costă mai puțin decât achiziționarea de noi clienți. Programul de fidelizare include recompense și beneficii, cum ar fi reduceri, marfă gratuită și produse exclusive. În plus, e-mailul este unul dintre cele mai eficiente canale pentru a stimula afilierea la un program de fidelizare. Iată 10 exemple de șabloane de e-mail pe care le puteți folosi pentru a îmbunătăți implicarea clienților și a crește vânzările.

Open-Xchange este un program informatic de productivitate, comunicare și colaborare virtuală care oferă opțiuni de comunicare prin poștă electronică pentru întreprinderi.

Open-Xchange

Compania oferă diferite produse, inclusiv Dovecot - un server de e-mail cu multiple funcții, un instrument de chat pentru suport clienți în timp real și MeTA1 - un agent de poștă electronică sigur. De asemenea, există un software de helpdesk gratuit pentru rezolvarea problemelor clienților. În plus, utilizatorii pot construi conturi LiveAgent, care sunt usor de instalat și de accesat prin intermediul unui tablou de bord.

Pagina noastră de internet utilizează module cookie. Continuând utilizarea acesteia, ne oferi permisiunea să instalăm module cookie așa cum este detaliat în politica privind confidențialitatea și modulele cookie.

×
Programați un apel unu-la-unu și descoperiți cum LiveAgent poate fi avantajos afacerii dumneavoastră.

Suntem disponibili pe mai multe date

Programați o demonstrație